- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
steewcv65
őstag
valaki tudja, hogy mikor kapjuk meg az droidot ?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz laczkaba #10202 üzenetére
Köszi, van róla valami információ,hogy hoz magával?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
bbendre
őstag
válasz laczkaba #10204 üzenetére
Voltmár olyan update ami átvariált mindent. Ez a Google sohasem lehet tudni. Simán lehet, hogy a pár érdekes dolog lesz azért a béta cuccokon kívűl.
Android 16 ban pedig végre változik a quick settings. [link]
Nekem a Material You nagyon nagyon nem tetszikiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
jUUh
Topikgazda
válasz gabro0 #10207 üzenetére
Most a különböző bugtracker-es bejegyzéseket nem keresem egyesével vissza, de évek óta tudnak erről.
"Google does not provide third-party launchers with access to the QuickStep APIs for customizing the Recents app screens. A Magisk module, QuickSwitch, provides custom launchers access to the relevant APIs for smoother operation but requires root access to work."
Pont egy hónapja volt a "nagy" launcherek készítőivel petíció, de őszintén, évek óta rossz, a Google-nek meg semmi érdeke tenni érte bármit is.
Samsung Galaxy S23+
-
-
gabro0
őstag
válasz Hieronymus #10211 üzenetére
-
-
jUUh
Topikgazda
válasz Hieronymus #10213 üzenetére
Google does not provide third-party launchers with access to the QuickStep APIs for customizing the Recents app screens.
Samsung Galaxy S23+
-
-
gabro0
őstag
válasz Hieronymus #10215 üzenetére
Vagyis?
-
hubber19
junior tag
Nektek sem jött októberi frissítés? (P7P)
-
peeat
tag
Ahogy várható nem egyszerre mindenkinek teszik elérhetővé
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Én itt szoktam nézni. Bármi változik ide került ki elsőnek:
https://source.android.com/docs/security/bulletin/pixeliPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
vacs
veterán
Nekem már elérhető az Android 15, Pixel 7-re: [link]
(^)(>.<)(^)
-
Quqesz
nagyúr
Nálam is elindult a letöltés, bár mikor beléptem a menübe nem dobta fel, majd még1x rányomtam alul a frissítésre és megtalálta.
Akkor készülés a következő természeti katasztrófára....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
sentry0
tag
Nekem is elérhető. Töltöm is le.
Pixel 7a-ra 1,4GB -
steewcv65
őstag
Droid 15 kesz, telepitve...Kicsit lassunak erzem...Pixel7
-
steewcv65
őstag
Nincs semmi xd, egyfolytaban meleg a telefon
[ Szerkesztve ]
-
-
hYpErKe
tag
Végre mókolás nélkül megy a Vowifi.
Pixel --> Pixel 7
-
Woodcutt3R
tag
Pixel 7a, Android 15 felrakása után közvetlenül dadogott rendszer, de most már hasít.
-
morfondőr
őstag
válasz Woodcutt3R #10240 üzenetére
P7-re nekem is felkúszott, újraindítás után pihent kb. 20 percet, utána semmi probléma nem volt a sebességgel. Kapott új carrier settings-et, remélem az elérhetőség probléma megoldódik újra a kétkártyásoknál.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
hYpErKe
tag
Nálatok is gyorsabban old fel arcra, mert nálam lényegesen.
Amúgy eddig minden tökéletes ugyanolyan fürge maradt mint volt.Pixel --> Pixel 7
-
steewcv65
őstag
válasz Hieronymus #10236 üzenetére
Mar minden okes nalam is, bar sokat nem hasznaltam, ha valtozik valami, akkor jelentkezem
-
Quqesz
nagyúr
No nálam nem jelent meg a wifi hívás. Vodafone és S21u alatt volt, ezért gondolom nem szolgáltató hiba.
A keresőbe beírva feldobja találatnak a wifi hívást, de nem nyitja meg, hiába nyomogatom.
Nem gond, csak érdekes.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest