Új hozzászólás Aktív témák
-
kutitomi73
aktív tag
Ebbe nem tud valaki segíteni mert idegesítő!!!!????
"A remény hal meg utoljára"
-
Воланд
titán
-
Milestone2
nagyúr
Ez nem jó hír, akkor nem csinálok visszaállítást, ha nincs értelme. Hát kár, eddig olyan szépen fogyasztott...most ez a másfél nap se szörnyű, de előtte a három nap, azért mégiscsak jobb volt...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
fulton
addikt
Sziasztok
valamiert nekem Minden csempém szine fekete left.
szinte mind, hiába állitom a téma szinét...mi lehet a gone? Hol tudom visszaállitani hogy pl a csempek kék szinüek legyenek. -
okoska74
senior tag
válasz kutitomi73 #3151 üzenetére
/Beállítások/hozzáférési pont/Telekom HU LTE -ről válts 3G re majd vissza.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
Bogyi007
veterán
Korábbi telefonomról pár hangot és zenék bluetooth-on keresztül átküldtem Nokia 625-re, a kérdésem az volna, hogy ezen fájlokat pontosa hol kénne keresnem a telefonon?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Próbáltam külső tárolóról zenét, képet feltenni a telefonra, OTG kábellel, de sehol sem láttam a külső tárhelyet. Nincs az USB csatlakozónal OTG funkciója?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Kösz, csak megerősítést vártam. Tehát csak pc-n keresztül lehet adatokat átküldeni, vezetékesre gondolok."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
lecsoo4
tag
a zenelejatszo a-l -ig, ill. m-z-ig jatsza le a listabol a zeneket. talalkoztatok mar ilyennel? ha igen mi a megoldas?
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Biztos sokszor előfordult ez a kérdés, de valaki nagyon gyp-s szinten el tudná mondani nekem, akár privátban, hogy hogy a fenébe lehet külön lejátszási listákat csinálni ezzel a telefonnal? Amikor rámennék, akkor azt írja ki, hogy csatlakoztassam a számítógéphez. Csatlakoztatom, megnéztem használati útmutatót is, de nem találom azon pontokat amire koppintani kéne. Köszi a segítséget előre is.
-
Melack
veterán
-
RaZroX
addikt
Na csatlakozom hozzátok, megvettem énis ezt "kis" szépséget
Hangouts (google talk) használatára van valami értelmes app ?
Illetve a viber csak nálam működik érdekesen ? 3x hívtak androidos telefonról viberen, abból 1x csörgött a telefon de akkor is az előlapi hangszórónThis is the way
-
csirkecske
csendes tag
Ebben a hónapban ingyen tölthető: Rabbids Bing Bang
[ Szerkesztve ]
"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha megnyitom a gyári fénykép nézegetőt és fenyképet akarnék küldeni másik telefonra a megosztás menüben nem ajánlja fel a bluetooth-t. Elötte be kell kapcsolni?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
egerke 3510
csendes tag
Sziasztok érdemes ilyen telefont venni ?
Mi az előnye illetve a hátránya ennek a telefonnak ?
-
vzsryl
nagyúr
válasz egerke 3510 #3173 üzenetére
Szia!
Érdemes, különben nem vettük volna meg.
Előnye:
-sebesség
-stabilitás
-egyszerűség
-nagy kijelző
-jó anyag és összeszerelési minőség
-offline navi
-jó üzemidőHátrány:
-kis felbontás
-alul bevilágítás
-512 MB RAM, ami egyes alkalmazásokban jelent csak hátránytHirtelen ennyi.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
egerke 3510
csendes tag
Ezt a Ram hiányt az alkalmazásoknál hogy érted ?
Köszönöm a válaszodat
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Van ebben is valami, de pl. a 610-emnél sokkal jobb képet csinál, és emiatt én inkább elégedett vagyok a kamerával és nem elégedetlen.
(#3176) bozarjoska: Némelyik készüléknél (lehet, hogy az összesnél) a jobb alsó saroknak a bevilágítása elég erőteljes, ami estefelé, fekete háttérnél erősen látható, valakinek zavaró.
(#3177) egerke 3510: Egyes játékok és komolyabb memória igényű applikációk nem érhetőek el rá. Én még nem futottam bele ilyenbe, és szerintem nem is fogok, mert átlagos felhasználó vagyok.
-
vzsryl
nagyúr
válasz egerke 3510 #3179 üzenetére
Ha belefér a költségvetésbe a 625, akkor egyértelműen az. Sokkal jobb netezni, filmezni ezen a kijelzőn, mint 520-on. Legalábbis ez az én tapasztalatom. Telefonon nem játszok, de természetesen azt is jobb egy ekkora kijelzőn kivitelezni.
Továbbá ezen van vaku, ami nálam alapvető követelmény. Ezt neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e rá.
Az előbb az előnyöknél kifelejtettem a 4G/LTE képességet. Nálam ez nem szempont, mert a csomagomat a Telenor leszabályozza 10Mb/s-re.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz egerke 3510 #3181 üzenetére
Nézd meg a tesztben szereplő képeket.
-
vzsryl
nagyúr
válasz egerke 3510 #3183 üzenetére
Ez eléggé fárasztó kérdés, de próbálok normálisan válaszolni. Nekem 3,7" után 1-2 nap kellett és megszoktam.
-
egerke 3510
csendes tag
bocsánat én kérek elnézést egyébként nem muszáj válaszolni
-
Bogyi007
veterán
Androidom volt előtte (Xperia U) szintén 512 megával, de itt teljesen más kávéház ez a memóriamennyiség, felbontás tökéletesen vállalható - vagy én vagyok kisigényű :-P, ez a bevilágításos dolog nem tűnt fel eddig, de ha van is nem zavart.
aero: nem vagyok fotómágus nekem tetszik a kamera által lőtt képek minősége és a felvett videóké is. Szerintem az Xperia U korábban vacakabb képeket csinált, pedig anno az is elég volt számomra.
Nekem nincs panaszom a telóra, amit hianyolok (emailokban az összes kép nem jön automatikusan) azt a 8.1-es update meghozza.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
lecsoo4
tag
szerintem hatareset, de pl bongeszo,videok, billentyuzeten gepeles miatt kell.
-
313313
addikt
Milyen akcióba?
Szabad kérdezni mennyiért kapnád meg?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
RaZroX
addikt
Macro képekben oda teszi magát a kicsike
This is the way
-
lexter00
őstag
WTF Ezt ajánlották???Hát mi történt velük,elfogyott a samu pénze?
[ Szerkesztve ]
-
kutitomi73
aktív tag
Kamera szerintem nem roszz:
Igaz ha van egy jobb fényképezőgépel szebbet lehet készíteni de átlag embernek mint én megfelel!!!
Nem a NationalGeographic -nak készítettem[ Szerkesztve ]
"A remény hal meg utoljára"
-
p300
tag
Szép napot!Szemezgetek a lumia 625-el valahol olvastam,hogy az 520-nak nagyon jó a fényereje napfénynél is vagyis jól látható.Igaz ez a 625-re is vagy valamivel gyengébb a fényereje?Köszönöm a tájékoztatást.
-
p300
tag
A led vakut lehet használni világítani?
-
tybsen
addikt
Iszonyatosan bosszant, hogy windows phone-rol meg tudom nyitni a linket, de ha androidos eszkozrol (nexus 5) probalom, nem megy. Korabban is probaltam, de egyszeruen valamiert errort dob ha androidrol nyitom meg (mar nexus 4-en is ez volt). Egyedi eset ez nalam vagy mert kulfoldrol vagyok vagy szerintetek miert van ez? A wp phone topikban regebben kerdeztem de nem tudott senki semmi mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest