- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz Tocika #10051 üzenetére
Nem rlehet-e még olyat találni, de köszönöm, majd szétnézek alin.
Op 7T gyári kábele van még itthon, azt is próbáltam 6.ként, de azt se szereti sajna. Most még rendeltem egy 3.1-es adaptert és megnézem az + a pixel gyári kábel mit tud.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Tudja esetleg valaki, hogyan tudnam pixel 7 pron beallitani a wazet default navi appnak?
[ Szerkesztve ]
-
K82
őstag
válasz phoenix64 #10053 üzenetére
Nem kevered az Android Auto default beállításaival?
Alapértelmezett programok között a navit soha nem lehetett kiválasztani magán a telefonon (ha navigálni akarsz elindítod, kész) csak az sms, böngésző, tárcsázó, wallet és az asszisztens progit. Ugyanez van a Oneplus tableten is, szóval nem hiszem h Pixel-specifikus lenne.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
K82
őstag
válasz phoenix64 #10055 üzenetére
Mert már nincs ilyen lehetőség. Régebben volt, de ahogy olvasom mindig azt indítja el először az autóban amelyik utoljára használva volt. Belegondolva a céges kocsin amin van AA, ugyanez a helyzet; ahogy váltogatom a Google Maps-et és a Waze-t mindig az utoljára aktív indul el.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
winbox
senior tag
válasz ghiottone #10016 üzenetére
22-es Scrossal hibátlan ez a kábel, nekem 1m-es van. S23u, Pixel 8 Pro és S24+ is tökéletes volt vele, most majd megint P8P-val fogom használni. Feleségem iphone 14 plussal használja. Jó vastag a 10Gbps miatt, ezért strapabíró is. Nekem is kényes volt előtte még a gyári samsung kábelre is, ezzel az alissal hibátlan. De én is olvastam h sokaknál usb aljzat csere oldotta meg. [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz winbox #10060 üzenetére
Ezt vettem anno direkt, mert már ajanlottad egyszer itt - de akkor valószínűleg nem a kábel lesz a probléma, hanem a kocsi usb aljzata csak nem értem, hogy más telefonokkal meg simán megy ugyanerről az usbről - Op 7T, Op 9, Op 10 Pro, Op 11, Motorola Edge 50 Ultra, Moto G54 Power.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
winbox
senior tag
válasz ghiottone #10061 üzenetére
Akkor tuti nem a kábel, mert van belőle azóta már nekem is 0.5m-es is az 1m-es mellett, múltkor azt dugtam rá és ugyanúgy tökéletes. A 2022-es előtt 2017-es S-crossom volt, az is vitt mindent, de akkor még nem ezzel a kábellel használtam. Esetleg még fejegység frissítésre tudok gondolni, azt mind a kettőn megcsináltam. A 2021-es Scrossod még a facelift előtti vagy már pont a legújabb faceliftes? A réginek a 1890 a legújabb verzió, a faceliftnek pedig 63T3.01.06, ha gl+, én is frissítettem mindkettőn, usb-n hamar megvan csak egy pendrive kell hozzá.
-
ghiottone
nagyúr
válasz winbox #10062 üzenetére
Szerintem facelift előtti lesz, mert még az sx-4 rajta van, csak nem foglalkoztam annyira vele, mert céges. Utána olvasok és a fejegységet is megnézem majd hétvégén. Köszönöm a tippet és a fájlokat.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bbendre
őstag
Pixel 8 Pro + Ford Mondeo Vignale 2018. Nekem ugyan ez volt. Jelentettem a hibát (Feedback) és 2 hónap múlva javították.
A telefon azt írta ki, hogy nem lehet csatlakozni az autó meg, hogy ismeretlen eszköz...
az iPhone meg gond nélkül megy...iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Nekem is volt gondom a kábellel. Egyértelmű volt, hogy vagy a kábel ment tönkre, vagy a telefon USB-C csatlakozójába került piszok. Egy idő után a kábel bedugásánál figyelni kellett. Az egyik oldalon már nem volt AA. Utána már a másik oldal sem volt jó. Másik kábellel sem tökéletes. Sőt rosszabbodott a helyzet,
Mivel telefon csere előtt álok vettem egy csomag USB-C lezáró dugót. Volt benne egy SIM tálca kitoló tű.
Elkezdtem vele újra takarítani a csatlakozót. Egy vélhetően papír zsebkendő cafat került elő.
A tisztítás után ment a csatlakozóba a dugó.Az autó meg kapott egy MSXTTLY Wireless Android Auto & Carplay Wireless Adaptert. Több néven forgalmaznak kb azonos terméket.
Kicsit féltem, mert voltak bejegyzések, amik csatlakozási bajokról számoltak be. Nekem nincs bajom.
Annyi, hogy 1 másodperccel lassabban indul be az AA. Utána működik rendesen. Gondolom a WIFI kapcsolat kiépüléséhez kell több idő.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
phoenix64
őstag
Igen valóban, köszi.
kicsi off: Nem azt nem tudja esetleg valaki, hogy miért lehet, hogy az AA-nál a navi hang iszonyat halk a zenéhez/rádióhoz képest? Mikor mond vmi utasítást, akkor lehalkul a zene/rádió, de így sem lehet hallani mit beszél. Ha meg felhangosítom, akkor vállalhatatlanul hangos a zene.
-
oroszLajos
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Pixel 7 Pro Hazel
-
tomboy0013
veterán
válasz oroszLajos #10070 üzenetére
7 Pro-nál megint kivették az akku élettartamát jelző részt... Komolyan nem vágom miért jó ez, hogy egyik verzióba belerakják, a következőből kiveszik, majd újra vissza. Már Android 14 bétában is volt verzió amiben benne volt. Azt sem értem a 80%-ig töltést is miért nem kapjuk meg...
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
senior tag
válasz oroszLajos #10070 üzenetére
Érdekes a decemberi időpont, ez vajon P9-re is vonatkozik?
-
oroszLajos
aktív tag
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg váltott Pixel 7 Pro-ról? Ha igen, akkor melyikre?
Szerintetek megéri váltani a 9 Pro-ra vagy az XL-re? -
Quqesz
nagyúr
válasz MacEdm #10074 üzenetére
Ezt még korai lenne rámondani, de általában érdemes 2 generációt várni cserénél. Így elvileg igen. Kamerában a 5x zoom várhatóan jobb lesz. A G3 chip is jobb lett, de 8-9 között már nem lesz akkora ugrás (a grafikus chip is ugyan az, csak emeltek az órajelen)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
válasz ghiottone #10075 üzenetére
Én megtettem.
Az első benyomások.
A 7 Pro azonos méretű mint a 9 Pro XL. A formában jobb a hetes. Fogni jobb a kilencest, bár nehezebb.
Kijelző és fényképezés esetében egyértelmű a kilences előnye.
Az első nap még nem mértékadó, de a 7 pro melegszik jobban.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
gabro0
őstag
válasz Hieronymus #10077 üzenetére
Honnan rendelted? Engem az ujjlenyomat olvasóval vettek meg kilóra.
[ Szerkesztve ]
-
-
komyka
tag
válasz Hieronymus #10079 üzenetére
Tudom ez is korai meg ilyen távlatból meg lehet, hogy a 7-essel sem volt bajod ebből a szempontból, de esetleg az új modem miatt vettél már észre bármi javulást?
-
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Béta programmal kapcsolatban írok. Írták, hogy most ki lehet majd lépni wipe nélkül, viszont amikor kilépek és jön a következő csomag, amire még azt írják, hogy android 14 és wipe lesz. Mit rontok el várni kell még?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
hubber19
junior tag
P7P : megint ki sem csörög a Yettel fizikai sim kártyás számom. Hangpostára megy azt mondják. Nálam semmi : most még SMS sem jön. Agyrém!
-
hubber19
junior tag
Más : stock gmail, legújabb verzió : P7P
nem tudok mellékletet letölteni a gmailből, hibára dobja. (pdf file)
Van ötletetek miért, mi lehet a baja? Köszönöm ! -
akos727
senior tag
Aki hasznalja a magyarul diktalas funkciojat a billentyuzetnek: nektek is feltunt, hogy egy kb 2 honapja megjavult es hibatanul mukodott, aztan most mintha jott volna egy update -ha jol emlekszem-, es megint 10-bol 3-4x kezdi csak el leirni amit mondunk neki?
-
amargo
addikt
válasz oroszLajos #10089 üzenetére
Az jó, mert ugyan azzal a szöveggel jön ez is (mielőtt elfogadod ezt a frissítést, lépjél ki).. még szerencse, hogy egyértelmű
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
hubber19
junior tag
Kezdek nagyon bepipulni és elkeseredni : P7P
Yettel fizikai SIM-es hívásaim nem igen jönnek meg csak SMSek
A hívónak egyet, kettőt cseng majd megszakad mintha én kinyomnám
Másik az e-sim Telekom : azzal semmi gond
Szerintetek mit lehet tenni ezzel a Yettel gonddal? Az a privát számom, a másik (Telekom) a céges. Szeretném ha rendben elérnének.
Olyan helyen történnek ezek ahol fullos térerő van, irodában+otthon.
Yettel SIMen már kikapcsoltam a "4G-hívás" opciót is, és a "2G engedélyezése" pedig be van kapcsolva. Tanácstalan és mérges vagyok!Telekom e-simen VoLTE és Wi-Fi Hívás is aktív, működik. (2G ott is engedélyezve)
-
K82
őstag
-
válasz hubber19 #10096 üzenetére
"SIMen már kikapcsoltam a "4G-hívás" opciót is, és a "2G engedélyezése" pedig be van kapcsolva."
Mi van akkor, ha a 2G van kikapcsolva és a 4G engedélyezve?
Lehet, a 2G hálózat van túlterhelve.
MÁS:
A havi biztonsági frissítés megérkezett.
A WIFI kapcsolat stabilitását is emeli. Most vettem észre, hogy a bekapcsolható az automatikus kijelző lekapcsolás, ha nem a telefont nézed.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
hubber19
junior tag
Ok, visszakapcsoltam a 4G-hivás opciót. Igen, elég régi pre-paid kártya ez a SIM.
Érdemes lenne cseréltetni, vagy e-sim? Azt nézem, hogy a beállítások SIM alatt a hívásátirányítás menüpont is hibát dob, Telekom simen azonnal megnyílik
(pre-paid kártyán lehet nem lehet hívásátirányítás?)
Másik két menüpont megy a Yettel SIM-en is. (fix hívószámok, további beállítások)Nagy nehezen belépett a hivásbeállításba (utolsó kép) de totál inaktív volt, semmire nem reagált
-
K82
őstag
válasz hubber19 #10099 üzenetére
A Pixelek háklis jószágok elég sok mindenre és ez alól a SIM sem kivétel. Volt akinek megoldotta az ilyen jellegű problémáját a csere, eSIM-nél pedig alapból nem szabadna előfordulnia - de nem zárható ki teljesen. Az összefoglalóban ott a leírás hogyan tudod leellenőrizni aktív-e a 4G hívás (kikapcsolt wifi mellett csináld), ha nem regisztrált/not available üzenet lesz akkor meg is van a ludas.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest