- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Pjotr
senior tag
Használ valaki kivetítést tv-re? Milyen felbontás ez? A tv két szélén csak feketeseg van.
-
Pongi1975
tag
Sziasztok!
Most melyik a legújabb hivatalos firmware? (nekem még a 187-es van)
Kezd kissé kaotikussá válni ..... -
Caaabi
senior tag
válasz Litván Zongora #7301 üzenetére
Azon kivul megy minden, a sima email t akartam irni gmail helyett 😳
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Boldog tulajdonosa lettem egy Mate 20 Pro-nak, nekem eddig tetszik a telefon, több kell vele foglalkozzak, hogy megtudjam mi az ami nem tetszik. Ha érdekel valakit BOE képernyővel van szerelve, nincs összehasonlítási alapom az LG-vel, szal remélem tetszeni fog sok ideig a telefon. Bár sajnos az már feltűnt, hogy a betekintési szögön sok múlik. de remélem ezzel megbirkózom .
-
Pistakiss
őstag
válasz Goblin12 #7309 üzenetére
Szia!
Ezt a betekintési szögön sok mulik-on mit értesz? A leglaposabb szögből nézve sem változik a kép színe, kontrasztja. Persze én általában szemből szoktam nézni, mint mindenki! Aki oldalról nézi, annak meg mindegy lenne úgy is!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Goblin12
őstag
-
Pistakiss
őstag
válasz Goblin12 #7311 üzenetére
Háát, ha ez a Te szórakozásod, hogy oldalról nézed, akkor tényleg baj! Engem nem zavarna, de nem is szoktam oldalról nézni. Csak azért, hogy lásd nem beszélek félre megnéztem és abszolúte jók a színei oldalról is, még teljesen lapos szögben is! Olyan, mintha egy fénykép lenne ráragasztva
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Goblin12
őstag
válasz Pistakiss #7313 üzenetére
Ha ez úgy van ahogy mondod akkor az enyém defekt, de már le lett írva itt ez a téma sokszor, ha majd nagyon bosszant elviszem egy Huawei szakszervízbe és megkérdezem, hogy ez így most okés-e vagy nem.
(#7312) Pjotr kéket? a hátlapi szín miben járul a dologhoz?
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz Goblin12 #7314 üzenetére
Jóó oldalról nézegetést! Én megmaradok a szemből nézésnél! Majd szólj, ha megtudsz valamit a szervizben, lehet átállok én is a telefon oldalról nézésére, de lehet majd hátulról fogom nézni, nekem ott rossz a szín, kékbe megy át, őrülten idegesít, teljesen elrontja a szemem!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pjotr
senior tag
válasz Goblin12 #7314 üzenetére
A hátlap színe nem befolyásol semmit, így különböztetem meg őket a másik lila volt. Ezek a kijelzők érdekesek. A mostani alsó része szemből pl rózsaszín alacsony fenyeron. De aki kifogott egy jót, váltig fogja állítani, hogy ezekkel semmi baj. Pedig van, nem is kevés.
Pistakiss nem kell habzo szájjal nekiesni a másiknak. Fordult már elő veled, hogy letetted a telefont az ágyra és mellé fekve bizonyos szögből nézted a telefont? Na, nekem ilyenkor a felső rész kékes, az alsó rózsaszínes. Sajnos a BOE elég nagy szorassal dolgozik. Saját tapasztalat is, az LG panelek hibátlanok lettek volna, csak hát a zoldules.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát, ha valami miatt nézek rajta valamit, akkor felemelem és szemből nézem meg, ha mégis valamiért oldalról nézném, akkor nem bosszankodnék ezen, mivel ez nem normál használat. Egyébkánt ez lehet az üveg miatt is, mivel itt már vastagabb rétegen keresztül látod a képet. Szemből elenyésző az üveg színének hatása, de oldalról már lehet elszíneződés, mint az ég színe a nap helyzetétől függően
-
aktív tag
-
S e t h
nagyúr
válasz Litván Zongora #7298 üzenetére
Az tapasztaltam, hogy pie alatt már nem szinkronizálja a szavakat, már az is meglepő volt, hogy ennyi ideig a leállást követően ment.
Van egy olyan érzésem, hogy a leállás után egy évvel leállították a szervert is.
Sajnálom, mert valóban a legjobb volt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
aktív tag
válasz S e t h #7322 üzenetére
Igen, én is bajban vagyok a Swype-pal kicsit, mert valóban leállt pár funkció, csak nincs kedvem átszokni valami másra... Nekem alapérték lenne a magyar, ékezetes billentyűzet, ilyesmit nem találtam eddig, bár egy ideje nem is kerestem, az igaz...
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
aktív tag
Az utóbbi időben kipróbáltam kétféle töltési módot. Gondoltam, megosztom a tapasztalatokat.
Az első módszer: gyorstöltővel fullra tölteni, majd kisvártatva levenni a töltőről. Nem tölteni addig rá, míg le nem megy 20-30%-ra, és akkor ismét tölteni.
Második módszer: minden nap néhány órát vezeték nélküli töltőre rakva használni. Így gyorstöltőre szinte hetente egyszer került csak a készülék.Úgy tűnik, az első módszert használva sokkal lassabban merül az akksi, mint a másodikkal - tudom, hogy ez furán hangzik, de a 100%-os szint gyorstöltővel kimaxolva láthatóan mást jelent, mint a vezeték nélküli töltővel elérve. Míg az első esetben a következő nap délutánjáig ki lehet húzni 90%-on, beszélgetéssel együtt, a másodikban erre esély nincs, 20-30%ot is esik a töltöttség akár nyugalmi keret között is.
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Pjotr
senior tag
válasz Litván Zongora #7324 üzenetére
Szabotázs Ez furcsa. Azt gondolnám józan paraszti ésszel, hogy az áram az áram, bárhogy is tesszük az akkuba. Na, ezt jól megfogalmaztam...
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Litván Zongora #7324 üzenetére
Igen ez már több készüléknél is felmerült, én sem értettem soha miért van, de létező jelenség. Másra nem tudok gondolni mint a visszajelzés "csal" a vezeték nélküli töltésnél, tehát valójában kevesebb nafta kerül bele mint amit visszajelez.
-
lacus83
senior tag
válasz nbukta77 #7329 üzenetére
Szerintem semmit
Adat használat statisztikára használ valaki valamilyen appot a gyári megoldás helyett?
Nálam abszulut pontatlan.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
spartan44
tag
válasz nbukta77 #7329 üzenetére
Teljesen jó telefon, főleg a videós képességei. (És az is egy kedves gesztus a Samsung-tól, hogy ők még mindig nem vették ki a jack dugót. Bár kicsit ilyen fából vaskarika, hogy az előrendelők meg megkapják a Galaxy Buds-ot.)
Ha most állnék telefon vásárlás előtt, nagyon agyalnék közte és a Mate 20 Pro között, de így, hogy egy ideje használom ezt a telefont, annyival többet nekem(!) nem tudna nyújtani, hogy megérje lecserélnem rá.Valami ehhez hasonlót próbáltam anno leírni Gyakorin is, egy ilyen témájú kérdésnél, persze, hogy a Samsung-fanok be is támadtak ezért:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__9759449-mi-a-velemenyetek-a-most-bemutatott-samsung-galaxy-s10-szeriarol
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__9785523-galaxy-s10-vagy-mate-20-pro
-
AngelH
aktív tag
Csak az akar Samsungot, akinek még soha nem volt. S7Eről váltottam pár hete Mate 20 Prora, ég és föld. Múlt héten Tnél egymás mellé raktam a kettőt (S10+ vs Mate20Pro) kijelzőbe nem láttam különbséget, eltekintve a kivágástól. S10+ ellenben szaggatott, de ez lehet a korai sw miatt is (tesztek nem ezt mondják, durvábban erősebb a kirin az exynoshoz képest. Kamera... hát mit mondjak, S7Et egekbe dícsérték, a valóságban nem voltam a képminőségtől elájulva. Emiatt Matetől sem vártam sokat, de mivel az S7 megmaradt egymás mellé raktam a kettőt fotóba... Ég és föld! Soha többet Samsung!
-
vasi89
addikt
A kiallitott telefonok mind laggolnak. Ugyan ezeket írtak sokan anno a mate20rol is. Mondjuk számomra semleges az s10+ viszont a sima és az s10e az bejon. Ha most vennék telefont lehet hogy az s10e lenne a befuto csak nem ezen az áron.. Drágább mint a sima mate20
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Ma újraindítottam a telefont és megjelent a volte Eddig nem volt...
Ezt, hogy és miért? Nem értem, pedig a számomhoz eddig is aktíválva volt, legalábbis mytelenoron ezt láttam...[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Ez mar a masodik mate 20 prom. Zold szinben. Otthon forgalmaznak zoldet? Media oldalan nem nagyon lattam.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
safizoo
tag
válasz Litván Zongora #7323 üzenetére
Én is pont így vagyok vele. Kipróbáltam én is mást, de elég gyenge mind. Utálom ezt a hányómon és kiválasztom az ékezetes betűt. Ha találtál vmit szólj...
-
Pjotr
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest