- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Nagytoll #12248 üzenetére
Nekem is, kétszer is (egyszer, mert a régi nem volt 4G SIM elvileg ).
PowerBuldog: Ha olyan appot keresel, amivel FB ismerősöknek tudsz írni, akkor jó kérdés, ilyen engem is érdekelne. Ha meg csak másik üzenetküldőt, akkor nekem az egyik kedvencem a Whatsapp.
[ Szerkesztve ]
-
zaphod78
tag
A szokásos CM hiba miatt, kamera fc-zik. Tudom lehet használni másikat, de álltalában hirtelen kell és akkor fel kell nyitni a képernyőzárat és úgy indítani. Akkor meg már sokszor lassú. Meg a tudat, hogy valami teljesen gömbölyű. Igazából csak próba volt, hogy milyen is a 14,most használtam először. Plusz még munkaeszköz is a telefon, hét közben nem akarok valami hibába belecsúszni.
-
Hujikolp
őstag
válasz PowerBuldog #12247 üzenetére
Messenger Litle [link] pc-rőll, vagy VPN-nel. Valaki linkelte itt anno letölthető formában,csak nem találom telóról.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
Messenger Lite
nálunk még hivatalosan nem érhető el play áruházból, de innen be tudod szerezni: [link]
én is meguntam már hogy 2-3x többet fogyasztott a messenger mint a kijelző.
ez tökéletesen orvosolta a problémát.
de ha a SWIPE-ból beszerzed a PRO verziót, abban van beépítve üzenet rész is.
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz PowerBuldog #12256 üzenetére
Én vissza raktam egy régebbi verziót inkább. Az új Messenger egyszerűen idegesítő lett főleg a kinézete. Ha gondolod adok egy linket.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bAtt001
addikt
válasz PowerBuldog #12260 üzenetére
szerver oldalon aktiválták szóval nem tudni pontosan mikor került be magába az appba, én a 76-os verziót tettem fel, ez még teljesen jó, nincs benne a my day baromság
-
Tibko8
senior tag
válasz PowerBuldog #12260 üzenetére
Én most a 72.0.0.16.67 verziót használom ebben még a régi smileyk vannak. De 91 előtti verziók még nem ez a snapchat utánzat.
Amúgy APKMirror-on mind fent van.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Nagytoll
senior tag
Felraktam a CB 5.3.4-et, így elsőre nagyon tetszik, nekem jobban bejön az új IOS-szerű shelf és a h2os-es alkalmazások.
-
t181
senior tag
válasz PartyShan #12255 üzenetére
Basszus... ne haragudj, nekem sem működik. Amikor a hsz-t írtam, nem volt kéznél Type-C kábel, így csak haver telójával és a tabletommal tudtam kipróbálni. Mindkettővel működött.
Szerk.:
Nálam a Messenger 91.0.0.19.70-es verziója van fent, ebben nincs benne a kamerás baromság, és nem kajálja az akksit sem. De nekem sosem tette. Próbáljátok meg kikapcsolni az alkalmazás háttéradatait, hátha segít. Nekem már nagyon régóta ki van kapcsolva és mindig a lista alján van.[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
plejik
addikt
Na sikerült vissza hozni, viszont TWRP alól nem telepít semmit, hibát ír ki mindig. Valami partíció baja van. Ez mi? Esteleg tudja valaki?
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
lacy86
addikt
1-2 hete irtam, hogy rendeltem egy ilyen telot.
Ha valakinek atlagos felhasznalasra kell, akkor maradhat a gyari ROM rajta? -
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #12256 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Nagytoll
senior tag
Cb 5.3.4 alatt hogy lehet az app drawer gridet változtatni?
-
FNZ
őstag
hali!
írtam gari miatt az összefoglalóban levő emilcímre és ezt válaszolták:
"Thank you for contacting us.Due to new company policies, we kindly ask you to create the insurance policy of your device on our brandnew website: http://on-guard.simplesurance.eu/
Please bear in mind that the On-Guard is only available up to 30 days after purchasing the OnePlus phone.
Should you face any difficulties with our new website, please feel free to contact us.
Best Regards from Berlin,
Gregory van Norden"ha nem érkezik meg a teló a rendeléstől számított 30 napon belül, akkor hogy adjam meg a serial számot? vagy az átvételtől számított 30 napon belül kell regisztrálni a garira?
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Coupon-al a Xiaomi Mi5s 370 dollár. Ez nagyon megfontolandó, még a végén eladom a Oneplus 3-at.
Mondjuk ennek pont fehér az eleje, szóval így nálam kiesik. Meg hát a sarc is lottó.[ Szerkesztve ]
-
Nagytoll
senior tag
Cb 5.3.4 alatt nem tudom a csengőhangot levenni nullára ha az alert slider középső állásban van, ez másnál is ilyen?
-
szpali
addikt
töröld a messenger adatait vagy messenger lite?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz hyperspace #12250 üzenetére
Allo egy nagy baja, hogy nem kezeli a facebook kontaktokat
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz ChrYsler #12234 üzenetére
Én Pixelt akarta mvenni a Nexus 5 helyett, de pont az árazása miatt lett OnePlus 3
1,5 hete van meg és a köcsög méretét meg a ratyi fehér előlapját leszámítva imádomiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
ittakary
nagyúr
válasz PowerBuldog #12280 üzenetére
Az újakban már állítólag van, de gsmarena speckók között nem látom
(#12283) szpali: köcsög méret és ratyi fehér előlap? miért beszélsz így? akkor minek vetted meg?
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
tegnap felraktam a freedomos 1.6 os verzióját ma láttam hogy van újabb 1.9-es így leszedtem és felraktam a telora viszont 15 perce csak bootol mást nem csinál valami tipp hogy kéne felrakni ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
pampika
őstag
válasz syler123 #12275 üzenetére
Preorder.
Mást nem is mondanék...
Mi 5-re mennyit is vártak az emberek? 3-4 hónapot? Már az elején... Kerámia hátlaposra egy fórumos tag több, mint fél évet, amíg ültek a pénzén és a végén még rá akartak fizettetni, mert "gyártás során drágább lett"... Nálam a készletezéssel, meg hogy nem hajlandóak főverziót lépni aktuális telefonoknál, eléggé elvágta magát a xiaomi. -
szpali
addikt
válasz randras_83 #12286 üzenetére
ott a pont... a fekete nyerőbb lenne nem tetszik és ennyi, viszont a pixel árából 2 ilyen kijön, szóval ezt a békát lenyelem
#12284 ittakary fent olvashatod a miértjétiPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
PistiSan
addikt
Köszönöm mindenkinek a NanoSIM kérdésemre adott válaszaitokat, valószínűleg majd vágni(atni) fogom.
Ha nem lesz jó, akkor meg 5100ft a sim csere a szolgáltatónál, nem sok különbség az eredeti 4700ft os csere sarchoz képest.
Ha meglesz a telefon vissza fogok rá térni. -
kano
nagyúr
válasz xenom0rph #12294 üzenetére
Telenornál is. Ha jól indoklod,akkor gyakrabban is.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest