- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzaviragom
csendes tag
Kellene egy kis segítség.
A kérdésem az lenne a telómon a V10h szoft.verzió van, ez frissíthető KDZ-vel ugyan erre a verzióra?
Igazából azért kellene, mert szeretném a gyári állapotot.
A teló root-olva van és pár dolgot töröltem róla, így valszeg csak így tudom visszaállítani eredeti állapotra.[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
-
toto0569
addikt
válasz buzaviragom #16104 üzenetére
És újra kell Rootolni...
-
toto0569
addikt
válasz buzaviragom #16106 üzenetére
Valami rémlik...Miért nem v20?
-
FGyula30
aktív tag
válasz buzaviragom #16102 üzenetére
Wipe data/factory reset nem lenne egyszerübb? Mivel ez a gyári állapot.
-
buzaviragom
csendes tag
"Wipe data/factory reset nem lenne egyszerübb? Mivel ez a gyári állapot." szerintem ez azért nem jó mert a root joggommal élve töröltem dolgokat és szerintem ez nem hozná vissza?!
Érdemes a 20A? Gondolkodtam rajt, de nem értem sokan szidják. -
FGyula30
aktív tag
válasz buzaviragom #16111 üzenetére
Én nem értelek. Töröltél vmit, visszaállítod a gyárit, ahogy vetted. Miért ne lenne ott minden? Gondold már át!
-
buzaviragom
csendes tag
Ok, nem vitatkozom, megpróbálom, vesztenivalóm nincs!
Egyébként amit töröltem és kellene az a system/app mappában lévő két galery file.
Csináltam biztonsági mentést, de ezek valahogy nincsenek meg.
Egyébként ez nem letölthető, pótolható valahonnét? -
toto0569
addikt
válasz FGyula30 #16112 üzenetére
azok már nem lesznek rajta mert nincs honnan visszarakni.(mint a telepítő lemez...)
buzaviragom:itt a közepén kb.szedd le a zip-et ,csomagold ki szedd ki ami kell,tedd be a hiányzó system mappába és adj neki permission-t,újra indítod és kész.De egyszerűbb a KDZ...[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz buzaviragom #16118 üzenetére
tulajdon képpen evvel a zip-el ha valakinek nyitott a bootloader akkor lépkedhet v20-ról -- v10re is vissza...
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Vásárlás előtt állok, és ez a telefon is képbe került, egyvalaminek nem találtam nyomát: van-e a telefonban állapotjelző led, ami az értesítéseket tudja villigással jelezni?
Köszi
Miklós -
buzaviragom
csendes tag
válasz FGyula30 #16123 üzenetére
Igazából, nem vagyok az a fajta aki agyontelepíti az androidos telefonját, talán 14-15 jól bevált (90%-ban magyar nyelvű) hasznos programot telepítek fel mindig. És 5db mászkálós játékot mert ezeket szeretem.
A root jog fogalmával és cselekedetem tetteivel mindig tisztában vagyok, mikor turkálok a telefonban.
Nem tehetek róla nagyobb élvezetem van abban, hogy megtudjam mi mire való pl. a system mappában, vagy hogy minimalizáljak, mint pl. a madaras játékban. Készítettem sok biztonsági mentést és egyebek, de én is hibáztam. Tudom mi az a KDZ, csak azzal nem voltam tisztában, hogy a 10h-után 10h mehet-e. De már segítettek ebben, tudom, hogy igen.
Ja és tudjuk téglásítani nem lehet[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
nostress
tag
Sziasztok!
Összességében megéri frissíteni JB-re?
Előre is köszi!Man kann nicht immer gewinnen.
-
MortRainey
csendes tag
Üdv, vkinek van tapasztalata fólia eltávolitásával kapcsolatban? le szeretném szedni vhogy, de köröm aládugós módszer nem használható, másik ötlet amit hallottam, hogy celluxot ragasszak rá, és az lehúzza (???), ez szintén nem jött be...
LG Optimus 4X_HD
-
andaxin76
aktív tag
Vettem ma egy 1550 mah -os autostöltőt bibííííííí :-) Még nem próbáltam,majd kiderül mit bír.....
Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Viper26 #16130 üzenetére
Alapból nem vesz föl többet, mint amit a gyári le tud adni, így nem fog túlmelegedni, mindig a gyári maximumot fogja felvenni, de ez vagy 20x le lett már írva, hogy a maximumot nem a töltő határozza meg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Naras
őstag
válasz MortRainey #16128 üzenetére
Körömmel hogyhogy nem megy? Kapargasd csak...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
toto0569
addikt
válasz FGyula30 #16123 üzenetére
idézet Slukkica fórum társamtól:-
"Persze hogy nem fog csak úgy teremni egy törölt apk! Egyébként ilyenkor hogy tartalma is legyen annak amit írok :-) a /data törlődik. A /system partíció érintetlen marad."
Róla ellehet mondani,hogy mindent tud a ROM-okrol...a Nexus S MIUI TSM a kezei között teremtődött. -
Quqesz
nagyúr
válasz toto0569 #16133 üzenetére
a jó öreg Slukk.... most milye van ?
andaxin
ha rigozol,akkor le fog menni lassú töltésre a hő miatt,mert mindég ébren tartja a kijelzőt.nyavigonban be lehet állítani,hogy lekapcsolja ha nincsen esemény,így vígan feltölti fullra az aksit.most teszteltem élesben.....más
ma nekem is betagadt vmi és szívta az aksit,de egy restart megoldotta.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Naras
őstag
válasz babosf #16139 üzenetére
Használok, mi van vele?
Root kell hozzá, felteszed, beállítgatod, hogy mire, hogyan jelezzen, aztán villog, világít a gombsor, ha volt valami esemény... kb. ennyi... jah, és root kell hozzá... fontos... root...
[ Szerkesztve ]
-
milcse93
tag
Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség. Ma vettem egy ilyen telefont Optimus L7-ről váltottam, volt rootolva, tudok KDZ-vel bütykölni stb... Végig a leírást követtem, de amikor próbálok ráfrissíteni JB-re, egyszerűen kifagy a laptopom és újraindul... Windows 8 van rajta, de eddig ilyen hibát nem csinált sosem... Vagy 8x próbáltam..
Valami ötlet vagy más módszer arra, hogy felkerüljön rá a JB?
"Fiatal voltam és kellett a pénz."
-
Davebowman
senior tag
Bocs ha volt: az alsó gombsoron a ledek nem halnak el egy idő után? Mortorola defy-men a 4 ből 3 kiégett
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Deathdox
csendes tag
válasz Davebowman #16143 üzenetére
Az igen....... Elméletileg nem kellene, ha csak nem gyár hibás.
LG Optimus L9 --->[LG Optimus 4X HD] 4.1.2 v20a, a póker Royal Flush-e. :)
-
pumukli23
senior tag
válasz Davebowman #16143 üzenetére
1 db led van csak
-
sryman
csendes tag
Másnak is van apró laggolása a videóknak ha kirakom MHL-el a TVre? Mx playert használok
-
Naras
őstag
válasz babosf #16142 üzenetére
Hát, nem teszteltem pontosan, hogy mikor villog, de nekem CM van fenn... ha feltetted, és nem jó, érdemes lehet körbenézni egyéb topic - okban is... sorry, de többet perpill nem tudok segíteni...
Davebowman: LED eknek nem igazán szokása kiégni, a technológiából adódik, hogy nálad mi történt, el nem tudom képzelni, de ezzel nem kell számolni sztem...
sryman: Lehet állítani, hogy hogyan viselkedjen, elvileg appokat külön beállítani, a villogásnál pedig azt is, hogy meddig legyen sötét, világos, de még az átmeneteket is elvileg... szal akár majd hogy nem folyamatos világítást is, vagy kb. strobit is csinálhatsz... Alapból egyébként elvileg villognia kéne... nem túl gyorsan, de villognia...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest