- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
-
dolfikavik
csendes tag
No, úgy tűnik a hard reset mégiscsak hasznos volt. Elforgatás oké, és a zenéket is átnyomja már bluetoothon a kocsinak. Lehet hogy csak én voltam peches, de az azért elég gáz, hogy egy hard reset kellett ahhoz, hogy az előző szoftver maradékát eltüntesse.
Más. Tudtok olyan progit WP-re, amivel egy hálózati forrásból DLNA-n keresztül mkv fájlokat is le tudok játszani a telefonon? Smart Player-t használok avi-khoz, de ez nem viszi az mkv-t. Létezik egyáltalán ilyen?
-
nagyúr
válasz dolfikavik #2403 üzenetére
VLC?!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tutis
őstag
ha egy névhez 2 mobilszám van megadva, hogyan tudom kiválasztani melyikre akarok küldeni sms-t?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
gilfoyle
őstag
MoliPlayer, fizetős. A VLC ezt nem tudja és még butább is az előzőnél.
-
ToniSoprano
addikt
Ha tutira akarsz menni, a nagyobb frissítések előtt nem árt, a kikapcs aksi ki, egy perccel később be dolgot megjátszani, legalábbis volt olyan frissítés aminél e nélkül furcsaságokat csinált.
-
sysrq
őstag
Wifi-t lehet csempéről ki be kapcsolni?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
zorzy4
addikt
Az a problémám, hogy mikor betöltök egy térképet, és jelet talál, nem áll irányba. Mi lehet a gond?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
válasz CyberPunk666 #2413 üzenetére
És here drivenál? De amúgy sem akarja az igazságot sima térképnél sem. Kéne valahol kalibrálni? Vagy egyáltalán van iránytű a készülékben?
-
CyberPunk666
senior tag
Van benne és kell kalibrálni és ezt magától kellene megkérdeznie.
Nekem első indításnál feldobta, hogy kalibrálni kell és mozgassam nyolcas alakban.A drive még ezt sem igényli, az első mozdulatnál irányba ut állni, ahogy ismeri az előző és a mostani koordinátát, tudja, hogy merre mész.
-
zorzy4
addikt
válasz CyberPunk666 #2417 üzenetére
És ha ez elmaradt, hogy lehet pótolni?
-
golyani
őstag
Utána lestem ennek az office dolognak és jól értem, hogy ráérek aug 14-ig aktiválni a dolgot? Vagy meg kell csinálnom még ma?
-
ToniSoprano
addikt
Aktiváltam a skype perceket, azt írja, hogy "Előfizetése aktív" mégis ha elkezdek hívni egy mobil számat, azt írja, ki, hogy egyenlege lemerült. Mitől lehet? Bocs látom, csak vezetékes telefonokra érvényes, akkor ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Megválok a kicsikétől, asszem nem tudom megszokni a WP-t, feltettem a harverapróra.
[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
Nekem időnként megjelenik ilyesmi, hogy skandináv lottó vásárlás riasztásként és jajjgat.
Nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni, mitől csinálhatja ezt? -
DeerDawe
tag
válasz golyani #2373 üzenetére
Megérkezett a tok. Azt kell hogy mondjam, eddigi legjobb tokom! Nagyon masszív, tökéletesen passzol a telefonra. És szerintem is olyan 1-1 mm a két része, úgy vélem anyagában színezett. Magáról a tokról tudok csak most képeket küldeni, holnap lesz nálam másik telefon, hogy a készüléken is lássad hogy illeszkedik.
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
andrás47
senior tag
válasz ToniSoprano #2424 üzenetére
Biztosan letöltöttél valami lottót az áruházból,vagy ott kell a beállításoknála hangot kikapcsolni ,vagy törölni az egészet.
-
zorzy4
addikt
Szép nagy frissítés jött, de 640LTEre, de nem látok semmi változást.
-
sysrq
őstag
A WP támogatja az okos-karkötőket? Használ valaki ilyet?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
MarQs
senior tag
Microsoft Band, FitBit, vagy Xiaomi MiBand. Illetve, lehet akad még 1-2 megoldás, de eddig ezekkel találkoztam - amúgy, nem mintha bármelyiket is használnám.
A MiBand-hez egy lelkes "amatőr" fejleszti az alkalmazást, ami jelenleg publikus béta állapotban van (LINK), viszont ez szerezhető be a legolcsóbban."Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
stefyY
őstag
Kezdek pánikolni. Nem tudom, honnan kellene narancssárga 640 XL DS-t vennem...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
galmat
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #2446 üzenetére
-
buci868
csendes tag
Szevasztok
Kérnék egy kis segítséget , szeretnék venni egy 640 XL LTE -t kártyafüggetlent. Tudnátok mondani megbízható boltokat , honnan érdemes venni ; ahol adnak pl gyári garanciát ( ahol nem fogom megszíni ha valami gond lenne és gariztatni kéne) ...
Előre is köszönöm az infókat... -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz buci868 #2448 üzenetére
Galmat: Köszi a reakciót, én is ezt a táblázatot néztem. Nekem egy olyasmi cucc jólenne mint Microsoft Band, csak kb. MiBand ár arányban. Tudom, tudom. Álmodik a nyomor...
Amúgy jó lenne a Xiaomi, csak kár, hogy nem megy a platform korlátozása miatt az értesítés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na megjött a telefon. 640 xl ds lett, pedig nem irták a honlapon, de én Örülök neki. Eddig nagyon tetszik. Gyors, szép. A többit majd idővel. És fehér hátlappal kértem.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest