- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georgie1224
tag
Üdv!
Nekem most két éves a C7-esem, viszont gondok vannak mostanában.
Előfordulhat, hogy a hálózat vacakol, de még 1 hónapja ilyen gond nem volt erre.
A lényeg az, hogy a telefonon ha hívok valakit nem hallja, hogy beszélek, és ráadásul mintha a sima gsm modul meghalt volna benne nem csatlakozik gsm-en csakis 3g-n.
Szentesen lakom, de nem tudok róla, hogy a telenor kinyírta volna a gsm sávot, sőt most bővítettek 3g-s hálót erre. Szóval nem értem, hogy a telóm a rossz vagy a hálózat hülyesége lehet.Minden esetre remélem a hálózat a rossz és nem a telefonom, mert én nagyon szeretem a telómat.
Észrevételeket és válaszokat örömmel fogadom!
Üdv:
GeorgieMurphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Xantomas
őstag
válasz Georgie1224 #4702 üzenetére
Lehet egy SW reset nem ártana neki, ha akkor se történik változás, akkor szétkapni megnézni, hogy nincs e beázás, repedés nyoma, antennákkal minden rendben.
ha semmit nem látni, akkor szerviz.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
dewil666
őstag
válasz Georgie1224 #4702 üzenetére
Nem esett le a telefon?
Nekem voltak hasonló problémáim (még lehet hogy valaki emlékszik is rá itt) egy éve oldódott meg olyan 1.5-2 hónap után. Cseréltem egy X8-at erre a "tökéletes állapotban lévő telóra" de nem ment 2G-n csak szám foglalt hálózat szétkapcsolt. 3G-n is nagyon gyenge jelet fogott de ott stabil volt. Nagyon sok mobilos boltban voltam de 10000ft csak a hibafeltárás + javítás Meguntam és kerestem videót szakszerű szétszerelésről és van fent ilyen. Az egyik antenna vezeték nem volt a helyén megfelelően. (nem volt bepattanva a helyére)
Ezt megcsináltam és azóta is tökéletes.
Nem biztos hogy a Te készülékednek is ez a baja de lehet. És egy lehetőség hogy ismét jó legyen.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg olyan kábel, amivel rá tudnám kötni a c7-esem egy fullHD monitorra? Valami dvi vagy vga kábel.
Előre is köszöntem.
Gipsz Jakab
-
Georgie1224
tag
válasz dewil666 #4704 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Jelenleg lehet maga a telenoros hálózat a probléma, mert a feleségem telefonján is a gsm hálózat nem elérhető. Kizárólag 3g-n tudunk most csak itt kapcsolódni, ami nem lenne gond, hogyha a 3g jelszintje nem ingadozna a házban.Fizikai behatás nem érte a készüléket, szóval az ki van zárva.
A monitorra kötésre annyit tudok mondani, hogy van hozzá nokia kábel amivel HDMI-re lehet tenni a telefont.
példa:
[link]Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Georgie1224 #4706 üzenetére
Ez a micro hdmi, a micro usb helyén megy bele? Ott tud képet adni a C7?
Szóval elég egy sima micro hdmi -> hdmi kábelt vennem hozzá?
Gipsz Jakab
-
quailstorm
nagyúr
válasz Jakab66[hun] #4707 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
válasz old rocker #4655 üzenetére
A Nokia 700, de igazából a Nokia 808 az übermax abból amit jelenleg a symbian tud. Az oprendszer a jelenlegi rendszerek közt a legoptimalizáltabb, lefordított programjainak kódja közel áll a gépi kódhoz, nem használ emulátort, és ramtakarékos. Kb hasonló szintig optimalizált mint az iOS, csak sokkal nyíltabb. Elég kis HW skálán fut jelenleg, ha azt nézzük, fejlesztői szempontból 3. Nokia 500, nincs GPU 1GHz, Nokia N8 680MHz 32MB-os vidkártya(saját ramja van úgy mint a többi telefonnak!), Nokia 808 2x128MB VRAM 1,3GHz. A többi csúcs Nokia pl a 700-as 1db 128MB-os VGA-t tartalmaz. Pl Galaxy S-en elég nagy gond ICS-nél JB-nél hogy 512MB RAM, van és több mint 64 MB azonnal elmegy ebből a VGA-nak, több mint 64 a kernelnek, mi marad? Szerencsére elég erős ahhoz hogy gyors legyen, határeset.
A Symbiannal az a gond hogy le akarta váltani a Nokia 2009-ben. De nem hozta meg a Maemo az átütő sikert. Lemaradt a fejlesztésben, és kétségbeesett kaparásukban csak egy olyan felületet alkottak meg elkésve, ami először váltotta ki bennem a "venni kéne egy tapperolós telefont" érzést. Mindez az akkor új Galaxy S2 és iPhone 4 után, egy Nokia 701 volt...
Mivel a Symbi ennyire optimalizált, az al ARM architektúra, avagy az utasításkészlet sem mindegy. Így is követtek el hibákat, mert van OMAP 1710-es modell Symbian 8.1-el, miközben ARMv5-ös, de az új utasítások nem használhatók. Így járt az N95 is. Jórészt ARMv5 módban fut, pedig az összes S60v5 modellnél erősebb az OMAP2420... Ráadásul S60v5-nél meg megint nem volt GPU, mert felmérték, hogy az N95 szériája alapján nincs rá igény...
Tehát újra kellett volna írni a symbiant úgy, hogy elveszik az összes addigi már lefordított alkalmazással a kompatibilitás. Húzós nem?(bár már többször meglépték, sőt, egy kezelőfelületváltás hazavágta a kompatibilitást)
Viszont mire erre rájöttek(2010) már késő volt, a kiröhögött iOS és android sok pénz beletáplálása után felmosta a padlót a Nokiákkal. Óriásit buktak, nem volt pénz fejleszteni, jött Ballmer és halálra ítélte a Linuxot meg a Symbiant.
Ha emlékeztek, akkor jött ki ARMv7-es telefon Symbiannal, azzal a verzióval, ami ARMv6-ra volt írva. Azokban OMAP3430 volt, akár az N900-ban. Sony Ericsson Vivaz, Satio, vagy Samsung Omnia HD(i8910). SEMMILYEN app nem volt rájuk telepíthető. Tekintve hogy az ARMv6 assembly nem megy rajta, a rendszer meg csak addig volt portolva hogy bootoljon. Volt ez az S60v5 korszakában.
ARMv6-on viszont a legerősebb cucc a 808, a dual videókártyájával. Az darabonként kezel 20 megapixelt, gőzöm nincs hogy hozzák szinkronba őket, de ennél gyorsabbat még sehol nem láttam képnagyítás terén. Ehhez képest Galaxy S2-n nagyítasz, pixeles, vársz, mondom vársz, betölti(még 2.3.6-on volt ez). Ahha, jólvan. Úgyhogy a Nokia megtette így is amit tudott, óriási respect nekik. Ugyanis se a Belle FP-k re, se a Meegoo harmattanra nem volt engedélyük, sőt kifejezetten tiltotta a megjelenést Ballmer.
Mellesleg a Symbian valami ok folytán nem támogatja csak a 640x360 felbontást. A Nokia 5230 C5-03 kategóriában álomszerű, a 808-nál már gyenge.
Appokat meg azért nem írnak rá mert be van jelenve hogy vége a platformnak. Persze attól még százmiliók járkálnak symbianos telefonnal, de mindegy...
Multitask meg nincs androidban, és nem is lesz. Ellenkezik a rendszer alapelveivel. Bizonyos feladatok, amik egy symbianhoz szokott embernek alapok(pl x-plore-ra visszaváláts NEM 10 másodpec hanem AZONNAL) max 600magnál 500GB RAMmal lesz reális és megvalósítható. Emulátorra nem építünk rendszert mind mondottam volt.
Ez az ARMv6 viszont nem összetévesztendő a droidos ARMv6-tal. Hagyján hogy emulátor, de a droidban arról szól az ARMv6 hogy szar legyen. Az opcionális FPU-t szeretik kihagyni. Sőt, még olyan droidos cuccot nem láttam amiben van. Bár igaz az MX playerhez van ARMv6 FPU kodek a play áruházban, és Raspberry pi megfelel a dolognak. Csak az nem telefon. Nomeg ha egy ARMv6-os telefonban a GPU 4MB RAMot kap, akkor az már főzött ROM. A teljesítményt meg ne részletezzük.
Személy szerint őszintén remélem hogy vala még előkerülnek a Symbi forrásai, és készül egy port ARMv7-re. Túl sok potenciál van benne. A Maemo-ban is volt, de az elmeegoosodás nem jött be. Nem kellett volna kidobni a GTK-t, és a Sailfish sem lesz jó, hiába lesz benne dalvik VM. De nem lesz asztali kompatibilis ablakkezelő, és nem debian alapú. Pedig ezek N900-on megkönnyítik a portolást.
Apropó Sailfish by Jolla. Igen lesz benne dalvik VM, és kijön N9-re. Ez azért jó, mert megmutatják az elméletem a világnak. Nem kell mindent emulátorban futtatni. Miért kell pl a felületet és a telefonkönyvet? Hogy 10 másodpercig töltse egy samsung galaxy pop plus? Viszont megmarad a lehetősége a gyengébb képességű fejlesztőknek, hogy a szárnypróbálgatásaikat egy VM-ben folytathassák. De attól a teljesítmény gyatra marad.
(ha olyan jó ötlet lenne a droid, akkor a windows már régen java alapokra épülne... ja és laggolna ) -
gelbelex
őstag
válasz quailstorm #4709 üzenetére
Noha csak a felét értem annak, amit írtál (én vagyok az oka), mégis egy csomó dolgot megvilágított.
Köszönet! -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes/szükséges a legújabb - 111.040.1511 - Nokia Belle Refresh - szoftverre frissíteni?
A jelenlegi/használt verzió: 111.030.609 - Nokia Belle.
-
Jakab66[hun]
senior tag
Srácok, én még csak most rakom át annárol
Gipsz Jakab
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
bendi007
tag
Sziasztok
A segítségetekre lenne szükségem hogy tudom lepucolni a telót,hogy ne legyen semmi rajta a régi tulajtól,mintha új lenne?köszönöm nagyon fontos
-
old rocker
veterán
Vannak benne jó dolgok - pl. a kamera kezelése, bár az is kinek a pap, kinek a papné - és van benne kifejezetten sz@r dolog; pl. eddig írás alkalmával tudtál választani, qwertyt vagy alfanumerikus billentyűt akarsz használni. Most - vagy vagy, és csak a beállításokban tudod sok nyomkodással - átállítani. SMS írásánál pl. én sokszor gyorsabban írok alfanumerikussal. Igaz, ha bekapcsolod a fekvő módot, ott az alfanumerikusból automatikusan qwerty lesz.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
attisx
addikt
válasz old rocker #4717 üzenetére
Ez csak az FP2 hülyesége. Belle Refreshnél továbbra is két kattintással lehet váltani qwerty és alfa-num. között.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
bendi007
tag
válasz quailstorm #4716 üzenetére
ezt beírom és minden visszaáll gyárira?
-
Jakab66[hun]
senior tag
Srácok, másoknak is csinál hibát a c7 kijelzője?
Arra gondolok, hogy pl fehér háttér, és középen kék felirat hogy nokia, és ilyenkor a kijelző teljes szélességében kék csík van, ahol van a nokia felirat.
Ez gyári hiba, vagy csak nálam sz*r a kijelző?
Gipsz Jakab
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz quailstorm #4721 üzenetére
Az szép, ugyanis majdnem 2 éve vettem a telefont, és alapból ilyen volt. Garanciával megcsináltathattam volna, de akkor erről le csúsztam, mert azt hittem, ez ilyen és kész.
Gipsz Jakab
-
gabor_01
senior tag
válasz quailstorm #4712 üzenetére
Nekem a Nokia_Suite nem kínálja fel a frissítés lehetőségét.
Lehet a T-Mobile nem engedélyezte még a legújabb verziót? -
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem a 111.040.1511 - Nokia Belle Refresh-re.
/előző verzió 111.030.609 - Nokia Belle /Egy kis problémám van a "Nokia Mail" alkalmazással.
Az OVI e-mail - @ovi - fiókomat hozzáadva csak a "bejövő" üzeneteket lehet megtekinteni.
A "Belle Refresh" előtti "elküldött" üzenetek nem láthatóak. Miért?Ez másoknál is tapasztalható?
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
Sziasztok, 3 napja vettem egy c7-est, független és valószínű angliából lett behozva a töltő átalakító miat ha ez számít valamit és ma frissítetem nokia suittal a bellére, egyáltalán nem jön be, és a tetejébe még angol nyelvű és lassú, vissza szeretném rá tenni az Anna-t. szerintem annak a legújabb változata volt fent rajta, ez megoldható valahogy? magyar nyelv nincs rá?
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
köszi a gyors választ, már nem garis, mint írtam angliából behozott, nem tudom én azt vettem észre hogy sokkal lasabb mióta feltettem rá... nem lehet valahogy hivatalosan mególadni? nekem mindegy csak magyar legyen ez a sz*r. nem tudom a f*szt gondol magáról a nokia? közel nyugdíjas édesapám frissíti a telóját és az hirtelen angol lenne egy full ismeretlen szoftverrel. meg.... magukat ez a véleményem!!!!
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Te most félreértesz mindent. VAN A TELEFONNAK EGY PRODUCT KÓDJA, OTT VETTED. AZT A SZOFTVERT RAKJA FEL RÁ AMI AHHOZ PASSZOL. Ha te szándékosan nem váltasz product kódot, akkor a nyelv sem fog változni. A saját balfaszságod miatt meg ne szidjál egy céget, magadban keresd a hibát először.
NSU azért szar, mert meghagy neked mindent, nehogy bepereljék, hogy 20 oldalon keresztül írtuk hogy minden törlődik a telefonról, de Julinéni nem vette észre, és most oda vannak a fontos dokumentumai.
A symbian felépítéséből adódik hogy egyik rendszerből átkínlódni a másikra a beállításokat egy rossz rendszert eredményez. Próbáltam, tudom. Ilyen esetben kell nyomni egy szoft resetet.
A droidos telefont meg még mindig hatmilliószor nehezebb barmolni, ehhez nem kell mérnöki diploma, csak olvasni kell tudni meg kattintgatni. Hajrá, rakd fel a romot, magától nem kerül fel akármeddig káromkodsz.
Ja és GPS alapján nem tudja hogy most másik országban van a telefon...
Vagy beviszed szépen a Nokia care-be és fizetsz, ott megoldják.
A konzervatívságodat meg nem értem, vagy netalán te még mindig windows98-at használsz, és arra is nehezen váltottál MS-DOS-ról? Mert a Belle csak előnyére vált a telefonnak. Szebb, gördülékenyebb, többet tud. Mások meg azért vinnyognak mert nincs droid 4 vagy mittoménmi a telefonjára, nem lehet rajtatok eligazodni, akkor rakd fel a régi rendszert, de attól kifekszik ha szarul csinálod)[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
Ember; ha egy MAGYAR felhasználási területre gyártott céhetest kivinnél Angliába, eladnád, (a nyelvet persze átállítanád angolra) az angol vevő meg upgrade-elné a telefont Annáról Bellére, amennyiben ő is hasonló kognitív funkciókkal bírna, mint te, fákkolná a Nokiát, mint az állat, mert számára hottentotta nyelvre frissítette a telefonját... Már az előttem hozzászóló megírta a lényeget, én csak azért csatlakozom hozzá, mert a saját baromságod miatt szidod a terméket, szidod a Nokiát, pedig a f.sz te vagy. Ember, az észjárásod olyan, mintha vennél Angliában egy tévét, hazahoznád, aztán bőszen káromkodnál, hogy a menüje nem tud magyarul, ugyanakkor nem hozza be a leicesteri helyi tévé adót... felháborító, milyen s.gg a Philips... pedig csak te lennél az. Az angliai (vagy afrikai, indiai, eszkimó stb.) piacra gyártott Nokiát nem Magyarországra gyártották, teccik érteni? Vagyis szervizeldében tudják csak megoldani, hogy "magyar" legyen a telefonod, te otthon a sufniban, pláne ennyi ésszel, nem.
Belléről "visszarakni" Annára nem lehet, mint ahogyan azt sem, ha lelépsz a járdáról egy autó elé és elütnek, hogy ja, bocs, rakjanak vissza az autó alól a járdára és vegyük úgy, le se léptem...Mellesleg én sokat köpködtem a Belle miatt, mert voltak dolgok, amik az Annában jobban tetszettek, mint pl. az óra, a naptár elérhetősége, de revideáltam magam, a Belle gyorsabb, jobb és tképpen felhasználó barátabb, ha jól belövöd magadnak.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
adp
őstag
Elhiszem hogy mind nagyon okosak vagytok és nagyon vágjátok a témát, én sajna nem. de attól független nem kell faszozni meg bunkózni okoskáim!
Kérdezek valamit aztaán már egyből hőbörögni, és alpári módon kell leszólni a másikat aki nem ért hozzá. Ez az első Annás/Bellés telóm, mikor megvettem azt sem tudtam melyik az újabb melyik mit tud....
Tudtommal a fórum azért van hogy egymásnak segítsünk nem bunkó paraszt módon lehordjuk a másikat, főleg nem hogy azt sem tudod kivel beszélsz lehet hogy apád lehetnék...!!!!Nekem az Anna sokkal gördülékenyebb volt, itt meg azt veszem észre hogy sokszor lassú a cucc, és sokat agyal olyanon ami a másik rendszernél sima ügy volt, a nyelvet meg azért nem értem mert általában Eu-s telókba minden eu nyelvet beletesznek, és azt választod ami neked szimpi, nem vagyok teljesen fogyatékos....
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
1. Te nem csak kérdeztél, hanem elkezdtél hőbörögni és f.szozni, nézd vissza a saját hozzászólásodat
2. Ahhoz, hogy az apám legyél - csak a számszerűségnél maradva - kb. minimum 76 évesnek kellene lenned, lévén én 1953-as születésű. De ha 80 lennél, akkor sem hatnál meg: én sem a korom alapján várok el magammal szemben másoktól tiszteletet. A kor csak egy állapot és sz@rt sem ér szellemi töltelék nélkül. Ez az a dolog, ami belőled egy életen át hiányozni fog. Részemről lezártnak nyilvánítom ezt az üde szakmai csevegést; nem vagyunk egy súlycsoportban - és itt a mentális képességekre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
de nem TÉGED! Hanem a Nokiát hogy miért nem rakja rá az összes EU nyelvet, volt már külföldi telóm csak nem symbian alapú vagy annak újabb változatai, ezért nem értettem
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
"nyelvet meg azért nem értem mert általában Eu-s telókba minden eu nyelvet beletesznek, és azt választod ami neked szimpi, nem vagyok teljesen fogyatékos...."
de bizony, az vagy. Nem érted meg, hogy itt azért vesztetted el a nyelvet, mert frissítettél - egy angol területre szánt szoftverre. Vidd el a bizonygatás meg a hőbörgés helyett egy mobilkereskedésbe, vagy a márkaszervizbe, ahol ráteszik neked a magyar szoftvert. Utána két meglepetés ér: a telefon ismét tud magyarul; a belle gördülékenyebb lesz, mint az anna.Vagy ne vidd el sehova, cs.szd meg, hanem sírjál itt és szidd a nokiát. Neked csattogós szárnyú tologatós falepke való.
-
quailstorm
nagyúr
MERT KIBASZOTT SOK HELYET FOGLAL AZÉRT. A nyugati Sony Ericssonon sincsen rajta magyar, mi bajod van? Central europe régió kell minimum hozzá. Vitát meg lezártam. Az alapján a cikk alapján csináltam jó pár flashelést, ha nem megy keresgélj nokiaprogramokon meg progit 4shareden. Aztán ha változtatsz a magatartásodon akkor kérdezhetsz. Mert ez egy durcás óvodás színvonala kb...
Egy rendes oprendszernél nem annyi a nyelv mint egy zárt SE-nél hogy 250KByte oszt cső. És tükörfordításban mindenütt ugyanazak a szavak vannak mert egyszerű mint a bot. Symbiannál még a súgó is importál. Nem lehet, nincs értelme. Vagy végy droidot, pl, galaxy s szériásat, vagy olyat amire van slimbean, és akkor ott az összes nyelv, a világ azon tájára küldöd ahova akarod. Ja hogy plusz 100MB...
Symbianos telefonokban van egy EEPROM, az enyémben az 128MB-os, ott van a rendszer komplett telepítője, meg egy rakat fájl amit nem lehet cserélni. Na oda nem fér a sok nyelv. Meg ezért lehet egy szoftholt Nokiát akár billentyűkombinációval újrarakni. Minden logikus és átgondolt, csak más mint az a platform ahonnan jöttél. -
adp
őstag
válasz quailstorm #4737 üzenetére
ok..
A következő oszlopban a firmware számát jelölheted be, majd a következőben a Product Code szerint választhatsz. Fontos, hogy olyat válassz, amellyel a telefonod rendelkezik ---> ezt honnan tudom hogy mi?
-
quailstorm
nagyúr
Onnan hogy pont leszarod hogy most mi. Mert ezt akarod megváltoztatni. Ez a régiókód. A linkelt leírásban benne van melyik a magyar. Azt kiválasztod és rakhatod felfele. Egy a lényeg, a firmware verzió amit felteszel ne legyen kisebb mint ami a telefonodon a *#0000# beütésével előjön.
-
adp
őstag
válasz quailstorm #4739 üzenetére
és a második oszlopban a relase-nál (navfirm) mindegy hogy melyiket választom ki? csak újabb legyen a jelenleginél jelenleg nekem a következő: 111.040.1511 és ettől újabbak a : 12.3 , 12.4 , 13.16 stb stb..
[ Szerkesztve ]
-
adp
őstag
válasz quailstorm #4739 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
-
PSasa
tag
Adott egy C7 teló ami eredetileg Telenor-os volt, de átlett okosítva T-Mobile-ra.
A meglévő előfizetéshez vettünk net elérést, ahol az ügyintéző azt mondta, hogy a telo újra indításával élni fog a net.
A kapcsolatok menüben létre hoztam egy T-MobileWAP kapcsolatot és priorizálva lett az 1. helyre., m.origo.hu kezdőlapnak beállítva
Sajnos nem jön létre a kapcsolat, nem tudok felmenni a netre.
Wifi-vel megy rendesen.
Ötlet? Segítsetek plz! -
kp78
addikt
Esetleg próbálkozz ezen leírás alapján.
De ez lehet, hogy még hasznosabb segítség lesz. Mobil gyorsbeállító
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
adp
őstag
a navfirm verzió mindegy? mert amint látom neked navfirm plus van... ja és Te ott nem jelöltél ki mindent..?
egyébként amit linkeltél azt választottam ki és nekem teljesen más fájlok vannak...[link] -
old rocker
veterán
Az Internethez felejtsd el a wap-et. A hálózati célok-ban az internethez rakd első helyre (prioritás) a wifidet, amit rendszeresen használsz. 2. prioritás: T-Mobile Net- A wap-ot rakd át a wap-hoz.
-
PSasa
tag
Mégegy dolgot kipróbáltam. A saját számomat is beírtam a T-Mobil internet gyorsbeállítóba és láss csodát erre is azt írja, hogy 'Nem tudjuk azonosítani az ön telefonját'. Nálam pedig működő net szolgáltatás van.
Mind a két telefon céges csomagban van, ez bezavarhat a beazonosításba?Kösz, az eddig segítséget.
Az internetes kapcsolatokban 1. helyre priorizáltam a T-Mobile net beállítást, 2. helyre a saját WiFi-t.
Ezek után a net kapcsolat a WiFi-n keresztül jött létre, azután, hogy az első kapcsolat nem jött létre :-( -
kp78
addikt
Pedig C7 volt a T-nél forgalmazva
Próbáld meg még egyszer, ha nem megy, akkor marad a manuális létrehozás.Szerk.: ez a gyorsbeállító most úgy sz@r, pedig amúgy jól működik, és egy C7-et tuti be is tudna azonosítani.
Az én számomra sem küld semmit sem, pedig minimum a jelszónak meg kellene jönni, és utána mondhatná a rendszer, hogy ezt a telefont nem tudja azonosítani.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest