-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajas Mao
tag
Én hun-nál látom. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
A V20B vagy a V20A a jobb??Egyáltalán mi a különbség köztük?
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
tfery
tag
Valaki IC használó meg tudná-e mondani, hogy az IC-n van hangtárcsázás? Egyenlőre képtelen vagyok megoldani, hogy a BT-ről gomb nyomás után elinduljon a Voice Speed Dialer, és név bemondás alapján hivjon. Először el kell indítanom a programot és úgy bemondani a nevet. Ez kocsiban nem ideális. Azért még nem adom fel.
Üdv mindenkinekMa kezdődik életem hátra levő része.
-
kanya01
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt és nem akarok sokat visszaolvasni, mert lehet volt már a téma.Kb 4 hónapja használom a mobilt és elég sűrűn akad az asztalra visszalépés. Tehát ha pl használok egy böngészőt vagy FB vagy akár youtube, és nyomok egy Home gombot akadozva tölti be az ikonokat és pár másodpercig belassúl. Minden más szépen fut rajta.
Ezt csinálta az előző verziónál és az ICS-en is -
aTe014
aktív tag
amúgy olvasgattam, hogy "chrome-ozás" után másnak is, más telóknál (pl. xperia sp, samsung) lassan tölti vissza a kezdőlapot:
"A korábbi verzió rettenetesen zabálja az erőforrást.. 20 perc netezés után lassabban tölti be a launchert, mint egy óra izmos grafikájú játék után."
"Az egyébként való igaz, hogy ráférne egy alapos optimalizálás, mert 10 perc netezés után, ha kilépek, mindig újraindul a gyári launcher. De még így is a legjobb, pedig próbáltam mindent. SZVSZ"
"Nálam 1Gb ram mellett ha már két ablakot megnyitok a Chrome-ban minden mást kilő a memóriából a rendszer, a kezdőképernyő is újraindul, látom ahogy építi fel magát újra miután kilépek a böngészőből."
szóval nem a teló hibája, inkább a google-é. bár most érkezett egy frissítés, azzal még nem próbáltam
i14Pro
-
gipsztigris
addikt
válasz heineken76 #21900 üzenetére
Root Explorerrel
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Légyszi segítsetek!
Most akarok venni a telefonhoz szivargyújtós töltőt. Milyen kell, 1 vagy 2 amperes?Köszönöm!!
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
heineken76
újonc
válasz gipsztigris #21908 üzenetére
Megpróbáltam amit irtál de a készülék ezt irjaour device doesnt appear to be rotted.This is required in order to change or delete protected files such as this.The easiest way to find out how to root your device is to google"root your device name" and lock through the results for an appropriate tutorial.Akkor most mi van? Ha tudál még valamit mondani vagy tanácsolni megköszöném.
-
Naras
őstag
válasz heineken76 #21911 üzenetére
Előbb root - olni kell a telefont, ahogy írja, keress rá Google - ben, esetleg itt az All in one tool - ra...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
heineken76
újonc
Ne haragudj de ebbe a témába nem vagyok járta.Akkor elvesztem a garit ha ezt megcsinálnám?Amúgy függetlenül vettem a telefont újonnan boltból.Android verzió 4.1.2 Kernel 3.1.10 szoftver p88020A-eur-xxx.Azért lovagolok ezzen a gps dolgon mert ha beválik a telefonné a rendes gps-et eladnám.
-
Naras
őstag
válasz heineken76 #21913 üzenetére
root - ot vissza lehet állítani, szal garit nem veszted el, ezzel a beállítással egyébként rendszergazdai jogokat kapsz a telefon operációs rendszere fölött, és így tudsz olyan file - okhoz is hozzáférni, amikhez egyébként nem lenne jogosultságod, pl. a GPS konfigurációs file - okhoz is... All in one tool - lal relatíve egyszerű a művelet, újra kell indítani a telefont Recovery módban (kérlek keress rá, hogy hogyan, mert fejből most meg nem mondom), ott bemész a megfelelő menübe (az All in one tool fogja írni kommentben , hogy melyik, asszem sideload, vagy micsoda), és ott csak simán ráindítod a Windows - ból az All in one megfelelő menüpontját... jah, meg előbb persze a drivereket is fel kell pakolni...
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
milyen mhl kábel kell a telohoz?
most szeretnék venni, és akitől venném nem tudja hogy kompatibilis e a telefonnal, csak azt hogy galaxy s4-hez jó. -
d.beni
aktív tag
nem tudom mert postán küldi.
mhl 1 vagy 2-es szabvány kell a 4x-hez?
mert ez most a legujjabb fajta samsung mhl amit szeretnék venni, ha esetleg lecserélném a telefont, ne kelljen ezt is cserélni.
de ha jol gondolom visszafelé kompatibilisnek kellene lennie, tehát ha mhl 1-es szabvány kell a telefonnak az nem lehetne probléma hogy 2-est adok neki.
vagy rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
-
Lacika0002
aktív tag
Sziasztok.
Már egy ideje megvan a 4xHD-m, ugy döntöttem jöhet a root
Azt szeretném megkérdezni hogy melyik modszerrel érdemes megcsinálni, olvastam hogy root után belassul a telefon. Erre van valami megoldás? Köszönöm előre is. -
Naras
őstag
válasz Lacika0002 #21921 üzenetére
-
Naras
őstag
válasz Lacika0002 #21923 üzenetére
Jó takarítást...
-
jopjop
csendes tag
Megéri venni rá valamilyen fóliát?
és tokot?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Egész nap 62%-os fényerőn volt a telefonom ( kivéve 1 órát akkor 20%-oson volt ) és most van a úgy a telefon 9%.on hogy a kijelző 4óra 32 percet volt használva Ebből 2 óra : netezés, facebook, viber .
A többi idó pedig filmnézés Én elégedett vagyok az aksival nekem 1 napot bőven kibírU.i Egész nap 3G és Wifi.... És reggel 10 körül vettem le a telot a töltőről....
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz jopjop #21925 üzenetére
Én 1 éve használom mindenféle védő vacak nélkül, és ugyan 1-2 mikró karc bizonyos fényben és szögből felfedezhető, de jellemzően nem karcolódik, azok is azért kerülhettek rá, mert sokat törölgettem a pólóm ujjára nyomva jó erősen, valszeg volt rajta pár kristályos szerkezetű porszem, ilyesmi, ha tiszta anyaggal törölgeti az ember, nem hiszem, hogy ilyen probléma merülne fel... 1-2 alkalommal esett is a kicsikém, de semmi nem látszik belőle rajta... nekem úgy tetszik ahogy van, nem vagyok túlzottan tok párti...
-
Zavo
tag
Nézegetem ezt az All in tool-t, van kétféle recovery (TWMP és CWM), mi a különbség köztük? Kell-e bootloader-t nyitni recovery-hez? Van bennük nandroid vagy hasonló full rendszer lementő és visszaállító funkció? Igazából csak ehhez kellene, nem akarok romokat cserélgetni.
-
Naras
őstag
Én nem azokat toltam fel, hanem ROM Manager - ből CWM - et, de igen, ezekhez ki kell nyitni a Bootloadert, és ha nem akarsz ROM - okat cserélgetni, akkor ezt nem érdemes megtenni. Ha root - olva van a teló, azért nézd meg a ROM Managert, abban is van rendszer mentés funkció, hátha megy BL nyitás, meg CWM nélkül is...
-
Lacika0002
aktív tag
Sziasztok. Valaki probálta már az optimus G lockscreent kézzel berakni a romba, nem cwm-ből telepíteni?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz Lacika0002 #21930 üzenetére
Erre gondoltam, elmaradt a link
-
Naras
őstag
válasz Lacika0002 #21930 üzenetére
Egyértelműen le van írva, hogy CWM - ből lehet felrakni, zip - et onnan lehet csak installálni, nem lehet csak úgy hackelgetni a telefont, ez van... Esetleg, ha root - olt a telefon, meg lehet próbálni a zip tartalmát felmásolni pl. Root explorerrel, de egy rendszer mentés talán nem árt előtte...
[ Szerkesztve ]
-
Zavo
tag
válasz Lacika0002 #21931 üzenetére
Én ezt a fajta négy csúszkás zárképernyőt hiányolom....
Lehet hogy a CM-ben benne van???
Bocs, jó nagyra sikeredett...
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
Jééé, ez volt a hátterem még a Motorola V3 - on anno...
Nem nagyon találkoztam ilyen feloldóképernyővel CM - ben, de sztem kimondottan csúnya, és vacak, CM - ben be lehet állítani, hogy adott irányba mit csináljon, vagy feloldó ábránál pl. jobbra balra képernyő húzásnál is be lehet pakolni dolgokat...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
Régebben a V20b - k a más régiókba szánt verziókat jelentették, egyik sem volt EU, vagy HUN közeli, aztán kijött az európai régiókra is, de ez már egy új verzió, szal mind a kettő ez lehet, és ebből kiindulva sztem kb. ugyanaz...
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Dolphin Browsert és egyfolytában ébren tartja a telefont hiába kilépek belőle!A wakelock és a gsam battery is kimutatta!
Aki használ ilyet nem tapasztalta eddig? -
Rihi87
csendes tag
Sziasztok!
Ma néztem hogy az lg-phone-firmware.com-on kijött egy v20B-s rom, amit újnak jelöl az oldal. Méretre kopra megegyezik a korábbi 20B-vel, de sehol egy leírás, hogy mi változott. Ha kipróbálta valaki kérem majd ossza meg a tapasztalatait.
-
-
aktív tag
Sziasztok
Lőttem pár képet 4X-el és azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudnék ide feltenni egy 3MB-nál nagyobb fényképet?...
[ Szerkesztve ]
-
zbis
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is sok problémám van a telefon GPS-ével. Ha látja is a műholdakat, sokáig nincs fix. A gyári 20b romon is rossz volt és a cm10.2-ön is. Próbátam a pár oldallal előbb belinkelt gps.conf-t. Itt annyi volt a különbség, hogy hamarabb látott több műholdat, de fix uu. nem volt. Ha a gps fix progit v. agps -t használtam detto.
Eszembe jutott hogy a gps kalkulációkhoz nagyon fontos a pontos idő. Kiváncsiságból kipróbáltam hogy elállítom a telefon óráját, majd visszaállítom auto-ra. Ez bejött mert minden rásegítés nélkül (agps stb) 10mp-n
belül megvolt a fix. (a mókolt gps.conf-al)Lehet hogy semmi köze hozzá (nem akarok túl sok időt kisérletezéssel tölteni), de akinek nem jó a gps, pontosítsa az órát. Egy próbát megér.
Egyébként hol lehet állítani az időfríssités gyakoriságát?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest