Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #6541 üzenetére
az új ngage installer mitől jobb mint a régi? van új features, vagy nincs error when exit bug?
-
Pajoz
őstag
válasz danaudio #6551 üzenetére
Bizt,ami bizt mielőtt a #6545 postot írtam volna egy restart után újra teszteltem ezt az Xploret.Az all files hozzáférés engedélyezése nélkül is meg lehet nyitni a tiltott mappakat.
Murderer69
Szerkeszteni is lehet.Simán megcsináltam vele a plusz fényerő trükköt.Tehát másoltam,töröltem a C/privat mappaban.[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
válasz danaudio #6553 üzenetére
igazából ugyanaz, a különbségek, amiket észrevettem:
-about-nál más verziószámot ír
-nincs error when exit bug
ennyi.
elvileg ez vmi fejlesztői gyorsjavítás, ami a 10000 pont felett előkerülő bugot javítja ki, de mivel ennyi ponttal nem rendelkezek, ezt nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz asadasad22 #6555 üzenetére
A golfos játék mér nem lépeget ki?
-
nagyonnagy
csendes tag
Üdv mindenkinek, két hete van meg a kicsike (E51). Telefonról annyit, hogy: nagyon kiiráááály
Létezik-e a telefonhoz olyan AUDIO Adapter mikrofonnal mint az SE telefonoknál, hogy az egyik végét csatlakoztatom a telefonhoz a másik végén ott a mikrofon és egy 3,5 vagy 2,5 bemenet egy normális füleshez? -
asadasad22
őstag
válasz pethYeti #6556 üzenetére
sztem annak nincs köze a dolgohoz, az első változat hibás volt, azóta van egy repack belőle, az elvileg nem lépeget már ki.
nagyonnagy: a teló audiókimenete teljesen szabványos 2,5mm-es jack, szóval nincs szükség semmilyen speckó adapter cuccra. sima headset funkciókra amit alapból csomagoltaj fülest, talán az sem rossz, de biztosan lehet komolyabbat is venni hozzá.
-
asadasad22
őstag
válasz asadasad22 #6555 üzenetére
hoppácska, észrevettem mégegy különbséget. működik végre a showroom így már nem is rossz.
-
pethYeti
addikt
válasz asadasad22 #6560 üzenetére
azon belül mit tudsz csinálni?
-
asadasad22
őstag
most újra belépve már nem ment a showroom, újraindítás után sem.. ki érti ezt, biztos csak ilyen egyszeri csoda volt. nem mintha bármi hasznát vettem volna
-
pethYeti
addikt
válasz asadasad22 #6562 üzenetére
Akkor asszem nem éri meg átvariálni az egészet Dogz két nap és kint a teljes
Most felraktam a trial eltávolító patchet, és jobb oldalt valami mérő cucc lett ez mi pontosan? Játákidő? Ja és ez a patch elvileg ugye nem programként települt fel, csak felülírt valami meglévő dolgot?
[ Szerkesztve ]
-
boxingcat
csendes tag
válasz nagyonnagy #6558 üzenetére
Nagyonnagy: erre gondolsz?
http://www.edigital.hu/product.php?productid=29241 -
-
Pajoz
őstag
-
Shodan
addikt
Melyik a legjobb taskmanager?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
asadasad22
őstag
válasz pethYeti #6572 üzenetére
van még egy jbak nevű ingyenes is, állítólag eléggé jó. nemtom, én a best-et használom, pedig annyira nem jön be nekem se. asszem a többivel az volt a gond, hogy mindig a háttérben akartak futni és át akarták venni mindenképpen a gyári alkalmazásváltó szerepét, aminek én nem örültem volna. néha belépek és bezárok pár dolgot pár gombnyomással, nekem csak ennyire kell.
-
Csubakka_
tag
Sziasztok!
Eladó egy független fekete E51-es dobozában minden tartozákával + 1Gb-os kártyával! Kijelzője karcmentes, vásárlása óta brando kijelzővédő fólia van rajta. December 27.-ig érvényes Fortuna GSM-es garival (a piacon szerintem az egyik legmegbízhatóbb GSM bolt). Egy pici, alig látható (kb. 2mm hosszú) karc van a hátulján a műanyag részén, szóval egyáltalán nem feltűnő. Irányár 40.000Ft
zsolt.gati@gmail.com -
asadasad22
őstag
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #6574 üzenetére
igen én is a jbakot próbálom, de így nem jó hogy mindig fut. és az Y-nal mi a helyzet?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Lázló™
csendes tag
válasz nagyonnagy #6558 üzenetére
Helló!
nagyonnagy! Itt van olyan, ha erre gondolsz: [link]
-
user01
aktív tag
Szia Pajoz!
Most én is kipróbáltam ez all file X-plore-t. A C:\privat mappában valóban enged garázdálkodni, viszont a C:\SYS\BIN mappát igaz, hogy meg lehet nyitni és onnan bármit kimásolni, ellenben semmit nem enged belemásolni (pl. installserver.exe), vagy meglévő fájlt szerkeszteni, emiatt a teljes "all file" hozzáférésre nem használható.
Ha nálad nem így van, kérlek tudasd velem! -
danaudio
aktív tag
az új ngage gémek nagyon zsíííhosak : D egyelőre bouncot meg a képregényest tolom, tök vicces, aztán kiváncsi vok a reset generationre is...de hogy mi 61 mega abban a golfosban azt nemtom.
-
Shodan
addikt
válasz asadasad22 #6589 üzenetére
És ngage játékok installjához kell valamit buzerálni?
Én még régi telón próbáltam, de ott nagyon körülményes volt, be is lassította a menüt, így jöhetett a format.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #6587 üzenetére
aha, arra. mindig mondja az elején hogy akarom e aktiválni a kamerát, mert úgy is lehet játszani, csak tegnap este vettem észre hogy egy szobában úgy tudsz körbenézni hogy forgatod a telefont, nagyon ötletes... nekem a hal a kedvencem
az a reset generation meg nagyon beteg valami, azt még sokat kell tolni hogy kiismejem a taktikákat, de lehet jó gém...és akkor egyetemen okozhat még kellemes órákat, mivel laptoposok ellen is lehet játszani
[ Szerkesztve ]
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
Egyik haverom szeretne ilyen telefont venni, és azt szeretném tőletek megérdeklődni, h merre érdemes megvenni? Kártyafüggetlent, újat szeretne ezüstben. Tudnátok megbízható boltot ajánlani? Köszönöm a segítséget
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
asadasad22
őstag
válasz nagyonnagy #6596 üzenetére
"Egyébként fekete szokott lenni a dobozos változat."
a szolgáltatók úgy adják, ahogy akarják, de függetlenül olyan színű a dobozos változat (milyen van még?), amilyet akarsz a 3ból.. -
Tuareg0
tag
Létrehoztam egy hívócsoportot benne 3 emberrel. Hogy tudom beállítani, hogy csak ezek az emberek tudjanak elérni? (ez lenne a hívócsoport lényege, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest