- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila432
tag
Sziasztok,
telefonvásárlás előtt állok, két telefonban gondolkodok erősen, a 925-ben és 735-ben.
Gondolom a 925-öt többen ajánlanátok itt, de tényleg fel szeretném nektek tenni a kérdést, hogy melyiket?
Köszönöm előre is a segítségeteket és az észérveket. -
spider80
őstag
válasz Attila432 #7151 üzenetére
Ha az üzemidő fontosabb,akkor a 735-öt. Plusz nem tudom sd kártyával bővíthető-e a 735. A 925 ugye fix 16gb tárhelyes. Ha ezek nem zavarnak,akkor a 925-öt.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
őstag
válasz Attila432 #7151 üzenetére
+1 spider80-nak. Kb. ezek a különbségek.
Annyival egészíteném ki, hogy ha kézbe veszed mindkettőt, akkor a minőségérzet azért más lesz. De az emberek többségét ez nem zavarja, ezért van sokaknak műanyag SAMU szappantartója... pedig a telefon az egyetlen tárgy ami messze a legtöbbet van a kezünkben, többet mint egyesek nagyra tartott f*rka.. Tehát minden telefonvásárlás előtt illik kézbefogni a potenciális jelölteket és nyomkodni.
Már a 830 is messze jobb minőségérzettel van, mint a 735. A 925 és pláne a 930 már nagyon prémium érzés a kézben. Neked kell eldöntened, hogy mindez számít. Amíg nincs összehasonlítási alapod, addig úgyis az egyetlen az ami van.... az tudatlanok bölcsességével jó. Ez olyan mint a TV. Ott is sokak gondolják, hogy az övéknek szép a képe, meg szép hangja van. Amíg egy másik ember nappalijában nem látják meg a különbséget hangban és képben.
Én Xperia P-ről váltottam, már ahhoz képest is gagyi a lumia 925.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
SsPL711
őstag
válasz bluemirage #7153 üzenetére
Xperia P-hez képest gagyi a 925??
Bár még nem fogtam kézbe azt a P-t.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Rob700
senior tag
??? Sehol nincs minőségben a Sony a 925-höz képest... Kb mint a Dacia az Audihoz...
iPhone 12 128GB Black
-
viewdetails
addikt
"A 925 és pláne a 930 már nagyon prémium érzés a kézben."
"Én Xperia P-ről váltottam, már ahhoz képest is gagyi a lumia 925."Most akkor mit is ír a hogyishívják?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Attila432
tag
Köszönöm a válaszokat, kézbe fogom venni őket, az fog dönteni, de sokat segített, hogy legalább okkal gondolkodok a 925-ön is, annak ellenére, hogy az korábbi.
-
őstag
válasz viewdetails #7156 üzenetére
Ez őszinte vélemény, de a WP kárpótol a rosszabb készülékházért.
Én korábban is írtam, hogy a plattformba szerettem bele, de a vásárlás időpontjában az L925 volt az egyetlen úgy ahogy összerakott, prémium' telefon... ami nem tepsi. Azóta van már a 930, de az meg méretileg határeset, illetve a 830 ami meg nem nagy előrelépés a 925-höz képest.szerk:
Az Xperia P-t most már csak tabletnek' használom. Nap, mint nap. azzal ugyanis még ilyen öregen is hülyére netezhetem magam, a fotelból... míg az ismert okok miatt az L925 nem bírja az IE-t, az Opera Mini-vel ugyan már jobb a helyzet. Tehát naponta érzem kézben a különbséget és ha lerakom az asztalra fém ezüst P-t, vagy ezt a fekete téglalapot, akkor azért a csillogóan lakkozott fém vonja el a tekintetét annak is aki most látja először, a hűvös fém érintése meg egy másik dolog[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Amalgam
aktív tag
válasz bluemirage #7158 üzenetére
Mennyit bír a 925-ös akksija? Bír több mint egy napot?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
őstag
válasz Amalgam #7159 üzenetére
Tényleg használatfüggő, mint minden telefonnál.
Nálam 3 napot megy. De én nagyon nem tipikus felhasználó vagyok. Ez a 3 a nálam is futó Insider Pro-val igazolható is.
- Ebben viszonylag sok telefonálás és napi 1-2 SMS van, mert cégtelefon és arra tökéletes.
- Napi max 5 perc Wifi (manuális email és időjárás szinkron, Opera minivel 1-2 oldal megnézése)
- Ez alatt a 3 nap alatt 2-3 fénykép
- Ez alatt a 3 nap alatt általában van néhány perc IE használat is. Ez alatt melegszik a teló és merül is.
A mobilnet és a Wifi tehát szinte mindig ki van kapcsolva. A takarékos üzemmód mindig(!) be van kapcsolva.
Ha nem tablet-nek használod, akkor garantáltan bír több, mint 1 napot. Nem fog cserben hagyni.
Tabletnek használva jelenleg semmilyen telefon nem bír több napot, még a Z3, vagy a Z3C sem.Meliora sunt bono inimica
-
bobie
tag
válasz bluemirage #7162 üzenetére
A 3 nap az kemény.Ma már kétszer csúsztattam teliről 20% alá
De persze sok duma, GPS, net stb.
Szerintem egyébként ha egy készülék használva van rendesen akkor az merül.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
Amalgam
aktív tag
A Tucan Readert használja valaki?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
savoo
addikt
Tök jó, elkezdett vibrálni a kijelzője a telefonnak... Lassú oldalgörgetésnél jön "csak" ki egyelőre...
-
viewdetails
addikt
válasz bluemirage #7158 üzenetére
bluemirage
Szürkét kellett volna venni, nem feketét, annak ezüst a kerete. De mindegy, ízlésről nem vitázunk.savoo
PFD vagy sima Cyan?[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
santa clause
aktív tag
Milyen szoftverekre lesz szükségem ha teljesen újra szeretném rakni a szoftvert?? Köszönöm
-
spider80
őstag
válasz santa clause #7168 üzenetére
Nokia software update for retail. Ez a legutolsó hivatalost rakja fel,ami elérhető a készülékedre. 2 kattintás kb.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
őstag
válasz santa clause #7168 üzenetére
Márcsak a gyorsasága miatt is jobban megéri a szgépen keresztül újrarakni a rendszert. Ha gondom lenne, akkor inkább én is így raknám helyre... mintsem HR-es szórakozás... Továbbá, ha kijön az update a 8.1-hez, akkor is inkább szgépen keresztül rakom fel. De hát ízlések és pofonok. A WP-s fronton egyébként a többségnek nincs baja az levegőből kapott updatekkel és szoft. cserékkel... Ez szerencsére 90%-os magabiztossággal kijelenthető.... én viszont a kisebbséghez sem akarok tartozni.
Sicher ami sicher... Ahogyan a friccek is mondják...Meliora sunt bono inimica
-
Petya1981
tag
Tudja valaki, hol találok egy stopper app-ot a lumia 925-ösömhöz?
A segítséget előre is köszönöm.SZERETEM A NYUSZIFÜLET
-
viewdetails
addikt
-
santa clause
aktív tag
válasz bluemirage #7170 üzenetére
Azért szeretném újradobni mert Nokia logo után T-logo, fél percig áll, páff megint Nokia logo majd T-logo és úgy indul a teló, heti 3x megcsinálja és már nagyon unom. Okozhatja ezt SW probléma??
-
viewdetails
addikt
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #7166 üzenetére
PFD kezdetek óta kb.
-
kelekyle
őstag
válasz viewdetails #7178 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, meg a kamera szokott kibaszni velem... megnyitom full sötét, lövök egy képet utána meg sárgás színe van mindennek... vakut nem kezeli (használhatatlan). Restart megoldja.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
zebede
őstag
válasz Amalgam #7181 üzenetére
Én OneDrive-ról szoktam könyvet ráhúzni.
A TucanReader menüjében be lehet keresni a telefon belső memóriáját is, de valamiért nem látja ilyenkor sem az epub, sem a mobi fájlokat.Ha mindenáron a belső memóriából akarsz ebook-ot olvasni, akkor valamilyen fájlkezelővel be kell tallózni és amikor ráböksz a fájlra, akkor felajánlja a TucanReadert kompatibilis alkalmazásnak.
Kiválasztod és már olvashatsz is. -
santa clause
aktív tag
Megcsináltam délután NSU-val a telót, nincs bootloop, mutatja a beágyazott vidiket és a gps kb 5mp alatt talál jelet. Egyszóval minden amit utáltam benne megoldódott...
-
viewdetails
addikt
-
apuc
őstag
Mától nekem is lett egy ilyen teló, céges.
-
trobi28
addikt
válasz kelekyle #7188 üzenetére
Semmi extra.
Akkor vettem amikor megjelent, nagyon olcsón jutottam hozzá, és minden ismerősöm meg akarta venni amikor megfogdosta
2-3 hét használat után (amikor elmúlt az újdonság varázsa ) eladtam 15 ezer haszonnal
Most megint nagyon olcsón volt lehetőségem venni egyet ( 45000 bontatlan, gyártói garanciával ), így lecsaptam ráBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
DearMan
tag
Az mitől lehet vajon, hogy 2 napja brutálisan elkezdett merülni a telefonom? Ami újat progit feltettem, már mindent vissza leszedtem. Felraktam PfD-vel a legújabb frissítést is mert nem volt már más ötletem. De semmi sem segít... HR marad csak?
-
DearMan
tag
válasz viewdetails #7196 üzenetére
Fönt van kezdetektől, de leszedem, hátha...
-
meszipeti
aktív tag
válasz viewdetails #7196 üzenetére
Nekem nem volt fent, viszont amióta leszedtem wf azóta nem merül a telefon olyan gyorsan.
"A játék az nem játék"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal