- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duffy
csendes tag
válasz Gyugyu1987 #27796 üzenetére
Igen, én sem találtam jobbat. De sajnálatos módon a 9-es verziótól butítottak rajta. Nincs választható rögzítési mód és a felvétel minősége is rosszabb, mint a 8-as alatt lévővel.
-
bandigyerek
senior tag
válasz kromatika #27797 üzenetére
Nem. A RAW mód a (raw=nyers) kép eredeti pixeleit tartalmazza úgy ahogy az érzékelőről lejön. A kamera szoftvere semmilyen módosítást nem hajt végre a képen. Színek, kontraszt, optikai korrigálás... ez mind hiányzik. Ezeket neked kell egy külső szoftverrel megcsinálni. Azért mondják, hogy jobb a RAW, mert egyrészt a saját szájízed szerint alakíthatod a kép tulajdonságait (lsd. fentebb), másrészt mivel a teljes képi adathalmaz a rendelkezésedre áll a szerkesztésnél ez veszteségmentes, és tágabb határok között való szerkesztést tesz lehetővé. (azt azért tegyük hozzá, hogy ez a veszteség nem igazán látszik normál körülmények között)
Ez ugye jó, mert ha valami nem tetszik, még veszteség nélkül korrigálhatsz, másrészt külső szoftver kell, meg nem kis meló. Az, hogy ez Neked megéri-e, avagy sem, ezt neked kell eldöntened. Egy próbát megér, hogy lásd, miről is van szó. Aztán ha úgy gondolod, hogy csak időpocsékolás, mert a képek amúgy is jók, akkor kikapcsolod, mert senki nem tépi le a fejed érte.
-
-
LR
csendes tag
Ma reggel a hisuite feldobta nekem a 9.1-et, viszont mivel melóban voltam ezért nem töltöttem le, gondoltam majd otthon. Erre most nézem és se a hisuite se a hicare se a beállítások nem ajánlja fel a frissítés lehetőségét. Van valakinek valami ötlete, hogy miért lehet ez és hogy hogyan lehetne ismét előcsalogatni a frissítést?
-
zoleeno1
veterán
válasz karldergroße #27808 üzenetére
Neked... Esetleg... Sokan nagyon várják az AOD bovites, illetve javitas miatt, vagy pl az új, gyorsabb fajlrendszerért.
Ennel sokkal jelentéktelenebb, alap biztonsági frissítések miatt is sok hsz szokott szuletni.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
xZer0kidx
senior tag
válasz karldergroße #27808 üzenetére
Remélem nem indul el sokadjára az a szokásos okfejtés, hogy esetleg "gáz,ciki,stb." mert várok/várunk egy frissítést. Kinek mi a jelentőség pl. javított AOD, de én személy szerint örülök, hogy a Huawei fülesemet tudom a telefon usb-jével is tölteni ezentúl. Tudom bagatell dolog, de mégis.
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Braavos
tag
Ezt a hisuite alkalmazást hol lehet megtalálni?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz robee19 #27811 üzenetére
Kicsit pontatlanul fogalmaztam a Huawei Freelace bluetooth fülhallgatóról van szó. Emui 9.1-el a Hipair-t használva és a Freelacet szétszedve a beépített usb-vel etethető a telefon segítségével. Ez 9.0-val még nem működött [link]
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
g4mer
senior tag
Végre nem omlik össze a gboard naponta 10x. Csoda történt
Sic Parvis Magna
-
Bodor
veterán
válasz Gyugyu1987 #27796 üzenetére
Meg tudnád mondani, hogy 8.0-án hol találom a gyári hangrögzítőt?
-
Gerybut
tag
Gyerekek, nem megy ez az AoD dolog a huaweinek..
Oké h faszább lett, de pl ha messengernél ha fent hagyom a billentyűzetet és lezárom a telót, ott van a billentyűzetet ikon az aodon, meg a google focilabda, ha vmi meccs van...hát érdekes.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Bodor
veterán
válasz Gyugyu1987 #27820 üzenetére
Akkor rosszul tudom, hogy 8.0-án alapból benne van valahol, nem kell kimenteni sehonnan?
-
ClioRS
őstag
Telekom 1 SIM-re megjött HiSuite-on keresztül, pedig utolsók között szoktam megkapni a frissítéseket.
-
Bodor
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
Hali!
Csak egy kis beszámoló...7. hó 22.-én küldtem a szervizbe a telefont, mert meghalt. Kijelző elmosódott, színes vonalak jelentek meg, majd miután kikapcsolt se kép se hang. Töltést se vette...
Teljes készülék cserét kaptam, elméletileg.
Ma jön az új telefon, majd írok ha megkaptam. -
ClioRS
őstag
Valamit faragtak az értesítéseken a 9.1 alatt, A spotify színes az értesítési sávban, talán kicsit az alakja is más, illetve a kocsiban megjelent az ismétlés és a véletlenszerű lejátszás gomb is ha BT-n csatlakozik a telefon, eddig ez nem volt ott. Ez nem tudom, hogy pontosan mihez kötődik, de jobb mint volt.
-
törölt tag
Most jött meg a posta.
Visszakaptam minden papírt, amit beküldtem, illetve egy full üres Huawei dobozt!!!!!!! -
törölt tag
A szerviz irta, hogy teljes keszulek csere lesz, de naluk nincs keszleten, rendeltek a gyartotol.
Aztan tegnap azt, hogy a keszulek megerkezett, kuldik a kert szallitasi moddal.
Itt bovebben leirtam mindent.Erre most jott a postas, amikor elobb irtam ide elotte nemreg.
Huawei zacsi, ures doboz, papirok.
Huawei ugyfelszolgalat azt mondta hogy a jegyzokonyvon van egy csereutalvany szam, azt kell bevaltani a keszulek vasarlasi helyen.
De engem felbasz, hogy a szerviz meg azt irta hogy az uj keszulek megerkezett hozzajuk es kuldtek postan.
Most megyek mindjart Telekomhoz...
Aztan ha cumi van, akkor postara jegyzokonyv. Nem volt meg ilyenem, nem tudom hogy mi hogy mukodik. -
wwhy
veterán
válasz #04441088 #27834 üzenetére
Posta részéről sajnos buktad: RAM-ot küldtem, ajánlott levélként, de üres borítékot kapott a címzett. Kivizsgálták, és megállapították, hogy sajnos nem igazolható, hogy nem felnyitás után tűnt el a küldött termék, ezért kártérítést nem fizettek
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
törölt tag
Na most jöttem ki Telekomtol és közben írt a szerviz is.
Azt írták, hogy végül csereutalvanyt kaptam.
Csak akkor miért szopattak be tegnap, hogy küldtek a készüléket? Meg miért volt egy üres Huawei doboz a csomagban?
Aztán most azt kellene eldontenem, hogy iPhone 8 plus vagy P30 Pro legyen helyette. A P30 Pro - ra egy 5 ost kellene fizetnem, az iPhone listaára egyezik a mate vásárláskori listaárával. -
GEIL
addikt
válasz #04441088 #27840 üzenetére
p30 pro
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
törölt tag
P30 Pro lesz.
-
eurolac
senior tag
Sziasztok!
9.1 frissítés után nálam nincs a fotónál már a supermakro mód. Sima makro-t hoz a szoftver de alig találja a fókuszt.
Aki szokott fotózni vele és megkapta a 9.1et megnézné h tényleg kivették a supermakro-t belőle? Előre is köszönöm.Eurolac
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Filmvilág
- További aktív témák...