- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ezt próbálta már valaki?
uninstalláltam a régit, ezt felraktam. Picit megújult, de szinte minden maradt a régi.
Ötlet? -
peugeotmate
őstag
-
Fefe52
tag
válasz peugeotmate #18103 üzenetére
Ez pontos! Mo-n vásároltam, Tréfüggő
-
donceleger8
őstag
válasz Termi16 #18108 üzenetére
Az mkv engem is nagyon érdekel, ezért utána bogarásztam. Van az x264 és a h264-es kódolású mkv. Csak a h264-est viszi. Igazából a ReFrames-el van problémája, mert ha ez az érték 4 vagy a feletti, akkor már nem hajlandó lejátszani. Márpedig az x264-es kódolású mkv-k 99% a feletti értékű.
Ezt gondolom egy video player frissítés megoldaná, mert szerintem csak a támogatás hiányzik.
Ha blu-ray rip avi-t nézek rajta, az kissé akadozik. Nem állandóan, csak a gyorsabban mozgó jeleneteknél. A felbontás 720*304 általában. Viszont most néztem meg a legújabb Charlie angyalai sorozatot, 1280*720 h264 mkv-ben. Érdekes, egy kicsit sem akadozik, a színek teltebbek és a képminőség az valami iszonyat jó.
Úgyhogy én is várom a megoldást, talán a következő lejátszó frissítés megoldja.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
busman
veterán
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Termi16
őstag
válasz donceleger8 #18109 üzenetére
Köszi a választ, ezt én is olvastam. Azért jó lenne, ha támogatná az összes codecet, csak emiatt biztos nem fogok konvertálgatni, amúgy is csak ritkán néznék egy-egy sorozatot a telón.
Más: Egy jó zenelejátszót tud valaki ajánlani, ami viszi szépen a flac-ket?
A Folder Player nálam szinte minden (flac) szám alatt megakad egyszer-kétszer, ráadásul úgy érzem picit belenyúl a hangba is, és nem tetszik az eredmény.Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Tomsec86
tag
Navifirm-en fent van a "hivatalos belle" !!!
Huawei Mate 10 Pro
-
Cool Hand
tag
Emberek a Taylor féle V2 Belle-n a C meghajtó írható?
-
sunsun2
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program mint Pc.-re a CCleaner / internet tisztító előzmények,sütik,stb. /
Ha tudtok ilyet légy szíves írjátok meg!
Köszönöm előre is! -
peugeotmate
őstag
Magát a SleepingScreent sikerült uninstallálnia valakinek?
meg
-
SpongyaBob
veterán
válasz peugeotmate #18120 üzenetére
Nekem ott van a telepített alkalmazások között az alkalmazáskezelőben. Simán el tudom távolítani..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
bringasisti
őstag
Egy frissítésre bevittem a telomat. Visszakaptam úgy, hogy minden maradt a régi, de ujj szolgáltatásként kedvenc saját gyártású csengőhangom hiába állítom be az általános üzemmódba mint régen nem találja. Kénytelen vagyok a találkozó opciót választani.
BENEFON DELTA--------N8
-
Ufff
senior tag
válasz bringasisti #18123 üzenetére
Szinkronizáld a zenéket. Hátha segít.
"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝
-
bringasisti
őstag
Egy éve van piacon a termék, nem képesek egy normális szoftvert írni. Régen az általános beállítást használtam ugyanezzel a közismert politikus jelszavával. Nem gond, hogy most nem ide hanem a találkozóra vagy az utcaira teszem és így használom. Ennyi idő alatt már Én is írtam volna egy rendes programot, pedig az SMS írással kimerülnek számítástechnikai képességeim.
BENEFON DELTA--------N8
-
CS_D
senior tag
válasz bringasisti #18125 üzenetére
Hacsak 1 éve lenne a piacon... 2010 októberében jelent meg hivatalosan, de eredetileg 2010 nyarán startolt volna. És előtte már 1-1,5 évvel lehetett olvasni a Symbian^3-ról, valamint akkoriban volt még szó Symbian^4-ről is, amik forráskódjait szerecsére összefésülték (merge), aminek eredménye a Belle-nél látszódik.
[ Szerkesztve ]
-
gyurmau
tag
válasz peugeotmate #18120 üzenetére
Nekem frissült a sleepingscreen a chillerhippie's félére, úgy hogy nem kellett törölnöm. Korábban már egyszer uninstalláltam különösebb gond nélkül, az összes gondom annyi volt, hogy automatikusan az s betűnél kerestem a programot.
-
rento
őstag
Szeretném feltenni a Taylor féle legújabb Belle-t. Valaki letudná írni hogy pontosan melyik fáljokra van szükség? kell ugye a rofs2, a rofs3 és valamelyik uda. ezen kívül nincs más fenn, legalábbis itt nem találok más fájlt, pedig ha jól emlékszem, akkor kellene egy core fájl is. én vagyok a béna, hogy nem találom itt, vagy máshova van feltöltve?
[ Szerkesztve ]
-
oggy71
tag
Ezt az új sleeping chillerhippie-t honnan lehet leszedni?
Mert az n8 fanclubról nekem nem megy, meg ha ott jól láttam csak hackelt telókra való verzió van.. -
attisx
addikt
válasz Ronny3 #18130 üzenetére
Itt néztétek már: smartnews.hu ?
Mondjuk ez is hack, vagy szignózás igényes...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
oggy71
tag
Köszönöm attisx, Ronny3, de innét sem megy a letöltés.., de attól független, nagyon érdekelne ez a progi, mert a kóborló tehenet már nagyon unom.!
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
Kellene valami frankó inditási animáció...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
donceleger8
őstag
válasz SpongyaBob #18142 üzenetére
Azért nem mindenkinek van hackelt telója, mert sajnos szignózni kell!
Kár érte.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
SpongyaBob
veterán
válasz donceleger8 #18143 üzenetére
Nem nagyon kell hackelegetni, feltelepítsz egy fájlt majd azt beállítgatod és ennyiből áll az, hogy a telefonod mindent befogad innentől kezdve.. Semmilyen rejtett fájlba, meg könyvtárba nem kell belenyúlni..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
csoky21
csendes tag
válasz SpongyaBob #18142 üzenetére
Okés köcce
-
Regirck
senior tag
Reggel feltettem egy témát a telefonra amely megtetszett. Annyira beakasztotta a telefont, hogy muszáj volt hard resetelnem mert nem tudtam bekapcsolni.
Szeretném azt a témát letörölni de nem tudom mert nincs a felsoroltak között a telepített programoknál. Viszont a témáknál ott van és működik is csak onnan nem lehet törölni.
Erre tud valaki valamilyen megoldást.
(A héten 3x kellett soft vagy hard resetelnem mert megadta magát a telefon. Igaz lehet user error is mivel nem csak sms-t és hívásokat kezel. Nokia már soha nem lesz Nokia)
-
donceleger8
őstag
válasz SpongyaBob #18144 üzenetére
Esetleg privátban megoszthatnád velem a mikéntjét.
Köszi.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
attisx
addikt
válasz Regirck #18146 üzenetére
Melyik meghajtóra telepítetted? Csak mert korábbi Symbian verzióknál jellemző probléma volt, hogy a nem C-re telepített témákat nem látta az alkalmazás kezelő. Ilyenkor az volt a megoldás, hogy újratelepítette az ember a C-re, és utána már lehetett törölni.
@ (#18147) donceleger8: INNEN a "Módszer 2"-t ajánlom a figyelmedbe...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
SpongyaBob
veterán
-
donceleger8
őstag
válasz SpongyaBob #18149 üzenetére
Köszi előre is.
Meg neked is attisx!Amúgy ezt már nézegettem. De ha a tied más megoldás, akkor természetesen várom!
üdv.
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...