- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz PowerBuldog #23199 üzenetére
Jogos, de hát – köszönhetően az OP3 kiváló minőségének – nem nagyon van miről beszélni, az új kiadás meg izgat mindenkit. És hát a vásárlók egy része közülünk fog kikerülni.
Ettől függetlenül itt található az OP5 topicja, ahol büntetlenül lehet szapulni az új modellt
-
-
Rick4
félisten
válasz Macika66 #23200 üzenetére
Először is nincs áfa, sales tax a neve, már a beszedés alapja is egészen más, mint az áfa, adónak épp adó, de végképp semmi köze sincs hozzá. Mint írtam már sokszor, minden valamirevaló cég meg tudja oldani, hogy legalább két államban tart fenn raktárat, ezáltal a megrendelés helyére másik államból fognak kiszállítani, így nem kell sales taxot fizetni. Az, hogy ez így van, 100%, kisebb tételeknél is megcsinálják ugyanezt, nem hogy egy közel 500$-os terméknél.
Van esetleg infód arról, hogy odakint melyik államból szállítanak ki, és így melyik államban van az 50-ből sales tax, vagy csak inkább azt sejted, hogy ez így lehet? Kérlek legalább te ne írj hülyeségeket...
Amúgy meg odakint 27.-étől lehet majd rendelni, és pont annyi lesz a vége, amennyit most is látsz az oldalon...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SuperMario
tag
válasz sto1911 #23202 üzenetére
Valószínűleg azért siettek, hogy ne árnyékolja be őket semelyik másik elektronikai világrendezvény. Igazából a törzs vásárlói közösség ismeri a rendszert, hogy ha első kiadásra még nem is jó, dolgozni fognak ezerrel azon, hogy javítsanak bármi hibát, aki meg csak találomra vesz telefont, annak lehet fel sem tűnik, mert soha nem nézi meg a lőtt képeket a telefonnál nagyobb kijelzőn. (Én mondjuk mindkettőbe beletartozom, szerintem két kezemen meg tudnám számolni, hány képet csináltam az elmúlt 8 hónapban, hogy OP3 tulaj vagyok, de tudom hogy ez a ritkább.)
Az már lehet kellemetlenebb, hogy több telefont sikerült gyárta(t)niuk, mint hátlapot, de ez is olyan, amin most már csak idővel tudnak változtatni. Esetleg a pop-up store-okból megmaradtakat lehet, hogy még feldobják, de onnan sem számítok elképesztő mennyiségre, ahogy láttam szép hosszú embersorokat halmoztak fel minden városban.
-
pampika
őstag
válasz SuperMario #23204 üzenetére
onnan nem valószínű, mert épp nézem redditen, hogy szinte minden megnyitós rendezvény után sírnak a népek (full jogosan!), hogy nevetséges volt, amit csinált a OP...
pl. amszterdamban 2-300 ember állt sorban, külön felirattak mindenkit valami listára (amiről nem nagyon tudták, hogy mi az), majd a lista + random alapján vehettek telefont úgy 110-en. mert ennyi volt a készletaztán nyilván megy a hőzöngés, hogy akkor minek a feliratkozás, meg minden, ha ennyit se tudnak megoldani. arra meg azért az OP is számíthatott, hogy ha ilyen nagyobb volumenű rendezvényt csinál, nem 3 ember fog sorban állni, szóval illett volna rendes készlettel indítani
-
axlfsi
veterán
válasz dominating #23206 üzenetére
A ket evvel ezelotti, pesti rendezvenyen hideg volt a sor es friss a pizza
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
pampika
őstag
válasz dominating #23206 üzenetére
biztos csak én nem érzem az iróniát, de ennyi felfuttatás után szerintem bőven elvárható lenne egy ilyen eseménynél, hogy ha már veszed a fáradtságot, hogy odabumlizzál, sorbanállj, etc. és a kezedben a pénz, hogy megvedd, akkor ne vágják az arcodba (azt is csak suttyomban és már miután kifogyott a készlet...), hogy mehetsz nyugodtan haza. míg más kényelmesen a fotelből megrendeli.
pont így lehet elveszíteni a fanatikus rajongókat...és nem ezres meg tíz ezres, limitált kiadású készülékekről volt szó, hanem pár száz darabról
-
dominating
tag
pontosan én is így gondolom! Oda csábítanak sok embert és nincsenek felkészülve.
A másik, hogy én is rendeltem volna 1 telefont, de nincs tok! mi a ... komolyan vicc. Legyártanak tegyük fel 500.000 telefont, tokból meg gyártatnak 20.000 darabot vagy mi?5800x3d + 6900xt
-
pampika
őstag
válasz dominating #23210 üzenetére
hja. bár az op3-ból kiindulva itt sokan nagyon tudni vélték, hogy kisebb tételekben gyártanak, 5-10k darabonként (persze bizonyíték/infóról azóta is sűrű hallgatás). szóval igen, adott egy kezdő készlet a neten, meg volt tán ~10 helyen pop-up store ünnepség? ahova regisztrálni kellett...innentől óriási matek, hogy van 300 regisztráltam, akkor minimum annyi, de inkább 1,5-2-szer annyi készletet odarakok, figyelembe véve a beesőket is.
ha nem viszik el, majd elfogy a következő napokban/hetekben.
ne adj isten onnan szolgál ki netes rendelést.azt meg kár is feltételezni, h nem lenne elég pénzük telefont gyártani, mert hiába kis(ebb) gyártó, aki nem tud kezdéshez legyártani egy normális mennyiséget, az inkább hagyja a francba az egészet.
a másik vicces dolog, amikor kiírja carl barátunk, hogy lassan jönnek a számok és eddig ez a legnagyobb eladással nyitó készülék. lassan? nem szavazás ez, hogy mariska néni meg pista bácsi számolgatja a pecsétes papírokat hajnalig, hanem adott egy ügyviteli/készlet/webshop rendszer, amiben akár valós időben nézem, hogy pörög az eladási számláló és mennyi csilingelő dollár érkezik a számlámra. legalábbis ha nem így van, az elég szomorú
szóval néha olyan amatőr dolgokat tudnak összehozni/nyilatkozni, hogy az félelmetes
-
-
pampika
őstag
igen, a negatív fajtából
mert nem a oneplus kommunikálja le a nagy keresletet, hanem a csalódott felhasználók fröcsögnek róla oldalakat a neten és gyűjtik össze, hogy hányan jártak még így.azért a oneplus még nem akkora márka, hogy bármit lenyeljenek tőle a vásárlók, mint egyes márkák fanboy részlegén
-
zhata
senior tag
válasz PowerBuldog #23150 üzenetére
Kipróbáltam, nekem is csak az egyik oldalával bedugva megy a Dash. De van egy halvány sejtelmem, hogy korábban sem ment mindkét oldallal. Még tavaly, a telefon megvétele után itt a topicban jeleztem, hogy nálam csak a piros led világít. Lehet, hogy akkor is ezzel az oldallal dugtam be töltésre.
Mint már mondtam, a féloldalas Dash töltés okát most sem értem. -
SuperMario
tag
válasz pampika #23211 üzenetére
a másik vicces dolog, amikor kiírja carl barátunk, hogy lassan jönnek a számok [...]
Gondolom a jóváhagyott rendeléseket számolták, nem az összes beérkezettet. Így ebbe lehet belekötni, úgy meg abba, hogy hámiazhogyennyiteladtaknekembezzegmégmindigpending. Ez van. Tedd túl magad rajta, vagy válassz másik márkát. Egyik sem tökéletes, válaszd ki, hogy melyik hülyeségével vagy hajlandó együttélni, oszt' jónapot.
-
Rolanddd
tag
Üdv mindenkinek! Tapasztalt-e más is olyan hibát, hogy a vaku nem villan el fotózásnál?
Most vettem észre pár napja amikor sötétben akartam valamit lekapni (elég ritkán fotózok vakuval így nem tudom mióta állhat fent a hiba) hogy fókuszálásnál még használja a vakut a telefon, majd amikor csinálja a képet, már nem világít -> lesz belőle egy totál sötét kép. Akárhogyan állítom be (manuális vaku, auto vaku) mindig ezt csinálja. Ez vajon valami szoftveres hiba lehet, vagy küldhetem megint szervizeltetni? 4.1.6-os OxygenOS van rajta. -
zhata
senior tag
válasz PowerBuldog #23217 üzenetére
Köszi az infót, otthon ki fogom próbálni.
-
Darko_addict
őstag
válasz randras_83 #23195 üzenetére
Nyilvan en kell eldontsem a legvegen. Lusta voltam atfogalmazni, szoval minden kevesbe relevans reszt dolten irtam es egy kerdest szedtem vastagon. Samsungomban annyira megbiztam, hogy 3 het utan rootoltam es ugrott a garancia. Ezert gyujtenek infot az OP3 es OP3T-rol - ha meg lehet sporolni egy 20-ast, az nem rossz. De nagyobb szerepet jatszik, hogy 170 ezret (plusz tartozekok!) meg sosem adtam ki telefonert, es nem is biztos, hogy akarok.
Koszi, ha barki leirja a tapasztalatat, aki mar tobb honapja, egy eve hasznalja, vagy csak hallott dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darth_Revan
veterán
Megjött az OP5
-
racerx
őstag
válasz Darko_addict #23225 üzenetére
Nekem azt irták, hogy usában ha veszem 1 év a garancia (hogy érvényesíthető e euban arról nem írtak). De nekem 20 ezeért megéri a a + év. Arról nem beszélve hogy eladásnál is jobban jön , ha még van rá mondjuk 11 hónap gari, a nullával szemben.
-
Rick4
félisten
válasz Darko_addict #23229 üzenetére
Nemrég a supporttal leveleztem az account nélküli eladásról, nincs vele semmi gond, rendelési szám, és imei kell, ott írták, hogy az amúgy is ismert 2 év gari van. Hogy lett ebből begy év?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Hujikolp
őstag
válasz Darko_addict #23229 üzenetére
Az eu-ban a tartós elektronikai cikkekre kötelező 2 év garanciát adni tudtommal. Más dolog, hogy ha valamely kereskedő nem ad annyit.
-
silvergod
őstag
remélem látjuk milyen képeket lőnek az új "csodával"....az eddigieket igazolja szerintem..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Scooter74
őstag
Majd valami frissítést kitolnak rá, azt jobb lesz.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Darko_addict
őstag
Meg annyi kerdesem van, hogy a 3T a bemutatkozasatol a termek kivezeteseig azonos aron volt forgalmazva, nem csokkent idokozben?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
UberMutant
őstag
válasz Darko_addict #23235 üzenetére
nem
-
SuperMario
tag
válasz PowerBuldog #23237 üzenetére
Általában ha finoman jobbra húzod az értesítést, akkor megjelenik egy fogaskerék, ahol állíthatod a megjelenést. (Nekem egyszer jött szembe ilyen mióta megvan a teló, úgyhogy nem mondom tutira, hogy az ilyen rendszer-értesítés is állítható, de az lenne a logikus.)
-
sto1911
veterán
4.1.6-ra frissítettem és eltűnt a root. Melyik root zip nem barmolja el a telót?
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz SuperMario #23238 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
emeron
tag
Ha jól tudom, akkor az OP5 már OOS 4.5-el érkezik. Kíváncsi vagyok a 3/3T mikor kapja meg.
-
emeron
tag
válasz zoltan6 #23244 üzenetére
Hát például azért, mert még mindig sok zavaró és javítandó dolog van (régebben már kifejtettem, nem írom le újra). Plusz az új funkciókat is jó lenne élvezni a régebbi készülékeken. Meg milyen gondolkodás már ez? Ha te nem akarod az új verziót, mert neked minden pöpec, attól még más szeretné...
-
zoltan6
őstag
válasz emeron #23245 üzenetére
félreértettél,én szeretem az új dolgokat,én elégedett vagyok általában mindennel,csak a rengeteg sírás zavar ha kijön valami új dolog ,megy a fikázás,hogy a régi jobb volt.pont engem is az örök pesszimista,meg telhetetlen,elégedetlen emberek zavarnak.az ilyenek pld:
miértnemtudjákmegcsinálninormálisanaszofvert,énnemfrissítek,arégisokkaljobbvoltmiértkellettelszúrni,tehát csak iróniából írtam.[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
Srácok! Bocs, ha hülyeséget kérdezek, csak azt szeretném tudni, most hogy már eltörölték az EU-ban a roaming díjakat, kell valamit állítani a telón, ha megyek külföldre? Köszi a válaszokat. Üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest