- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz Set-Comment™ #16239 üzenetére
Ebben mi az értékelhetetlen? Minden fontos információt megkaptál, ha valami nem volt világos benne, akkor az ismert keresők segítenek. Feltételeztem, hogy ebben a fórumban a független ROM flashelés érthető dolog, vagy legalább olyan, amire rákeresve megvilágosodást nyer a hozzászólásom.
Legközelebb beszólás helyett, kérlek, használj keresőt, illetve kérj meg, hogy írjam le részletesebben, mert nem értesz hozzá, és amiket találtál is kínai. A szövegértelmezés, lévén értelmes magyar emberek vagyunk, gondolom nem probléma, főleg, hogy Lall által linkelt cikk után már megértetted, hogy mit csinált a fórumtárs. Mellesleg szeretek összetett mondatokban fogalmazni, ahol ez elvárható, mert a rövid, tőmondatok használata igénytelen. -
gabfot
csendes tag
Oksa
[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz mukibuci #16253 üzenetére
OK, ránézek, eddig csak a tapasztalat beszélt belőlem, hogy működik.
(Ezért is jöttem el annó a Vodafone-tól, mert ha már az alapelőfizummal több mint 12k-t fizettem, akkor azért örültem volna ha működik a voip, úgy hogy nem kell ráfizetnem, illetve az LTE is reménytelen álomnak tűnt akkor.) -
inthro
aktív tag
Egy hetes hsználat után mondhatom, hogy nagy csajmágnes ez a telefon fehérben
Valahogy mindenki meg akarja fogni, nyomkodni, kézbe venni, majd ezután jön, hogy én is akarok egyet◕‿◕
-
Ágógreen
senior tag
ennél kicsit erősebb védőfóliát tud valaki 920-ra ?
bárdállóra gondoltam -
Ágógreen
senior tag
akksi-t hogy érdemes "bejáratni" 920 esetében első pár napon ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ágógreen #16276 üzenetére
Ezt OFF-ba teszem, mert nem szeretnék nagy vitát generálni. Szerintem az akku szempontjából az az egészséges, ha közel teljesen lemerítve fullra feltöltjük, nem pedig folyamatosan, apró részletekben "töltögetjük".
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
nagyúr
-
Zoli133
addikt
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek pici napelemes alkalmatossággal is tölthető a vezetéknélküli usb töltő modul és így a 920 ?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Napfénysüti #16280 üzenetére
Természetesen úgy értettem, hogy lehetőleg ne az 50 vagy 70%-os töltöttségű akkuval dobáljuk rá pár percekre a vezeték nélküli töltőre. Van egy nem túl nagy töltési ciklusszám, amit az akku elvisel, idő előtt ne tegyük tönkre... szerintem.
(#16284) Zoli133: biztos vagy ebben? Főleg hogy a "részciklusok" közötti szünetekben meríted (használod) az akkut?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Ágógreen
senior tag
-
Khan13
senior tag
válasz Ágógreen #16279 üzenetére
Vezetéknélküli < USB (gépről) < konnektor, ami a töltési sebességet illeti. A töltés maximumát elektronika vezérli, ezért is lehet nyugodtan töltőn hagyni a telefont, és visszadugni bármikor, mert elég jól védi az akkut. Bejáratást korábban 1-2 hetes intervallumra írták korábbi hozzászólók. Ilyenkor talán érdemes jobban lemeríteni őket, és csak utána tölteni, aztán később lehet már töltőn tartani folyamatosan. Az is elhangzott még korábban, hogy a csepegtetéses töltés (vagyis a lassabb) kímélőbb.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Tewe013 #16287 üzenetére
USB valóban 500 mA-re van szabályozva, de a qi szabvány akár 1 Ampernál is enged többet.
Pl. Az előbb linkelt töltő is 1 Ampert ad le 5 Volton.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
CrAck69
senior tag
válasz Downsampling #16289 üzenetére
Nekem az eredeti nokia qi töltő marha gyorsan feltölti
Egyszer fenn....
-
Khan13
senior tag
válasz Downsampling #16289 üzenetére
Gondolom az átviteli veszteség miatt. Az eltérő sebesség pedig az eltérő technológiai megvalósításból is eredhet, illetve hogy tesszük rá (
nem az antennája rossz, rosszul fogod), hány réteg választja el, stb. -
Downsampling
senior tag
válasz CrAck69 #16290 üzenetére
Nekem is eredeti Nokia töltőm van, vadiújan vettem a telefonnal együtt. Olyan négyhónaposak...
Jó, sosem mértem, de érzésre a QI tartóm a leglassabb. Szóval ez szubjektív válasz volt.Ellenben érdekes, tavaly nyáron még 900-asom volt, ugye azt még csak vezetékes töltővel tölthettem. Sajnos egy idő után egyhuzamban 9-10 óránál már nem bírt tovább a telefon. Aztán néhány hónap után hazautaztam autóval Németországból, útközben az autós töltővel töltöttem, s mikor már itthon voltam pár napja, akkor tűnt fel, hogy sokkal többet bír a telóm, már akár a 24 óra sem volt elérhetetlen. Van egy érzésem, hogy az autós töltő más áramerőséggel, feszültséggel, vagy tudomisénmivel tölt. (az is eredeti Nokia töltő)
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Khan13 #16291 üzenetére
Bizony a légrés okoz jó kis veszteséget, de ha az adó és a vevő is frankón ki van alakítva, akkor a qi töltés is tud elég hatékony lenni. Lassan de biztosan fejlődik ez a dolog. Van még benne bőven potenciál...
Downsampling: A lassabb ( kisebb áramerősségű ) töltést minden akksi meghálálja. A gyorsat nem annyira szeretik, persze jó esetben ez hosszú ideig nem szokott gondot okozni a modern akksiknál.
[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Downsampling
senior tag
válasz Khan13 #16291 üzenetére
A gyári vezeték nélküli töltőtartóról van szó (most nem tudom a típusszámát), Amibe bele lehet tenni akár fejem állva is, vagy az oldalára fektetve, de akkor nem tölt, így marad a normál helyzet - s tok, meg egyebek nem növelik a távolságot, illetve nem képeznek plusz közeget a töltő és a telefon között.
-
sereeff
aktív tag
Segítséget kérnék! Fontos lenne!
HR után nem szinkronizál a windowslive fiókom! se névjegyek, se semmi...
A kapott hibakód: 86000C0A mit tehetek?Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Khan13
senior tag
válasz Downsampling #16292 üzenetére
Valószínűleg nagyobb áramerősséggel töltött, ami az ionokat nagyobb mértékben pakolta át, ezért javult a teljesítménye. Ez a gyengülő akkunak új életet adott, de általános használatban hamarabb "koptatja", mint a gyengébbek.
-
Khan13
senior tag
válasz sereeff #16295 üzenetére
Keresőbe beírod a hibakódot? Pár javaslat fórumokról: szerver oldalon jogosultsági probléma. Mivel MS a rendszergazdád, így ha valaki elbaltázott valamit, akkor pár perc és mennie kell. Kicsi a zesélye.
Töröld és add hozzá újra az accountod. Probált outlook fiókként. Kapcsold ki az sms szinkronizálást, és nézd meg úgy. Próbálj manuálisan másik MS szervert hozzáadni: dub-m@hotmail.com az egyik javaslat, illetve a titkosítás legyen bekapcsolava (SSL/TLS). -
nikilauda
senior tag
Elolvasva a sok akksis aggodalmat, csak annyit reagálnék, hogy ha folyamatosan egy qi töltőre teszed a telefonod,akkor nem fordul elő (vagy ritkábban), hogy lemerül és ezzel gyk használhatatlan a telefonod. Tegyük fel,hogy 2 év alatt leamortizálod ezzel a módszerrel az akkumulátort. Kérdésem: Mi éri meg jobban, nagyjából mindig elérhető vagy, mert fel van töltve, de két év múlva rá kell költened néhány ezer forintot az akksicserére? A másik eset, hogy sokszor lemerül, nem érnek el fontos dolgokkal, de két év múlva még bír az akksid 20 órát?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest