- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Elméletileg Mix 2s és Mi8 már megkapta várt camera FW-t 8.11.7 frissítéssel. Amit én tapasztaltam bizonyosan, hogy Mix 3 camera feature-ök valóban megjelentek Mix 2S-en 8.11.7 frissítés után pl. night mode, lock focus távolság, lock exposure
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
fpatrik17
senior tag
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6754 üzenetére
Ez egy kamera apk - ha jól értelmezem.
Jobb, mint a Mix 3 sw-e?fpatrik17: "bohóckodni" nagyon nem kell vele. Általában jobb képeket lehet velük készíteni. Néha, azért kell(ett) kompromisszumot kötni...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
tibcsi0407
félisten
válasz fpatrik17 #6755 üzenetére
Körbehugyozza a gyárit.
A Xiaomi-féle night shot nem más, mint magas ISO, overeharpening és agresszív noise reduction.
A Gcam jóval ügyesebb. Ráadásul ugyanaz a szenzor van a Pixel 3-ban, ami Mix2S-ben, szóval Pixel 3 közeli teljesítmény hozható ki belőle.utdetailing.hu
-
Gabesz87
veterán
válasz tibcsi0407 #6757 üzenetére
Ezzel a GCam-el én is tennék egy próbát, de valaki mondja már meg, hogy most konkréten melyiket kell/érdemes letölteni, és honnan? Kaptam itt 2 linket korábban:
Egyik
Másik
Lehet, hogy a kettő u.a. csak annyi féle opció van itt, hogy gőzöm sincs, melyik a jó.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6757 üzenetére
Ez az új super night módként emlegetett feature más... Egymás után több képet készít és abból kombinálja ki szoftveresen a legjobb képet végeredményként
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6762 üzenetére
Ok, kipróbálom mindenképp...
-
-
chris-v
senior tag
Köszi srácok, megnézem a régebbit.
Flashelni és rootolni én sem akarom a telót ezért, meg úgy amúgy sem. Mert egyszer elkezdődik a romok csereberéje, akkor sosem ér véget"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
jety91
őstag
válasz tibcsi0407 #6754 üzenetére
V0a nalam szarra akadja magat...
Meglesem en is a regebbit
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
A régebbi nappali fotózásban ugyanaz. Az új azért lett volna érdekes, mert abban van night mode is. OP6-on már megy szépen, beszarás, hogy mennyit dob a kamerán.
Ennek fényében számomra már a Mix 3 is érdekessé vált.
Azon van notification LED? @Karavik?[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Zsoleszhun
addikt
Nekem van root, fel is raktam a twrp verziót. Nem akad és van éjszakai mód is, majd kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tibcsi0407
félisten
Korábban írtam, hogy a Mix 3 hardveresen támogatja a 960 FPS Slo-Mo-t. Sajnos tévedtem, sima frame-interpoláció van, ami sokkal rosszabb eredményt hoz, mint egy dedikált RAM-os Sony, vagy Samsung telefon.
Ebben a cikkben írnak róla: [link]Ezt leszámítva elég meggyőző.
utdetailing.hu
-
Karavik
veterán
válasz tibcsi0407 #6771 üzenetére
Jó kérdés...konkrétan nem tudom de szerintem nincs "csak" AOD van mivel LED nem férne el...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zsoleszhun #6775 üzenetére
A fotó termék megjelenítést tartalmaz...
-
grafnet
Topikgazda
válasz Zsoleszhun #6772 üzenetére
Be tudod linkelni?
Vagy a Tibcsi linkjéről megtalálom?
Betenném az Összefoglalóba...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6776 üzenetére
Biztosan én vagyok fáradt: 4x olvastam el a beszélgetéseteket, mire leesett mit is kérdeztél és milyen választ kaptál.
-
Melafoto
senior tag
válasz Zsoleszhun #6780 üzenetére
Hali
Melyiket tegyem fel elsőként, hogy jól működjön?-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
veterán
válasz tibcsi0407 #6783 üzenetére
Szerintem nem szabad minden régi dologhoz ragaszkodni, ha van valami jó új megoldás. Ez olyan nyuggeres.😀
[ Szerkesztve ]
-
Melafoto
senior tag
válasz Zsoleszhun #6782 üzenetére
Köszönöm
Működik-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
grafnet
Topikgazda
válasz tibcsi0407 #6786 üzenetére
Tehát nem jó az új megoldás!
Joke: lépj vissza pár napra a szifonra...
Kíváncsi leszek utána az érzésre!
;-)[ Szerkesztve ]
-
-
-
veterán
válasz tibcsi0407 #6791 üzenetére
Az almának csak a vakuja tud villogni, de az szerintem gagyi úgy. 🤣
-
nagyúr
-
veterán
válasz DroiDMester #6797 üzenetére
Dobsz egy linket, hogy telóval tudjam tölteni?
Á most nézem ez béta nekem inkább majd a sima kell...
Más:
https://helloxiaomi.hu/a-xiaomi-bejelentette-hogy-tobb-telefonja-is-tamogatni-fogja-a-vulkan-grafikus-motort/
erről mit kell tudni vagy mi ez? Eu is tudja ezt?
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
Samsungból költöznék át 2s-re. Melyik app-ot ajánljátok rá, ami átvisz mindent?
Nem tudom, hogy a Samsung Smart Switch app-ja felmegy-e a Mix-re...passzSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest