Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidu
csendes tag
válasz
üzenetére
Én 2 hete használom zsebben de semmi karc nincs rajta, meg nem azért vettem,hogy ne láthassam " teljes pompájába", azért takargassam fél -egy éven át, hogy valaki 5k -val többet adjon érte. Ez olyan mintha vennél egy luxusautót és a garázsba tartanád vagy ha esetleg kimész vele az útra ,akkor nejlonba csomagolnád.De lehet ,hogy ez csak az én véleményem....

-
kopidu
csendes tag
Szerintem egy ilyen gyönyörű telefont kár takargatni különböző tokokkal ,meg fóliákkal ,ennek a telefonnak pont a külseje a lényeg,én levettem minden fóliát róla . Napsütésbe a hátulja eszméletlen gyönyörű ,sokkal többen megbámulják mint az s 5 telefonomat.

-
kopidu
csendes tag
Sziasztok én kb 2 hete vettem a telenorrtól,81 k ért.Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele,semmi akadást nem tapasztalok,igaz rögtön frissítettem. A gyári fóliát levettem mert nagyon tapadt,fólia nélkül használom "zsebben " és semmi karc nincs rajta,és legnagyobb meglepetésemre független. Úgyhogy én csak ajánlani tudom...

Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23
- DJI Osmo Pocket 3
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest