- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
Milyen progit ajanlotok a rendszer appok frissitesere??
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
-
novoszath
senior tag
Egy HR megoldana azt hogy tudjam hasznalni a cortanat mert akarhogy aligatom a regiot es a nyelvet nem jelenik meg sehol ebben kernem a segitsegeteket
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
Most jott v.mi frissites 280 rol 306ra valtozott az os verzio...
-
-
novoszath
senior tag
-
RaZroX
addikt
Van már valami hír, hogy mikor jön az Update 1 ?
This is the way
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van olyan progi a telefonra ami gif formátumot megjeleníti?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
rover45
őstag
Sziasztok! Lumia cyan biztonsági mentés problémám van. Kiírta, hogy túl régi a biztonsági mentés.
Megpróbáltam manuálisan elindítani , de 96% nál megáll, és utána kiírja, hogy nem sikerült, próbálja meg később.
Többszöri próbálkozásra is ugyan ez a válasza. A telefon alaphelyzetbe állítása után egyszer sikerült. De azóta ismét ugyan az a problémám.
Találkozott már valaki ilyen gonddal? -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
A készülékemen nem működik a PfD, és így nem kapok frissítéseket sem, a probléma a következő.
Pár nappal ezelőtt olvastam hogy jött egy frissítés PfD-s készülékekre, rákerestem én is de semmit nem talált.
Gondoltam belépek a telefonon lévő alkalmazásba, hátha az a baja, végigcsináltam az instrukciókat, de semmi nem változott.
Letöröltem az alkalmazást majd vissza telepítettem, de ugyan úgy semmi.
A laptopommal és a Windows Phone Developer Registration programmal töröltem a fejlesztői fiókomat, majd ismét beregisztráltam, de ugyan úgy semmi nem változott.
Csináltam egy gyári visszaállítást hátha megoldja, de nem így lett.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom hogy tudnám megoldani ezt a problémát. -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Következő bibi lenne a kicsivel.
Este fly üzem 54% akkunál, minden alkalmazást kilőttem, füles bedug, hogy hallgatok valamit, de nem tettem. Reggel nyomkodom a bekapcs gombot, lássam mennyi az idő, de semmi.
Rádugom töltőre és csak restartol, mert olyan alacsony a töltöttség. 3% volt, mikor bekapcsolva maradt a gép.
Ez mitől lehet?
Szerviz már aktuális lenne, azt mondta itt egy kolléga, hogy nála MM.hu tökéletesen megy, nálam meg sem jelenik néhány más weboldallal együtt. Képen látható.
Rengetek oldal spontán összeomlik, böngésző kilép. PL a hir.maIdő autómatikus állítás nem működik. Jelenleg 17:32 van nálam aktív adatkapcsolatnál.
Fly üzemben kaptam egy vödör visszaigazolást a kb 1-4 napja elküldött sms-ről.
Mi a vér vér ez? HR meg volt 4? napja, de seemi sem változott. -
kezman
őstag
Sziasztok, telefon csere előtt álok, most a T-nél a 820 17-ért a 625 öt meg 34-ért adják az én előfizetésemre, jelenleg egyik sincs raktáron, készlet értesítőt kértem, a 820 lenne a befutó de ha mégse jönne össze akkor 625, véleményetek szerint melyik a jobb választás?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Mivel mindenhogy maradok (flotta csomag) két évre így 17040 tehát havi 710 ennyit nekem megér, már ha lesz, ha meg nem akkor talán a 625 33840 havi 1410, az se rossz szerintem, ennyit még be tudok áldozni a wp oltárán
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
novoszath
senior tag
Nem tudok biztonsagi mentest csinalni hiaba katintok ra eljut 96%ig es kiirja hogy probalja kesobb nem ertem miert lehet ebben kernem a nagy erdemuek segitseget...
[ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
válasz zojjektum #6126 üzenetére
Igaz en Mobil nettel probalom a biztonsagi mentes kesziteset lehet az kavar be??
-
novoszath
senior tag
Szmg en mikent tudok biztonsagi mentest csinalni a telo tartalmarol??
-
novoszath
senior tag
Elofordulhat hogy azert nem mukodik a cortana mert szolgaltatoi rom van fent es nem a fuggetlen ha igen akkor a fuggetlen romot mikent kell ra tenni??
-
novoszath
senior tag
Hogyan tudom lecserelni fuggetlen romra a szolgaltatosat?
-
szabi820
tag
Sziasztok!
Most akarok ilyen telefont venni. Azt szeretném megkérdezni,hogy nagyon pixeles a kijelző ennél a felbontásnál? -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Azt kérdezem tőletek, hogy hol lehet állitani, hogy az e-mailek, naptár, egyéb felhő tartalmak milyen időközönként frissüljenek, ill. lehet e közvetlenül "frissités most" opciót választani?
Köszi! -
Isti2
aktív tag
Sziasztok. Ahogy elnézem a hszek számát, sokaknak van ilyen telefonja. Van valami súlyos, nagy számban előforduló hiba hw vagy sw téren? Első wp telóm lenne androidosak után. Csak böngészés, film, zene, ebook olvasás a fő célok, játék nem. Akkuideje tényleg több napos? Hátrányos a szolgáltatófüggő sw? A storeba ellenőrzés után vagy nélkül kerülnek fel az appok? Köszönöm
-
Nagyi17
csendes tag
Nekem neha ujraindul egynket alkalmazas közben,DE hozzateszem nagyon szar a memoria kartyam.Egy regi telombol tettem bele,szerintem ez lehet a baja.Masik hiba amire nagyon figyelj oda főleg feher vagy vilagos hatternel a pixelre.Nekem 3fenyesebb pötty van rajta kb 1honapos koraba vettem eszre.Kb 2 napot kibirna nekem atlagos hasznalat mellett de ha mar felnel van az akksi en radugom töltöre estere.
-
tenke.
tag
Sziasztok. Bekakilt a memóriakártyám Class 4-es 16gigás volt. Most rendelem egy class 10-es 32 gigásat. Kezeli a telefon? Gyorsabb lesz valamivel? A videófelvétel folyamatosabb lesz így? Bármi észrevétel?
-
pdw_ph
tag
válasz calambrito #6146 üzenetére
Szinten zenesz. Geprol masolas mindenkepp gyorsabb lett nalam, a telefonon hasznalat kozben nem vettem eszre semmilyen kulonbseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest