- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Érdekes a Wowfixit TÜV tanúsítványa:
http://wowfixit.hu/tuv-tanusitvany/
Teljesen jó, hogy rendelkezik ilyennel, kisebb probléma, hogy nem arra kapta, amire kellett volna. Jó ég.
Nyilván megrendelem, ha másképp nem megy, csak a szállítási költségtől száll el az agyam. Ebay meg kockázatos azért...
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Tanácsom: ne az eredetit vedd, mert tényleg 10ezer felett fogsz járni
vedd ebayről vagy aliexpress-ről amit a kolléga is mondott: szerintem eredetit adják ott is 5-6ezerért és ingyen szállítják, annyi a hátrány hogy 1-2 hét mire ideér
szerk: egyszerűen SÍRÓGÖRCSÖT kapok ezektől az oldalaktól, amik nem veszik észre a rosszul választott font miatti Ő Ű betűket
[ Szerkesztve ]
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. 3 készüléken gondolkodtam OnePlus 3, Samsung S7 és valamelyik új Nexus.
Jelenállás szerint az OnePlus 3 előrébb van nálam a Samsungnál, tehát maradt az OP3 vagy Nexus.Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyakoriak a frissítések, illetve mire számítotok a jövőben?
Szerintem a hardver elég kell legyen akár 3-4 évig is, az OP meddig ígéri a droid frissítését? -
ittakary
nagyúr
-
-
holozis_HUN
veterán
Ha a gyémánt sem karcolja meg, akkor az 10H, ugyanis a gyémánt 10H
Általában ezek olyan 6-7H keménységűek (TG, Gorilla Glass)
Amúgy üdv mindenkinek, Xperia Z3-mom van, de ez a telefon (O+3) nagyon odab*sz Olvasgatom a topikot, mi helyzet van a telóval, ilyenek... Z3 még bőven jó, de lehet következőnek egy O+4/5 lesz, remélem az is hasonló áron lesz, olyan 150k körül megáll remélem. Read Only leszek általában, max ilyen nagyon általános kérdésre válaszolgatok. Ez a hsz azért kis született, hogy ott legyen az "itt szóltam hozzá listában" (ezt jobban szeretem, mint a kedvencek listát, kézreáll)
Üdv mindenkinek, jó telózást
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
veterán
Azért ez a mondat önmagában is vicces, és minimum meglepő, hogy a szöveg nem azonos angol, illetve magyar nyelven. Persze, ezt magyarázhatja az is, hogy más volt a megbízó, de jól láthatóan nem felületi karcállóságra teszteltek, hanem antibakteriális hatásra...
"Before a treatment, the hardness of display of mobile phone and tablet was 8-9H, after treatment the hardness is 9H".
Magyarán, a ráöntött lötyi érdemben sz*rt sem javított a keménységen. A vizsgálati kérdés inkább az lehetett, hogy gyakorol-e rá hatást, esetleg negatívat? Nagyjából ezt erősíti a magyar változat is:
"A kezelt mobiltelefon és tablet kijelző felületi keménysége a kezelés után is 9H."
[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Most olvastam, hogy ha nem állítunk be a navigombokra semmi duplakoppos akciót akkor gyorsabb lesz. Kipróbáltam és tényleg! Nekem home gombra volt mappolva duplakopp esetén a screen-off, és ilyenkor érezhetően lassabban lépett ki alkalmazásokból mint a vissza gomb.
-
bAtt001
addikt
válasz haddent #7118 üzenetére
igaz op3-at még nem láttam előben, de s6 és s7-et is elég sokat, s6 akkuban gyalázatos de viszont az s7 nagyon rendben van, csak egy rendes launcher kell rá és egy másik téma de cserébe olyan kamerája van hogy megszólal és vízálló (tudom parasztvakítás de 1x vízbe ejted a telefonod nem fogod ezt gondolni többet). igaz annyi pénzt sosem adnék érte amennyibe kerül de semmiképp sem mondanám rossz telefonnak, pedig én aztán tényleg utáltam a samsungot
-
KraX
őstag
válasz haddent #7095 üzenetére
Előző hét csütörtök óta van meg a telefon, de még mindig a gyárilag hozzá adott 3.2.1 van fent és még a 3.2.2 - t sem találja meg frissítés kereső. Mi alapján dönti el a program, hogy jöhet - e az adott készülékre a frissítés vagy sem? Egyébként szuper a telefon. 6-7 óra SOT lazán megvan úgy hogy sokat nyomkodom a telefont napközben és este is, igaz nem játszom rajta.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
lagtec
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy a puremobil mennyire megbízható oldal, igaz itt kicsit drágább a telefon, érdemes innen rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Nameste #7130 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, aki írt a Carbon tokkal kapcsolatban. Vettem a bátorságot, és rendeltem egyet Ebay-ről. Ha megjött, körbe fotózom, és ha Ti is eredetinek gondoljátok, akkor talán másnak is hasznos lesz ez a beszerzési forrás. 8.500 forintot fizettem érte, így tulajdonképpen a posta az, amit megspóroltam.
-
lagtec
csendes tag
Valaki tudna linkelni nekem egy oldalt hogy honnan érdemes rendelni?
-
Csak innen érdemes, de majdnem 1 hónapig nem rendelhető.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dib0079
csendes tag
Sziasztok!
Már majdnem teljesen belaktam a telefont, nálam hibamentesen teszi a dolgát, tényleg egy nagyon jó készülék! Már csak egy dolog hiányzik a tökéletes boldogsághoz. Kellene nekem egy használható ikon editor, amivel akár bele is tudok rajzolni az ikonokba.
Köszi előre is!
üdv.:
dib
-
Helltak
őstag
[Kamera teszt] nagyon jól szerepelt a telefonunk
Mondjuk nappal nem lep meg, én is azt tapasztaltam, hogy kellemesebb képet csinál mint az S7 Edge.Oneplus 12
-
FingR86
őstag
valakinek nincs ötlete erre a gtalkservice-re ?
FR után is ugyanúgy ébren tartja állandóan a készüléket, teljesen szűz rendszerrel, 0 program telepítésével.
*#*#426#*#* kód beírás után nézem és tele van ezzel a log
Sent com.google.android.gsf.gtalkservice
gondoltam kipróbálom ezt a kódot: *#*#8255#*#*
de ez elő sem hoz semmit
és ennek a play-es alternatívája, az app sem indul el sem.
-
Pipiripi
senior tag
válasz FingR86 #7139 üzenetére
Én cm13-at használok, nano gapps-ot telepítettem amiben nincs is benne a hangouts, és nekem is ébreszti ez a gtalkservice. Szerintem ez a play szolgáltatások része, azt pedig nem ajánlott tiltani. Egyébként cm13 alatt jóval kevesebbszer ébreszt, jobban is bírja az akksi.
-
FingR86
őstag
válasz SharpSA #7140 üzenetére
már próbálgattam én mindenen, energiatakarékoson is, meg mindent offoltam úgyis, mindent engedélyeztem úgy is.
mert mikor megjött a teló, akkor éjszakánként 1%.ot merült, szóval akkor biztosan elment csucsulni rendesen
de mostanság már 5-6%-ot és akkor néztem rá erre a google play-szolgáltatásokra... ami tele van ezzel a baromsággal. pár perceket tölt csak doze-ban.
-
FingR86
őstag
vmint 2 dolog még amire figyelmes lettem
3.2.2-n vagyok, gondoltam kipróbálom ezt a Snap VPN-t.
kiválasztom a régiót, elkezdi a visszaszámlálást 10-től, eléri a 0-t és mondja h nem sikerült csatlakozni.
egyik régióra sem.
a FR az gyalulja az internal storage-t is ?
mert eltűnt az összes minden a telóról (zene, képek, letöltések, minden)...
-
pampika
őstag
válasz FingR86 #7146 üzenetére
FR az pont azért FR, mert olyan állapotba hozza a telefont, mintha most vetted volna ki a dobozból 0 percesen. nyilván sw frissítés után ez azt jelenti, h üres telefon, friss rom, első indulás.
a snap vpn-nél azt vettem észre, h céges wifin pl. nem tudja átverekedni magát (nem tudom, h a snap, v a céges wifi korlátja miatt), de mobilneten szinte azonnal csatlakozik.
mindamellett sztem egy rohadt idegesítő progi, mert csak annyira kéne, h a frissítést megtalálja, de utána force stoppolni kell, mert másképp nem lehet kiirtani a futó progik közül -
FingR86
őstag
válasz pampika #7148 üzenetére
én csak wifin próbáltam otthon, mobilnet korlátozva van... akkor gondolom ez volt a probléma.
töröltem a telóból még a google fiókomat is és még mindig itt van gtalk öcsi [link]
(#7149) ittakary
köszi az infót, csak mert láttam itt fent a teljes sideload-os verziót, gondoltam otthon feltolom ma, de így akkor felejtős.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs