- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #449 üzenetére
Én arra gondolok, hogy a térkép és/vagy a beállított mail fiókhoz kapcsolódóan kér helymeghatározást.
Kapcsold ki, ha nem használod, de még jobb, ha pontosítod a beállítást:
A helyhozzáférés menün belül a 2. sor a "Hely üzemmód", abba ha belépsz akkor ott lehet állítani, hogy mi alapján mérje be a helyzetedet (a beállítás szerint változik a pontosság is). Nem tudom mennyire mobilnetezel vagy wifi -zel, de ezzel a kettővel, illetve a GPS -vel vegyesen határozza meg a helyzeted. Én elég sokat használom mind a 3 -at, így ennek azért nem lehet jelentősége. A "Helyik üzemmód" -on belül amúgy értelemszerű 3 fajta beállítás, hogy mi változik.Egyébként ez leginkább a navigációja miatt jön jól.
Én erre gondolok. (Gondolom még nem voltak ezek a dolgok bekapcsolva a telefonodon, mióta megvetted, hogy megtörténjem a meghatározás)
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz #86973952 #451 üzenetére
Igen a helymeghatározás nem volt engedélyezve (Azért kösz az ötletet), ezért valamelyik alkalmazás folyton "szólt" hogy nem jó. De már nem csinálja, szerintem vagy az időjárás windget vagy ott a helyhozzáférés menüpontban nem volt engedélyezve, erre bekapcsoltam és azóta egyszer sem láttam
Amúgy meg kezeli a 64gb-os kártyát, mert kiderült nem a kártyával volt a gond hanem az USB-s adapterrel, mert a mai napon vettünk egy MicroSD to SD kártya átalakítót és azzal tökéletesen ment a gépen, és sikeresen le tudtam formázni, egy képet ráraktam hogy megnézzem a telefonon mi a helyzet, és így már felismerte, és tökéletesen működik. Tehát most már 16+64gb al kell beérjem
-
Atlantisz48
őstag
válasz Atlantisz48 #452 üzenetére
Szerk:
Amúgy ez a telefon támogatja az 5ghz-s wifi frekvenciát? Szerintem kéne támogassa, csak nem találok semmi infót erről, szerinted?
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #453 üzenetére
Nem tud ac-t, n/g/b -vel fut.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Atlantisz48 #453 üzenetére
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #459 üzenetére
N-ben van ilyen variáns, de 150 Mbps-nél nem ígér többet. Még hírből sem ismeri azt.
Amúgy G3 már tudja, de nincs az az isten, hogy LG -nél maradjak, alig várom hogy lecseréljem azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #417 üzenetére
Ujjlenyomatokat mennyire gyűjti?
-
zola-
őstag
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne, hogy honnan tudom megallapitani a telefonrol, hogy szolgaltatos e vagy gyari fuggetlen ha nincsennek papirjai?
-
alien19
tag
Sziasztok ma megvettem én is ezt a gyönyörűséget Eddig minden jò, gyors szép és okos Viszont a t-nél vettem és független Egyébként korrekt és szép képeket csinál
Galaxy S22U/PS 3/PS4 Pro/PS5/XOneX/SeriesX/Nintendo Wii/NSW/LG G2 OLED/ PSN ID: gzsolti
-
-
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #463 üzenetére
Köszönöm, akkor majd meg is rendelem ebayen, hogy majd ha meg lesz a teló akkor már kéznél legyen. Attól meg is lehet rendelni aki te linkeltél?
-
törölt tag
1 sim -es vagy dual? Egyébként én papírok nélkül semmiképp nem vennék telefont, főleg ha nem 10 ezer forintos kategóriáról van szó. Mivel ha mostanság vette 2 év hűségre és szintén valami oknál fogva hiányzik róla a szolgáltatói korlátozás, akkor ha nem fizeti a számlát nézel egy nagyot, amikor letiltják.
Amúgy T-től került már ki pár telefon, amin nem volt szolgáltatói tiltás. Pont pár nappal ezelőtt mesélték egy másik márkával kapcsolatban. Úgy, hogy előfizetéssel vette a figura. Max. 1 héttel ezelőtti vétel.
Mellesleg G3 jobb telefon, viszont én LG -ről váltottam P7 -re és jövő tavasszal a G2 -vel sem maradok a márkánál.
-
törölt tag
Utálat nincs bennem, még idézőjelben sem, csak van pár negatív tapasztalatom így jópár év után velük kapcsolatban. Ahogy ez a Samsung -nál is így volt, csak velük több mint 10 év után. Viszont a két márkát minőségileg, megbízhatóságát, használhatóságát, nem sorolnám 1 szintre, az LG -t általánosságban jobbnak tartom, de majd elválik mit hoz a következő időszak, hónapok, mert lesz néhány változás náluk, talán pozitív írányba, úgy tűnik. Kivárom a tavaszt, addig próbálgatok még pár újabb LG -t, aztán meglátjuk, de erősen húzok más irányba
Egyébként TV-ben 100% LG párti vagyok
-
törölt tag
Mivel manapság elég fontos, hogy egy telefon multifunkcionális legyen, így sokak számára a kamera, illetve a képek minősége sem elhanyagolható tényező. Aki vásárlás előtt áll és lényeges számára ez a kérdés, annak szerintem jól jön, ha lát pár képet, ami P7 készülékkel készült.
Töltöttem fel néhány képet, amit ti is meg tudtok nézni. Természetesen a feltöltős oldalak némileg rontanak a minőségen, de a linkre kattintva (illetve majdan a képekre) nagyíthattok és megnézhetitek részleteiben is.
Lényeges viszont megemlíteni néhány dolgot:
- Ez a mini sorozat leginkább a közelről készült, mivel sokszor itt ütközik ki a minőség vagy az ellenkezője.
- A linkeken nyers képeket láthattok, tehát sem a telefonon, sem pedig utólag nincs kozmetikázva, máshogy állítva. 13 mp, normál fényképezési mód, alap beállításokkal, semmin nem változtatva. Utólag sem retusáltam, nem nyúltam hozzá.
- Egy-két helyen koppintottam, hogy melyik pontra életsítsen, de ez látható is némelyik képen (pl. gomba).
- Jó és közepesen jó fényviszonyok között készültek.Tehát a képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Valakinek van rá igénye, illetve szeretne látni más viszonyok között is képeket ezzel a telefonnal, akkor az szóljon és megpróbálom értelmes időn belül belinkelni ide. Gondolok itt: lámpafény mellett, sötétben vaku nélkül egy fényforrásra (esetleg tűzre), sötétben vakuval, sötétben városi látkép, szürköletben készült képre.
Nem minősétés miatt vagy a saját tehetségem, esetleg tehetségtelenségem szerettem volna mutatni, inkább azt, hogy milyen közeli képeket lehet vele készíteni egy átlagos felhasználónak.
Egyébként gyorsan élesít, állít magától. FHD minőségű videót is készítettem, de mivel családi témájú, azt nem tenném fel ide Viszont annyit meg kell jegyeznem, hogy az utóbb említett videó módban lassan élesít, ha távoli pontról megyek elég közelire. Mindegy hogy lassabban vagy gyorsan teszem azt.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #477 üzenetére
A tok, de a fólia? egyelőre én azt vennék.
-
Tompie
őstag
válasz #86973952 #476 üzenetére
Köszönjük a képeket, de közeli (makro) képekben már a P6 is kiválónak volt modható.
Jobban érdekelne általános fényképezés közben, hogy teljesít pl azok közül a témák közben amiket te is felaoroltál. Normál fényviszonyok mellett, este, lakásban ...
De köszönjük még egyszer -
kopidu
csendes tag
Sziasztok én kb 2 hete vettem a telenorrtól,81 k ért.Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele,semmi akadást nem tapasztalok,igaz rögtön frissítettem. A gyári fóliát levettem mert nagyon tapadt,fólia nélkül használom "zsebben " és semmi karc nincs rajta,és legnagyobb meglepetésemre független. Úgyhogy én csak ajánlani tudom...
-
Tompie
őstag
A szolgáltatók raknak a külsejére saját logós plecsnit?
Mert pirosnak, lilánal szokása kék szolgáltatónak annyira nem. -
törölt tag
P6 nekem egyszer volt a kezemben (max. 10-15 percig), makróztam vele. Nem véletlenül kezdtem érdeklődni a P7 -ről, aztán meg is vettem Sötét részeken neki is volt problémája az élsimítással, ha nem voltak annyira jók a fényviszonyok. Bár nem mindenkinek van tapasztalata a Huawei -ről, azért dobtam fel (ettől függetlenül én is óvatosan álltam a kérdéshez). Egyébként az hogy 13 mp másodlagos, de ezt biztos te is tudod.
Pl. szürkületnél, szabadtérben nagyon sok telefon szerepel le, majd megpróbálok olyat is lőni, de szerintem annyira nem lesz tuti.
Egyébként ha jól emlékszem a pirosnál sem láttam plecsnit egy másik telefonnál, pár napja. De úgyis megyek még vissza lefixálni a bizniszt, szóval majd megnézem.
Egyre több helyről hallok, hogy gyárilag független teló kerül ki szolgáltatótktól, most már én is megnézem... Ennek a veszélyét csak ott látom, hogy valakinek eladnak egy ilyet telót 2 év hűségben papírok nélkül, aztán koppan amikor a szolgáltató tiltja.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz #86973952 #485 üzenetére
Tudom, hogy a P6 csak makróban nyújt jó képeket egyéb körülmények közt elvérzik még max szabadban jó fényviszonyok közt jó. Ezért is érdekelne a P7 nem optimális körülmények közt. Ami számomra csak kíváncsiság, nem vagyok nagy fotós meg úgyis P7-et veszek
Októberben jár le a 2 éves ciklus a flottánál amiben vagyok és akkor dől el, hogy melyik szolgáltatónál leszünk és készülék ajánlatban lesz-e P7 Ezért érdekelt, hogy plecsnizik-e vagy marad akkor a független vásárlás (nem csak a plecsni miatt vennék függetlent)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyébként Arénában a földszinten, standos telefontartozékos üzletben lehet kapni egész jó minőségű fóliát. Az más kérdés, hogy P7 -re 1.500 HUF (rá is teszik). Kutya ráharapott (P7 előtti telóra), na nem olyan durván, csak úgy gondolta, hogy idehozza nekem a telefont, aztán a fognyomokat számolgattam a kijelzőn. Legnagyobb meglepetésemre csak a fóliára került rá a bibi, meg a hátlapra. De én is maradok a Nilkinnél minőségben és árban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én inkább nem írnám le milyen lett a végeredmény annál, amit én tettem fel...
Egyébként megkérdeztem a piros szolgáltatót erről a független témáról. Azért őket, mert ott volt dolgom és a 3 szolgáltatóból csak velük kapcsolatban nem hallottam ilyet. Szépen felvázolta a történetet, hogy miért van ez, aminek a felénél elvesztettem a fonalat, de annyira nem is érdekelt, hogy most órákig erről beszéljek A lényeg viszont az, hogy előfordul, náluk is. Leginkább nyugatabbról keletre visszadobott, nem népszerű vagy színében nem népszerű (több változatnál) terméknél, illetve egyéb okból. Ő konkrétan Angliát mondta, mint küldő ország. Viszont szolgáltató-ügyfél szempontból ennek semmi jelentősége nincs, az már egy másik dolog, amit feljebb említettem, hogy elég szépen vissza lehet vele élni, átverni másokat eladáskor...
-
Evil Snowman
őstag
válasz Evil Snowman #477 üzenetére
Jaaaa.
Igen arról a linkről rendeltem a fóliát. -
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #492 üzenetére
Akarod mondani tőle? amúgy a hátlap fólia is minőségibb, ha nem használok tokot az is véd majd (a mikro karcok ellen)?
-
Evil Snowman
őstag
Igen. Bocs csak szét vagyok csúszva, itthon rohadok egy frankó hörgőgyulladással (all hail the klíma ) és kissé szét vagyok esve.
A hátlapi fólia pont arra elég, hogy a karcoktól megmentse a gyári üveg hátlapot. Az alatt a másfél hét alatt, amíg meg nem jött a tok, addig egyáltalán nem karcolódott.
Szvsz hosszútávon is bírni fogja, max majd lecseréli az ember, ha nagyon ergyán néz ki. A lényeg szerintem, hogy a hátlap maradjon makulátlan az esetleges későbbi értékesítés miatt. -
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #494 üzenetére
Jobbulást!
Én tok nélkül meg akarom védni szépségét és mivel nem szokásom "dobálni" így a fóliát elegendőnek vélem a karcok ellen. -
Tompie
őstag
válasz Evil Snowman #494 üzenetére
Amúgy jó minőségű csak hátlap fóliát is lehet kapni?, mivel előreláthatóan az gyorsabban fog elhasználódni, gyakrabban kell majd cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz Atlantisz48 #497 üzenetére
Ha majd 1x tokot veszek pont szilikont nem fogok abban lenne a legcsúnyább
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #497 üzenetére
Klasszikus szilikon tok nem nagyon van itthon, inkább ez a gumis valami, ami nagyon ronda és piszkálgatja a fóliát a peremnél, mert annyira nem passzos a tetején (amúgy egyik sem).
Keret amúgy nagyon frankó hozzá kinézetben, elől-hátul fóliával. Csinos
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest