- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Az N8 eladása óta droidozok, de kezdem megunni... Visszatérnék a Nokiához, azon belül is a 820 vs. 920 páros közül választanék.
Múltkor segítettek nekem a WP szakmai topikban, hogy a WP telefonokban van olyan beállítási lehetőség (ami a régi symbian-on alap volt), hogy a hívó fél nevének kimondása. Viszont, azt is mondták nem mindegyik modellben elérhető. Valamelyikőtök meg tudná nekem erősíteni, hogy a 920-ban benne van ez az opció és esetleg ki is próbálná, hogy BT fülesbe is kimondja-e a hívó nevét??? Nagyon megköszönném, leegyszerűsítené a dilemmámat Leginkább ezért is váltanék, mert a droidban nincs ilyen lehetőség (pár fizetős app megvásárlása után sem tudtam beállítani úgy, hogy működjön )
A másik, olvastam, hogy a gmail/google fiókkal is tud szinkronizálni a WP, ez így van, mert azt nem szívesen hagynám el...?
Illetve még annyi, hogy átlagos használat mellett (telefonálás/ emil szinkr. / zene/ net), elég a hardware a készüléknek? Jelenleg egy S600 Snapdragon + Adreno 320, 16GB/2GB készüléket váltanék ki, és ugye visszafele nem szívesen lép az emberKöszönöm!
Sanya[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
Assdak
őstag
Na a végén még wifi direct is lesz
-
ricsip
addikt
válasz Eltomi #16805 üzenetére
A függetleneknél is kell az ámen, de akkor az adott országbeli Nokia mondja rá. De az is ugyanúgy időbe tellik, változó mikor gyorsabb az országos Nokia és mikor a telkó szolgáltató.Szóval csak azért mert a telefon fgetlen, még nem azonnal kap új szoftvert, ez a nagy tévedés. Azt is jóvá kell hagynia valamilyem Nokia jedi tanácsnak.
-
-
azigazimoris
aktív tag
válasz bsanya #16802 üzenetére
Nekem USA régióval, USA formátummal, US english nyelv beállítással van hívónév kimondás. Úgy emlékszem magyar beállításokkal nincs ilyen opció. Viszont full angol kiejtéssel mondja a neveket. Blútuttal nincs tapasztalatom, azt nem tudom megerősíteni.
A hardver miatt me aggódj. Bőven elég :-)Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Azazael
aktív tag
válasz azigazimoris #16807 üzenetére
A nokia gyári bh-214-es fülessel kimondta a neveket (USA beállításokkal), még az sms-t is megpróbálja felolvasni, bár az általában magyarul nem szokott neki menni Az utóbbi időben nem próbáltam tesztelni, de ha amber előtt ilyen volt, szerintem most is működik, feltöltöm a headsetet és kipróbálom megy-e magyar régiós beállításokkal.
@bsanya: szinkronizál google fiókkal, csak nem push alapon kapod a maileket, hanem fix időközönként ellenőrzi, hogy érkezett-e új. Ez minimum 15 perc. De simán át lehet forwardolni egy outlook fiókra, ott beállítani, hogy kifele a google címed mutassa és akkor már megy a push is (nem tökéletes, de funkcionálisan ugyanazt nyújtja egy plusz fiók közbeiktatásával).
Naptárat simán kezeli, és ez igaz a névjegyekre is.
Gtalk-ra/hangouts-ra pedig én még nem találtam megbízható appot, helyette marad a viber az ios/droidos ismerősökkel.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
válasz bsanya #16802 üzenetére
Egyéb bekapcsolható beszédfelismerési parancsok
Sajna nálunk nem működik .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
ricsip
addikt
válasz Statikus #16813 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy ha házon belül (a telefon maga) megérti amit pofázol neki, akkor offlineba is megy a hangfelismerés. Ha viszont nem sikerült neki megértenie, akkor küldené haza az
NSA... az Azure hanganalizátor cloud-ba, és ha azok ott képesek felismerni, akkor küldik vissza a felismert szöveget.-
-
Melack
veterán
A rezgőmotor mennyire erős benne?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Statikus
senior tag
válasz Melack #16824 üzenetére
Asztalon rohadtul idegesítő a berregése, nadrágzsebben sokszor nem érzem.
Kérdés: hogyan lehet gyorsan kikapcsolni a rezgést? Néha szükségem lenne egy tárgyalás profilra, amikor max 1db csippanást engedélyeznék és ne rezegjen, ne csörögjön.
Miért hiányoznak belőle profilok?
-
Statikus
senior tag
válasz Bogyó bá' #16826 üzenetére
Van amikor felfelé fordítva kell legyen, mert nyomkodnom is muszáj, közben pedig 2-3 percenként berreg az email, a hívások. Kézben tartva is hallatszik, asztalon pedig búg.
Profilokat nem lehet csinálni a WP-ben?
Ez megint csak egy elégedetlenséget mutató kívánság, vagy szerintetek nincs alapja?
Miért kell 15 éve működő funkciókat megszűntetni?[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Hello!
van aki androidról váltott át wp-re?
megéri váltani?a 920 sokkal jobb mint a 820? -
Lall
veterán
válasz Statikus #16827 üzenetére
Nem lefelé fordítva kell legyen, hanem mikor csörög lefeléfordítod és azzal elnémul.
Próbáld ki a Quick Controls-t, itt kitehetsz csempének hangerőket és egy kattintással 0-30-ig akármennyire állíthatod a hangerőt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz FRENK1988 #16832 üzenetére
Meg a jobb kamera, meg az IPS kijelző, meg a több tárhely.
soultrapp:
Nem rég váltottam: fb üzenetkezelés az trutyi, semmi, szemét, most se jön meg semmi pedig mind2 app megvan, egyébként nagyon tetszik, ami kell, az megvan. Remélem a 8.1 hoz valami ujat fb csoportos üzikezelés terén, mert ami most van az abszolut nem jo.[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gyurkikrisz #16837 üzenetére
Toast notification-ökből egyből lehet majd az üzenetekre válaszolni. Jó lesz az a facebook app, nem kell félni. Amúgy most is megelégedéssel használom a facebook appot csoportos üzenetküldésre.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
boken
senior tag
válasz soultrapp #16831 üzenetére
Én több android után váltottam,utoljára Nexus 4-ről,nem bántam meg.Meguntam már az állandó rom cserélgetést(nem azért mert laggolt vagy ilyesmi,a Nexus 4 gyári rommal is tökéletes volt)amire én használom a telefont arra tökéletesen megfelel (telefonálás,3 email iók,folyamatos office kezelés,GPS.),nem akad nem laggol,nincs 8 féle launcher,ami fontos azt kitettem csempére.
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
gyurkikrisz
őstag
válasz Oppenheimer #16838 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy nem jon a toast
mivel peepitett remeelm nem barmoljak el mint azt ami most van..lol. Mar 3 oraja beszelgetunk csoportban es egyszer nem jelzett.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
soultrapp
senior tag
válasz StreetBizTO #16841 üzenetére
mivel lehet tölteni vezeték nélkül?
jár hozzá alapból?böngészőben van flash?
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
válasz soultrapp #16840 üzenetére
920-at vedd. később bánnád ha nem azt vennéd.
csúcskészülék. zirkon gombok már önmagában is épp elég érv. minőségi tapintás, profi munka.
minden más telefon csak humbuk.USA-ban élnék Macintosh-om lenne meg iAlmám.
De itt EU-ban PC Win Lumia szevaszAndroid sosem képviselt minőséget...
Blackberry zárja kapuit...nem jár hozzá vezeték nélküli.
de már kapsz 2ezeré Qi töltőt.[ Szerkesztve ]
-
-
inthro
aktív tag
Páran mondtátok, hogy a gyári füles semmire sem való, hát szerintem, ha beállítjuk a hangszínt akkor egész szépen szól.
◕‿◕
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest