- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Gyári tárcsázó alkalmazásban csak én nem találom, hogy lehet megnézni, hogy egy adott számmal/kontakttal hány alkalommal és mikor beszéltem?
-
bozsokiandra
tag
Factory reset után ha helyreállítom online google backupol a régi adatokat, akkor van még valami teendő vagy tényleg minden ugyanolyan lesz, mint előtte? Tehát nem kell alkalmazásokat sem újra telepítenem? Meg lesz minden adat, fotó, jelszavak, stb?
-
K82
őstag
válasz bozsokiandra #10155 üzenetére
A minden adat elég tág fogalom. Ha a szinkronizálás be van kapcsolva, kontaktok, jelszavak és fotók maradnak (függően attól milyen minőség van beállítva és mekkora tárhelyed van a Google Photos-ban). Híváslista és sms már lehet hiányos, ha fontos a meglétük célszerű külön appal lementeni. Alkalmazáslistát fogsz látni, ott pipálgatva választhatsz h melyik kerüljön vissza és melyik ne. Viszont nagyjából az összesbe újból be kell jelentkezned és nagyon meg kell nézni az adott appnak van-e saját backup megoldása mert biztos h a Google-ra támaszkodik.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
gabro0
őstag
Tényleg, a WiFi SSID-k mentésére van már valami mód? Átvittem az új telóra az adatokat és lehet nyomnék egy factory resetet rajta, de nem akarom hogy elvesszen az a 100+ beírt jelszó
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
Sziasztok. Yettel eSIM probléma (nem jött be a hívás) megoldódott, miután beszéltem a szolgáltatóval. Nagyon gyorsan reagáltak, tényleg egy szavam sem lehet, mert pár órán belül kerestek hogy ellenőrizzék.
Ami viszont érdekes: az akksi idő látványosan rosszabb lett, mióta el lehet érni. Gondolom aktívabb a neten a SIM. Másnak is volt ilyen tapasztalata?
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Pixel 7 Pro-ra gyári tokot honnan tudok rendelni, aki kihozza Magyarországi címre is?
Magyar boltot nem találtam aki árulna. -
jamie05
friss újonc
Hellótok. Adott egy Google Store-os garanciális Pixel készülék, amelynek az akkumulátora felpúposodott. A púposodás hatására a telefon hátlapja is már kezd elválni. A telefont (mert még garanciális) el kellene küldenem javíttatásra. A kérdés, kibírja-e az akksi? Attól félek nem-e robban szét, mert akkor inkább leadom megsemmisítésre, vagy mit csináljak vele?
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Sziasztok! Sajnos nálam is (P7) vissza tért az a bug, ami pár hónapja teljesen megszűnt: kapom az SMS-t hogy nem fogadott hívásom volt, pedig a telefon ott hever előttem az asztalon. Korábban ez szinte folyamatosan jött, szinte alig volt hívás, ami beérkezett, most néha fordul csak elő.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz hubber19 #10173 üzenetére
Volt már sim csere, bár nem a szolgáltató cserélt, hanem a cégnél volt pár bianco sim és arra lett cserélve. Korábban nem oldotta meg a problémát, hanem egy frissítés után lett minden hibátlan. 4-5 hónapot bírt így, bár egyelőre úgy néz ki viszonylag ritkán fordul elő, hogy nem érnek el.
-
morfondőr
őstag
Az működik, volt egy idő, amikor minden hívás wifin ment, de a cégnél nem túl acélos a hálózat és voltak problémák, így átállítottam arra, hogy csak akkor használja ha nincs térerő. Egyébként volt hogy akkor jött a nem fogadott hívásról az sms, amikor nem voltam wifi közelben.
-
morfondőr
őstag
válasz Golota #10177 üzenetére
Telekomos mindkét kártya, végig jártam már ezer féle dolgot még tavasszal, és semmi sem segített. Párszor már leírtam, hogy annyit tudtam tenni, hogy az egyik sim-en max 2G-t engedtem és akkor lehetett telefonálni, a net meg a másikról jött. De egy frissítés mindent megoldott 3-4 hónapig tökéletes volt minden. Lehet a szolgáltató hangolt valamit, amit a Pixelen még nem követtek le, bízom benne, hogy megoldódik majd. Hamarosan itt az android 15 is. Vissza olvasva több helyen azért ezzel a problémával elég sokan küzdöttek korábban is. Viszont egy simmel sosincs probléma.
-
Postas99
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Eddig minden probléma nélkül tudtam használni a google naptárat --- > bal felső kijelzőrészen az időjárás mellett ott volt a hónap nap mutató.
Az új frissítés után ez most eltűnt... és nem tudom előhozni sehogy. Nem akarom letölteni a google naptárat, mert a funkció működött idáig. Csak én vagyok béna vagy megölte a kugli ezt a feature-t is????[ Szerkesztve ]
-
-
Postas99
senior tag
válasz Hieronymus #10180 üzenetére
-
Postas99
senior tag
Probléma megoldva. Van alatta 1 pötty... azt el kell húzni balra hogy naptár felül elérhető legyen. ...szom, erről miért nincs egy infó valahol, hogy te ..raszt megváltoztattuk a kezelő felületet...
-
tomboy0013
veterán
-
bunnyhu
senior tag
válasz tomboy0013 #10184 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, nincs rá válaszom de érdekelne. Néha mintha frissülgetnének de inkább nem, vagy csak valami extrém hosszú idő után - passz.
Most pl. ránéztem és azt írja minden friss, máskor meg 20+ frissítés dekkol letöltésre várva.[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
-
hYpErKe
tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy adott egy telefon felcsatlakozik wifi-re és azt jelzi nincs internet a wifin, full jelerősség, static ip-vel sem megy, hálózat visszaállítás is volt.
Cseréltem már szalag kábelt, usb töltő aljzatot, telefon középső keretet is, antenna kábel jó, gyári visszaállítás nem játszhat egyelőre, mert fontos cuccok vannak a telefonon.
Nem Pixel telefon csak androidos, hátha nektek van tippetek mi fenét tudok még csinálni rajta.Pixel --> Pixel 7
-
bbendre
őstag
-
vacs
veterán
válasz hYpErKe #10189 üzenetére
Az android szakmai topikban is kérdezd meg.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Quqesz
nagyúr
válasz hYpErKe #10195 üzenetére
Keresd meg az apk fájlt neten, letölt gépre és usb-n felrakod a telefonra. Ott már futtatható a telepítést.
Amúgy android tv (Sony) esetében az ilyen hibát az óra/dátum automatikus beállítás okozta, átrakva manuálisra és úgy beállítva felment netre.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
hYpErKe
tag
válasz Quqesz #10196 üzenetére
Köszönöm a szuper tippet végül a te megoldásod segített.
Akksi leválasztás után elment az idő és a dátum és ez miatt nem működött a net, beállítottam és rögtön jó lett. Sok telefonnal találkoztam már javítás során, egyik sem produkált még ilyet, csak ez a Samsung A51.Pixel --> Pixel 7
-
peeat
tag
válasz tomboy0013 #10184 üzenetére
Van feltétele az automatikus frissítésnek az engedélyezésen kívül.
-Wifire csatlakozva kell lennie
- töltőn kell lenni a telónak
- nem használod éppen
Mostanában pl nap közben autóban / meló helyen töltöm így nem frissül automatikusan
Naponta egyszer ellenőrzi a frissítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest