- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolanddd
tag
válasz PowerBuldog #23306 üzenetére
Megcsináltam, ugyanaz
Nem értem, tök logikátlan. Lehet hogy vakuzáshoz több áramot akar küldeni a LED-nek mint amikor fókuszál vagy zseblámpának van használva és azt már nem bírja? Valahogy kétlem. -
Rolanddd
tag
válasz ToniSlow #23308 üzenetére
Megvárom a következő frissítést, ha abban megjavul akkor oké, ha nem, megy szervizbe (még van rá 1 év biztosítás, mondjuk nem tudom ez biztosítás vagy garancia ügy). Elég ritkán van szükségem vakus fotózásra, nem is tudom mióta nem működik, csak egy hete vettem észre hogy nem jó - pár nappal a 4.1.6 frissítése után.
szerk.: még sosem romoltam
[ Szerkesztve ]
-
bem13
csendes tag
Sziasztok! Már jó ideje OOS 3.2.4-et használok, most frissítenék a legújabb stabilra (4.1.6 ha jól látom). Egy ideje nem követem a topikot, de emlékszem, hogy volt valami variálás a fájlrendszerrel meg talán még a modem firmware-rel (?) is. Az lenne a kérdésem, hogy mehet simán a telepítés zip-ből, majd SuperSu 2.82, vagy kéne előtte valamit frissíteni külön? Recovery-t kell frissíteni (TWRP van rajta)?
Backup nem kell, minden fontos fájlt mentek, aztán majd újra belakom a telefont, szóval nem baj, ha vesznek az adatok. -
apazaza
csendes tag
Sziasztok, a segitsegeteket kernem. OP3 "megbolondult" par hete. 4.1.6 van rajta, semmi varia, gyari minden. Gondjaim.... Telefonalaskor hiaba van fulnel a keszulek, nem zarja le automatikusan, fel-feloldodik a kepernyozar, es afulemmel ossze-vissza nyomkodom, allitgatom a telot 😣
Illetve a galeriaban nem latom a kepeket, csak ha megnyitom, de akkor is neha azt irja, hogy nem sikerult betolteni.
Lenne otletetek mi a franc tortenhetett, esetleg megoldasi javaslat?
koszonom! -
BornToBePuli
aktív tag
válasz Rolanddd #23298 üzenetére
Szia4
Nálam FreedomOS 2.10 (4.1.6) a kamera vacakol. Bár annyit érdemes hozzáfűznöm, hogy én a Snapdragon Camera alkalmazást használom, mert a gyári kamerát telepítés során véletlenül kihagytam és 3T-ről van szó.
A vakut be sem lehet kapcsolni, a fókuszáláskor még világít, de az exponáláskor már nem.
Read only felhasználó
-
Land
veterán
Akinek van elfekvőben Karbon tokja vagy hasonló gyári pattintós tok, ne tartsa magában. Ha nem muszáj nem külföldről rendelnék tokot. Esetleg magyar bolt elérhetőség is érdekelhet. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
oba
addikt
válasz PowerBuldog #23317 üzenetére
A régi készülékeket sem gyártják, így kiegészítőt sem hozzájuk.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ToniSlow
senior tag
válasz PowerBuldog #23317 üzenetére
Teljesen jogos a felháborodás, és teljesen logikátlan döntés a gyártó részéről.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Kaptam ma egy ilyen készüléket. Az előző telefonomon (ZTE v987) alul volt egy vissza, egy home és egy beállítások "gomb". Ezen van a vissza, az alkalmazásválasztó és az ujjlenyomatolvasó. A waze-ben nem tudom előhívni a beállításokat. Erre van valamilyen módszer?
Akkuidőt mennyrie befolyásolja a folyamatosan bekapcsolt wifi és mobilnet? A wifi nincs mindig hatótávolságon belül. Mobilnetem van 5 éve amit egy hete kaptam vissza.. eddig elvoltam nélküle, most se életbevágóan fontos de ha már van akkor miért ne?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
g0dl
addikt
válasz Winner_hun #23324 üzenetére
A waze-ban a bal szélről ujjaddal folyamatos érintés mellet simítasz egyet befelé.
-
sto1911
veterán
válasz Winner_hun #23324 üzenetére
Hosszu nyomasra vagy dupla kattra be lehet allitani a menut, erdemes lenne kiprobalnod.
-
Winner_hun
titán
Szerintem csak a keresőt nem simogattam. Köszönöm
Amire nem sikerült rájönnöm: képernyőn dupla koppintással bekapcsol a kijelző. Alul a 3 "gomb"ra dupla koppintással ki lehet kapcsolni a képernyőt, beállítástól függően. Ha bekapcsoltam akkor miért nem lehet kikapcsolni, csak a képernyőzár feloldása után?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
K82
őstag
Recovery-t mindenképpen frissíts, az eddigi tapasztalatok alapján a blu_spark-félét telepítsd, azzal nem szokott gond lenni. Ha az új f2fs fájlrendszert szeretnéd, akkor wipe -> advanced wipe -> repair or change file system opciót kiválasztod és a DATA partíciót formázod. Ha ezzel megvagy, felmásolhatod a full zip-et és install. SuperSU-ból jó lesz a legújabb 2.82-es, de inkább a Magisk-et javasolnám.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Land
veterán
Ez a Pelosi Sandstone alul ésfelül is védős tok ennyi pénzért eredeti lehet?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
hyperspace
őstag
Mióta van a OP-nál Trade in and buy for less lehetőség? Most szúrtam ki az OP5 alatt.
(#23332) Timer, én is azt néztem .
[ Módosította: CoolMan ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
veterán
válasz hyperspace #23331 üzenetére
Új lehet az opció, én is ma reggel láttam először. Mondjuk vicces, hogy a full állapotban lévő OP3-ra 100 eurós jóváírást ajánl fel! ;-D
-
ToniSlow
senior tag
Nem tudom mióta lettek ezek ekkora g€cik. Először a tartozékok, most meg ez.
-
Macika66
őstag
válasz PowerBuldog #23333 üzenetére
De ugye nem kötelező???
Hasonlítsuk már ebben is az igazán nagyokhoz!
A Samsung mennyit ajánl?
És az Apple? -
oba
addikt
válasz Macika66 #23339 üzenetére
Az Apple ennyit: [link] Sajnos itt csak az iPhone- ok árát látjuk, a lenti link nálam nem működik ahol egyéb készülékeket lehetne beszámíttatni. Ez sem sok vagy több, de valamennyi legalább.
A Samsung picit bőkezűbb: [link] Itt az S7 -ért pl 300 dollárt ajánl, a Oneplus 150 euro -t írt rá.
Magyar vonatkozású apple forgalmazónál is van lehetőség: [link]
Ne értsd félre, egyik sem sok, de a lehetőség adott. Nekem legalábbis úgy jött le a hozzászólásodból, mintha szerinted a nagyoknál nem lenne egyáltalán ilyen lehetőség.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
apazaza
csendes tag
válasz bAtt001 #23313 üzenetére
bar lehet hogy ez a tagsag megtisztelo, en megis szivesen lemondanek rola... 😒
valakinek navigacioval szokott lenni gondja? (rajtam kivul...) akar google maps, akar sygic a hasznalt navi, utvonal valasztasig minden ok, inditas utan viszont "egy helyben topog", nem koveti az aktualis helyzetet. 😠
hasznaltam opo-t, most ugye a op3, de lassan kezd elegem lenni az egyre tobb, javithatatlan es nevtelen klubtagsaggal jaro hibabol... 😤 -
apazaza
csendes tag
válasz bAtt001 #23347 üzenetére
van rajta tempered glass, de egy eve van rajta, es csak kb egy hobapja bolondult meg. (kozelseg erzekelo telefonalaskor, navigacios zurok, galeriaban nem latom a kepeket, stb.... ) imadtam, soha semmi baj nem volt vele, csodasan mukodott, de az elmult idoszak sztorijai miatt kezdek kicsit besokallni...
-
jeriko2
tag
Kamera fókusszal volt már problémája valakinek? Tegnap óta nem fókuszál, homályos képeket készít. Nem esett le, nem frissítettem - csak gyári frissítések vannak rajta. Manuális fókusz sem csinál semmit, újraindítás, másik kamera app, cache törlés már megvolt.
-
bAtt001
addikt
válasz apazaza #23348 üzenetére
Nekem is üveg van, de igazad van régen nem volt ilyen hiba, gondolom "javítottak" a közelség érzékelőn ahogy közeledett a 1+5 launch, összeesküvéselmélet off Ki akarom próbálni a paranoid androidot, felpattintom valamelyik nap és megnézem azzal is jelentkezik-e a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs