H​irde​té​s​

2017. november 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16001) Canonfan válasza Sylo (#16000) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Bár inkább kíváncsiságból érdekelne a dolog, mert igazából a hivatalos kliensével megoldódott a youtube kérdés, :) de elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy a realplayerrel meg lehet-e komolyabb bütykölés nélkül megnyitni az flv videókat, szal hogy a youtube-on kívül, más flash videót tartalmazó oldalaknál is lejátszhatók-e segítségével a videók a gyári böngészőből... :)

Előre is köszi szépen az infót! :R :R

Xiaomi Hongmi 1S, Note 3 Pro Special Edition (Kate)

(#16002) Sylo válasza Canonfan (#16001) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Nos azt nem tudom hogy más oldalakról is megy - e a video a telcsin mert csak a youtube - t probáltam ilyen oldalról de ennek a beállitása nem túl bonyolult.
menü - multimédia - realplayer - opciók - beállitások - streaming - hálózat - alap hozzáférési pont itt azt add meg amin keresztül csatlakozol a netre tapasztalatom szerint azt érdemes ide irni amivel a böngésző is felmegy. Ha video letöltésnél kiirja hogy csatlakozás sikertelen vagy hasonló, szóval a video nem indul akkor irj ide más hozzáférési pontot. Nálunk T-mobile nál web'n walk al hibátlanul megy minden de van ezen kivül kb 7 kapcsolodási lehetőség is szóval van sok féle megoldási lehetőség.
Remélem tudtam segiteni és erre voltál kiváncsi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16003) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Ja még egy fontos dolog.
Én azért nem is használom a böngészőről való video nézegetést (mondjuk csak youttube ról nézek ha nézek video -t az hozzá tartozik ehez a dologhoz) szóval azért nem, mert fényévvel rosszabb a hangminőség ha igy nyitod meg a videot, ugyanis alapból a realplayer van fent a telefonon ugye és emiatt rossz a hangminőség. Azt nem tudom viszont hogyha telepitessz fel normális video lejátszót, hogy ezt meglehetne e adni a böngészőnek alapértelmezett video lejátszónak tehát hogy ezen nyissa meg a böngészőben megnyitott videokat.?. Ez utóbbit kérdezném is egyébként a hozzáértőktől :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16004) Sylo válasza Joe bácsi (#15998) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Talán mintha kevesebbet fogyasztana az akkumlátor de még nem szólom el magamat mer nem rég van fent rajta, de a zene lejátszás / telefonálás ideje és az aksi töltöttsége mintha pozitivabb eredményt mutatna - EDDIG úgytűnik.

http://hacker.hupont.hu/

(#16005) Sifre


Sifre
(senior tag)

használja valaki esetleg voip-ra a telefont? Kicsit kevésnek tűnik a készenléti ideje ha fel van csatlakozva: néhány perc beszélgetés után estére már csak 4 pálcika marad.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16006) Sylo válasza Sifre (#16005) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Szerintem még jóis az a 4 pálcika
véleményem szerint ennek a telefonnak egy napos akksija van tölteni kell éjszakánként de ezzel nincs is baj...

http://hacker.hupont.hu/

(#16007) Sifre válasza Sylo (#16006) üzenetére


Sifre
(senior tag)

Azt hittem hogy mivel üzleti típus és kicsi a kijelzője, kicsit hosszabb lesz az üzemideje. Na de nem baj, 1 nap végülis elég. Lehet amúgy hogy az akkuja már gyenge. Most néztem, hogy 300 óra beszélgetés van benne :)

Kíváncsi vagyok, ha kicsit többet beszélek SIP-en, akkor is kibír-e egy napot. Majd kiderül.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16008) Hugo85 válasza Sifre (#16007) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Ha SIP-re használod, akkor folyamatosan neten lóg? Csak te hívsz róla, vagy téged is el tudnak érni? Csak mert ha folyamatosan neten lóg, főleg ha HSDPA-n, akkor az bizony nagyon zabálja az aksit. Így még az egy nap is jónak tekinthető. Gondolj bele mennyit bírna egy nagy kijelzős érintős csoda ilyen igénybevétel mellett.

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16009) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki találkozott már olyannal, hogy (t-mobile)
csatlakozok számitógépen a telefonon keresztül netre, leakarom mérni a speedtest en a sebességet, erre kb 40 % nál megszakad 1,5 megabit körül az egész net.
3 G a telefonon jelzi a kapcsolatot de valójában nincs net nem jönnek be a további oldalak... van erre valami ötlete valakinek hogy mi lehet a gond? Hálózat vagy a telefon egyáltalán?

Másik:
Lehet úgy csatlakozni a telefonnal netre, hogy rádugom szám gépre, a telefonnal pedig keresnék wifit..? így kb 1 megabites sebességet elérném mivel ennyit tud az USB 1.1 szerintetek lehet? Ha igen hogyan? Mert a pcsuite alapból 3G t kezd el használni
Első kérdésem fontos arra mindenképp irjatok valamit köszi :K :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16010) Sifre válasza Hugo85 (#16008) üzenetére


Sifre
(senior tag)

Engem is tudnak hívni, tehát folyamatos a 3g kapcsolat. De a standby adatforgalom nem nagy, kb. 15KB/óra. Ha beszélek akkor összesen 360KB/perc.

Az 5800 úgy merül le egy nap alatt hogy kb 2 órát netezek, főleg wifin, kicsit telefonálok, meg emailezek.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16011) Canonfan válasza Sylo (#16002) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Még egyszer köszi szépen az infót, :R :R igen, erre voltam kíváncsi, :) nekem a t-mobile streaming hozzáférési pontot kellett beállítanom neki, hogy működjön, de így gond nélkül megy, szal most már ez is kipipálva... :) :)

Igazad van így a videók hangminősége valóban nem valami nagy szám, szal ha youtube, akkor inkább a youtube kliens, de nézegetésre ettől függetlenül megteszi majd, ha nem akarok kilépni a böngészőből, hogy megnézzek 1 videót... :) :)

Xiaomi Hongmi 1S, Note 3 Pro Special Edition (Kate)

(#16012) Hugo85 válasza Sylo (#16009) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Az elsőre nem tudom a választ, amikor anno mobilneteztem, akkor nekem viszonylag stabil volt a dolog. Voltak néha szakadások, de nem voltak rendszeresek. Indítsd újra a gépet meg a telefont, majd csatlakozz újra, csak ennyit tudok javasolni.

A második kérdésre a válasz: nem lehet. A telefon USB-n csak 3G/HSDPA/EDGE/GPRS modemként tud működni, és a szoftvere nem is nagyon enged mást, így szerintem külső programmal sem oldható meg (Karma erre majd válaszol), de ha meg is oldható, eddig nem oldották meg. A USB 1.1 pedig 11 Mbit-ed tud (papíron, valóságban nem, de 1-nél azért jóval többet), és a telefon tudja az USB 2.0-át is.

#16010 - Az lehet, hogy kicsi az adatforgalom, de már csak a kapcsolat fenntartása, annak a rádiónak a plusz bekapcsolása (HSDPA esetén) is meríti a telefont nem is kicsit. Ezek a magas frekvenciás adók elég sok energiát igényelnek, ugyanis a rövid hullámhosszú sugárzás hatványozottan kisebb távolság alatt elhal.

#16011 - Ugye tudod, hogy ezeknek a hozzáférési pontoknak a használata mobilnetezés? Remélem van mobilnet előfizetésed és/vagy nem számlás a telefonod, különben hónap végén érhet egy csúnya meglepetés. Wifi nekem se működött soha a Realplayer.

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16013) Sylo válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

az első kérdésemhez hozzáfüzve még:
Ez a jelenség akkor van amikor a telefon a szám géphez van csatlakozva és elkezdek mondjuk torrentezni vagy csak simán speedtest en sebességet mérni általában ha simán a telefont használom netezésre tehát nincs rádugva gépre akkor nincs vle baj nem szakadozik .. nem tom lehet hogy valami a gép meg a telefon között akad össze. De ugyanez a jelenség volt 300 as softverrel is meg ezzel a 400 assal is nem tudom annyira végülis nem fontos csak icsit baxa a csőrömet nem szeretem ha valami nem klappol..
1.1 el kapcsolatban meg Igen elirtam tényleg 11 et tud :) :R

http://hacker.hupont.hu/

(#16014) Karma válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Hívtál? :DDD

Nos az a nagy fennforgás Sylo, hogy ez nem működik. Három telefon volt, amivel ezt el lehetett játszani (E szériás, FP1 előttiek), de ezt a vonalat a Nokia ott elvágta, gondolom lusták és/vagy inkompetensek voltak kompatibilisen megoldani.

Bár azért annyit hozzátennék, hogy ez az "USB-re kötöm, aztán Wifit keresek" elég mókás, mint amikor kinyitod a bicskát, és leugrasz a hídról :)

Ha otthon akarsz netezni, akkor kell egy Wifi router, vagy pedig jól beállított (XP-n gyakorlatilag lehetetlen) Internet Connection Sharing.

“All nothings are not equal.”

(#16015) Sylo válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

tényleg tudja a 2.0 t?? működik is ezen a sebességen az adatátvitel vagy úgyérted hogy tudja, hogy fellehet csatlakoztatni 2.0 s usb vel ellátott számitógépre? (utóbbi lehet hülye kérdés ) :DDD
Ha pedig úgy van ahogy én szeretném, hogy legyen :) azaz valóban elis lehet érni a 2.0 s adatáramlást akkor nagyon megköszönném neked/tek ha ezt valaki leirná hogyan lehetséges mert nálam 900 kB felé egyszerüen nem hajlandó nagyon menni a másolás :N
köszi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16016) Sylo válasza Karma (#16014) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Értem
Egyébként ezt csak puszta kiváncsiságból kérdeztem. Mondjuk azért lett volna erre szükségem mert szakadozik nekem a net 3 G n akkor amikor felvan csatlakoztatva a szám gépre a telefon. speedtest közben..
Kiváncsi lettem volna hogy szakad e ha wifin vagyok felcsatlakozva és úgymérem le a sebességet

http://hacker.hupont.hu/

(#16017) Karma válasza Sylo (#16016) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Akkor én nem egészen értelek a Wifivel kapcsolatban.
Olyat tudsz csinálni, hogy a telefonod csinál egy WLAN hálózatot, amire a gépeddel felcsatlakozol - erre jó például a JoikuSpot nevű alkalmazás.

Olyan elvileg tudsz, hogy a számítógéped netjére csatlakozol fel, erre jó az Internet Connection Sharing, de csak Vistától kezdve működik normálisan.

Egyébként passz a szakadozás :(

“All nothings are not equal.”

(#16018) Sylo válasza Karma (#16017) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

várjál leirom teljesn előről mer szerintem elbeszéltünk egymásmellett :)
Szóval van itthon egy wifi routerem meg van egy laptopom meg a telefon
telefont bedugom laptopba telefonon wifit aktiválom hogy ezzel fogjam a netet és letudjam mérni ezen az átfolyó sebességet, hogy szakad e wifivel a cucc vagy nem.
Igy érthetőbb remélem kicsit rosszul fogalmaztam előbb. sory
szóval ez lehetséges e? magyarul a telefon legyen az antenna ne a laptop

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16019) Karma válasza Sylo (#16018) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Szóval az otthoni Wifidre csatlakozol a laptopoddal, hogy a telefont használnád Wifi adapternek USB-n keresztül? Erre nincs mód.

“All nothings are not equal.”

(#16020) Sylo válasza Karma (#16019) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Végülis igen a telefont használnám adapternek hogy a sebességátvitelt tesztelni tudjam. De ha nincs akkor nincs köszi a választ :)
Akkor majd lessz egy telefonhivásom a 1430 felé nemsokára hogy mi ez a szakadozás :(((

http://hacker.hupont.hu/

(#16021) Hugo85 válasza Sylo (#16015) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

A telefon tudja a 2.0-át. Ezt persze nem azt jelenti, hogy képes is elérni a 480 Mbit/sec (ami ráadásul, ha minden igaz totál bruttó, és duplex sebességi érték, azaz a fel és letöltés, és mindenféle egyéb csomagok együttes plafonja) értéket minden esetben. Sok mindentől függ ez. A belső memóriáját olvasni például egészen gyorsan tudja, írni már lassabban. A behelyezett memóriakártyával elérhető sebesség az, pedig a kártyától magától is függ (mekkora az elérhető maximum, ez általában olyan 3-4 MB/sec olvasás modernebb kártyáknál, de ezt meg lehet, hogy a telefon nem tudja kiszolgálni).

Ugyanakkor függ a számítógépedtől is, a legtöbb alaplapi USB vezérlő kvázi szoftveres megoldás, így a processzort terheli, és nem igazán képes elérni a maximum sebességet sem, de erre sose jössz rá, mert olyan USB-s eszköz sincs, ami a közelébe kerülne (talán valami SSD).

900 KB az, több, mint 7 Megabit, amit szerintem az USB 1.1-es cuccok nem igazán érnek már el (hiába tud a szabvány 11 megabitet, az mese).

#16014 - Igen főnök, hívtalak! :DDD
Egyébként anno még az Acer Liquid teszt fórumában láttam, hogy neked is nagyon megtetszett a kütyü és mintha hajlottál volna az irányba, hogy beszerzel egyet. Abból végül lett valami? Csak mert én is egyre jobban szemezek az androiddal és messze a Liquid a legszimpatikusabb gép ár-érték arányban, aztán ha neked olyan van, mondhatnál pár szót így "fejlesztő szemmel" :B .
Gyahh, közben látom, hogy Milestone lett a dologból. Benyomások arról? :F

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16022) Karma válasza Hugo85 (#16021) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Áhh, azt csak nézegettem, meg egyszer találkoztam vele kikapcsolt állapotban, de kis megfogdosáson túl nem jutottam mélyebb kapcsolatig.

Milestone lett helyette, ami a 2.0.1-es verzióval szerencsére a legtöbb hibáját kinőtte, így egy gyors, jól kinéző (ha szereted a szögletest), alapvetően kellemes telefon. Egy bug maradt, ami nagyon baFFa a csőrömet, a Milestone topikjában elég részletesen szóltam róla.

Ami mondjuk egy killer feature rajta, az a CrystalTalk. Nagyon sokat dob tömegközlekedésben a beszédhangon, szerintem.

“All nothings are not equal.”

(#16023) Sifre


Sifre
(senior tag)

Kis segítségre lenne szükségem: tudnátok írni egy független, magyar, white steel product kódot?

Szerk.: ezt találtam, jó lehet?

0554359: RM-244 CTR EURO3 Hu/Cze/Slo/Po Sl SILVER

[ Szerkesztve ]

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16024) Karma válasza Sifre (#16023) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Ránézésre ez pont az.

“All nothings are not equal.”

(#16025) Sifre válasza Karma (#16024) üzenetére


Sifre
(senior tag)

THX, akkor már semmi nem áll a frissítés útjában.

Remélem az új fw-ben tényleg javították a stabilitást voip hívás közben.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16026) Canonfan válasza Hugo85 (#16012) üzenetére


Canonfan
(senior tag)

Igen, tudom, :) 500 megás mobilnetem van, szerencsére nem is kell nagyobb, mert eddig mindig belefértem bőven, szal nem gond... :) :)

Xiaomi Hongmi 1S, Note 3 Pro Special Edition (Kate)

(#16027) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki megtudná mondani hogy ha nagy számban átjön a bluetooth on fájl, Pl: zene,
hogy lehetne egyszherre menteni őket memoriakártyára ahelyett hogy megkelljen egyesével nyitni és válaszolni a feltett kérdésre azaz hogy : .... nincs mentve menti most? Tehát ezt hogy lehet kikerülni? :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16028) Karma válasza Sylo (#16027) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Leginkább sehogy :-/

“All nothings are not equal.”

(#16029) Sylo válasza Karma (#16028) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

akkor szomorú vagyok :(

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16030) Karma válasza Sylo (#16029) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Olyat viszont csinálhatsz, hogy keresel egy normálisabb fájlböngészőt (hirtelen nem emlékszem melyik tudja), és közvetlenül bemész a fogadott fájlok közé - végülis a C: vagy E: meghajtón (attól függ mire állítottad) egy privát mappában tárolja az ilyen fájlokat.

Azaz mégis meg lehet oldani :)

“All nothings are not equal.”

(#16031) PhoenixK válasza Karma (#16030) üzenetére


PhoenixK
(őstag)

Én az ActiveFile-t használom, ez külön is megjeleníti a beérkezett file-ok mappát...

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#16032) Salex1


Salex1
(senior tag)

Lehet, hogy buta kérdés lesz, de tudna valaki segíteni, hogy működik az internethívás ezen a telón? Hogy tudom beállítani, és használni?

(#16033) Sifre válasza Salex1 (#16032) üzenetére


Sifre
(senior tag)

Először regisztrálnod kell egy voip szolgáltatónál, ilyen pl. az ephone vagy a neophone, majd a csatlakozás-beállításnál a sip-beállítások menüpontban meg kell adni a szolgáltatóhoz tartozó sip beállításokat.

Ha 3g hálózaton akarod használni, akkor ajánlott egy korlátlan netcsomag, mert 1 perc kb. 360kb adatforgalommal jár.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16034) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Ehez kapcsolódik a kérdésem, szerintetek melyik a legolcsóbb VOIP szolgáltató belföldi mobil irányba és milyen árban vannak nála a percdijak?
Aki ért hozzá csinálhatna egy összesitést ezzel kapcoslatban az ismertebb szolgáltatókról hálásak lennénk :)

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

(#16035) Sifre válasza Sylo (#16034) üzenetére


Sifre
(senior tag)

Bocs, most láttam csak, hogy írtál pü-t :B

Egyelőre inkább passzívan használom a voip-t, még nem telefonálok rajta sokat. Ráadásul nem a szolgáltatóra csatlakozok közvetlenül, hanem a céges voip gateway-re, és a gateway csatlakozik a szolgáltatóra. Tehát a telefonom tulajdonképpen csak egy mellék. :)

Szolgáltatókból eddig csak a neophone-al és az ephone-al vannak a tapasztalataim. A neophone-al kezdtünk, de egy hónap után (mialatt kiderült hogy állandóan beragadnak a hívások és sokszor nem elérhető a szerverük) átmentünk az ephone-hoz, ami olcsóbb is és eddig még nem volt kimaradás. Éppen ezért más szolgáltatót nem ismerek. :)

Ephone-nál amúgy 33,9Ft a mobil és asszem 4,9Ft a vezetékes.

[ Szerkesztve ]

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16036) Sylo válasza Sifre (#16035) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Hallottam olyat is küldölfi voip szolgáltatókról, hogy 4-5 forintos mobil percdij pl skype meg a truephone. Csak hiányos az angolom és nem nagyon tudok utána járni az egész felhasználási menetnek.

http://hacker.hupont.hu/

(#16037) Sifre válasza Sylo (#16036) üzenetére


Sifre
(senior tag)

Megnéztem a truphone-t, meg még egy másik szolgáltatót, a lowratevoip-t, de a mobil hívás egyiknél se olcsó. Ez utóbbinál volt egy 5000 Ft-os havidíjas csomag, ahol 29,9 Ft-ért lehetett mobilt hívni. De ez a havidíj nekem soknak tűnik...

5 Ft elvileg nem lehet a mobil hívás, mert a mobil szolgáltatók sokkal többet elkérnek a másik szolgáltatótól a hívás átvételéért. Ezért van az hogy legalább 30 Ft-ot kell fizetni, ha mobilt hívsz.

A skypet nem ismerem, de az nem sip-et használ, úgyhogy az e51 gyári kliensével nem tudod használni.

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S -> Overmax Vertis-01 -> Nexus 5 -> Xiaomi Mi A1

(#16038) M_Tomi0227


M_Tomi0227
(tag)

Hogyan tudom lezárni a billentyűzetet? Mert a szokásos nokiás módszerrel nem m1 és csak úgy hogy megnyomom a bekapcs gombot és ott rámegyek a bill zárra, de biztos van más megoldás is. :F

(#16039) Hugo85 válasza M_Tomi0227 (#16038) üzenetére


Hugo85
(fanatikus tag)

Bal szoftgomb aztán meg csillag. Azt nem értem, hogy ha - feltételezem - ki bírod nyitni a billentyűzárat ugyanígy, akkor a lezárás miért ne működne? :F
Ha mégse működik indítsd újra és próbáld akkor, úgy mennyi kell.

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#16040) M_Tomi0227 válasza Hugo85 (#16039) üzenetére


M_Tomi0227
(tag)

Reset orvosolta a hibát. Köszi

(#16041) Sylo


Sylo
(kvázi-tag)

Valaki nem tudja hogy lehet a softver-ek licenszét meg "hackelni" hogy pl egy progi jó legyen 2015 ig ?

http://hacker.hupont.hu/

(#16042) Karma válasza Sylo (#16041) üzenetére


Karma
(MODERÁTOR)

Programonként változik, illegális és a fórumon tiltott téma egyébként is.
Ja, és nem tudom hogy kell.

“All nothings are not equal.”

(#16043) Sylo válasza Karma (#16042) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

köszi :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16044) M_Tomi0227


M_Tomi0227
(tag)

Mitől lehet az hogy a telefon jobb oldalán a billentyűknél a háttérvilágítás nem működik a bal oldalon viszont igen?

[ Szerkesztve ]

(#16045) -royalflush-


-royalflush-
(tag)

üdvözletem!
keresek egy olyan progit amivel hallgatható a telefon mikrofonja pc-n.BT-os és WIFI-s is érdekelne.ha nem fórumtéma,hol kérdezzem..?S60 9.1 (E51)re kéne.
üdv

( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )

(#16046) Sylo válasza -royalflush- (#16045) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

Ezt hogyérted hogy a telefon mikrofonja halgatható?
Mire kéne ez? Mire jó ez?
Elképzelésem sincs hogy minek ez ird meg pls :)

http://hacker.hupont.hu/

(#16047) Sylo válasza M_Tomi0227 (#16044) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

szerintem kiment egy két LED

http://hacker.hupont.hu/

(#16048) sbazsi


sbazsi
(PH! kedvence)

az e51-esem igencsak gyorsan merül. tartalék teló volt, most használatba került. 100-as soft van rajta. :B mennyivel bírja tovább, ha frissítem? :F

(#16049) Dexter68


Dexter68
(PH! addikt)

A nap rossz híre: Bezár a Smartnews :O

[ Szerkesztve ]

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#16050) Sylo válasza Dexter68 (#16049) üzenetére


Sylo
(kvázi-tag)

szerintem tudnék nekik segiteni van eg yjó haverom aki szerver hostingol

csak hogy vegyem fel velük a kapcsolatot? :O

[ Szerkesztve ]

http://hacker.hupont.hu/

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.