- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
Hogy tudom leszedni az UC Browser Beta-t?? QR kódra a sima UC jön fel a store-ban.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Воланд
titán
válasz mediumgecso #15955 üzenetére
nincs publikus beta.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
hroberto
veterán
válasz StreetBizTO #15954 üzenetére
Európai telefonnál is csak úgy érvényes a Nokia garancia, ha számlával igazolod a telefon eredetét. Magyarul amelyik országból származik a telefon, a számlának is onnan kell származnia.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz legiaap #15959 üzenetére
Ha magyarországi a telefon, elképzelhető, hogy nem kértek számlát. Viszont nekem volt anno egy UK-ból származó L800-asom, és azt a tájékoztatást kaptam a Nokia ügyfélszolgálatától, hogy csak eredeti számla ellenében garanciális a telefon.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Ágógreen
senior tag
Qi töktők között egyébként van különbség ?
pl: egyik gyorsabban másik lassabban tölt ?
vagy ezek szabványspecifikusan és ezért tökmindegy? -
Ágógreen
senior tag
az igaz h a 65ezres 920-ak melyek indiából érkeznek csak francia nyelvűek és nem is lehet átállítani vagy frissíteni legalább angolra ???
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Ágógreen #15968 üzenetére
Valószínűleg nem igaz. Az enyém speciel Szaúd-Arábiába való (kici-ócó sufnigsm webshopból), de van benne minimum
50választható nyelv, közötte a magyar is.szerk: bocsi, megszámoltam, és csak 31 féle nyelvet lehet beállítani rajta
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Sinu
senior tag
Srácok. Kéne egy L920 lehetőleg fekete természetesen 2 év gyárival. Lehet még ilyet kapni?
No Future
-
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Napfénysüti #15973 üzenetére
Blyan egyelőre jégre tette a sajátját.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tomboy0013
veterán
Még mindig nem jöttem rá hogyan kell podcastot felmásolni gépről. Valaki tudna segíteni?
-
Sinu
senior tag
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #15977 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
GRaul
őstag
sziasztok
a vibert felraktam, de nem kapom meg a kodot smsbe amivel "aktivalhatnam" és a telefonos hivas se jon be, ahol a szamot bedigtalnak...
Vkinek vmi tipp?
Koszi a segitseget elore isPhanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
nagyúr
-
Воланд
titán
válasz tomboy0013 #15981 üzenetére
csak a store-ban lehet feliratkozni podcast-ra es az kerul oda.
-
GRaul
őstag
válasz Napfénysüti #15982 üzenetére
mar vagy 20x. probaltam. de probalkozok
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
iOce
tag
Tegnap beadtam a 920-at ezzel a nem hallanak hibával végre, mára kész, kíváncsi vagyok, mi volt a gond...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
-
-
Oppenheimer
nagyúr
megyek a 920-ert, izgi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Statikus
senior tag
válasz Воланд #15991 üzenetére
Egy egyszerű példa. Kimész üzleti útra Berlinbe.
Beszarik a telefonod. Mit csinálsz? Hazatelefonálsz, hogy szedjék elő a számlát és a garilevelet?
NEM!
Beviszed Nokia szervízbe és megcsinálják IMEI alapján...Magyarországon hazaküldenek számláért, garilevélért stb... Persze lehet rá ellenpélda.
Toshiba MO viszont korrekt, egy notebook tápját kellett 2x cserélni, sorozatszám alapján sűrű bocsánatkérések mellett cserélték azonnal, 5 perc alatt. Le a kalappal előttük.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #15992 üzenetére
Megmertek es kimutattak, hogy nincs semmi baja, ezert nem csinaltak vele semmit. Meg hasznalom igy 10 honapig es lecserelem egy samsung wp-re, ha még lesz olyan.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Opravel
csendes tag
Valamiért a Black frissítés óta nem kontaktol a telefonom a géppel (Win 7).
Valaki már találkozott ilyennel? Mi a megoldás? -
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #15995 üzenetére
Mi baja volt? Nem emlekszem, visszakeresni meg lusta vagyok
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kcsa
veterán
válasz Oppenheimer #15995 üzenetére
Legendák szerint már ne nagyon számíts olyanra. Meg miért is vennék WP alapon mást, mint Nokia? "sajnos" most ez az egyetlen valódi választás
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest