- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz zeon.hu #24950 üzenetére
Én már nem tudom mit csináltam, a touch recovery által formáztam én már mindent amit értem Üres rendszer lett, majd mondom mi veszteni valóm van, elindítottam a zip telepítést. És csodák csodájára felment a főzött rom mindenféle fennakadás nélkül.
Most szépen muzsikál, igaz forrósodik mint állat..
Kell pár nap mire beáll.
Remélem anyám 3 nap múlva nem fog rinyálni hogy nem jó a teló, mert fingom sincs hogy kell visszatenni rá a gyárit
dload mappás sztori sem sikerült, folyamatosan a touch recovery akármi jött be.Mellesleg a Kingo Root működik a telóra.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
TomWexX
addikt
válasz Aryon87 #24951 üzenetére
Ha esetleg mégis szeretnél visszatérni a gyári romra, akkor a P6 toolkit-tel felrakod a gyári recovery-t és máris működik a 3gombos telepítés.
CM gyárilag rootolt, nem kell külön root app, a beállításokban megtalálod valahol a root jog bekapcsolását.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
zsnorbi21
tag
Udv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Rootoltam a telefont,felment a cwm recovery installert, feltelepitettem, de amikor ranyomok hogy boot into recovery nem történik semmi. Egy idő után kiirja hogy a program nem válaszol. Mit tudok tenni? A CM-et szeretném feltelepiteni, de ennél tovább nem jutok sajnos.Előre is köszönöm!
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja boldog tulajdonosa vagyok egy p6-nak. Nagyon elégedett vagyok, pedig volt már note2-m, z1 compactom, t2 ultrám, Iphone 4s Lumia 535 stb. Viszont kicsit megrémisztett hogy páran írták hogy elvált a kijelzőjük. Ez mennyire gyakori jelenség? Mennyire kell félnem ettől? Hogy tudom megelőzni? Előre is köszönöm a válaszokat. És az eddigi segítséget, mert a ti írásaitoknak hála B708-at futtat a kicsike.
Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
-
Newlachka
őstag
válasz Pistike1985 #24955 üzenetére
szia,
ez sajnos széria hiba megelőzni nem lehet. esetleg van még garanciád? amúgy ezt a dolgot úgy veheted észre, ha fény felé fordítod a kijelzőt akkor a szélénél ilyen fényes csíkot kell látnod.
Ha van garancia viheted is szervizbe megcsinálják.
Fizikai és egyéb hátránya elvileg nincs csak esztétikai. -
Pistike1985
aktív tag
válasz Newlachka #24956 üzenetére
1hónap gsm-es garancia van rá. Sötétben a kijelző jobb szélén picit világít. Kell félnem tőle? Hogy javítható? Sokba kerül ha esetleg elválik. Teszik a telefon nagyon, nem szeretnék megválni tőle, de ha tönkremegy gyorsan akkor inkább még most leváltom a míg nem romlott el.
-
marilllyo
veterán
válasz Pistike1985 #24957 üzenetére
Páromnak a kijelző közepén lett. Sötét háttérnél lehetett látni egy világosabb foltot. TMX azonnal cserélte.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Pistike1985
aktív tag
-
Newlachka
őstag
válasz Pistike1985 #24959 üzenetére
A huawei logó felett alsó sáv körben
a kijelzőelválásban minden p6 érintett,de ahogy az előbb írtam semmilyen hátrányod nincs belőle kiesni nem fog a kijelző[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
válasz Pistike1985 #24961 üzenetére
nem tudom mivel én garanciálisan javíttattam.
egy biztos ha megbontják akkor már ugyanúgy nem lehet összerakni.
például nekem egy P7-esnél ilyen hiba van.
még garanciaidőben visszaküldöm.
remélem a kék pöttyöt látjátok a kijelzőn, na az a hiba(a sarka csak azért világosabb mert nem bírtam normálisan fényképezni): -
Aryon87
félisten
Kerdes: gyari rendszernel a telefon nem viszhangzott videocseveges soran, a CM11 alatt mind a 3 videocsevegos appnal viszhangzik (skype, viber, messenger). Erre van valami gyogyir?
Anyam szerint van meg olyasmi is hogy bejovo hivasnal a kepernyo nem mindig reagal. Hasonlo gondja volt a Samu Ace 2nel is, mikor a CM11 rakerult.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zsnorbi21
tag
ERRE Valaki??
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy rootolt B132-es sw-t használok kb. egy éve, viszont már hetek óta használhatatlanul belassul, és fagyogat is.
Újra tenném a rendszert, csak tanácstalan vagyok melyik verziót. Visszategyem a B132-t, esetleg B511? Ha jól láttam az összefoglalóban, most az az ajánlott legfrissebb ROM verzió?Köszi előre is!
-
Stehe
aktív tag
válasz Pistike1985 #24980 üzenetére
Köszi! Az már a 4.4-es? Illetve nem annál a verziónál van a para, hogy nehéz visszaállni róla másra?
-
-
Pistike1985
aktív tag
4.4es. Kicsit macerásabb visszaállni róla, de szerintem aki felrakja, nem vágyik régebbire. De ez az én véleményem. Látom olvastad a eddigiek, akkor láttad hogy sokan dicsérték. DE nem akarlak rábeszélni.
[ Szerkesztve ]
-
Stehe
aktív tag
válasz Pistike1985 #24983 üzenetére
Igen, valóban midenki dícséri...
B132-re felmegy a 3gombos módszerel?
Illetve a B708_Repack_NeoArnet.V3 verziót kell feltenni, az egy utolsó, stabil verzió?
-
Pistike1985
aktív tag
-
Stehe
aktív tag
válasz Pistike1985 #24985 üzenetére
Köszi!
Szerintem megpróbálom a B132-re, ha nem megy akkor felteszek egy másik verziót. Mivel már sokadik rom van a telón, szeretnék egy teljes clean installt feltenni, hogy telepítéskor semmi felesleges fájl ne legyen a telón. Erre van mód? És ha igen, ennek mi a folyamata?
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
nagyon régen jártam erre, mert a nejem P6S telefonja (a P6 Dual-SIM-mel és eltérő SOC-cal szerelt verziója) egészen eddig - tavaly májusban vettük - jól működött. Nagy gond most sincs, de nagyon furcsa jelenséget produkált:
a téli időszámítás kezdetekor a telefon magától átállt az egy órával korábbi időre, de az EMUI beépített óra-időjárás widgetje nem. Azóta is egy órával későbbi időt mutat, bármit is csinálok. Kitöröltem az app adatait, letiltottam majd újraindítottam, csináltam a gyári recovery-n egy cache törlést, de semmi. Most már csak a gyári visszaállítás jöhet, de azt szeretném elkerülni.
Csinált már másnak is ilyet? Van valami ötlet a megjavítására? (Tudom, tegyek fel egy másik widgetet -- ezt meg is tettem, de akkor is zavar a jelenség...)
Mellékelek egy képernyőmentést, ahol az állapot-sorban jobbra fent ott van a normál idő, a widgeten pedig az egy órával későbbi.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ctibor #24988 üzenetére
P7-en is ezt csinálja.
nem használom én sem, de tényleg bosszantó
3 időjárás widget van gyárilag, csak az utolsó mutat 1 órával többet.szerk:
viszont az időjárás alkalmazáson belül a beállított város adatai frissülnek, de az aktuális nem ("nincs frissítés").
kilőttem a recent listából, utána frissült, viszont az óra ezután se változott.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Sokat kínlódott a telefonom a Gps el.Csináltam egy gyári visszaállítást, most meg abszolút nem talál műholdat.
Arra gondoltam hogy rootolom a telót, mert írtátok, hogy akkor megjavul.
Az a baj hogy nem találok sehol, pontosan, szájbarágósan leírva egy menetet.
Valaki esetleg segítene, hogyan tudom legegyszerűbben megcsinálni? -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ezeket hol találom: China-Version C17 (P6-U06V100R001C17BXXX)
Europe-Version C00 (P6-U06V100R001C00BXXX)Válaszokat előre is köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
akaido
addikt
válasz zsolti72837 #24995 üzenetére
Ha a kérdés az infó fellelhető helyére vonatkozik, akkor: Beállítások/A telefonról menüben.
-----------------
Más:
Érdemes-é az 1.6-os EMUI-t 2.3-ra frissíteni?
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
akaido
addikt
válasz zsolti72837 #24997 üzenetére
"Fontos!
Az Ascend P6-ból létezik európai és kínai verzió is. Nem mindegy hogy a mi európai verziónkra milyen frissítés kerül, ugyanis a kínai rom kivégzi a bootloadert, és a telefon végérvényesen használhatatlan lesz!
China-Version C17 (P6-U06V100R001C17BXXX)
Europe-Version C00 (P6-U06V100R001C00BXXX)
Valamint ugye léteznek P6-U06 és P6-U00 készülék verziók.A miénk U06.
Erre mindenki figyeljen oda!"Az összefoglalónál többet nem tudok hozzátenni.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
zsolti72837
addikt
válasz akaido #24998 üzenetére
Köszönöm.
MÁS: Ha van frissítés azt le lehet tölteni telefonról is vagy nettről kell leszedni?
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zeon.hu
nagyúr
válasz lacuska74 #24994 üzenetére
talán nem kell root.
tedd fel ezt. szabad ég alatt indítsd el, felül csavarkulcs ikonra böksz-"A-GPS kezelés"-Letöltés (aktív netkapcsolat legyen a letöltéshez, 1-2mp alatt megvan).#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest