- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz Khan13 #15718 üzenetére
Köszi, ezekkel most simán felment, s fel is pakolta a szükséges driverket stb....
De! Indítom a Data Package Managert, fel is ajánlja az external lehetőséget, rányomok az ok-ra, és már vagy 20 perce csak azt írja, hogy Logging into remote server...
Innen nem megy tovább.
Úgy látszik most nem elérhető a szerver. Talán majd később!Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
mediumgecso
őstag
Hogy tudok telefonszámhoz rendelt fényképet törölni??
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Assdak
őstag
válasz Downsampling #15746 üzenetére
Nem kell nagyon jóstehetségnek lenni ahhoz, hogy az ember lássa, hogy vagy valami szar program meríti az akksidat drasztikusan, vagy a telefonod szar.
WIFI,GPRS, BT, Glance Screen, Double Tap wakeup, 2 mailbox szinkron, Instagram, Weather app, Wp central, Vine, Path, Facebook, WhatsApp, Viber, Skype.
Cirka 2 óra telefonálás, fél óra Skype videocall, kaja-szarás közben netezés ezmegaz ( cirka 2 óra ), Autóban vezetés közben Wifiről youtube streamelése ( kb fél óra ), fényképezés ( cirka 15 kép ).
Jelenleg így áll.Hja és volt fél óra Speedtest futtatása. Ez mondjuk annyiban volt szopás, hogy mire rájöttem, hogy LTE-n vagyok Wifi helyett, már lecuppantottam 1.5 gigát az adatforgalmamból.
-
Assdak
őstag
Igen, Insidert használom, már mióta kijött, még itt a forumban is ajánlottam többeknek, nem csupán a battery figyelő funkciója miatt.
Annyi a különbség, hogy ez Nokia app, nem ilyen dzsunga szarok, mint amit ti használtok =D
Ettől függetlenül, egy időben ez is okozott extrém merülést, de már javították.Ettől függetlenül, szerintem a többi magáért beszél.
Szerk: Mondjuk most már nem tudom, hol láttam a Nokia Poland feliratot a kiadóra vonatkozóan.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #15760 üzenetére
Az én dzsunka szarom megbízhatóan működik nyár óta, azért is vettem meg pízért.
De meglesem ezt az Insidert is.Szerk: amúgy koreainak tűnik a cucc, szóval a Nokia Poland tényleg furi lehetett.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ck.
addikt
Meg lehet-e nézni vhol neten, h meddig garis?
nincs papírom, csak használtas számlám. -
tomboy0013
veterán
Na megvásároltam végre használtan ma egy sárga 920-at. Gyönyörű a telefon és már most imádom annyira sok a változás a WP 7.8-hoz képest. Viszont egy dolog aggaszt. A srác amikor megvettem tőle említette hogy kb 4-5 alkalommal volt feltöltve az aksi április óta! Ennyire nem használta. Viszont akkura nézve ez nem biztos hogy túl jó hír. Érdekesen is viselkedik egyébként. 3/4-ed 8-kor szedtem le töltőről most 64%-on van, mondjuk szinte azóta nyomkodom, netezek, szinkronizálok stb. Volt egy pillanat mikor megnéztem hogy áll az akku kb 1 óra használat után. 89%-ot mutatott és hogy 3 óra van hátra. Nyomtam egy újraindítást és utána lement 74%-ra és 1 nap 3 órát írt =D Az előbb 3 órát írt hogy annyi van még hátra, de akárhányszor ránézek 1-2 órával többet ír. Vicces, de szerintem nem lesz ezzel gond ha beáll, legalábbis bízok benne =)
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #15764 üzenetére
A becslést nem szabad komolyan venni. Alapvetően az aktuális nyúzásnak megfelelően becsüli meg a hátralévő időt. Ha nyúzod félórát akkor egy-két óra akár, ha rá se nézel órákig, akkor 15-25 óra is lehet.
Ne parázz rajta, majd ha nem nyomkodod mint a hülye akkor lesz érdekes mennyit bír.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Downsampling
senior tag
válasz Assdak #15758 üzenetére
...bocs, de nem nézem meg a képeid. Nem izgat. Azt azonban kapásból látom, hogy az app-jaidat szorozd meg hárommal, annyi megy nálam. Mint írtam, csak időjárás app-ból négy frissít folyamatosan. 5 email fiókot szinkronizál. Mivel gyakran fotozók vele, s be van állítva, hogy a képeket, videókat a legjobb minőségben lője fel a felhőbe, így ha wifin van, ezt is teszi... Használsz Runtasticot? Nem? Gondoltam... Ma, mikor megjöttem egy Runtasticos túra után a 30 centis hóban, a kertkapuban még 72 százalékon volt az akku. Mire bejöttem (persze havas cipő, ruha levetés után mentem csak be a szobába), s töltőre (wireless tartótöltőm (is) van) tettem, már csak 58 százalékon volt. Igaz közben leszinkronizált mindent, amit csak wifivel szokott (emailek, képek, stb.), illetve az egész túrát fellőtte a Runtstic szerverére, na meg a facebookra... Na, azt ne kérdezd, miért használok még mindig két FB appot (régebben négy volt, de akkor egyik sem volt túl jó, ezért kellett több)... Ja, az Instagramra is ment néhány kép, meg az Instaweathere is...
Basszus, ehhez képest szerintem qva jól bírja az akksim...
Ja, s mint írtam, nem tud már izgatni ez a téma ("rövid ideig bírja az akksi"). Használni akarom ezt szerkezetet, nem itt panaszkodni. Az eredeti kérdésem ez volt: van valaki, akinél a Black után csökkent az akksi idő? Nos, eljutottunk oda, hogy szar a telóm. Szerinted. Köszi. Téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
StreetBizTO
tag
Sziasztok!
Lumia Black frissítéssel van egy kis problémám.
Lengyelországból származik a telefonom (független) és nem tudom frissíteni a GDR3-as verzióra.
Tudom hogy nem mindenhol ugyan akkor jön ki de a Nokia hivatalos oldalán már ki van írva hogy Lengyel, független 920-ra elérhető.
Van ötletetek mi lehet a probléma? -
Assdak
őstag
válasz Downsampling #15766 üzenetére
Én 12 Weather appot használok, hogy tudjam egyik kurvám sem ázik az útszélén, legyenek a világ bármelyik pontján.
Gondolom mikor elindultál futni akkor meg 190% on volt, vagy elég rövid lehetett a futás, ha Runtastic mellet 10 perc alatt cirka 20% ot merült.
Képeket, emaileket nekem folyamat szinkronizál, lövi be felhőbe, szóval attól ekkorát nem merülhet.
Nah de mondjuk ezek után pont leszarom a nyűgödet. -
Blyan
félisten
válasz StreetBizTO #15767 üzenetére
Kerested a frissítést a telefonon?
-
Khan13
senior tag
A black és a GDR3 egyben jön, nem külön. A táblázatban voltak rossz jelzések, várj nyugodtan, néha ellenőrizd le manuálisan a telefonon rányomva a frissítés keresésre és ennyi. Idővel megkapod. Ha pedig automatára van állítva a frissítés telepítés, akkor az extrák+info alatt fogod meglátni a változást.
-
Sinu
senior tag
Nálam néha előfordul, hogy kb. 20% töltöttség mellett feldugom töltőre, majd 10 perc múlva lemerül és ujraindul, majd jelzi, hogy minden oké, töltődik és 0%ot ír hosszú-hosszú időn keresztül amig ki nem húzom a töltőkábelt, kikapcsoloma telefont majd vissza. Katasztrófa Egyébként Tényleg brutálisan merül, ma 12 órát nem bírt ki úgy, hogy 2 óránként küldtem egy-egy üzenetet whatsappon
Más: Használja valaki a szövegjavaslatokat? Kicsit furcsa, hogy mondat közben néhány szónál nagy kezdőbetűs javaslatot tesz ami nem helyes, illetve nem minden szót lehet hozzáadni, szvsz katasztrófálisan rossz.
No Future
-
tomboy0013
veterán
Na találkoztam még egy érdekességgel. Az X-el bezárható alkalmazások nem a Black-el jöttek? Csak azért kérdem mert Amber van a telómon és benne van ez a dolog(T-mobile-os) Az előző tulaj azt mondta egyszer volt a Nokiába szoftvert frissíteni vele régebben, gyanítom akkor pakolták rá az Ambert neki. T-mobilos a szoft egyébként megnéztem. Furcsa. Amúgy más Black-es változást nem találtam rajta csak ezt. Jah és az akku már 51%-ra csökkent úgy, hogy nyúzom folyamatosan mióta legutóbb írtam ide. Megy a wifi a 3G, 4 program a háttérben, közben letöltöttem egy pár dolgot meg neteztem meg egy kis Here Maps, úgyhogy asszem király az aksi, az Omniámat már tölteni kellene ez meg merült 10%-ot kb. Nagyon király ez a telefon. Lőttem egy éjszakai képet is automatán a Nokia Camerával és komolyan mondom királyabb lett a kép mint amit én szemmel láttam =D A recsegés meg fel se tűnik amit korábban írtam, úgyhogy nyugodt vagyok. Igaz 55 ezerbe nem adta ide a srác csak 60-ba de egy ennyire jó állapotban lévő telefon(szinte gyári állapot, 1-2 alig észrevehető használatból eredő karc van a hátulján és ennyi) megérte szerintem az árát. A garancia sem másfél év mondjuk, hanem közel 1 év 3 hónap, de addigra remélem tudom cserélni 1020-ra vagy ha kijön addig valami még jobb kamerás Nokia (vagy Microsoft?) telefon akkor arra.
-
Ágógreen
senior tag
valaki dobjon már nekem minél olcsóbb linket 2év garis 920-ról !
hol érdemes megvenni ? köszönöm szépenlétezik olyan szett amelyikben a vezetéknélküli töltő bennefoglaltaték ?
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
Bogyo-val kb. Egy időben vettem én is a 920at, normál smartfon felhasználásban részesül, wifi,bt 4g bekapcsolva 0-24 és egy napot simán megy nálm is pedig most még az asphalt8ra is rászoktam minimum napi 1pályát lenyomok rajta. Előtte Samu sadvance volt az pl. Már volt mire hazaértem lemerült, ennél még csak 1x fordult elő de akkor tényleg sokat ment. Játékon melegszik és 4g-t még Sehol nem találtam Bp-en. Szóval szerintem korrekt teló ez bár kipróbálnám mit tud az a 4g már tényleg.
Peace⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Khan13
senior tag
Szerintem jól működik a szöveg javaslat, bár ez a mondat közepén nagy betűs elég butasága, de ha ráböksz, felajánlja kicsivel. Olyat nem tudom hogy produkált neked, hogy egy szót nem tanult meg magától, vagy nem lehetett hozzáadni, nekem eddig jól működik.
(#15774) tomboy0013:
Nem, az a GDR3 része, és valószínűleg feltették a Preview for Developersen keresztül, ezért nincsenek a Blackes dolgok.(#15775) Ágógreen:
Hivatalosan telefon+füles+kábel a doboz tartalma, amitől hivatalosan nem lehet eltérni, de persze bárhol lehet úgy árulni, hogy "csomagban" benne van más is.
Gyári garanciás újat nem nagyon fogsz már találni valószínűleg, szolgáltatóknál pedig nevetséges az ára. -
Ágógreen
senior tag
válasz tomboy0013 #15780 üzenetére
70körül kéne találnom. többet nekem nem ér meg egy telefon.
-
Khan13
senior tag
válasz Ágógreen #15781 üzenetére
Én egy Ferrarit szeretnék, de max 2 millióért, mert nekem nem ér többet egy autó, és még sok más példát lehetne mondani
70 körül használtan kapod, vagy nem gyári garanciával. Esetleg valami keletilopottcsalthazudottkészüléket random gsm boltban. 820 hamarabb lesz annyiért, de ott a tárhely már korlátozó tényező lehet. -
Ágógreen
senior tag
válasz Khan13 #15782 üzenetére
és olyat tudsz mutatni 70 körül ami 2 év garis (de nem gyári garis) !? köszi
szerintetek telenornál van még 920-as ? érdemes bemennem megkérdezni ?
pár éve már nem cseréltem le a telóm, hátha ott tudnak valami jó árat rá mondani nekem...
holnap benézek, legutoljára mikor voltam még pannon volt :-D hehe[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz Ágógreen #15781 üzenetére
Én amúgy javaslom neked a jóval olcsóbb használtakat. Fontos hogy ne legyen garanciáztatva. Ha már van közel 1 éves készüléke valakinek és szervízbe nem volt vele, akkor szerintem jobbak az esélyeid mint egy zsír új példánynál ami vagy jó vagy van valami idegesítő hibája és láthatod ebből a fórumból is, hogy mennyi hibás darabba lehet belefutni. A használtat meg is tekintheted, rengeted hibalehetőséget ki lehet azzal is szűrni, ha nem tetszik kutatsz tovább és ennyi. 1-1,5 évet pluszba az aksi is simán kibír még úgyhogy ha addig nem volt azzal gond nem is valószínű hogy lesz. GSM boltos példányt nem javaslok. Ajánlom a srácot akiről az előbb írtam, hogy van neki egy fehér eladó. Gondold meg mert 50-60 környékén már egész szép állapotban lévő gyári garanciás példányokat találni és többet ér 1 év gyári mint 2 év sufnyi.
[ Szerkesztve ]
-
Khan13
senior tag
válasz Ágógreen #15783 üzenetére
Telenornál a honlapjuk szerint már nem kapható, csak a 925, de az meg drága, nem éri meg.
Konkrét helyeket nem tudok, csak ilyen árukereső, árgép, és olcsóbbat.hu helyeken kiad egy rakat boltot. A használt jó állapotú is járható út szerintem is, én is úgy vettem anno. IMEI alapján ellenőrizhető, hogy garanciás-e, illetve papírokat általában adnak hozzá. -
Khan13
senior tag
válasz StreetBizTO #15786 üzenetére
Ez az angol nyelvű menü meg magyar nyelvű menü egy vicc... Max papíros leírást tudnak adni fix nyelven, a WP-ben meg azt állítasz, amit akarsz. Az külön szánalmas, hogy felárat kérnek azért, ami jár a készülékhez, és ezt szinte minden ilyen boltnál látni.
[ Szerkesztve ]
-
inthro
aktív tag
Az enyém is onnan jött, már az első napon felajánlotta a Black frissitést, és kártyafüggetlen szintén a teló.
Én sok különbséget nem vettem észre, nem is akartam először frissiteni, de rábeszéltek.◕‿◕
-
nagyúr
válasz Ágógreen #15778 üzenetére
Múlt hét pénteken vettem Euroniscben. De azt hiszem még MM-ben is van gyári garanciás új, ha van a közeledben nézz be ezekbe. Viszont mindkét helyen 90k-s áron megy ha jól tudom.
Mod: közben tomboy0013 megelőzött.
70-ért újat akarsz? Na az itthon tuti nem fog menni, max használtan tudsz annyiért . Pláne ha gyári garanciásat akarsz.
Ahogy írták, Blyan fórumtárs készüléke pont jó lehet neked. Ha jól tudom valami két hete vette csak és gyári garis. Érdeklődj nála.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Statikus
senior tag
válasz Ágógreen #15778 üzenetére
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/NOKIA-Lumia-920-32GB-fekete,103952,459041,720477.html?langId=-19#refId=catalogEntryDetails&scroll=0
Fekete van RAKTÁRON, ingyen házhozszállítva 90e-ért. Ennyi. Klikkelsz és hozzák, nem kell keresgélni, hogy melyik áruházban van készleten...
-
Ágógreen
senior tag
ez a full vagy original box ?
http://www.youtube.com/watch?v=7lMOBypHwhk[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Ágógreen #15792 üzenetére
Light doboz: telefont kapsz, legfeljebb egy töltőt is (általában csak telefon, doboz, egyéb nélkül)
Full doboz: minden benne van, de garancia nincs rá, csak bolti (általában Áfás számla sem)
Original: ahogy a gyártó forgalomba hozza, doboz, kellékek, garanciapapír, stb.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Ágógreen #15798 üzenetére
Nokia nem ad ki, a boltok adnak ki.
Kapsz-e töltőt azt kérdezd meg az adott boltból. A Nokia csak az Originalként hirdetett változatot adja.
Szóval telefon, töltőfej, kábel, headset, simtű, papírok, doboz.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest