- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
válasz zolcsimail #7498 üzenetére
Másoknál is - köztük nálam is - előfordult már. Ha jól emlékszem az automatikus időfrissítéssel van kapcsolatban. Bekapcsolva nem fordul elő. ( vagy fordítva ). Bocsi, nem emlékszem. Most nálam be van kapcsolva, és régóta nem volt ilyen hibázásom.
-
GML
őstag
a fringel tudok a skype-on ill az emesenen telefonélni is?
-
zdanee
őstag
válasz asadasad22 #7493 üzenetére
Jogos, de nem teljesen, az N-szeriatol kulonbozo feature-pack van rajta, ami kihagyja a vizualis effekteket, galleriat, viszont fejlettebb nevjegyzeket, naptarat, stb kap, amolyan S60 3rd Feature Pack 1+E-series. A 9.2 es 9.3 kozott is elvileg csak a featurepack a kulonbseg, gyakorlatilag a rendszer melyebb bugyrait is fejlesztik. Valahol lattam egy roadmapet, ahol pl SQL-lite integralasarol, es egyebb fejlesztesekrol volt szo...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
GML
őstag
Egy olyan hülye kérdésem van, hogy azt tudom, hogy lehet internetet csiholni a pc-be mobil által, de mobilba pc által? azaz a számítógépen lévő netet hozzáférhetővé tenni a mobil számára
-
Qru
MODERÁTOR
Jaja, nálam is csinálta. Idő automatikus frissítés bekapcsolása segít. Ilyenkor a szolgáltató órájához igazítja a dátumot.
old rocker: Vmi ingyenesre gondoltam, de végülis nem drága, lehet bevállalom ha nem találok ingyenes működő cuccot. Bár kb fél évente egyszer van rá szükségem, azért nem akarnék költeni rá.
#nincsbennetarcsi
-
Dexter68
addikt
Na... feltettem Garmint, eleinte el is indult... tettem alá Magyarország térképet is. Már épp azt akartam kérdezni, hogy GPS nélkül csak offline navigálásra hogyan kell használni, amikor elkezdte azt csinálni, hogy már induláskor a tetején virított, hogy Leáll. És le is állt. Ezzel egyidőben hiába dugdosom az usb kábelt a telefonba, azt mondja, hogy „Nem aktiválható az adatátviteli mód. A mem. kártyát más alkalmazás használja.” Task manager nem mutat más alkalmazást.
PC Suite módban simán műxik... Ilyenkor mi van?Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Shodan
addikt
A legújabb symsmb 4.00 new features:
- Built-in music player to play music directly from network location.Mindig is ezt akartam, ki is próbálom gyorsan.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
danaudio
aktív tag
veletek volt már olyan, hogy általános üzemmódban ugyan be van állítva a rezgés de amikor hívnak mégse rezeg csak csöng? mert nekem random időnként csinálja...
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #7522 üzenetére
de legalább lejátszik mappát, nem úgy mint a gyári gagyi. konvertálatlan videohoz szerintem már több kakaó kéne...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #7526 üzenetére
ja azt tudom, csak a wifi lehet hogy kevés,
nekem laptopon divx video stream is volt hogy leakadt.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz asadasad22 #7526 üzenetére
Ti melyik progival konvertáltok filmet?
I humbly and respectfully decline™
-
danaudio
aktív tag
válasz Bandika14 #7529 üzenetére
jaja, nekem is volt némában is, szintén 1-2-szer. Az ok hogy újraindítás után jól megy, de azért elég idegesítő amikor várok egy hívást és emiatt nem tudom felvenni. ennél csak az idegesítőbb amikor reset generation közben hívnak, és ha felveszem, elbukom a boss rankomat (vicc volt...félig )
-
old rocker
veterán
válasz asadasad22 #7519 üzenetére
az is olyan 10 euro
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
evone
őstag
sziasztok, perpill hol lehet a legolcsobban megvenni ujonnan a telefont? megtetszett nagyon es gondolkodok a 6230i lecserelesen. elore is koszi a valaszokat.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
evone
őstag
válasz old rocker #7538 üzenetére
fuggetlenul.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
HPEx20i16v
tag
Akit esetleg érdekelne: eladom az E51-em, adok hozzá Brodit aktív autós tartót, bluemax SrifstarIII-as GPS-t meg egy 1 gb-os memóriakártyát. Hibátlan állapotuak, T függő a nokia...ja, e66-ra váltottam, csak azért megy a levesbe.
-
Dexter68
addikt
válasz Magnum_ #7540 üzenetére
Épp azt néztem, hogy ha a telefont magam elé tartva nézek rajta filmet teljes képernyőn elforgatva, akkor kb akkora képet látok, mintha a 72-es átmérőjű tévémet nézném a kanapéról.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
cabii
tag
Dexter: Aham, hasonlóm volt Nokia Maps-el.
Mindenkinek: Szal sok gondom volt vele, hogy feltettem a Nokia Maps-t és egyszer csak nem indult. Megint így jártam vele, de most már mást is észrevettem, mégpedig azt, hogy minden kártyára telepített játékom, és alkalmazásom is eltűnt!!!!
Reggel még ott voltak, aztán nem csináltam semmit, nem telefonáltam, nem használtam, egy sms-t kaptam /feltöltöttem a mobilt pénzzel/ és amikor ülök a klón, és mondom gamelek 1-et, nem indul semmi, hiábba kattingatok az ikonokon... Kártya ki, be, akkor sem, de így már az ikonok sincsenek sehol. Elvileg a kártyáról 200 mega foglalt. De mégsincs semmim se. Az X-plore-vel nézve csak egy citys, meg egy private mappa látható. A Kártya vadiúj Kingston HCSD vagy mi, 4GB. Mi lehet a gond? Múltkor formáztam is a kártyát a telóval. Mint látható nem segített. Mi lehet a hiba? Hogyan lehet behatárolni mi a hunyó?
Hibás lenne a teló? vagy a kártya? Másnak meg 4Gb-s Kingston az e51-be?
Anyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Én nem ilyen lovat akartam....Linux is like a wigwam: No windows, No Gates, Apache inside
-
nagyúr
Nem lehet hogy a kártya rossz?
Ha van lehetőséged próbáld ki más készülékben is a kártyádat hogy ott csinál-e gebaszt. Ha minden stimmel akkor nem az a probléma forrása.
Remélhetőleg van más ismerősödnek is microSD-vel bővíthető készüléke.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
tuzpenge
őstag
Nemtudom néztétek e mostanában a nokia oldalát.
Én ma néztem és egy igen érdekes infót láttam.
Nevezetesen hogy a független E51-hez (ezüst) a legújabb szoft a 100.34.20
Pedig volt már 200.-as is. Nem tudja valaki mi állhat a hátterében annak hogy visszarakták a régi szoftot, mint legfrissebb? Valami gebasz volt a 200.assal?
És aki feltette a 200.as szoftot és valami miatt frissiteni szeretne az mitévő legyen? Mivel ha jól tudom visszafelé nem lehet tenni a szoftvereket.
Mindenesetre érdekes.ˣ
-
pengemetal
aktív tag
Hi! Én múlt héten vittem vissza a 4Gb kingston sdhc kártyámat, mert 1 idő után kriksz-krakszokká tette a könyvtárszerkezetet, igy pedig nem mukodott semmi! Nem mindegy hol gyártották az enyémen taiwan volt, a régi kingstonom japan (tökéletesen müködik csak 1 gb),ez sok mindent elárul...
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
old rocker
veterán
Help me! Bocs, ha baromságot kérdezek ... ismét felraktam a myPhone újabb változatát. Az egyik oldal a my applications, myself1, myself2 stb. és így tovább myself7 - ig ikonokkal jön be.
Mindegyik ikon pillanatnyilag a beállításokat nyitja meg. Az első viszont egy táblázat, MyPhone című, két részes táblázat. Bal oldalon myself1, myself2 stb. változtatható feliratú téglalap, a másik oldalon pedig mindegyiknél a GSApp.exe olvasható. Ez is átírható és változtatható. De honnan tudjam, milyen nevek, exe-k alatt futnak az alkalmazásaim, menüpontjaim?A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
GML
őstag
A memkariról anniyt, hogy nekem egyszerűeb kihalt a kingston, de teljesen. nem tudtam semmivel sem életrekelteni. utána lett egy kingmax. azzal csak az volt a baj, hogy lassú (4-500k /sec) a mostani verba az már egy fokkal gyorsabb (3500-4000k/sec)
ha valaki teheti, akkor a kingstont hanyagolja. nem sokkal drágább egy sandisc, transcend, verba esetleg nokia, aki kőgazdag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest