- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
-
subset
senior tag
Én teljesen meg vagyok elégedve a kamera képeivel, de :
Az a gond szvsz, hogy sötétben nincs segédfény (min mondjuk egy samsungnál), így fókuszálni elég nehézkes/lehetetlen és sokszor homályos képek készülnek főleg közeli felvételnél.
Van erre valami trükkötök vagy v.mi kamera programot tudtok ajánlani ?
ThxHasználj Te is szabad szoftvert !
-
rzoli
senior tag
Sikerült tönkrevágnom az usb kábelem. Hol lehet (debrecenben) eredeti, jó minőségű kábelt venni szerintetek?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
petipetya
nagyúr
Kiderült, hogy a B-tel is ázsiai régiós 32 GB-os fekete telefont kapott. Elvileg holnap vagy holnapután tudják hozni az EU modellt.
Kezdem azt hinni hogy szórakoznak velem, és inkább megvenném máshol a 16-os modellt személyesen.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
fodin
tag
válasz petipetya #54671 üzenetére
Ezem a pár napon már ne múljon...nekem korábban volt 16 Gb-os, de nem fértem el rajta kényelmesen, azért cseréltem le. Szerintem maradj a 32 Gb-osnál. Az ázsiai régió nem feltétlen para, elég sok mindenkinek működik rajta a 4G. Megnéztem, az enyém CWT (Taiwan) régiókódos, ezen gond nélkül megy a 4G.
[ Szerkesztve ]
-
artbeat
csendes tag
Sziasztok,
Olyannak aki hosszabb ideje használja a G2t, okozott problémát a gyári GUI memóriaéhsége? Nagyjából ez az egyetlen dolog amitől félek megvenni ezt a telefont.
-
artbeat
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #54675 üzenetére
Remek, Köszi!
Valakinek van már gyári Lollipop-pal tapasztalata? Vagy az még csak a koreai modellekre van?
-
G33Z@
tag
Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül egy gyári böngésző apk?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Mastershifu #54672 üzenetére
Érdemes picit foglalkozni vele mert van benne lehetőség.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
válasz petipetya #54671 üzenetére
Ha elég a 16GB akkor egyértelmű hogy azt vedd meg ... és 99% hogy EU -s modellt kapsz, a 32GB modell itthon soha nem volt hivatalosan forgalmazva ezért is olyan nehéz beszerezni, csak ugye kérdés hogy honnan ? partneronál a 16GB EU -s modell ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
G33Z@
tag
Sajnos nem jött össze. Továbbra is áll, hogy gyári android böngésző apk-ra vadászom, ha van valakinek esetleg
-
firemanus82
senior tag
Na ilyet még nem láttam. Hun és 32Gb. Hol jutottál hozzá? Imei alapján is Hun?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Guenwhywer
csendes tag
hiho!
autós tartóból milyet tudtok ajánlani? leginkább ebay érdekel az egyszerűsége és kényelme miatt.... töltőm már van onnan 2A-es nagyon jól működik így sima autó tartó kéne... -
TedThomas
aktív tag
válasz Guenwhywer #54692 üzenetére
Én ebből rendeltem több darabot is de nyár óta még mindig az elsőt használom: [link]
Mondjuk azóta picit drágább lett és romlott a forint de többen vették ezt a fórumról[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz Dexxter182 #54695 üzenetére
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
-
addikt
válasz akos727 #54646 üzenetére
Igaz Mélyvíz téma, de a te kritériumjaid alapján én is a Cloudy ROM-okat ajánlanám (mondjuk pont az általad linkeltet).
Ha bejön a jelenlegi gyári ROM-od kinézete (UI-ja), akkor esetleg Cloudystock is mehet próbára (a CloudyG2 az ugye G3 UI-t használ, ami modernebb kinézetű).Win 8.1 alól semmi problémád sem lesz, továbbá ha Autoreccel teszed fel a TWRP-t, akkor érdemes lesz befrissítened azt kézileg, mert alapból egy nagyon régi verziót rak fel.
De a közelmúltban összefoglaltam már ezt bővebben.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Hi!
Ha igazán masszív és minőségi, hosszútávú darabot szeretnél (és nem sajnálod rá a pénzt), akkor az itt többször emlegetett és dícsért Exogear tartó is számításba jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest