- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astyx
csendes tag
Csak Micro SD kártya jó vagy Micro SDHC kártya is lehet a Nokia Lumia 625-be ?
-
Kajla5
aktív tag
Szerintetek meddig lehet még kapni a Telenornál ezt a telefont?A hónap végén jár le a szerződésem és ezt a telefont szeretném megvenni.Remélem lesz még addig.Elöszőr a 720 -at akartam de már nem lehet kapni.
-
Mr.Grincs
veterán
A 8.1 frissítés mikor jelenik meg?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lexter00
őstag
válasz Pálin(t)ka #2305 üzenetére
Jöhetne már... az sd kártyára mozgatás nagyon hiányzik már.
-
fesii
aktív tag
Ez is úgytörténik mint a black-nél? Várni kell míg a voda mókányol vele?
-
Threant
tag
Nekem ez az első Windowsos mobilom (nem is az enyém, a nejemnek vettem), szóval szép és jó, de a böngésző részét nem értem, nekem a gyári Internet Explorer valahogy sehogy sem áll kézre. Kellene egy másikat letölteni, vagy van valami rejtett beállítás ahol egy másik böngészőből be lehetne importálni az asztali gépen meglévő (Chrome) kedvenceket?
Aztán: NAS meghajtóra tud csatlakozni (WDmycloud) de nem játsza le a videókat (avi, mkv). Ehhez is kell valami lejátszót külön letölteni? -
Mr.Grincs
veterán
Jólenne, mert a térképek meg minden app, átkerülhetne az sd kártyára és akkor nincs görcsölés a memóriával. Különben azt sem értem miért nem alapból így van megcsinálálva. Feltalálják a melegvizet.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
zolo1982
csendes tag
A yahoo-n nem tudom letölteni a csatolmanyokat.őtlet? A képeket sem jeleníti meg csak fantomkent. Ha ramegyek,akkor letoltesi hibat jelez
-
ampulla
aktív tag
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan jelenséget csinál a telóm, hogy minden egyes startup-nál kiírja, hogy valami hiba van az SD karival.
Eddig ilyet nem csinált. Viszont felismeri, mert a képek meg a zenék így is rajta vannak meg lejátssza őket.
Ez vajon mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
-
zolo1982
csendes tag
Ez fennt van a store-n? mert igy nem talalom
-
zolo1982
csendes tag
yahoo nem nyitja meg a csatolmanyokat.otlet?
-
humpfnerdani
újonc
Fekete (gyári) hátlapot sehol sem lehet kapni?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Van a telefonban valami "user általi fizikai sérülést követő, további használat általi károsodást megelőző szoftveres védelem"? Véletlenül beleesett a... áh, mit szépítsem, egyenes ívvel a WC-ben landolt, de már a levegőben utána kaptam, így szinte egy másodpercet sem töltött el a tiszta vízben a telefon. Hátlap lekap, realizál, hogy az aksi beépített, de úgy sem tűnik úgy, mintha befolyt volna a víz, a hátlap illesztéseinél voltak csak cseppek. Ronggyal áttöröl, majd a terméktároló lazán 50 fokos tetejére tesz. Aztán fél óra múlva kijelzővel lefelé fordítottam, mert a kijelző sarkában kicsapódott a víz. Mikor odatettem, működött, de eljátszotta azt, hogy kikapcsolt magától, majd egy fehér felkiáltójellel és egy azt követő villám + fogaskerék párosaal indult. Újraindítások után is, egyedül a hangerő le + power egyszeri lenyomásával történő újraindításra kelt életre. Semmi baja, most is róla írok. Egyedül az elszineződött indikátor emlékeztet az incidensre (biztosítás még mindig van, remélem nem lesz semmi baja).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz this is life #2330 üzenetére
De akkor mi volt ez a villámos fogaskerék meg a felkiáltójel?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Gargabacsii
csendes tag
valahogyan lehet ezt a tipust függetleníteni? üdv
-
Melack
veterán
válasz Gargabacsii #2332 üzenetére
Természetesen, szolgáltató által. Díjszabást lásd aktuális hirdetményben.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Воланд
titán
válasz Gargabacsii #2332 üzenetére
lehet. be kell faradni a keszulekkel a szolgaltatohoz es megfelelo mennyisegu penzeszkoz atadasa utan fuggetlenitik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Melack
veterán
válasz Gargabacsii #2335 üzenetére
Jó pénzért igen. Értsd: telefon részletét kifizeted nekik, és azon felül is fizetsz még a függetlenítésért. Ez a minimum.
-
.:ZS:.
senior tag
válasz Gargabacsii #2335 üzenetére
Amíg hűség van a készülékre tudomásom szerint nem függetelnítik.
-
batai15
félisten
a 625 tudja a glance screent?
-
humpfnerdani
újonc
Fekete gyári hátlapot lehet kapni valahol?
-
Melack
veterán
válasz humpfnerdani #2340 üzenetére
Nokia Care-t próbáltad már?
-
Mister_X
nagyúr
Attóp, hogy naponta megkérdezed, még nem fogja tudni senki sem a választ...
-
zzz03
őstag
Ebay-en lehet kapni minden színben.
-
lexter00
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Lehet
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok MMS-t fogadni és küldeni, gondolom valami beállítás lehet,de nem tudom hogy mit és hol is kellene pontosan. A telefon gyári független és t-mobile-os kártya van benne. Valaki tudna segíteni esetleg a beállításban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest