- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfer
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Húgom telefonját megfrissítették 6.2.0.0 A Rom-ra.
Szeretnénk visszatérni G-s magyar nyelvű Rom-ra.
Visszaolvastam mit hogy kell csinálni.A kérdésem ki mit használ, melyik a legfrissebb G-s Rom ami jó, amire érdemes frissíteni?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
Na, vajon olvassa ezt még valaki?
Sok panasz volt a Meizu m1 note-ra a burkolata síkossága miatt, amiért (és nyilván hogy magát a készüléket is védjék) a felhasználók -- sokszor nulladik lépésként -- rögtön tokot is vásároltak hozzá. Én is így tettem, és az elmúlt 6 év után ki is derült, miért volt erre szükség: lakkozott a tepsi hátlapja.
...ami most szépen el is kezdett leválni ott, ahol a burkolat mögül kilátszott:
Vajon ha az egészen lehántom, akkor kevésbé fog csúszni?
-
Adamis
őstag
válasz cinemazealot #4207 üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
cinemazealot
addikt
Túlzásokba azért ne essünk, napi szinten nem használom, de tartalék telefonnak itt van pöpec és bármikor bevethető állapotban. Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül.
-
Adamis
őstag
válasz cinemazealot #4209 üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..
De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec![ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest