- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
ahh, nem megy egyikkel se. mindegyik verzióval ezt írja ki [link] még a nem crackelt 2.00-val is.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Pajoz
őstag
válasz andlor81 #6047 üzenetére
A speedshop.hu-n a Brando Ultra Clear fólia 1990huf.
Az univerzális (90x76mm) csak 662 forint és méretre vágod magadnak. -
pethYeti
addikt
Ki milyen témát használ most?
-
pethYeti
addikt
Milyen programmal tudok meglévő sis témákat módosítani? carbride-al nem lehet:S
-
pethYeti
addikt
Ja és ha tudtok még témákkal kapcsolatos oldalakat linkeljétek ezerrel
-
HKorn
veterán
Hi!
GPS vevőt szeretnék venni a telóhoz és ahogy néztem mindenki a Garmin Mobile szoftot használja.Kérdésem, hogy tudja-e valaki konkrétan, hogy ezzel a vevővel kompatibilis-e?
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
pethYeti
addikt
Valaki letudná írni nekem privibe hol találok n-gage játékokat és hogy tudom beüzemelni a szolgáltatást?
-
dybeone
csendes tag
Hello!
Egész véletlenül nem tudtok zajszintmérő progit a telóhoz?
Előre is köszi!
-
francois
csendes tag
telefonvásárlás előtt állok, és minden bizonnyal egy e51 lesz a nyertes. győzzetek meg, hogy jó választás lesz... (általában melléfogok minden technikai vásárlással)
-
nagyúr
-
őstag
válasz Ricardo #6083 üzenetére
Nekem a két favorit az XpressBlue (jelenlegi) és a BlueWave (Taieb féle)
Fekete E51-en nagggyon szépen mutatnak!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
ferceg
csendes tag
Valószínűleg költői kérdés, de csak felteszem: 1438-as hozzászólásban valakinek problémája volt blumax gps vevővel. Kaptam kölcsön egy ilyet és egy darabig teljesen jól
ment. Viszont egyszercsak történt valami, becsapódott egy meteorit, kihaltak a dinoszauruszok, vagy nem tudom, de azóta se kép, se hang.
Látni látom az eszközt, párosodni tudok vele, de sem a beépített gps program, se a google,
se a garmin nem barátkozik vele ennél szorosabban.
Tegnap reggel még teszteltem, bejöttem céghez. Itt rácsaptak, mint tanítónéni Pistike kezére,
és az egyik csóka próbálta a linuxos gépével feléleszteni.
Mindenesetre innentől valamikortól nem tudtam vele kapcsolatot teremteni. Ill. asszem egy E60-ról, vagy milyenről is próbáltuk, de azzal sem nyikkant meg többet.
Mindegy, csak elsírtam a bánatom -
Joe bácsi
őstag
Hova rakja a feltelepített témákat? Fájlkezelőben is kerestem, de nem találtam.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Sorry, h. egymás után ennyi hsz-em van!!!
A legújabb Garminnál sem javították ki, h. miután elindítottam a navit és kiléptem, nem rezgett a teló. Az sms-t elfelejtettem megnézni, h. még mindig "beragad"-e a # gomb, mert felhúzott és töröltem le a progit.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
mert nem pörög a topik.
Valaki próbálta már a Stop Call nevű progit? Nálma egyik verzió sem működik. Telepítés után újra is indítottam és a teló memójába is telepítettem, de semmi. Nem reagál semmit a megnyitás gombra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ajánlhatnátok valami jó kis képnézegető programot
Més que un club!
-
-
Joe bácsi
őstag
-
pethYeti
addikt
Én is megszabadultam a fóliától, ha nagyon karcolódna majd 1 év múlva veszek rá 5 ezerért inkább egy új előlapot, mint hogy itt fóliákkal szenvedjek...
Ja és a kép annyira szép így
-
bossvico
senior tag
Kedves kollegák!
Ha valakinek egyszer lenne kedve, segítsen nekem ilyen szájbarágósan, hogy tudnék én internet telefonálást használni.
Arra gondoltam, hogy ráhiénázok egy szabad wlan hálózatra és nem gsm hívást indítok, hanem a lanon keresztül valahogy. Van erre valami progi? Meg a sip az miaz?Ilyen gizmot letöltöttem, de az nem csinál ilyet, fring az ugye skypolásra jó, de én mobilt szeretnék valahogy ezzel hívni, merthogy ez ugye internettelefon. Ja és ingyé.
Köszi.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Symbio
senior tag
válasz bossvico #6099 üzenetére
A FRING nem csak skypeolásra jó, bármely egyéb SIP szolgáltalást be tudsz vele állítani és használni, mint egy voip szolgáltatást (szinte ingyen, ha van szabad wlan): Én pl az InterVoip ( a mobil 0,065 EUR, vonalas 0,005EUR) és a SipDiscount (a vonalas ingyenes) használom. Az oldalaikon minden beállítás részletesen meg van adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest