- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel44
csendes tag
Ma megtapiztam a 640 et a MMben nekem õsszesegeben tetszik szerintem megeri azt a 45 ezret amit elkernek erte csak az a hatlap lehetne jobb műanyag is
[Sony Alpha 6000L][MacBook Pro 13" 2017][iPhone 7 32GB iOS 10.3][PlayStation™ 4][Samsung Smart 3D Full HD LED TV]
-
8kati
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy mivel nem találtam sehol a menüben olyat, hogy telefonról sim-re névjegyek mentése, létezik, hogy tényleg nincs ??? Nem gondolnak arra, hogy valaki visszaköltözik egy ósdi telóba Én erre fogok kényszerülni sajna, mert le kell adnom a telefont (640dual)
Korábban lentebb írtam már a bajomról, megírom megint hátha valaki tud okosat! Sajnos randomra néha nem vagyok elérhető, de közben van térerőm rendesen!Elég kellemetlen!
Sim karimat lecseréltem, próbáltam a másik kari foglalatot is az is uezValakinek ötlet mi lehet a gond ???
-
gemini
aktív tag
-
sysrq
őstag
Android telefonból kivett SD kártya "Music" mappája írásvédett. Szeretném törölni de nem engedi kivenni a pipát az írásvédett négyzetből, mi a megoldás vagy milyen fórumba kérdezzem?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
kirusz1
őstag
Ezért kell a google cimtárba menteni a neveket és bármilyen oprendszerű telefonra lehet szinkronizálni a névjegyzéket oda vissza
-
gemini
aktív tag
Ha leszinkronizálod felhővel, akkor onnan tudsz exportálni, amit a legtöbb butatelefonhoz való szoftver tud importálni.
Nekem egyáltalán nem hiányzik ez a funkció, mert nem tud annyi adatot tárolni, mint a fent említett felhők. És egy ilyen visszamentésnél meg gondolom a gyártók nem akarják vállalni a felelősséget az adatvesztésért. Ráadásul régebben a SIMM kártyán tárolható nevek száma is korlátozva volt 200-ra. Ha még mindig így van, akkor már emiatt is felejtős ez a történet a legtöbb felhasználó számára. -
akos86
aktív tag
Lassan 3hete hogy megvan a telefon androidról váltottam és megkell mondjam, így kell hogy működjön egy telefon, számomra tökéletes, azt csinálja amit szeretnék és mindezt szupergyorsan, pedig 4*1,2ghz cpu van benne. Nem fagy nem, akad, nem indul újra és nem írja ki hogy az alkalmazás leállt, droidnál néha már az idegbaj kerülgetett pedig próbáltam sokféle szoftvert de minidg ugyanaz.....:/ Ellenben ez a telefon Nagyonf*asza (640LTE) Telenortól 0ft-ért Nagyon féltem a WP-től, de ez egyszerűen szuper, kíváncsi leszek milyen lesz a WP10. De ezzel a rendszerrel is 99%-ig elégedett vagyok.
ui:a droidot nem fikázni akartam csak leírtam az én tapasztalataimat
[ Szerkesztve ]
3dfx, gone but never forgotten...
-
pitius
tag
Hmm..most, hogy már páran jelezték, nálam is előfordult, hogy 1080p/30fps -es videófelvétel közben meg-megakad a rögzítés. Ha "szerencsém" van, akkor csak a hang tűnik el, rosszabb esetben képkockák is kimaradnak.
Lumia Camera az app, és Sandisk Ultra 16G UHS-I (10) -es kártyával, de egy Samsung EVO 16G UHS-I (10) kártyával is produkálja,
Lumia Camera Betaval még nem próbáltam. Átmeneti megoldásként 720p/30fps-re állítottam át.
...pitius...
-
CyberPunk666
senior tag
Nekem a simával is jó.
Felvétel közben a kép néha megakad egy-egy pillanatra 1080p-ben, de visszanézve a videót folyamatos.Az MS féle kamera appal.
A lumia appal ugyanez. 1080p felvételnél néha megakad egy tizedmásodpercre, de a visszajátszás tökéletes.
A kártyára rögzít és SANDISK MicroSDHC Mobile Ultra Class 10 van benne.
-
törölt tag
Sziasztok!
2015.06.11-én vettem a telefont, nagyon megvagyok elégedve vele. Nekem is elkezdett recsegni a hátlap, a vaku és a kamera között, illetve a "bal felső sarok". Bevittem a pécsi nokiába és azt mondták, hogy központi szerviz...
Mondom persze....Mondta az eladó, hogy lehet, csak a hátlapot is küldeni. Addig meg veszek egy másik színűt 2500,-ért.
Szerintetek? -
Ryoo
senior tag
-
zzola
titán
válasz fabiandaniel #2176 üzenetére
-
angyall
tag
Kis help kéne... hol tudom beállítani a camera alkalmazásban a sorozatkép opciót? Lumia 925-ben van rá ikon, de itt nem találtam. Köszi!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
ToniSoprano
addikt
válasz #01682176 #2173 üzenetére
Nem tudom milyen hátlap van neked, a fekete hátlap puhább, mint a színesek, én a kékkel tudtam összehasonlítani az merevebb. Ragaszkodj ahhoz hogy rendeljék meg a hátlapot és ha megjön beviszed a telót és megpróbálják javul-e a helyzet. Nekem is először azt akarták hogy hagyjam ott, de semmi értelme ott hagyni a szervizben emiatt a telót.
-
ToniSoprano
addikt
Ilyesmit használt már valaki telón, az ára nem vészes. [link]
Mennyiben másabb ez a sima fóliánál? Mennyire véd, mennyire vastag ez, mennyire sötétíti a kijelzőt, rontja az érzékenységet? -
geleati
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem Lumia 735 specifikus probléma, de találkozott már ezzel valaki: [link]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
kszemi
csendes tag
válasz geleati #2181 üzenetére
Ez nálam is így van, de csak a UPC WiFree-vel jön ez elő, ez azzal függhet össze, hogy igaz, hogy a felhasználó név, meg a jelszó megegyezik, ha különböző helyeken kapcsolódsz rá a Wifi-jükre, de mivel különböző routereken lehet kapcsolódni, így más hálózatnak érzékelheti, szerintem ez nem WP hiba.
-
MarQs
senior tag
válasz geleati #2181 üzenetére
Egy adott helyen csak 1 órára kapsz bérletet. Ennek lejárta után elvileg automatikus lenne az újracsatlakozás.
[LINK]"IT café: Egy óra használat után a kapcsolat megszakad. Miért?
UPC: A kliens minden hozzáférési pontra (AP-ra) való felcsatlakozáskor kap egy session azonosítót, ami 60 percig él."
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
geleati
tag
Köszi az infót kszemi, Dave™ és MarQs.
Ha automatikus lenne az újracsatlakozás, akkor nem kérné be a jelszót, nem? Lumia 800 esetében nem is kérte be már régóta. Mondjuk annál nem is folyamatos a kapcsolat, mert képernyőzárnál bontja, de automatikusan visszakapcsolódik, amikor feloldom.
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
Robi0617
csendes tag
Szerintetek elég egy flip tok vagy vegyek rá kijelzővédő fóliát is? A Gorilla Glass 3 nem tudom védi-e a kacoktól?
-
kszemi
csendes tag
válasz Robi0617 #2186 üzenetére
Szerintem érdemes a fólia is, mivel ha homokszem kerül bele, az bizony akármilyen Gorilla, nem hiszem, hogy ne tudná megkarcolni (mielőtt megjött volna a fólia, még fólia nélkül használtam, hajszálkarc meg is jelent rajta). ToniSoprano ajánlott korábban egy fóliatípust, az nekem is bejött (a flip tok mellé vettem én is)
-
zorzy4
addikt
válasz Robi0617 #2190 üzenetére
Ezekkel a tokokkal az a baj, hogy még nyitogatni kell, hogy a telefont használjam, aztán tényleg vehetsz hozzá fóliát is, mert ha valahova be tud szorulni valami, az a flip és a kijelző köze. Inkább egy szilikon traktorgumi a hátuljára és el van intézve a védelem, és egyből hozzáférhető a telefon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
sysrq
őstag
SRT feliratokat melyik lejátszó jeleníti meg helyesen?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
soldi3r
veterán
Letezik belole nem LTE verzio? Pl ez? Ez pedig az?
Feloff:
A 16 giga memoria miatt kicsit vacillalok a 830-on is. Nem volt meg a kezemben, a narancssarga hatlap cserelheto?E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest