- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Most frissitettem ay uj androidot,es ay ikonok a bal oldalra huyodtak, el van csusyva a fo kepernzon ay ikonok, erre valami megoldas_
-
rankesz
veterán
válasz Pszihonaranc #21705 üzenetére
Amúgy gondolom a kolléga a ppi-re gondol, újabb romokban ugye kisebbre van véve, ezért szellősebb ugye a home screen is...
-
Hujikolp
őstag
válasz Pszihonaranc #21709 üzenetére
A DPI megváltoztatása már korábban előjött a topikban, van is rá megoldás. Ő csak követi a fórumot, tudja, hogy mi történik [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezer hála, nekem is hasonló problémám akadt tegnap, A messenger és a viber nem ment mobilnettel, már a szolgáltatóhoz alias a vodafone-hoz akartam bemenni ma. Jó hogy benéztem ide.
Még annyit, hogy miután adott törlést megcsináltam és visszaléptem ott nekem ( vagyis az APN-ek nél ) a következő jelenik meg most:
- Vodafone Internet ( ez be van jelölve vagyis kék pötty )
- VMAX Internet ( ez inaktív vagyis fehér pötty )
- Vodafone MMS ( e mellett meg semmi nincs )Ez így jó? Lehet hülye kérdés, de én is hülye vagyok hozzá sajnos, azért kérdezem csak hogy nehogy valamit elbarmoljak és kijöjjön valami borzalmas számla mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
viger
tag
válasz #97862144 #21715 üzenetére
Reméljük ezt majd megválaszolja egy vodás fórumtárs, ugyanis én másik szolgltatónál vagyok.
Sokan írtak ilyen problémával a másk topokban, csak innen gondoltam hogy ez lehet a baj, nekem ilyen gondom nem volt.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Gyártói gari nélkül érdemes ilyet venni ?
Fura hogy az eladónak semmilye sincsen hozzá.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz eladogeppc #21720 üzenetére
Tényleg elég furcsa, én nem ajánlom.
-
eladogeppc
veterán
válasz Pszihonaranc #21721 üzenetére
Vállalt 1 hetet rá.
0 perces, bontatlan, csak ellenőrizve volt állítólag. Ez egyébként látszik is.
EU-s a kütyü egyébként.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Macika66
őstag
válasz eladogeppc #21722 üzenetére
EU-s a kütyü egyébként.
Ezt honnan tudod?
Én úgy fogalmaznék, nem tudja olyan olcsón adni, hogy megérje gari nélkül...
De tényleg, mennyi az annyi?[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz eladogeppc #21724 üzenetére
Ilyenkor az a kérdés, hogy ki bukja rajta az árkülönbséget.
Kinek éri meg, hogy az újonnan 438 €-s készüléket (mai árfolyamon 136.437 Ft) >26ezerrel olcsóbban eladni, egy olyan modellnél, aminél egy pár hónapos használt modell majdnem új árban eladható.HA, tehát HA tiszta, valóban garis, EU-s (B20!!!) a teló.
A sima OP3 ára az 105-ért reális, nincs belőle november óta új, tehát legalább fél éves a legújabb.
De abból is CSAK az A3003-as. És CSAK garival, tehát a megrendelést igazoló PDF-fel.Csak gondolj bele, 2 év TELJES KÖRŰ garit vállalnak rá!
Nem egyet, mint a Samsung vagy a többi gyártó.
Ezt nem szabad kihagyni!-------------
OP3T-nél 26e Ft a különbség, és ezért Te bontod fel az eredetileg zárt dobozt és kapsz hozzá fullos garit.
Nem hiszem, hogy ha volna rá 110e, akkor nincs még 26e a TUTI-ért...
-
eladogeppc
veterán
válasz Macika66 #21725 üzenetére
Sajnos nincs 26-ezer rá. iPhone 6s plus 16GB a harmadik alternatíva.
Én szívem, pénzem szerint a 3T-t választanám, de a tesztek és a gari miatt inkább a sima 3.
Szoftver különbségek vannak egyébként ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
YAS-dude
őstag
válasz eladogeppc #21726 üzenetére
16 gigás ájfont nem szabad megvenni.
-
hard74
senior tag
Én is 3T-t akartam, de még nem volt O+-om, így gondoltam először kipróbálok egy sima 3-at használtan, ~40k-val olcsóbban, mint az új 3T.Aztán, ha bejön továbbadom, és jöhet az a ropogós 3T.Most meg ott tartok, hogy annyira elégedett vagyok a sima 3-mal,higy nem érzek késztetést a cserére.
Remélem összejön neked valamelyik, mert kíváncs vagyok a véleményedre. Több teló topikjában is olvastam a véleményedet az adott telóról, és úgy látom nem vagy elfogult egyik márka iránt sem.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Macika66
őstag
Nincs különbség a két fajta között (3 és 3T), ha nem tudod, melyik van a kezedben, nem is tudod megállapítani.
-
racerx
őstag
Egyáltalán hogy a pélóba lehet gari nélkül az ilyen teló, ha 2 év gart adnak hozzá, és a telefon mondjuk kb 1 éve jelent meg (még annyi se..) ??
-
zaphod78
tag
válasz eladogeppc #21720 üzenetére
Anno én is így vettem. Sürgősen kellett egy jó telefon és házhoz hozta. Úgy voltam vele, hogy talán bejön. Szoftveres gondokat általában meg tudom oldani, ha meg törne akkor meg mindegy. Azt mondta, hogy német mobil bolt felszámolása utáni megmaradt készletből származik. Az elmúlt bő fél évben gond nélkül megszerettem. Egyszer fordult meg a fejemben az eladás, de garancia nélkül nehéz. Így maradt. Ha váltani szeretném akkor is a családban marad.
Szóval ha pár havonta válltogatod a telefonokat (mint én ez előtt) akkor nem ajánlott. Viszont ha a keret ennyit enged kérdezz körül itt, talán szerencsédd lesz egy jó állapotú használtal. -
eladogeppc
veterán
válasz zaphod78 #21732 üzenetére
Ezért nem értem, hogy hogy lehet egy vadonat új készülék gari nélkül ?!?!?!
IMEI alapján nem fogadják el a készüléket ? Muszáj minden egyéb rendelős papír ?
Hiszen csak ők gyártják.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zaphod78
tag
válasz eladogeppc #21733 üzenetére
Ez ügyben szerencsére nincs tapasztalatom. Ha jól tudom kell a rendelési szám a gariztatáshoz, de vannak it olyanok akik már tapasztalatból tudják.
-
szkorhetz
őstag
válasz ratobi #21736 üzenetére
Én 3-ról váltottam 3T-re, tényleg sok különbség nincs. Főleg abban bíztam, hogy az aksi kicsit jobb lesz, de maximum 10 perccel több a SOT-om, semmi meghatározó. Én személy szerint megbántam a váltást, bár csak 20 ezret kellett rádobnom és mégiscsak fél évvel fiatalabb a telefon.
-
Macika66
őstag
válasz ratobi #21736 üzenetére
19-én jött meg.
Semmi különbséget nem találok, TALÁN picivel tovább bírja az akksi. Ugyanolyan folyékony a teló, mint a sima 3-as.
A 128 GB ROM az igen, az buli nagyon. IGAZ, eddig a sima 3-as felét pakoltam tele, tehát eléggé elfértem...
Tehát ez is inkább csak tudati dolog, na meg lehetőség, HA akarnám, mennyi mindent rá tudnék másolni.De NAGYON szép a fekete, nagyon bejön...
[ Szerkesztve ]
-
nagy.laurent
tag
Sziasztok!
Tegnap frissitettem a legujabb verziora es azota nincs adatforgalmam, valaki talalkozott mar ezzel a problemaval? Hogyan tudom a legkonyebben visszallitani a frissites elotti allapotot? -
metal01
őstag
válasz nagy.laurent #21742 üzenetére
Valószínű, hogy az APN beállítások állítódtak el. Vodánál többeknél előfordult.
-
promagus00
tag
válasz nagy.laurent #21742 üzenetére
Könyörgöm... Hasznaljanak az újoncok keresőt, mert naponta 2x ezt olvasni kezd unalmassa válni...
Villanyszerelés, és minden más: https://nemmukodik.hu/
-
wwenigma
Jómunkásember
Sziasztok. Oneplus3 itthon Telenor hálózaton 4G+ -t tud? Amennyiben igen, valaki ki tudna segíteni egy teljes QXDM NVRAM mentéssel? LTE CA beállítások érdekelnének, hogy van megadva benne.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest