- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna ebben segíteni [link]?
-
zombinyul
addikt
válasz McClane #13058 üzenetére
Szerintem ott rosszabb lesz. Jobb volt a WP7 is negyed ilyen eros hardverekkel, fele rammal (a 800-ba nem is tudom, lattam-e ujratoltest vagy barmit valaha, pedig sose kapott meg gyari visszaallitast se). Ahogy eszeevettem a WP egyre rosszabb... A 10-tol en tul sok jot nem varok. Plane hogy ott joforman minimum lesz az egy giga ram.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Attici
őstag
Valaki szokta használni a GPS-t? Mert én már agyfaszt kaptam tőle!
Hihetetlen lassan talál jelet, ha nem csinálok vele semmit akkor fél óra után sem . Ha 4-5-ször ki-be kapcsolom a telefont, akkor nagy nehezen megtalálja, de van hogy menet közben is elveszti a jelet és a térkép mintha lefagyna, az a szar HERE meg nem is szól, hogy nincs jel. A GPS keresése is random szerűen van kiírva, van hogy nem talál jelet, mégsem próbálja megkeresni.
Ezt nem igazán értem, mert már az ős GPS-eim is okosabbak voltak és gyorsabbak iGO8-al.
Az már csak hab a tortán, hogy a HERE legfrissebb térképei is használhatatlanok. Többször is a semmiben autókáztam vele, ahol gyönyörű autóút volt."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
kutga
nagyúr
válasz Attici #13063 üzenetére
Online vagy offline?
Tény hogy lassabb mint az előd L630, az még beltérben is szinte azonnal talált jelet. Tegnap vettem elő pont, Csepel felé, valóban kellett neki kis idő de egy perc alatt magára talált és tartotta is a jelet.
Úgy vettem észre viszont, hogy offline módban, tehát amikor csak a gps vevő adatait használja, lassabb a pozícionálás. A Maps térképek meg olyanok amilyenek, érdemes talán egy Sygicet kipróbálni, egyszer kell megvenni, de rendszeresen frissülnek a térképek.
Let the Zone take me if I am.
-
Devas
őstag
Nalam is ez volt. Valamikor ment szepen, valamikor nem talalt jelet egyaltalan. Androidon szinten ez volt, de ott ha bementem az alkalmazasokhoz a beallitasokon belul es vartam 10 mp-et, akkor az megjavitotta. Nem tudom mit csinal ott a telefon, lehet valami virtualis memoriat urithet. Probalj meg esetleg tobb szabad helyet csinalni a telefonon. Lehet alkalmazassal akad ossze. Az is lehet hogy az egyeb fajlok nem tetszenek neki, vagy a bongeszesi elozmenyeid... fene tudja.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
krokk
senior tag
én is most anyáztam emiatt. 730asom van amúgy.
előző héten kezdte el, eddig pár mp alatt mindig talált jelet.
elindultam futni és kmerenként jelez, gyanús volt, hogy nem jelez, nézem nem találja a műhódat kinn a semmi közepén... azóta már javult a helyzet, de 1x már meguntam és restart volt.
de sajnos egy fél percig kb most is eltart, hogy talál jelet.
a 620asommal nem volt probléma.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
sanyoka123
csendes tag
-
krokk
senior tag
válasz erik0319 #13070 üzenetére
nem endomondoval van a baj konrétan mert máshol sem találja.
szervizbe emiatt nem viszem, inkább szoftveres dolognak tűnik.
és javult az utóbbi pár napban.
majd lehet újrahúzom a rendszert ha 1-2 hét múlva sem áll vissza a régi pár mp.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Devas
őstag
válasz kopidoo #13075 üzenetére
Nekem meg mindenki azt mondta anno itt a fórumon, hogy egyedi eset, hogy ilyen szar a telefonom, vigyem szervízbe, most meg egyre gyakrabban előjönnek másnál is az én problémáim. Így utólag belegondolva lehet nem azért volt szar a telefonom, mert leejtettem párszor, hanem mert az elsők között vettem és elég üzemórát futott, hogy problémás legyen.
Az új tulaja, mindenféle szoftver és alkalmazásfrissítés nélkül használja a telefont és eddig még sose panaszkodott nekem. Mondjuk nem egy hardcore user.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
kopidoo
senior tag
Nah beszoptam a garis szervizt, mert a kijelző üvege törött és csak akkor veszik át a telefont, ha kicseréltetem 30k forintért. Ez most egy ideig szüneteltetve lesz, pedig olyan szép hibalistám van
-
cellpeti
nagyúr
hogy lehet 735ről gmailben dokumentumot küldeni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
-
MKLS
aktív tag
válasz sanyoka123 #13071 üzenetére
Rosszul tudod. A HERE a Navteq-et vásárolta fel és jelenleg is a legfrissebb térképekkel dolgozik. A Sygic használja a régen Teleatlas mostanra Tomtom térképeket. Természetesen azokból is az aktuálisakat.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
-
kutga
nagyúr
válasz #05304832 #13086 üzenetére
Ha kielégítő a 3G térerő és nem tudsz telefonálni az más tészta.
Nálam azért megy 2G-n, mert irodában, beltérben egyáltalán nincs, vagy nem használható mértékű a 3G térerő. 2G mindenhol van, utcán, lakásban a 3G is vígan megy, de olyan még nem volt, hogy max 3G lefedettség mellett ne tudjak telefonálni.
Szervizben gondolkodtál?
-
Attici
őstag
Örülnék, ha fél perc alatt találna jelet, de van, hogy fél óra alatt sem!
Mobilinternetet bekapcsoltam mellé, de nem értem, ha offline a navi, akkor miért kell internet a gps-hez?
Nekem androidnál és régi gps-eken sem volt hasonló gondom.
Memória félig üres, még csak ismerkedek a telefonnal. 2 hónapos
Hol tudnám megnézni egyáltalán a közelben lévő műhódakat rajta? Állítólag Glonasst is látja, akkor nem lenne szabad ennyire lassan működnie. Szerintem."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
kutga
nagyúr
válasz Attici #13090 üzenetére
Mobilinternet azért kell, mert onnan leszipkázza a műholdak aktuális pozícióját és hamarabb talál jelet. Ezt hívják A-GPS-nek, továbbá a keresésnél az online adatbázis címeit is figyeli, ettől függetlenül működnie kell kikapcsolt mobilnet mellett is.
Holnap délután vezetek egy kicsit, megnézem nálam hogy teljesít offline módban, Árpád-híd-Kelenföld útvonalon (nálam egy 730 teljesít szolgálatot).
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Telenor MMS beállítását, hol és hogyan lehet megtenni a 730-as Lumián? Póbáltam a Telenor oldalán leírtak szerint, de sajna nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz sicc33 #13094 üzenetére
MMS küldéshez és fogadáshoz engedélyezned kell a Mobil Adatátvitel-t.
Ezeket beírkáltad?
MMS beállítás apn: mms
Felhasználó: -
Jelszó: -
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Honlap: http://mmsc.telenor.hu/
Azonosítás: normalAttici
Nekem egyébként jellenzően akkor volt főként hajlandó navigálni, amikor elmentem otthonról, de a hazaúton fél óra alatt sem talált jelet. Se mobilnet, se újraindítás nem segített, egyszerűen ilyenje volt. Viszont olyan problémám is volt, hogy hiába kapcsoltam be a mobilnetet, az nem működött, amíg újra nem inditottam a telefont. Örülök hogy megváltam a telefontól, amíg még ért valami.Próbaképp SD-kártyát szedd ki, hátha...
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Vizi911
tag
sziasztok!
telepitve volt nekem most a win 10 a telefonra de kicsit bugos volt hát ujra raktam csináltam elötte rola biztonsági mentést és a one drive on látszik is , viszont az ujratelepitett telefonra ezt hogy lehet vissza tenni? mert a biztonságimentés menüpontban csak menteni lehet visszaállitani nem és induláskor sem ajánlotta fel köszönöm szépen
Iphone SE 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok