- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_Toni
csendes tag
Szereztem egy pro verziót. Azzal működik, bár ennek is vannak érdekességei: Pl. a piros és a narancssárga ugyan az a szín. ás az egyedi színeknél is van olyan, hogy némelyik árnyalátnál nem jelez, vagy a kék minden árnyalatra zöld, de ez már tényleg nem lényeg.
-
kbadam83
senior tag
Welcome P9 Plus 😂
-
f.lorand
senior tag
A kijelző érzékenységének problémájáról: nekem is volt gondom vele, az az igazság. Visszavittem, a cserébe kapott (új szintén) telefon hibátlan. A kamera appnál 4-5x kellett a kis ikonokra próbálkoznom, mire eltaláltam, az új telefonnál azonnal reagál. Ahogy kell. Csak azért írom, hogy tudjatok róla, valóban van ilyen.
Asztrofotográfia és légi fényképek - https://fenyeslorand.hu
-
daninet
veterán
Ma egy hivasom ki sem csengett, a masodik pedig kifagyott mikor felvettem
Azt hittem Huawei megtanult rendszert gyartani, de ezek szerint az elso normalis cyanogenmod-nal szepen le kell majd gyalulni a gyari romot ahogy eddig tettem minden telefonommalMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Barnee88
tag
Nem működik a zseblámpa a telefonon (dual hátsó led)
Sem a kamerából, sem a gyorsindító menüből, nem is vakuzik.
Találkozott valaki már ilyennel? -
törölt tag
Sziasztok! Tapasztalt-e valaki deformálódást a készüléken. Asztalra helyezve billeg...
Üdv -
katokacaj
tag
Szerintetek ez normális?
Le van rakva tölteni, nincs hozzá nyúlva, mégis nagyon meleg..
Sosem volt még ilyen melegedő telefonom, bele sem merek gondolni mi lenne ha a gps-t is használnám vagy játszanék, ha már alap állapotban ilyen meleg az első perctől fogva, ha nincs töltőn akkor talán nem melegszik ennyire, de más telefonom sosem produkált melegedést szimpla töltéstől. Ötletek? -
őstag
Fura olvasni ezeket a gondokat, mert nálam szerencsére egyiket sem produkálja a készülék. Nagy megelégedettséggel használom és továbbra is tartom, hogy az egyik legjobb telefon ma a piacon, igen kedvező áron!
Az összefoglalóhoz:
A HiCare alkalmazáson belül pedig lehet módosítani a telefonszámot és a mail címet is, tehát ha beregisztráltad és el akarod adni akkor a vevő telefonszámát és mail címét kell átállítani és tovább él a 3+3+3 -as garancia.
Nincs igazam?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Richard #1829 üzenetére
Természetesen lehet, mert alapvetően a telefonra vonatkozik a garancia.
Ahogy pl. szolgáltatónál is bárki leadhatja a készüléket garanciális javításra, amennyiben nála van a jótállási jegy. A TMX -nál eleve jelezni fogja, hogy az IMEI számra él a garancia. Feltételezem az adott boltnál is, vagy a Huawei/TeleMax -szal kommunikálják le.
Illetve, ha valaki vásárlást követően él az elállás jogával, a kereskedő le tudja meccselni az elindított prémiuim garanciát.
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz SonyNex7 #1832 üzenetére
Op3 körül is rengeteg s botrány például hiába van benne 6gb ram a rendszer nem használja. Állítólag valam 4 alkalmazást bír csak egyidejüleg futtatni. Nameg a kijelzője körül is vannak problémák. One plus nem rosszul csinálja a boltot de még gyerek cipőben járnak sajnos.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
törölt tag
O+ szerintem szuper telefonokat csinál a hibák ellenére is. Kétségtelenül zászlóshajó gyilkos.
Az sem mindegy, hogy 60-80 dollárért kiterjesztheted a garanciát, akár 2 évre is.
Viszont...szerintem egy normális branddel nehezen összehasonlítható egy kifejezetten SPV brand, ami egyértelműen azért lett életre keltve az OPPO részéről, hogy kivonják magukat a jogi felelősségek alól.
Egyébként bitang az O+3, én is szemezek vele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pepetech #1833 üzenetére
Pont az ilyen részinformációkkal van tele a tököm...
NEM, nem 4 alkalmazást futtatott alapból, hanem cirka 12-őt.
IGEN, van már rá nem hivatalos megoldás, hogy kihasználja a teljes memória tartományt.
IGEN, ismert a kijelző kékes árnyalatának problémája is.
IGEN, mindkét utóbbi hibára lesz hivatalos javítás is, talán már napokon belül.Nálam is nagy volt a harc, hogy P9, vagy OP3. A P9 nagyon tetszett, de az OP3 erősebb, és jelenleg érezhetően olcsóbb is. Plusz nagy pozitívum, hogy van rajta fizikai vissza gomb, ez nekem nagyon fontos volt. Megnéztem a P9-et is élőben, tényleg gyönyörű, OP3-hoz még nem volt szerencsém, de talán az sem marad le.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nálam már a P9 is határeset méretben. Az OP3-mat pedig csak égő módon lehet kezelni.... (értsd: két kézzel, mint anyám a TV távirányítót, vagy 10 évvel ezelőtt amikor az öregek 2 kézzel nyomkodták a mobilt mi meg jót vigyorogtunk rajta...)
Én továbbra is az egykezes használatra törekszem. Nem akarok mindig, mindent eldobni a másik kezemből... Ez van... biztos bennem van a hiba... tudom...
A hordhatóságról, zsebezésről meg már ne is beszéljünk...Meliora sunt bono inimica
-
veterán
válasz bluemirage #1837 üzenetére
Jelenleg nekem is 5 hüvelykes mobilom van, ez is komoly érv a P9 mellett. Hogy az OP3 kezelhető-e 1 kézzel, az kérdéses, de hamarosan megtudom ezt is...
@SonyNex7: örülök, hogy nem csak az én szememet szúrta. Minden topik tele van félinformációkkal, így aki ezek alapján akar dönteni, azt nagyon félrevezetik ezek a kommentek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az addig ok, hogy 125-ért kapsz egy olyan telefont, de nekem volt már FHD-s amoled telefonom 5"-os méretben és a pixel elrendezés miatt sajnos közel sem olyan jó a képe mint egy IPS panelnek. Most itt nem a feketére és a színekre gondolok, hanem az élességre. 5,5"-on pedig még kisebb a PPI.
Én most cégesnek is P9-et választottam így a sajátom eladom, mert nem kell kettő. Választhattam volna mást is de én kitartok mellette
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Azt valahogy be lehet állítani, hogy a headset nyomógombokra autómatikusan a spotify program fusson és vezérelni lehessen normálisan (pl. visszalépés nem működik).. ha nincs nyitva, akkor automatikusan a vlc playert akarja megnyitni a középső headset play gombjára. Miután kézzel megnyitom a porgit működik, kivéve a visszaléptetés.
-
daninet
veterán
válasz ranlomadi #1843 üzenetére
nem hiszem, mivel spoty-t nem tudod hozzárendelni akármilyen zenéhez. Tehát nem lehet default zenelejátszó alkalmazás.
Automate vagy Tasker nevű programmal esetleg létre tudsz hozzá hozni valami szabályt, de kell némi kísérletező kedv, főleg az automate programozó agyat kíván Tasker kicsit talán egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Krisztian156
csendes tag
Nillkin üveget próbált már valaki?
-
daninet
veterán
Ha üres helyen csináltok egy lehúzást előjön egy kereső. Azt mondja alkalmazások névjegyek stb között keres. De a google névjegyek között egyáltalán nem keres, nekem csak az van
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
SonyNex7
senior tag
válasz Richard #1840 üzenetére
Hagyjuk ezt az oppo témát...nem gondoltam hogy ennyit beszélünk majd róla ez egy P9 topic amit írtam azt az ár,tudás,anyaghasználat miatt írtam de inkább a saját topicjában folytassuk.
Más,Üveg fólia téma:
Felvettem a kapcsolatot 4 eladóval Allien,akik teljes keretes üveget árulnak,köztük egy olyannal aki az egyik legjobb üveget árulta 6s-ra,szinte csak a home gomb mélységről lehetett megmondani hogy van rajta valami.A kérdésem az ultimateshield üveg után
a kapacitív pontokra "angel dot vagy capacitive points" vonatkozott.
....és igen minden üvegen rajta vannak....
Tehát az ultimateshield nem hazudott minden üveg ilyen mert ilyen a kijelző technológia.
Azt mondják nem zavaró,nekem volt, rohadtul zavart.
Ebből kiindulva mindenki döntse el hogy mit tesz rá,de én nem kockázatok többet,mar csak azért sem mert az ultimateshield fólia viszont hozza az elvárt szintet,kap majd még egy flipp vagy bőr tokot azt ennyi.
Nyilván a gagyi sima üvegekre ahol van 2-3mm hézag széleken azokra elvileg nem vonatkozik,de azok még okádékul néznek ki.
Aki lemaradt annak egy kép[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
válasz SonyNex7 #1847 üzenetére
Hali, a Health app-ról tudnál nekem kicsit bővebben írni? Miket tud pontosan? Ez csak futásra és lépésszámlálásra,súly,magasság jó, vagy vannak egyéb önállóan beállítható opciók is (mint pl. almán ahol a menzesztől kezdve bármilyen adatot fel lehet vinni). Előre is köszönöm.
Huawei
-
SonyNex7
senior tag
Nem én vagyok a te embered, rögtön tiltottam.
Hagyományos gymbe járok,brutál sokat gyaloglok egy nap amúgy is nem kell számolni hogy 20 vagy 30km,meg mennyi kcal eszem,meg mikor igyak stb,nem hiszem hogy pontosan mérnek az ilyen appok... amúgy nekem nem nincs menzesz de lehet hogy nyomon tudod vele követni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest