- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
Néhány hetes intenzív android használat után azt mondhatom, kissé alulértékelt a S^3-as rendszer és a C7-es.
A régi C7-esem (600Mhz) azonos játékélményt (Galaxy on fire, iDefense, NFS...) nyújtott, mint egy jóképességú dualcore-os újfajta androidos készülék (2*1200Mhz).
Természetesen bármelyik teszten elvérezne a C7-es, de élőben közel sem annyira gyenge, mint amennyire a hardverparaméterek sugallanák.Másik hasznosság amit visszasóhajtozok a C7-esből az a feladatváltást gördülékenysége. Sehol nem találtam androidban annyira biztos és használható megoldást, mint a home gomb hosszan nyomása a C7-ben. Azonnali task list, bezárás, váltási lehetőség, nagyon kiforrott a nokia megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
Ja. De ezt egy droidos fórumban nehogy elmeséld...azonnali lincselés lenne.
És akkor az offline hangos naviról nem is beszéltünk....stb.
Egyébként van itthon droid ( igaz csak 2.3-as ) - nekem nem kéne ( a gyerek nyúzza ).Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
old rocker
veterán
És akkor még nem beszéltünk a későbbi 700-ról. Nekem egy C7 és egy 700-as van; utóbbival az volt csak a gondom, hogy nem az én szememhez szabták a betűméretet, a font magnifierrel 140%-ra, azaz maxra kellett húzni, hogy ne kelljen olvasóhemügét használni telefonáláshoz. A 700-ast felfoghatom úgy is, mint egy kisebb kijelzőjű, valamivel fürgébb céhetest. Amióta a Belle, majd annak a frissítése megjelent, (úgy tudom, az lett volna a Carla), még annyira sem értem, hogy a Nokia miért hajította kukába a Symbiánt. Ha a 700-ba bele tudtak rakni egy, most már 1.3 gigásra felhúzott processzort... De hozzáteszem, bár a C7 észlelhetően lassabb néhány funkciónál, de egyáltalán nem bántóan. És azért csak jöttek ki olyan kiegészítő szoftverek azóta is, amelyek tényleg egész élhetővé tették ezt a két telefont: először a felülről lehúzható SettingBar, amit a Belle felülről lehúzható menüjének megjelenése után átpozicionáltak a kijelző bal oldalára, azaz a gyárit középen, ezt a kijelző bal negyedén lehet lerántani; aztán jött a BelleExtraButtons, amit a 700-on a legújabb frissítéssel csaknem gallyra vágtak a Nokia mérnökei - egymásba lógtak legalul az ikonok, de a belleextrabuttons pozícióján módosítottak; megjelent a nagyon hasznos CallSafe - ha be van kapcsolva, amikor hívnak, a zsebedből előrántás közben nem tudsz rátapicskolni a némításra vagy az elutasításra; megjelent a quickkamera progi, lezárt helyzetben megnyomva a kamera gombot, előhívja az alkalmazást, majd kilépve a kamerából rögtön lezárja a telefont; a qoo naptár, idójárás, battery és óra widgetjei; végül most az Andromenü. Ezzel sokat vacakoltam, mert elejében lassabb volt és néhány bug mutatkozott, az legyen, vagy a belleextra; de aztán kétszer azt is frissítették, ugyanolyan gyors, mint a belle extra, csak jobban paraméterezhető, a felugró kedvencek menü pedig nem átlátszó. (És nem annyira zsufi, négy, vagy öt ikont rakhatsz ki a startvonalra...) Megjelentek a kijelző forgatást ad hoc szabályozó programok; amíg csak fixen vagy álló, vagy automatikus elfordítás volt lehetséges, általában kikapcsoltam, mert hülyét kaptam, ha a kijelző bólogatott, ha kell, ha nem. A leglassabban a Nokia Áruház töltődik be mindkét telefonon, amire másodperceket kell várni; de erre azt mondom, rendszerint nem "ki ránt hamarabb kést vagy coltot" tipusú helyzetben mászok bele: ismét felmerül bennem a kérdés tehát: emberek, mi az, ami annyira sürgős, hogy most már tizedmásodpercek is számítanak az okostelefonok piacán? Miről maradunk le? Mit mulasztunk ek, ha nem egy két, vagy négymagos processzor hajtja a telefont? Én nem értek az androidos készülékekhez; néhány darabot kipróbáltam, ennyi. De ennek alapján nem értem, miért került ennyire "kukába" a symbián. Én változatlanul nem tudok megbarátkozni a droiddal. A telefonjaim menüjében az ikonokat, a programok elhelyezését mindig átszabtam a magam logikájára és ízlésére. Nincs olyan program, amire azt tudnám mondani, óóóóóóó, ez kellene méééééég, ez hiányzik a Nokiából. Az e-mailjeimet kiválóan tudom kezelni a profimail nevű alkalmazással; a bestmenü 23 órakor offline-ba rakja a telefonom, reggel vissza - hétvégén először némába, majd 9-kor általánosba; ha naptári bejegyzésem van, ugyanez a program némába - esetleg offline-ba állítja a készüléket; hívás és sms szűrő, best taskman, totálforward stb. minden van. Igaz, én változatlanul az ú.n. tipikus E szériás felhasználó vagyok, aki esetenként zenét hallgat, képet lő, vagy videót készít (ebben kiváló a céhetes) a telefonjával, esetleg Internet rádiót vagy Mobblert hallgat, esetleg skypeet használ rajta. Ennek függvényében változatlanul ott tartok, mint amikor megírtam a Rekviem egy operációs rendszerért c. cikkemet.[link]
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kp78
addikt
válasz old rocker #4655 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek Veled.
Nem szabadott volna eldobni ezt az op.rendszert, bár a legutóbbi frissítés (pl. bill.módosítás) már a lehető legrosszabb irányba indult.
Egy csomó dolgot tud alapból a rendszer, amit a többi csak külső programmal.
Amúgy ma kaptam egy iPhone5-öt pár hétre használni. Gyönyörű külső, szép, gyors animációk, de ennyi.
Az az ikonhalmaz főképernyőnek, nagyon nem bejövős.
Előző ember benne hagyta a tel.számait, és nincs olyan, hogy minden kontakt törlése
A gyári beállítás visszaállítás ki van belőle gyomlálva, így az nem játszik.
Azt hiszem ennyi volt az ismerkedésem iOS-szal, vissza is adom. Ilyen rövid idő alatt még nem tettem le új telefont, ami a közelembe került.
Ennél még a zöld robot is sokkal jobb„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
old rocker
veterán
Ez is azt mutatja, hogy a világon mindent nekünk, a mi nevünkben találnak ki mások, csak minket senki sem kérdez meg. (Fogyasztási szokásoktól a politikáig.)
A macskák meg whiskast vennének; de ki az isten beszélt a macskákkal?
jaj, az egyébként agyrém, hogy a billentyűzetet nem lehet csak kerülő úton cserélgetni... de anokájland okos mérnökei tutták, hogy nekünk így a jobb, hiszen a macskák is qwertyvel esemeseznének...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kp78
addikt
válasz old rocker #4657 üzenetére
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
attisx
addikt
pluszegy az előző pár HSZ-re...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
szp1
addikt
válasz old rocker #4657 üzenetére
jaj, az egyébként agyrém, hogy a billentyűzetet nem lehet csak kerülő úton cserélgetni... de anokájland okos mérnökei tutták, hogy nekünk így a jobb, hiszen a macskák is qwertyvel esemeseznének...
Ezt most nem értem...a belle-ben két tapizással visszamehetsz alfanumerikus bill.-re, és úgy is marad...de lehet, hogy én értelmeztem rosszul a hsz.-t.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
C7-re tudtommal csak fp1 van (sőt, hivatalosan lehet, hogy az se, hanem vmi korábbi refresh), fp2 csak ezekre.
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Így fejből passz, hogy ez melyik, már nincs meg a C7-em, 701 lett helyette.
Azon a szoft.verzió most 113.010.1506.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Már olyan rég volt a C7-em, hogy nem emlékszem milyen szoft volt rá az utolsó.
Viszont házilag az N8-ra az FP1-et még feltették nem? Akkor C7-re is fel lehet.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Az FP2-ben már nem. A 700-on nekem már az van. ott alfanumerikus billentyűzetet csak kanyarban, a beállítások/nyelvezetből lehet előcsalni. Visszaállítani is csak így lehet - ez az álló üzemmódra vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
szp1
addikt
válasz old rocker #4668 üzenetére
Akkor szerencse, hogy nem jött FP a C7-re. Maradok ennél.
Egyébként most jár le a hűségem a telenornál, azon gondolkodom, hogy függetleníttetem és megtartom a telefont. Ugyanis a mostani választékban nem találok olyat, amiért komolyabb pénzt adnék.
Talán egy ZTE Blade lll - kemény 9000,- Ft-ért második készüléknek....
Tudja valaki, mennyiért és hogyan függetlenítik a telefont a norvégok?[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
dave_gahan
aktív tag
Bizonyára az iOS-nek is vannak hiányosságai, én magam nem vennék iPhone-t, csak max ha lenne még néhány Apple termékem. De azért mert 1-2 dolgot nem tud az iPhone5, attól még nem tenném le olyan hamar...jónéhány dolgot meg a C7 nem tud... Egyáltalán, már az összehasonlítás is fals sztem.
Sajnos be kell látni, h a C7 felett kezd elmenni az idő. Attól még mindig igaz, hogy jól optimalizált a Symbi és hogy csoda, h ilyen vason (667 MHz proci, 256 MB memória) viszonylag jól elfut. De sajna a közelében sincs az iPhone érintésvezérelt élményéhez, a böngészési sebességéhez, stb. A C7-em még a főképernyők közötti váltáskor is laggol, az iPhone-on minden smooth...
Ettől még nagyon szeretem továbbra is a C7-et, még mindig egy rakás dolgot meg tudok vele oldani, lassan azonban csereéretté válik... -
kp78
addikt
válasz dave_gahan #4673 üzenetére
Én egyetlen szavammal sem a C7-hez hasonlítottam az Iphone5-öt, balgaság is lenne megtenni.
Első pillanatban szembeötlő a különbség az iPhone javára.
Magát az iOS-t nem tudnám megszeretni, ahogy a WP7-et is egy hét után "kikukáztam".
Mi az már, hogy a tel.könyv egésze nem törölhető, csak egy teljes visszaállítással
Akkor már inkább droid, az van még mindig legközelebb az én felhasználói szokásomhoz.
Amennyire rühelltem a Samsungot (bár a galaxy mini és kategóriatársaitól most is kiráz a hideg ), a 4.0-ás droid felülettel nagyon jól használható telefonokat csináltak.
SIII brutál jó, talán SIII mini is jó lesz, nekem most egy S7562 duos van, ami nem egy erőmű, de külsőre ugyanaz, mint SIII mini, és nagyon okos dolgokat tud.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Lehet ez volt félreérthető a korábbi írásomban:
"azt hiszem ennyi volt az ismerkedésem iOS-szal, vissza is adom. Ilyen rövid idő alatt még nem tettem le új telefont, ami a közelembe került"
ezt azonban szó szerint értettem, vissza a dobozba, nem pedig fikázni, és hasonlítgatni C7-hez, amit már nem is tudnék, hisz jó ideje nincs meg.
Amúgy pedig csak old rocker symbian rendszert érintő irományára reagáltam, és mellékesen említettem meg, hogy épp ma próbálgattam egy iPhone-t, de nem jött be.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
dave_gahan
aktív tag
válasz old rocker #4655 üzenetére
Azért fogadjuk el, hogy millióféle felhasználói szempont létezik...
Elismerem, hogy a gyártók az igényt inkább teremtik, és nem csak kiszolgálják - de ez már a marketing része a dolognak (ami mögé azért tartalom is kell, enélkül nem lennének sikeresek bizonyos divatos sorozatok - Galaxy S széria, stb.).Nekem még elketyeg egy ideig a C7, reálisan pénzkidobás lenne most váltani, egyelőre még nem is tervezek azonnal. De arra is kell gondolni, hogy most még el lehet adni a készülékemet olyan 25 ropi körül...jövőre már ennyiért sem. Mindenesetre meghirdettem, ha elviszik, akkor az egy jel, hogy váltani kell. De ha még hónapokig rajtam marad akkor sem leszek elkeseredve.
A 4 magot és társait én is túlzásnak tartom, de létezik azért olyan normális alternatíva a C7-re, ami Ft-ban nem 6 számjegyű kategória és mégis előrelépés. Az összes rendszernek meg van az előnye-hátránya, mindenki mérlegelhet, h számára mik ezek. Én valszleg Androidra váltok majd és lehet, h eleinte kiakadok esetleg 1-2 dolgon, de egyéb paraméterek, v. beállítási okosságok viszont majd mosolyra fakasztanak. Hozzáteszem, alaposan meg kell ismernem a rendszert, h mindent ki is tudjak használni, ill. hogy akár esetleg érdemi kritikát tudjak megfogalmazni.Engem az alábbi tapasztalatok késztettek elgondolkodni:
- sajnos lépten nyomon azt látni, hogy érdekes, új appokat már csak Android-ra és iOS-ra hoznak ki (esetleg Win-re, de az sem mindig jellemző!)
- korábban én is úgy gondoltam, hogy a 3,5 coll ideális, nem kell nagyobb kijelző, de be kellett látnom, hogy könnyű megszokni a jót, volt szerencsém 4 és 4,5 colos készülékekhez is és már a 4 colost sem találtam akkorának. Az 5 col környékiek azért már valóban féltéglák, de meglepetésemre még egy 4,8-as Galaxy S3 sem volt annyira kényelmetlen, sőt, inkább az előnyeit élveztem a nagy kijelzőnek. Sok funkciót még azon is meg lehet egy kezes használattal oldani, bár tény, h összességében többször került elő a másik kéz is, mint jelenleg a C7-nél. Mindenesetre sokkal kevésbé fárasztó mondjuk egy 4,3 colos, HD felbontású kijelzőn olvasni.
- sokat netezek mobilon, otthon sokszor nem is kapcsolom be a gépet, hanem csak a telefont veszem elő. Nagyon sokat olvasok így, imádom a különböző híreket, cikkeket, tájékozódni az általam kedvelt témákban. A C7 böngészési élménye erős közepes - persze eddig is el voltam vele, a korábbi Nokia 6300 után pedig maga volt a mennyei manna, de azért ebben már manapság sokan lekörözik a Symbiant. Egy Index oldal még betöltődik rendben, olyan sebességgel, amilyennel, ez még viszonylag elmegy. Sima hírekhez jó. De beágyazott videókat nem tudok normálisan lejátszani, ill. 10-15 háttérben megnyitott megnyitott fül mellett már nem sima az egyes oldalak böngészése sem (pl. az említett Index alul lévő magazinjainak lenyitása, stb.)Természetesen ezeknél nagyobb bajom az életben ne legyen , szóval el vagyok én azért a C7-tel, de miért ne próbálnék ki mondjuk egy Xperia S-t, ha lehet?
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Nem tudom, jól értelmezem-e a pro-kontra hozzászólásokat itt és más topikokban; de tképpen mintha nem is annyira a szmbiánnal lenne baj, hanem a készülékek processzoraival, azaz bizonyos műveletek gyorsaságával. Ebbe beletartozik a betöltési sebesség, a kijelzők görgetése közti laggolás stb. Mert, mint már írtam, egy céhetest és egy 700-ast használok. Utóbbiban már 1.3-as a proci és észrevehetően gyorsabb, gördülékenyebb a C7-nél. Azért tudom nagyon pontosan összevetni, mert mindkét telefont 4 kezdő kijelzővel, azonos ikonokkal és azonosan "berendezett" menüvel, ikonokkal és programokkal használok. Különbség még annyi, hogy a céhetes csak frissített Belle, a 700 -on FP2 van. Ennek ellenére nem érzem katasztrofálisnak a különbséget, ahogy korábban írtam, ez nem a ki ránt előbb fegyvert szituáció. Az igaz, a feleségem N95-hez viszonyítva már bántó a sebességbeli különbség; de néha "visszasírom" a nyomógombos E52-est, egyrészt a 2-3-szor nagyobb akksi üzemidő, másrészt a nyomógombos predektív telefonkönyv kezelés miatt. Annál a készüléknél feloldottam a billentyűzárat és már nyomtam is pl.:7-3-8 --- ha Petit kerestem. Itt a tapicskázás nekem kicsit bizonytalanabbnak tűnik, lehet, rossz a kézügyességem és egy + művelet közte van: a számsort elő kell tapsolni. De visszatérve a kiindulási pontra: egyre inkább az a meggyőződés alakul ki bennem, a Nokia ott hibázott hatalmasat, hogy nem komolyabb processzorokat tolt az egyébként - szerintem - kiválóan paraméterezhető op.rendszer alá, hanem megpróbált hasonlatossá válni bizonyos dolgokban az androidhoz. Fel kellett volna vállalniuk a konzervativizmust. Zenei területről - bár sokan nem ismerik a legendás Deep Purple legendás utódzenekarát - a Rainbow története jut analógiának eszembe. Amikor Blackmore, a 20. század egyik legmeghatározóbb egyénisége rájön, hogy a mind szűkebb szektába tömörülő hard rock és heavy metal rajongóknak lehet ő az isten, de a kommerciális sikerek mást diktálnak. Tervét előadja sikerei kovácsának, énekesének, Dionak, aki nemet mond és kiválik az együttesből. A Rainbow stílust vált, ami az új rajongóknak túl öreguras, a régi rajongóknak túl populáris: Ritchie Blackmore szobra meginog a talpazatán é[s a Rainbow feloszlik. 86-ban még kiadnak egy Final Cut és egy Final Vinil lemezt ill. videót: mi is kerülhetett volna ráezekre, zömmel a 78-as progresszív korszak nagy számai, a mítosz utolsó morzsái.
(L:http://logout.hu/cikk/egy_legendas_utodzenekar_a_rainbow_2/elso_oldal.html)[link](/L)
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #4678 üzenetére
valamit elqrtam a linkelésnél, na mid1
-
sunone
aktív tag
válasz old rocker #4679 üzenetére
apuka, ha legközelebb linkelgetni teccik, tegye fő a szemüvegét!
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
2012 júliusban frissítettem a "szoftot" Anna-ról, Belle-re.
Jelenlegi verzió: 111.030.0609. A készülék "gyári" független.Érdeklődöm, hogy ajánlatos a legutóbbi frissítést is végrehajtani?
Valami javulás/változtatás történt /amiért érdemes frissíteni/? Nem szeretnék egy esetlegesen nem jól sikerült frissítést feltenni.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Akinek baja volt a Nokia Tömegközlekedéssel (Nokia Public Transport) Belle Refresh alatt, a budapesti kereséssel annak a gyógyír, a 1,5 hete, Beta Labsra felkerült 2.5-ös változat.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha memóriakártyát szeretnék cserélni akkor a régiről az összes adatot át tudom másolni total commanderrel vagy kell hozzá valami spéci progrm?
Köszi a választ!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
old rocker
veterán
válasz dewil666 #4684 üzenetére
Szerény véleményem szerint igen, ha a commandered úgy van beállítva, hogy a rejtett file-ok is látszódjanak; de azt hiszem, van rá program is. A kérdésben nem vagyok autentikus.
-
dewil666
őstag
Köszi a válaszokat! Jövő héten kiderül hogy jó e a commander hozzá.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Lett egy C7 a családban, ami eredendően T-s, de már függetlenítve van. Még egyenlőre nincs használatba véve, de mindenképpen lesz rajta reset, így szeretném rárakni a gyári szolgáltatófüggetlen szoftvert, ki akarom irtani belőle a T-s szolgáltató hűlyesgeit meg beállításait.
Tudtok segíteni?
Artengo TR 990 Pro
-
RaiDani
tag
válasz rootkiller #4688 üzenetére
Egy kis olvasni való: C7 GY.I.K. Szoftverfrissítés/Csere
Ha valami nem érthető, írj és segítek. -
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni az automatikus fényerő szabályzást? Kijelző beállításoknál csak a fényerő erősségét találtam meg de, ettől függetlenül magától állítgatja. (Csak azért zavar mert ha leveszi a fényerőt akkor olyan néhány képnél a kijelző mint ha halvány csíkok futnának rajta és ez kicsit zavar.) Nem tudom, hogy itt másnál ilyen mennyire jelentkezett.// -
-
old rocker
veterán
Én hirtelenjében nem emlékszem, hogy gyárilag lenne rajta ilyen opció; viszont az OVI-ban (Nokia áruház) több olyan program van, (Setting bar, Brightness Change (vagy valami ilyesmi) amikben van ilyen opció, hogy kikapcsolod a fényérzékelőt és egyéni ízlésed szerint szabályozod a kijelző fényerejét.
-
#hpq
aktív tag
válasz old rocker #4691 üzenetére
Rendben, köszi a választ. Keresek akkor az áruházban egy ilyen alkalmazást. Ez a vékony csíkok a kijelzőn, de nagyon halványan alacsony fényerőnél előfordul, hogy kijelző hiba lenne? Igazából annyira nem feltűnő, hogy én is csak véletlen vettem észre.
// -
-
flirt
tag
Tiszteletem!
A kamerahang száműzésére van valamilyen lehetőség? Nálam 4-féle dallam választható, de olyan opció, hogy "Ki" nincs. T-Mobile. -
kp78
addikt
-
flirt
tag
Ettől tartottam. Esetleg időközben született valamiféle áthidaló megoldás erre a problémára, vagy aki magentás, annak nincs mit tenni, így marad a C7-e örökre? Roppant idegesítő tud ám lenni az a kis effekt.
-
_voodoo_
tag
Munkatársamnak volt még ilyen csíkos a c7 kijelzője, mondjuk őt nem zavarta, én biztos gariztattam volna, nagyon durván látszódott...
Nekem t-s a teló, de független sw van rajta, és nem tudom kikapcsolni a kamerahangot, csak a négy hang közül lehet választani, az hogy van?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest