- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pigmeus_1
tag
válasz Mike81 #54581 üzenetére
Én meg S5 és a G2 között hezitáltam aztán G2 lett belőle.
Nem mondhatom, hogy nagyon megbántam, de a kamera az botrányosan szar fotókat készít!Ha kicsit is félhomály van akkor vaku ide vagy oda semmi sem számít.
Előtte S3-am volt és az nagyon szép fotókat csinált.Most egy iphone 4s-t használok és az is remek képeket csinál.
Szóval én csak a kamera miatt csalódtam. (mondjuk az LG 4X is botrányos képeket csinált)
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Zsolto
őstag
válasz Gabor1092 #54593 üzenetére
A synapticsnak is van appja erre:
Dexter-2000:
Tök jó, örülök, hogy az M8-en is bevált!Tarakos:
Nem lehet, hogy neked is odavan a kameralencsén a bevonatod? Olvass vissza, volt szó róla korábban.[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Pigmeus_1
tag
válasz Zsolto #54603 üzenetére
Sajnos nem.
Egy karc sincs rajta. Nagyon vigyáztam rá.Szoftveres gondja lehet, mert láthatóan az élesség állítással vannak gondjai sötétben, meg nagyon nagy a zajossága a képeknek.
Nappal elfogadhatóak a képek, de meg sem közelítik egy samsung vagy sony minőségét. És újként vettem, és első pillanat óta ilyen. (most éppen G3 rom van rajta, ezzel mintha élhetőbb lenne)
-
petipetya
nagyúr
w333 és Quqesz köszi.
Próbálok intézni egy szabadnapot, aztán hívom a B-telt holnap.
Nem marad más bolt, mert a Partneronál egy kóddal akart 4G-t varázsolni a telóra a fickó. Egyből mondtam neki, hogy az restart után megszűnik (itt olvastam valahol a topicban) - ekkor gyorsan hozzátette, hogy igen éppen mondani akarta. Akarta a fenét. Szóval ez alapján a 16 GB-os sem kell tőlük.
Úgyhogy marad a B-tel 32 GB-os verzió.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
FGyula30
aktív tag
válasz petipetya #54605 üzenetére
Én itt vettem: [link]
Megbízható bolt, van üzletük, nincs apróbetűs rész, 2nap alatt itt volt. Felhívtak rendeléskor h milyen színűt kérek.
Amúgy cloudy romnál írják:
I dont have 4G/LTE option in network setting?
- Delete LteConfigs.apk in system\app (D802/5/6 only) then reboot.
Tényleg van utána 4G, kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Pigmeus_1 #54604 üzenetére
Készített egy ALBUMot, melyben lehet pár sötétben készített képet találni. S ezek még csak nem is az eredeti méretű képek, hanem a Facebook Synced Albumomból szedtem most le gyorsan...
[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Xmodule
őstag
Pár hete leejtettem a telefont pont a sarkára esett egy pocsojába. Természetesen betört a kijelzö viz is ment bele. Elkuldtek szervizbe biztositva volt a telefon. Ha hiszitek ha nem megcsinaltak. Kicsereltek az elölapot(keretet, kijelzöt, aksit). Szoval alaplap maradt gondolom többit cserélték. Nem gondoltam volna hogy beázott készülékeket megjavitanak.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz FGyula30 #54607 üzenetére
És ez custom romra érvényes, vagy gyárira is? Nekem gyári minden, és nem mutat 4g-t, se a hálózati opcióknál nem engedi kiválasztani
A törlés után csinálni kell még valamit, vagy csak reboot?
D802 a készülék, 20h-val.
Köszönöm:
DH[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
tompyka
csendes tag
Na egy pár napig szenvedtem de tisztul a kép a 4G témával kapcsolatban.
Bármilyen ROM ot is teszek ré nincs voda 4G, kivéve a gyári Vodás rom-al.
El kell indítani a frissítés appot és az felrak egy LTE update packot, ezután lesz 4G.
A többi romnál sajnos nem jelenik meg ez a pack.
Ettől teljesen független az,hogy legtöbbször edge-n áll pedig max hsdpa lefedettség van. Aztán vagy átáll HSDPA-ra vagy nem.
Úgy gondolom ez energiatakarékossági okokból van vagy nem tudom de annyira idegesít, hogy lehet megy a levesbe az egész és nézek valami más típust. -
firemanus82
senior tag
válasz tompyka #54615 üzenetére
Nálam megvolt ez az apk telepítés (eu open v20h) és nem tudom rávenni a 4g-re... (eredetileg ázsiai a masina)
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
tompyka
csendes tag
válasz firemanus82 #54616 üzenetére
Vodás vagy?
-
FGyula30
aktív tag
válasz Den Hadnagy #54610 üzenetére
Stock-on nem próbáltam még, de ezt az optimus-cloudy romnál is írja a fejlesztő, ha nincs lte, akkor az lteconfig-ot kell törölni.
Reboot után lennie kell, igen.
Jaa, a sim kártyám minimum 10éves, de vkinél segített a csere.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz tompyka #54617 üzenetére
Igen. Megpróbáltam az lte.apk-t törölni, de az sem segített...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Becksman
őstag
Hali! Erre a készülékre jön Lollipop? A legújabb rommal mennyi a szabad ram?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
petipetya
nagyúr
válasz neo_xperia #54618 üzenetére
Köszi. A helyzet az, hogy reggel és kicsit később is beszéltem a B-tellel, akik nagyon segítőkészek. Így mindenképpen őket akarom majd választani.
"nincs rá lezsóidő"
-
Ferenczi Áko
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #54627 üzenetére
Ez fájt. De a kitkat előbb a JB van.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Becksman
őstag
válasz Ferenczi Áko #54627 üzenetére
Nos.. Tipikusan így voltam az SP-mel a google kidobta hány ezerszer hogy jön kitkat aztán nem lett belőle semmi.. LG-vel nincsennek tapasztalataim... EZÉRT gondoltam, hogy itt rákérdezek...
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
Becksman
őstag
válasz Quqesz #54634 üzenetére
Nagyon vaciláláson vagyok. Mert ugye Z1C-n gondolkodok(ebben kapnék bővíthető memót, vízállóság, 20.7es kamera (bár ez nem jobb), meg ugye a kompaktabb méret).. A G2-be egy fokkal szebb, fényesebb kijelző van viszont nincs vízállóság + memóriabővítés + nagyobb maga a készülék is.
Bár még nem tudom lehet T-nél előfizuval hozok ki, de ott G2 már nincs.. G3-at meg sokallom már ...Samsung A54 5G 8+256GB
-
Pigmeus_1
tag
válasz Quqesz #54606 üzenetére
Na, nekem meg ezt tudja.
Vakuval, sötétben (igazából nem is teljesen sötétben, mert én még simán láttam.)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=25520150204_212233.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=51520150204_212251.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=78520150204_212529.jpg
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Becksman #54635 üzenetére
A sony z1c -t most vágta az asszony a kukába(fél éves)! Nem ajánlom. Inkább vett egy G3s-t ez hibátlan. A sony folyamatosan fagy, újraindúl,stb....és az akkuja sem bírja addig mint az lg-é. Neki ugyan olyan használat mellett a sony 2 napot,az lg 3-4 napot elmegy. A frissítés sem gyorsabb rá. Az egyik bérlőnk sony fan és van egy Z2 tabja és egy z3c-je,mind a kettővel gondjai vannak! Eddig kb 5-6 emberrel beszéltünk még,akinek z1c-je van és mindenkinek gondjai vannak vele(pl nincsen híváskor felvevő gomb!). Fotózásnál csak sötétben lő gyorsabban,de zajosabb a kép,viszont kontrasztosabb. Nappal ega a két teló. A vízállóság meg szerencse kérdése,van akinek jó és van akinek simán beázott...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Nightman1
tag
Segíteni sajna nem tudok a 4G témában csak tapasztalat hogy telenoros vagyok,nincs 4G előfizum,flottás vagyok,és Cloudy rommal nekem mindíg volt-van 4G,már nagyvárosokban ahol elérhető..
Soha nem kellett babrálnom a 4G konfiggal..
Csak felment a rom,volt hogy Optimus,volt hogy gyári kernellel,de nálam működik rendesen.. -
Quqesz
nagyúr
válasz Pigmeus_1 #54636 üzenetére
Megnéztem a képeket és a kocsis képen pont a vakuzási hibát követted el. Ha nincsen sötét(tehát te is láttál) én nem használnék vakut,mert a közeli pontot veszi fénymérési pontnak és mivel ott nagy a bejövőnfény a távolabbi helyek sötétek lesznek(világosban ennek az ellentetje a beégés). Két dolgot tudnod kell: a fókusz és a fénymérés is középpontos súlyozású,nem matrix v többpontos. Ebből kifolyólag a fénymérésnél mindég a középpontot veszi alapnak míg fókusznál ha ráböksz a kijelzőre,akkor variálhatod. Ha nem élesít be rendesen,akkor használd a manuál fókuszt,de sötétben jobban jársz,ha úgy veszed észre nem éles,akkor kijelzőre böksz gyorsan és jó lesz a kép. Az én képeimen nem használtam vakut. Azt ajánlom még,hogy próbáld meg autó vakuval milyen képeket készít,mert amikor te vakut használsz lehet még nem kellene. Az viszont tény,hogy sötétben lassan készít képeket vakuval és pl mozgó dolgot szinte lehetetlen vele fotózni(ebben pl a sony telók jobbak).
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
stefi68
addikt
Mi ez a sok hsz reggel óta? Tán megjött a Lollipop?
Bocs, ezt nem hagyhattam ki
Na, visszaolvasok, mitől pörög így a topik....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
petipetya
nagyúr
B-tel szerzett nekem egy fekete 32 GB-os EU régiós telót (vagy rátették a szoftvert, az már nem érdekel) EU töltővel egyetemben, holnap érkezik. A holnapi szabadnapot megoldottam, így várom majd a telefon érkezését.
"nincs rá lezsóidő"
-
akos727
senior tag
Romolasra adtam a fejemet. Jelenleg gyari 4.4-em van. Ha jol ertelmezema leirtakat: 1. ioroot25-el rootolas
2. TWRP recovery 4.4-hez telepites
3. Zip felmasolasa telefonra, majd a szokasos wipe-ok utan flasheles.
Konnyu brickelni? (win8.1-el csinalnam a dolgokat)
Custom rombol mi az ajanlott? Fontos, hogy stabil, bugmentes, legalabb gyari tempoju legyen, "erosebb" zenevel. (Fontos meg a koppal valo ebresztes, infra, stb, tehat orulnek, ha minden funkcio menne)
Ezt sokan ajanlottak, van egyeb ami szerintetek megfelelne?[ Szerkesztve ]
-
sYs
tag
válasz tompyka #54647 üzenetére
Nincs a listában, 3-4 éves SIM, céges flotta szal nem tudom milyen csomagnak felelhet meg.
Flottában lévő másik 4G képes telefon se megy fel 4G-re szal gondolnám hogy a régebbi SIM miatt nem megy.
Egyébként kolléga múltkor próbált SIMet cseréltetni Vodánál és valami pénzt akartak kérni tőle
Lassan szolgáltatót váltunk valszeg szal most már nem cserélem le a SIMet szerintem.
Kemény egyébként hogy a Vodánal nem lehet 4G lefedettségi térképet találni, nem nagyon reklámozzák hogy mit tudnak -
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy tempered glasst. Elég olcsót. Én ezt sima plexilapnak érzem. Az igazinak milyen az érzése? És hőmérséklete? Hajlékony? Ez kb 1 centit hajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest