- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
Nos, tegnap frissített nekem is a telefon, viszont így lett a verzió 8.10.14219.341, ami a keresés alapján a legfrissebb.
Ilyennel /8.10.15148.160/ vagy hasonlóval nem találkoztam.
Lehet azért mert Telekomos?
[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
MrCsiT
addikt
hááát.. lehet, mert nekem független 8.1 update 2 -re a 8.10.15116.125 verziószámot írja (igaz, ez még hónapokkal ezelőtt, insider-el felment update 2, ami azóta megkapta a restart elleni frissítést a minap), viszont tegnap óta azt kapom, hogy van egy frissítés.
Letölti, majd a "A frissítés letöltése megtörtént, de nem sikerült megnyitni.(8018830f)" üzenettel nem települ.
Tegnap a hibára keresve elkerülő megoldásként azt olvastam, hogy telepítsek egy másik nyelvet, majd restart után felmegy.
Valóban fel is ment, a végén kiírta a teló, hogy "successful" és hogy az update tartalma: "more language support", viszont visszaállítva magyarra, továbbra is kapom ugyanúgy az értesítést, és a frissítési próbálkozásra a hibakódot.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
viewdetails
addikt
válasz Partyface007 #3003 üzenetére
Partyface007
Nem vagy vak.MrCsit
Ha a reboot fix patch pár napja települt Nálad akkor az insideres update2-re nem tud felmászni a normál update2. De szerintem ez inkább a reboot fix patch lesz még, az viszont 8.10.14xxxx kezdetű volt, és egy 8.10.15xxx-re kéne felmennie, ami gondot okozhat neki (downgrade)Remete1
A hivatalos oldal szerint a Telekomra még nem érkezett meg, csak Vodára és függetlenre.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Aurig@
őstag
válasz viewdetails #3004 üzenetére
Köszi, akkor várok. Előbb-utóbb megjelenik.
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
MrCsiT
addikt
válasz viewdetails #3004 üzenetére
viewdetails: köszönöm a magyarázatot.
Korábban láttam, hogy van PC-re egy alkalmazás, ami a teló op.rendszerét tudja frissíteni, megkérdezem otthon tőle, hogy mi a véleménye a telefonomról.
Azonban, ha valóban az insider-en keresztüli update 2 lenne a gondja, akkor az hogy lehet, hogy
- az update 2 felrakása óta, 2 db update is hibamentesen települt;
- korábban írtam, hogy feltettem a GB Angol nyelvet, és úgy települt az update, csak mikor visszaállítottam magyarra, akkor újra feldobta, szerintem ugyanazt. A GB-s nyelvű telónál nem volt gond a verziószám, érted?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
viewdetails
addikt
Mivel Te sem találtál rá választ fórumokon, így én is csak tippelni tudtam. A downgrade-t jellemzően nem támogatja a WP, ezért gondolom, hogy korábbi verziószámú patchet már nem enged telepíteni, viszont a hiba nem feltétlen csak ez lehet.
A többször nevet váltott NSU/WPRT sem tuti, hogy az Insider előtti verziót javasolja telepítésre, de ez csak akkor biztos, ha kipróbálod. Legrosszabb esetben marad az NCS.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
válasz Neurotoxin #3008 üzenetére
Az OS verziószám a magyar független és Voda megegyezik, az FW számban a legutolsó szám tér el (36003 vs 36004)
-
HaZse
őstag
Nekem Insider féle Update 2 van és kb. 4-5 napja tettem fel a restart fix-et.
Az én verzióm: 8.10.15116.125
Mobile operation: 000-33
Bleső vezérlőprogram verziószáma: 02040.00021.14521.55002[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
őstag
Valaki tudja egyébként, hogy a Lumia Software Recovery Tool hova a ...-ba menti a letöltött Rom-ot? Bent leszedtem direkt navifirmmel, hazahoztam, hogy itthon már ne kelljen letölteni de fogalmam sincs hova másoljam be. A cucc letölti magától csak 33 perc van meg hátra és ez egy kicsit zavaró...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
MrCsiT
addikt
válasz viewdetails #3007 üzenetére
Firmware update tapasztalat 830-on
A Windows Phone Recovery Tool használatával, ami PC-re telepítendő, jelenleg az fw száma: 8.10.15148.160
Belső vezérlő:02177.00000.15184.36003HaZse: enyém is 000-33 -as operátoros.
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
A MyAppfree-s cuccokkal már Denim előtt is voltak gondjaim, esetleges, melyik "marad" megvásárolt státuszban.
Ami a játékmentést illeti, valóban gond, hogy az MS nem kényszeríti a fejlesztőket a OneDrive/SD mentés használatára. Én JB-ig voltam droidon, nekem a példaként hozott TB inkább csak rossz tapasztalatokat erdeményezett adat visszaállítás terén, inkább kézzel lőttem be mindent újra.
A Családi szoba miatt én is bosszankodom, aktívan használtuk. Nem értem, miért nem lehetett kiszervezni app-ba.
Mivel elég bőséges a mobilnetem, ezért kb. 2-3 wifi hálózatot használok, így ezeket a jelszavakat HR után, ha szükséges, kézzel bepötyögöm.Lényeg: ezek szerint a gyári, legfrissebb fw-t ajánlotta fel és telepítette is gond nélkül.
-
MrCsiT
addikt
válasz viewdetails #3013 üzenetére
"Lényeg: ezek szerint a gyári, legfrissebb fw-t ajánlotta fel és telepítette is gond nélkül." - szigorúan véve, igen. Ennek a résznek örültem is nagyon, így most ugyanaz a fw van mindkét 830-on.
Családi szoba témához:
ajánlják a GroupMe -t a szobák helyett, azonban
- nem tud magyarul, holott a szoba fw.integráltan a telefon beállított nyelvét használta;
- ma meglepődve tapasztaltam ahogy megnéztem, hogy bár üzenetet (chat) tudna küldeni, OneDrive-ot használ, tehát akár ki is váltaná a szoba fotómegosztó funkcióját is, viszont, nem csatlakozik a naptárhoz, valami sajátot tudna,hát köszönöm szépen, ez nagyon gyenge így (alkalmazásengedélyek között a Naptár beállításainál valóban meg sem jelenik)-nagyon hiányzik a szobának az a funkciója, hogy listanézetben megnézhettem akár pár hétre előre a beírt eseményeket ;
- hiányzik egy to-do lista, pl. hogy volt egy "abc" listánk, ahová mire elértem a boltba, párom felvette, mit kell venni, én meg megnézhettem szinkronizálás után.Erre az utolsó kettőre van valami megoldási ötleted esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
A GroupMe nevetséges alternatíva, szót sem érdemel.
A Családi szobában létrehozott listákat együtt nem, de külön-külön (pl Bevásárló lista, Nyaralásra összeszedni, Autószervíz) ki lehet tűzni OneNoteból a kezdőképernyőre, viszont a naptárt szűrve megnézni nem igazán lehet, talán valami third party naptár appal.
-
MrCsiT
addikt
Érdekesség, hogy az új fw alatt, a tárterület-ellenőrzés alkalmazás nem működik.("Service not available. System cound not retrieve storage information" üzenetet ad "OK" gombos ablakban. )
Ez nem azonos a tárterületsegéddel, és figyelem! telepítés után nem lehet eltávolítani!
Lehet azért, mert a "beállítások" menübe települ be, mint a contacts+message backup.
Megkérdezem a supportot, ilyenkor most mi van. Ha nem megy, csak leszedném.[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Petester #3018 üzenetére
Éppen ez a bajom: a funkcióiban harmatgyenge "biztonsági mentés" képtelen volt helyreállítani a kapcsolatomat a szobával, és visszacsatlakozni sem tudok. Mezei felhasználónak nincs meg a lehetősége visszacsatlakozni, holott másoknál még működik a szolgáltatás.
-
Gusztáv
addikt
A családi szobáért tényleg kár, ez egy elég egyedi és hasznos funkciója volt a wp-nek. Nem igazás értem az MS stratégiáját, hogy a kiváltó szolgáltatás elindítása előtt lelövik a jól működő régit. Ez kb olyan, mint a Modern UI-os Skype likvidálása, mert persze ott van a desktop verzió is, csak épp nem kezeli rendesen a virtuális billentyűzetet .
Laci
-
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Most vettem észre hogy egy picit (kb 1mm) nekem is eláll az üveg a jobb felső sarokban egyértelmű hogy elengedte a ragasztás. Érdemes ezt elvinni szervízbe vagy csak jobban összeba...ák a telefont / kijelzőt?
Másik kérdés hogyha mégis rászánom magam és elviszem mire számítsak megcsinálják azonnal meg tudom várni vagy mindenképpen ott kell hagynom?
köszi előre is ha valakinek van efféle tapasztalata és megosztja velünk...
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Nekem nem akar csatlakozni a wifi-re a telóm. Létezik, hogy elromlott? Mindig piszok gyorsan szokott csatlakozni a wifire. Most kézzel próbálom: azt írja a router nem válaszol. Holott mellette a 625 rajta van.
Újraindítás sem segít. -
Caldera1
tag
válasz viewdetails #3024 üzenetére
Húúú, igen a router újraindítás segített. De akkor a 625-ösnek mellette miért nem volt problémája?
Még arra gyanakszom, nem-e a SIM kártya volt a ludas? -
Partyface007
őstag
válasz viewdetails #3024 üzenetére
köszi
-
viewdetails
addikt
válasz Caldera1 #3025 üzenetére
Caldera1
SIM jellemzően telefonos hálózat vesztést okoz, újraindítást, wifihez nincs köze. Ez a router hibája volt, ne törd rajta a fejed, esetleg nézd meg, nincs-e rá szoftverfrissítés, vagy bingezz utána, mik az ideális beállításai.Partyface007
Nincs mit, majd referálj ide, mire jutottál.Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Caldera1
tag
Oké, köszönöm. Megnyugodtam. Egyébként sincs jelenleg az a teló, amire szívesen leváltanám.
Ma dolgom akadt egy droidos táblagéppel... Jajj Úgy érzem, az 1 évvel ezelőtti WP-re váltás jó döntés volt. Valahogy nem áll már kézre a droid nekem. -
trust007
tag
Olyan problémám van a telóval,hogy sokszor nem csatlakozik a wifi-hez. Malmozik egy darabig és utána kiírja, hogy sikertelen a csatlakozás, vagy egyszerűen nem csatlakozik. Beállított jelszavas ismert hálózatokról van szó, upc wi-free, és a melóhelyen lévő 2 wifi-nél is csinálja. Látja az összes wifi-t de nem hajlandó csatlakozni hozzá, ez random, de az inkább nem a nem csatlakozik a jellemző. Wifi ki-be kapcsolás, teló újraindítás nem segít, ötlet?
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
Dzsekó
addikt
válasz trust007 #3030 üzenetére
Töröld ki a UPC wi-free-t az ismert/mentett hálózatok közül, teló ki-be kapcs ezután és jó lesz.
Hátránya, hogy nem tudod használni a UPC wi-free-t, nekem már nem is hiányzik.
Valamiért nem az igazi még ez a UPC wi-free, több telefon behülyül tőle. Andoidosok is panaszkodtak már.
Másik megoldás, hogy csak UPC wi-free-t tartod meg, és nincs másik mentett wifi hálózatod. Én előbbit választottam, mivel otthonomban és szüleimnél nincs még wi-free. -
Partyface007
őstag
válasz viewdetails #3028 üzenetére
most végre felvették a telefont, központi szervízbe küldik ami 6-8 munkanap
lenne másik telefonom (ha a nano simet sikerül betuszkolni adapterrel) de egyenlőre várok annyira nem sűrgős....
-
viewdetails
addikt
válasz Partyface007 #3032 üzenetére
Partyface007
Nos, legalább kiderült.Más. Lumia Camera videó felvétel problémákra jött ki patch, akinek gondja volt, kipróbálhatná.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz viewdetails #3033 üzenetére
Frissítettem, kijavították a videó hibát, most jó. Sőt! A fotózásnál újra van varázspálca (hatásos felvétel) mód.
-
viewdetails
addikt
válasz Wheelbarrow #3035 üzenetére
És most hová megy a felvétel, SD-re vagy belső memóriára?
-
T0rnad0
addikt
válasz viewdetails #3036 üzenetére
Belső memóriára.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz viewdetails #3036 üzenetére
SD-re gond nélkül.
-
mirci18
addikt
Ti mivel játszátok le pc-n a videókat.
Nekem még pc-n is akad.
Örülök neki hogyha a hiba javítva van mert a nyaralásos videókba csúnyán belerondít a hiba.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Dzsekó
addikt
válasz Wheelbarrow #3035 üzenetére
Nekem mintha tegnap frissült volna magától. Ma kellett először videóznom vele, és nem találtam problémát.
Le tudod írni, hogy Neked melyik verzió van most fent, ami jól működik? Kíváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e. -
mirci18
addikt
válasz Pikkolo^^ #3040 üzenetére
Köszi a választ.
Meglepő módon nekem a vlc-vel ami eddig ette a hd felvételeket most össze vissza akadt a windows media player csak bizonyos helyeken akadt ami zavaró de mivel csak nyaralásos felvételek így nem fontos mert ezek csak szűk körnek készültek.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
benobi
csendes tag
Pajtások! Betört szélvédőjű 830-as komplett LCD cserével megjavítva. Így most van egy törött érintőpaneles, de működő LCD-m. Ha valaki érez magában annyi kurázsit, hogy csak az üveget kicseréli, akkor a világ legjobb üzletét ajánlom neki. 8e-ért elvihető. Amúgy lehet itt hirdetni?
-
mirci18
addikt
Köszi.
Elég húzós de olcsóbb mint itthon.
Hát én inkább maradok annál a megoldásnál hogy csaka digitizert keresem.
De egyenlőre amúgy se cserélem le mert csak egy repedés van a digitizeren.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Én megtenném.
Egy Samsung galaxy trend telefonnal már megtettem ezt a mai napig megy is.
Csak ugye azért szétszerelés szempontjából a két telefon nincs egy szinten.
A Lumia 830 sokkal nehezebb szétszedni.
Ezért is várok vele tanulmányozom a videókat.De egy biztos a következő t-mobilos telefonomnál lessz újra készülékbiztosítás.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gábor-KJ
őstag
Azért az durva, hogy a Lumia 830-ba erősebb wifi van, mint az összes többi android és alma cuccban.
Konkrétan mindent befog és soha nem dobálja el.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest