- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
Tegnap csatlakoztam a táborhoz, ez az első iPhone-om, azt még nem tudom hogy ideiglenesen vagy véglegesen. November 1-el új T-s csomagot kellett választanom, mert a régi megszűnt, amire nekem szükségem van arra olyan készülék és online kedvezményt adtak aminél már ingerküszöb alá csökkent az ára.
Egy lilát hoztam el, csak az volt meg red készleten. Tegnap nagyjából belaktam, kell azért még szokni. Egy LG V30 mellett a kijelző azért más, de teljesen elfogadható.Az üzemidő biztos nagyon jó lesz. 97 százalékról, két és fél órás kijelzővel lement 75-re, és reggelre repülő módban is csak 1-2%-ot vesztett, a V30 meg 10-et. Az Árkádban rakattam rá üveg fóliát, a Spigen szilikon tokom remélem mára megjön a tok-shop-ból.
Azért a biztonság kedvéért online rendeltem hogy legyen 14 napom emészteni a rendszert, de kíváncsi vagyok IT-s ként az egész ökoszisztémára ez is volt a próba egyik oka, no meg az LG-n áprilisi biztonsági csomag van Android 8.0-val.
Első körben a betűméretet kicsinylem, hiába állítottam nagyra a beállításban, de gondolom az csak azoknál az alkalmazásoknál játszik ami automatikusan állítja, a többinél meg alkalmazásból kell.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni néhány nap után. Android fronton nem volt amit megkívántam volna. Stock droidot esetleg ami IP védelemmel is rendelkezik és jó a kamerája, de ugye azt csak a Pixel tudja, de azt nem forgalmazzák itthon és szintén ilyen árban van, a oneplus sem vízálló, és a fényképei sem ez a kategória szóval adtam egy esélyt az Apple-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest