- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhata
senior tag
Újra belaktam a telefont, minden fent van, akárcsak eddig, op rendszer 3.2.7. Viszont az android rendszer csúcsfogyasztóvá nőtte ki magát (17%), eddig mindig hátul kullogott a fogyasztási sorban. Végignéztem a topicot, ez az anomália (azért írom így, mert nem tudom, hogy hiba-e), a topik egész életében sokszor előfordult, tehát nem a 3.2.7-hez köthető. Valakinek van valami ötlete?
(Mégegyszer írom, hogy most lett a telefon alapjaitól újrarakva. Egyetlen különbség, hogy most nem Telekomos, hanem Vodafonos vagyok, de az, hogy ez okozza a különbséget, túl bizarrnak tartom.)[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Ez nalam is jelen van már régóta. De addig nem izgat amíg hozza a tőle elvárt uzemidőt.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
törölt tag
válasz pècsimunkás #12847 üzenetére
Hát, nálam ez elég indok lenne egy szolgáltató váltáshoz. De valószínűleg mások a prioritásaink. Most is kb van egy prepaid kártyám, amin egy darab mobilnet csomag van, a többi meg nem fontos Lassan elgondolkozhatnak a szolgáltatók, hogy ki fog percenként 40-50-60 forintokért telefonálni, meg sms-t küldeni, ha havi 2500 körül van több GB adatforgalom, amin korlátlanul üzengethet (FB, Whatsapp, Viber, Hangouts), és kvázi korlátlanul telefonálhat az ember (szintén a fenti appok).
rankesz: A korlátozás szerintem nem azt jelenti, hogy ledob 4G hálózatról, hanem csak a letöltési sebességet csökkentik.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz Tibko8 #12853 üzenetére
(Még annyit hozzátennék, hogy amióta újraraktam a teljes telefont eltűnt az a probléma, hogy töltés után 8-10 másodperc késleltetéssel reagált az ujjlenyomat olvasó, most pöccre megy.)
Az android rendszer akkumulátor zabálásával kapcsolatban (három és fél órára csökkent a SOT-om) a neten rábukkantam erre. Beállítottam "antonis_sp" és "kalaglarski" által javasolt mindkét módszert. Hogy beválik-e, az 10-12 órán belül kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz #16820480 #12854 üzenetére
Én ezt nagyon jól tudom, csak raktam rá plusz korlátlan böngészés opciót, ennek ellenére, küldik hogy mindjárt elfogy, meg elfogyott és vehetek ezer nem tudom mennyiért + 1 gigát turbó sms szöveg küldésével.... Kicsit vicces hogy nem tudja a jobb kéz h mit csinál a bal...
-
pècsimunkás
addikt
1000 perc , 3 gb mobilnettel 30 euró .Lehet vele Nèmetországból hazatelefonálni , nèmet számot is lehet vele hívni , egymás között a Lebarásokkal - vagyunk jópáran - " ingyen" beszélünk , sms-ezünk. Esélytelen a szolgáltató váltás sajnos ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
Annyira gyenge csak az antennája, mint egy S4-nek, vagy Note4-nek, vagyis gyakorlatilag tökéletes, ha valami baj van, akkor az van, hogy pont egy szolgáltatói fehér foltban ülsz, vagy valami más bekavar. De hogy ennek rossz lenne az antennája...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pècsimunkás
addikt
Írtam már : ahol a Coolpad f1 , vagy Zopo zp700- nak vígan megvolt a 3 G , ennek vergődik !
Vissza raktam volna már a kártyákat a Coolpad- ha , de nem ismerte fel , èn vágtam le őket , nem tudtam rendesen vissza rakni a keretbe .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
törölt tag
válasz rankesz #12856 üzenetére
Ja, az úgy igen
sky11: Itthon 11€-ért van 5GB mobilnet, amivel korlátlanul küldhetek és fogadhatok üzeneteket (akár képekkel, vagy hanggal (PTT)), és kvázi órákig telefonálhatok a világon bárkinek, akinél szintén van az említett appok valamelyike, ráadásul jobb hangminőséggel 4G hálózaton, mint a sima GSM hívás. És ez sima prepaid, nincs hűség, nincs semmi megkötés.
Szerintem nem olyan hihetetlen jó ajánlat az 30€-ért Annyit kéne csinálni, hogy a tagok, akikkel ingyen beszélgettek most mind fellépnek mondjuk WhatsAppra, és nem lennétek szolgáltatóhoz kötve, meg semmi ilyesmi.
-
rankesz
veterán
válasz pècsimunkás #12859 üzenetére
Küldök ki neked gyári keret szettet, most vettem 2-t nemrég, asszem ezres körül volt a szett darabja, ajándék, csak ezt a nyígást ne kelljen többet olvasni mert már kurva uncsi...
-
Rick4
félisten
Olvastam is, de ugye amíg az általam említett készülékeknek a SAR értéke egészen biztosan azon a határon belül mozog, ahol 10 évnyi telefonhasználat után nem nő még egy agy a fejemben, a coolpad-féle dolgokban nem bíznék ennyire.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zhata
senior tag
"Lassan elgondolkozhatnak a szolgáltatók, hogy ki fog percenként 40-50-60 forintokért telefonálni, meg sms-t küldeni, ha havi 2500 körül van több GB adatforgalom, amin korlátlanul üzengethet (FB, Whatsapp, Viber, Hangouts), és kvázi korlátlanul telefonálhat az ember (szintén a fenti appok)."
A Vodafon most enyhített a Tuti csomaggal, ezért is váltottam. Jómagam rengeteget telefonálok neten, de annak a hangminősége nem mindig megfelelő. Ismerőseimnek meg vagy a Viber, vagy a Whatsapp nincs meg. (Ég tudja miért.)
Az eddigi tapasztalatom szerint A voda 4G-je messze jobb a trés 4G-nél. -
YAS-dude
őstag
Majd ha a csoda coolpadet is megcsapkodod párszor, attól annak is lelazul az antennacsatlakozója
-
törölt tag
Mondjuk a Voda ha jól látom, akkor 1GB-ot ad 2000 forintért, és nincs i nagyobb csomag? Azért az nem olyan vonzó De lehet, hogy csak nem találtam meg a honlapjukon. A hálózat minőségéről nem tudok nyilatkozni, sosem voltam Vodás.
Mondjuk nekem leginkább üzenet, vagy PTT hangüzenet küldésére és fogadására kell, azoknál nem kell igazán konstans stabil internetkapcsolat, elég ha szakaszosan gyors. A voip szolgáltatók tényleg nem olyan jók hangminőségben, de mondjuk egy WhatsApp hívás szerintem jobb a sima GSM hívásnál.
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz #16820480 #12860 üzenetére
Az nem feltétlenül jó , mert a kèt öcsém is nèmetben melózik , sofőrködnek . Nagyon kiszámíthatatlan , hogy, hol van tèrerő , hol nincs . Mármint a netes hívásokhoz . Mindkettőnek van mobilnete , próbáltuk párszor , nem az igazi . Hazára a családhoz , is problémás , nincsenek mindig otthon ahol van wifi , egyszerűbb a gsm hívás . Jövő hónaptól - elvileg - lesz korlátlan netem , akkor majd jobb lesz kicsit a helyzet talán .
Más hozzászólásokra inkább nem reagálok .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
Járt már úgy valaki, hogy nem tudja elküldeni az sms-t? A páromnak szintén OP3-a van, vitt ül velem szemben, elküldöm neki az sms-t, csak forog a kis karika, meg visszajön, hogy nem sikerült. Ő tud nekem küldeni, meg is kapom azonnal. A handcent sms helyett visszaálltam a messengerre, akkor elküldte 1x, de mostmár nem akarja az sem. Mindketten redesek vagyunk, ugyanazon a hálózaton, és se korlátozva nincs, se más, sms-t is ingyen küldök, amennyit akarok.
Szerk: Érdekes, felmentem a play áruházba, volt handcent sms frissítés, frissítettem, azóta megy...
Még az sms központot se találom, bár nem állíthatta el senki, és 2 napja még ment. 4400 sms van a készüléken, nem hiszem, hogy betelt volna.
sheratan: közben most nézem, feltöltőkártyásoknak 1GB 2000, 3Gb 4000ft: [link] Szerintem teljesen vállaható akár egy második simmel is.
[ Szerkesztve ]
-
Tommy1982
tag
válasz AcCEsS #12845 üzenetére
A teljes ROM-ot újra kell rakni, és megmarad minden beállítás, ha csak Cache-t és Dalwik-ot wipeolom?
XDA-n találtam egy leírást, hogy hogyan kell csinálni, viszont a TWRP nem zip-ben van és így csak fastboot-al tudom feltenni.Flash the Updated TWRP 3.0.2-22 either image flash via existing TWRP or via Fastboot Mode
1. Boot into Modified Recovery:
2. Wipe Dalvik & Cache
3. Flash the full 3.5.5 Zip
4. Wipe Dalvik and Cache
5. Flash SuperSu (Optional if you need to maintain root)
6. Flash Xposed, Kernel any other mods (Optional)
7. Flash Modified TWRP as image (even if you are already on it) --> Ezt hogyan kell csinálni?
8. Reboot to into recovery directly to verify TWRP still functional (this will prevent recovery from being overwrite by the stock)
9. Reboot System & ProfitKöszi
-
Nagytoll
senior tag
válasz Tommy1982 #12872 üzenetére
Egyszerűbb dolgod lenne ha a freedomOS változatot raknád fel, tegnap már frissítve lett 1.10-re, azaz OOS 3.5.5-re, van benne minden fajta audiomod, xposed és root is választható a telepítőjéből. + Nem kell hozzá módosított twrp. Egyedül arra kell figyelni, hogy ha valamilyen audiomodot akarsz akkor csak dirty flash mehet, mert clean flashnél bootoopot kapsz valamiért
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
Nem tudjátok, hogy beégés esetén cserélik-e a kijelzőt a gari keretein belül?
AMOLED kijelzős cuccnál nekem ez fontos. -
szkorhetz
őstag
Vissza lett vonva a 3.2.7? Újra akartam rakni a telefonomat, de a Oneplus oldalán is 3.2.6 a legújabb, azt flashelve nem is dobja föl az update lehetőségét.
Mondjuk nem is akartam, üzemidőben nálam legalább 20%-os a visszalépés a legújabbal.. -
Carvus
senior tag
Képzeljétek hogy jártam: külföldi tartózkodás során reptéren elkeverték a csomagmegőrzöbe az egyik bőröndünket, természetesen benne volt a telo töltöje...nem valószínű, hogy előkerül sajnos! Van kiterjesztett biztosítás, szerintetek az ilyenre vonatkozhat?
Illetve valaki nem akar rendelni tőlük? Összeállhatnánk páran..
divi#2208
-
Macika66
őstag
User error.
Ilyen is van... -
Macika66
őstag
válasz Nagytoll #12850 üzenetére
Nem kapcsoltak le semmit. 4G+-ra kizárólag akkor lép fel a készülék (és csak arra az időre), ha valami nagyobbat töltesz le.
A sima LTE max. 150/50 Mbit/sec sebességének több, mint duplájára is képes a 4G+. Ez persze természetesen elméleti érték, nálam 165/45-nél megállt a sebességteszt a Lánchíd pesti hídfőjénél..Szóval van 4G+ egyre több helyen Telenor/Telekom lefedettségnél, de nem áll rajta tartósan a készülék, csak ameddig tényleg kell a hipersebesség.
Érdekes, ezzel szemben Bécsben bizonyos területeken folyamatosan LTE+-on állt a V20-asom nyár elején még...
-
zhata
senior tag
válasz Totheground #12865 üzenetére
Pedig épp erre jött valami talán EU-s direktíva, hogy ezt nem tehetik meg. Tegnapelőtt küldtem neten LTE alatt Viber üzeneteket, és gond nélkül mentek. Ma kipróbálom a FreeVoipDealomat is.
-
RHawtin
csendes újonc
Ez lehet a hszmből nem volt nyilvánvaló, de egyetértek, lassú net egyértelműen rosszabb... egy kicsit off, de több google search után sem lettem sokkal okosabb, van valamilyen módja annak, hogy a belül betört képernyőjű android eszközt PCn megjelenitsük? kikellene zárnom a képernyőt ahhoz, hogy USBn keresztül menjen, az meg a fentebb leírt okok miatt esélytelen.
-
Cry0
őstag
ebbe a Miui 8 -ba lehet magyar nyelv?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Tibko8
senior tag
Ha jól olvasom akkor igen.
Global ROM - This is the work done by Laomms in XDA. It has all languages and google apps present.
ROM A - The first ROM released by developer called Wuxanlin. This ROM is a Chinese ROM that means Chinese and English languages are only present. No gapps.
ROM B - This is from another developer and you will have weeklies. This ROM is a Chinese ROM that means Chinese and English languages are only present. No gapps. The ROM has built in OTA support. You will get updates almost daily and can flash if your system partition is untouched. If you have rooted or installed xposed, you have to flash full ROM and then OTA package.
A és B-ben nincs
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Cry0
őstag
találtam egy miuit feldobtam viszont nem volt benne magyar így vissza állítottam a régi romot viszont első feloldásnál kéri a mintámat beírtam viszont azt írja helytelen valaki valami ötlet ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest