- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz Hieronymus #9800 üzenetére
No, they don't work.
Ugyanazt a számot hozza fel ami a Messages-ben van SMSC-nek megadva, ha kitörlöm és kézzel írom be ugyanez.
Valószínűbb h nem úszom meg az ÜFSz-t ez alapján.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
steewcv65
őstag
válasz tomboy0013 #9801 üzenetére
Folytatolagos valasz volt az eredetire
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
bonifa333
aktív tag
válasz tomboy0013 #9795 üzenetére
Köszi, de nem erről volt szó, hogy mo-on lesz?
Mikorra várható?Szép estét
-
válasz bonifa333 #9804 üzenetére
A dátuma ismert. Pontosan következő Pixel telefon bejelentésétől.
Az kérdés, hogy a korábban eladott telefonokra mennyire fog kiterjedni. Például a helyi szerviz garancia. A szolgáltatások vélhetően kiterjednek a régi készülékekre is.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
gabro0
őstag
Még nem írtátok, akkor felhozom én. Megint késik a patch?
-
bonifa333
aktív tag
válasz Hieronymus #9805 üzenetére
Köszi. Akkor a 9es széria?
-
válasz tomboy0013 #9809 üzenetére
A store szolgáltatás meg van most is. Nélküle egy darab használhatatlan téglatest lenne a telefon.
De bizonyos szolgáltatások nem vagy csak trükközéssel működnek.
Például az LTE és WIFI hívási szolgáltatások.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
vacs
veterán
válasz Hieronymus #9810 üzenetére
Te kevered a szezont a fazonnal ... a Play Store nem összekeverendő a google store-al ahol eszközöket (telefon, tablet, hangszóró stb) vásárolhatsz!
(^)(>.<)(^)
-
-
Mono_G
tag
Sziasztok!
Áfa mentes pixel hétvége van Németországban bizonyos készülékekre. Mediamarkt.de oldalán is és az amazon.de-n is (amazon az eladó). A pixel 7 snow 128gb most 399 euróra jön ki ingyenes szállítással. Rendes ár látszódik, de alatta mutatja a kedvezményt ami check out-nál levonódik. Aki gondolkodik valamelyik pixelen, nézzen szét még ma
[ Szerkesztve ]
-
-
dropi
aktív tag
Most vagy én vagyok nagyon tufa, vagy egy Voda fizikai SIM kivétel és visszahelyezés után megjelent a a 4G hívás a menüben a Voda kártyánál. 99 százalék biztos vagyok benne, hogy előtte nem volt ott.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
Nekem fizikaival nem. Onnan tudom ilyen biztosan, mert a Telekom eSIM, a Voda meg fizikai (céges). Engem is utolért ez a dual simes probléma, a telekomossal nincs semmi gond, de ha a cégesen hívtak, akkor kb senki nem hallott semmit annyira rossz volt a vonal.
Most, hogy lett ez a kapcsoló, majd kiderül, hogy változik-e valami.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
K82
őstag
Hacsak a Vodafone nem kapott észbe és kapcsolta be a 4G hívást - a mai napig vannak olyanok akiknél nincs aktiválva a szolgáltató által. A céges számoknál pedig még rosszabb a helyzet, főleg ha csak kapcsolattartón keresztül lehet bármit is intézni. Szerintem inkább ez okozta a problémádat és nem a dual SIM.
-
bbendre
őstag
válasz tomboy0013 #9821 üzenetére
Sok funkció lassan érkezik, néha a kamera app csak hetekkel később kap frissítést mint az OS update
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
tomboy0013
veterán
Nekem egy dolog tűnt fel frissítés után, most már tényleg szinte teljesen laggmentes lett a rendszer.
-
gabro0
őstag
válasz tomboy0013 #9825 üzenetére
A Pixel launcher viszont még mindig beakad
Ez mostmár lassan a vicc kategória. Nem tudom már hány bugreportot küldtem, hogy beakad és force close/app data törlés kell neki, de nem javítják.
-
morfondőr
őstag
Úgy tűnik, hogy megoldódott a frissítés után az elérhetőség problémám. Korábban hol az egyik hol a másik, hol egyik sim sem volt elérhető ha valaki hívni akart. Egy idő után csak jött egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt. Most frissült a carrier settings 2023 decemberiről 2024 február végire és azóta működik rendesen. Kopp-kopp!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
steewcv65
őstag
Sziasztok,
mit kellene eszrevenni az update-tol?
Pixel7#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
morfondőr
őstag
Ezzel tisztában vagyok, de akkor is nem elérhetőnek jelzett a hívónak, amikor csak az asztalon pihent a telefon. Itt írtam bővebben róla: [link] Ahogy láttam, hogy a carrier settings frissült tegnap, mindkét sim-en vissza kapcsoltam mindent és azóta úgy tűnik rendben van, bár azért nem 100 hívásom van naponta csak néhány.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
gabro0
őstag
válasz tomboy0013 #9831 üzenetére
Az alkalmazásváltó gomb (négyzet) nem csinál semmit. Érintésre megy az érintés animáció a gombon, tehát regisztrálja az érintést, de nem vált ablakot.
Amikor így beakad, akkor a középső gombbal be tudok lépni a főmenübe, majd alkalmazások, itt kikeresem a Pixel launchert (hiába használok Novát) és itteni fórumjavaslatra alkalmazásadatok törlését nyomok, erre egyből megjavul ... egy időre
[ Szerkesztve ]
-
hubber19
junior tag
válasz tomboy0013 #9825 üzenetére
Jó hír, épp vánszorog le a frissítés OTA 781mb. P7P
-
K82
őstag
Megvan a megoldás. Jeleztem nekik a hibát webchaten, ott nem tudták megoldani de látták h vmi nem kerek; hívni kellett őket, az ügyfélszolgálatos jó pár percre eltűnt a vonalból, mikor visszajött jelezte h már kitalálták hogyan lehetne megoldani a problémát és átadta a háttércsapatnak. Maximum 72 (!) órán belül elintéződik...
Annyira jól sikerült a számhordozás (egy előfizető, kettő telefonszám) hogy csak az egyik szám ment át elsőre (a másik számhoz, amelyik soha nem volt a feleségem nevén, előkotorták valahonnan a 8 évvel ezelőtti lakcímem és sikertelen azonosítás miatt mehettem még egyszer személyesen újraindíttatni), plusz kimaradt az SMS szolgáltatás is. Bónuszként jött tört számla amin az előfizető én vagyok a régi lakcímemmel, a számla befizetője én vagyok a jelenlegi lakcímemmel. De persze nem tudják honnan került oda a régi cím, szerződéskötéskor elkértek minden létező igazoló kártyát...Hogy valami jó is legyen a dologban:
15 beta 2.2 alatt működik a VoWifi (végre meg tudtam rendelni SMS-ben) és 5G is van alapáron a Yettelnél.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Jött frissítés a kamerára. Bekerült a Pro mód, ami raw és lencseválasztás funkciót ad. De csak fotó módban, videónál nincsen ilyen lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vadászcsiga #9840 üzenetére
Pro módnak túlzás nevezni....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tomboy0013
veterán
válasz vadászcsiga #9840 üzenetére
Mondjuk a lencseválasztás számomra baromi hasznos, egy csomószor váltogat az 5x-ről főkamerára, így most már nem tud.
De lehetne amúgy több lehetőség is, bár a Google-t ismerve a 8 alatti szériákra nagy újdonságokat nem várhatunk már... Bár szerintem ahogy kijön a 9, a 8-as széria is ugyanúgy a szőnyeg alá lesz söpörve mint az 7-es a 8-as megjelenésekor. -
Mono_G
tag
Megérkezett a telefon (Amazon.de-ről Pixel 7 128GB).
Most ismerkedünk, szokjuk egymást
Huawei Nova 5T-ről váltottam.
Vannak furcsaságok a korábbi rendszerhez képest, de volt már Android One készülékem is (HTC U11 Life).
Kíváncsi vagyok, milyen lesz pár nap múlva.[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Nevetseges ez a "gorilla glass". Hydrogel folia, nillkin armor tok, aztan egy 40 centis esestol vegig reped a kijelzo...
-
tomboy0013
veterán
válasz phoenix64 #9844 üzenetére
Hát szerencsétlenül bármilyen telefon eshet. Gondolom nem ez volt életed első ejtése és nem tört be kivétel nélkül minden GG-s telefonod kijelzője. Mert ha így lenne akkor lehetne azt mondani hogy a GG nevetséges. Mondjuk én megszámlálhatatlanul sokszor ejtettem el telefont, de egyik kijelzője se tört be. Köztük a Pixel 7 Pro-é se.
-
phoenix64
őstag
válasz tomboy0013 #9845 üzenetére
Hat lehet tenyleg szerencsetlenul esett, mert a p40 prot 2 ev alatt tobb szazszor elejtettem es nem volt semmi baja.. Lehet h hydrogel helyett vissza kell allni tempered glass foliara, mert gondolom ez nem ved semmit eses ellen. Na mind1 annyibol jobb a helyzet, hogy ehhez legalabb van olcson utangyartott kijelzo alin. De akkor sem ertem h tud berepedni foliaval 30-40 centirol
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz phoenix64 #9844 üzenetére
Hydrogel fólia helyett én ezer éve aliexpress-es 500-1000 Ft-os üveget (tempered glass) használok és átlag évente 1x esik le úgy a telefonom, hogy ez az üveg bereped, pókhálós lesz, de a telefon kijelzője még soha nem sérült meg!
Család, barátok, munkatársaknak is én rendelem és én is teszem fel, nekik is megfelelő!
Ettől függetlenül lehet az a szerencsétlen eset, hogy ez sem védi meg.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
phoenix64
őstag
Hát lehet én is átállok erre, csak nem tudom mennyire van normális tempered glass erre a lekerekített kijelzőre (7 pro).
Agyrák666: Hát az biztos h többször ejtem le, mint az átlag. De ilyen magasságból még 1 telómnak sem sikerült megadnia magát. Gondolom ez is a lekerekített kijelző egyik előnye.. Gondolkodtam is, hogy inkább 8-as széria lenne a nyerő, ott ha jól tudom már nincs ez a lekerekítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest