- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveh
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #24504 üzenetére
Te azt használod? És van magyar?
Most már teljesen összezavartok
Valaki adjon nekem pls egy normális, stabil, jól működő verziót és felrakom rá -
-
daveh
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #24506 üzenetére
Szóval az a b635 egy jól működő nem rootolt 3.0 ??
Nekem root nem kell. Páromnak tenném fel. Csak egy jól működő, megbízható 3.0 felület kellene.
Független a teló. Még garis. -
sisqoboy2
tag
sziasztok. most jott vissza a telom a szervizbol es egyaltalan nincs fokusz a kameraban. valakinek valami otlete? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
tlacee
csendes tag
válasz sisqoboy2 #24510 üzenetére
Nekem a kamerát védő üveg belülről zsíros, koszos volt a szerviz után. Egy pengével lepattintottam és megpucoltam, majd visszatettem a helyére. Kétoldalú ragasztóval volt szerintem eredetileg odaragasztva, most is stabil.
úgy kell melegvizet csinálni, hogy a langyosból ki kell venni a hideget
-
kishabo001
csendes tag
sziasztok olvastam hogy mindenkinek tetszik a B708 v3 as rom. Az a kérdésem hogy a B520 a jelenlegi rom rajta és egyszerű 3 gombossal fel tudom tenni ? vagy kell előtte valamit csinálni ? ha igen akkor letudnátok írni mit ??
-
vandecastele
újonc
Szevasztok, most regeltem,de már régen olvasom ezt a fórumot. A GPS javítása miatti root-ot leszámítva gyári még a telóm, nagy bajom nem volt vele, igaz nem is hajtottam. Hozzászoktam, h naponta tölteni kell, illetve ahol tehetem töltöm napközben is. 2 dolog zavar; a melegedés és az akksi gyengedége. A GPS már rendesen megy, azt az itt találtak alapján javítottam.
4.2.2 Android és 1.6 emotion van rajta B 116-tal.
Ami miatt írok, h szeretnék linuxot rárakni, de sajnos ez nem megy dacára a részletes leírásnak. Tudna valaki ebben segíteni? Sikerült már valakinek? A konkrét hiba ott van, hogy hibát jelez és leáll a linux installer, ahogy elindítom a telepítést.
Egyébként nagyon jó teló, nem bántam meg, h megvettem!
Előre is köszi!
v. -
m.adri1
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem a korábban linkelt oldalról a Vodás B635-öt. Azt írta, hogy 2 részletben kell telepíteni. Az első dload\UPDATE.APP fennt van és működik, a kérdésem az lenne ha vodás UPDATE.APP-ot nem teszem fel az okoz problémát a későbbiekben?
-
m.adri1
csendes tag
válasz Zsocy155 #24521 üzenetére
És a gyári visszaállítást ettől függetlenül megcsináltad ugye?
Alapvetően az a problémám (nem röhögni ), hogy vettem egy kábeles selfiebotot a nyaralásra és sehogy sem tudom beállítani, hogy érzékelje a nyomógombot, pedig más telefonon hibátlanul működik Gondoltam egy frissítés megoldja a problémát, de nem történt változás.
-
daveh
tag
Nos, Akkor tudnátok linkelni egy Emui 3.0-t ami stabil, frankón működik, és ráhúzhatom egy független P6-ra? ( B520-ra) Sokan írtátok ezt a B708 v3-at... ezt feltehetem? Nem lesz baja? Illetve egy linket kérhetek hozzá?
-
Tomasz8
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Huawei P6 telóm kb másfél hónapos. Megvétele után nem sokra ki lett root-olva (Kingo ROOT programmal) mert tele volt gyári felesleges alkalmazásokkal ( Füles, ÉvaMagazon, Onchat....) Körülbelül 2 hete elkezdte h magától újraindul. Vissza akarnám küldeni garis szervizbe. Kérdésem a következő lenne:
Kingo ROOT programmal el lett távolítva a root jogosultság. Egy hard resettel vissza jön minden gyári alkalmazás mit a root-oláskor törölve lett? Észre vehetik h root-olva lett? Ettől ugorhat a gari?
Köszi, Tamás
-
Tomasz8
csendes tag
válasz Newlachka #24528 üzenetére
Random mód szokott. Legutóbb is egész nap a zsebembe volt még az időt se néztem meg rajta napközben és egyszer csak hallom az indítási dallamot. Elővettem és akkor tűnt el a logó és kérte a pin kódot. Meg olyan is volt, hogy nyomkodtam és elvesztette a hálózatot és kérte a pin kódot. Semmi újat appot nem raktam rá amit esetleg ezt okozhatná. Mi az az sw-zés?
-
kishabo001
csendes tag
sziasztok b708 v3 on hogy tudok hívási képet beállítani mert a rendes módszerrel nem mutatja
Választ előre is köszönöm -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Ti hogy töltötök fel videót a face-re a P6 ról? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Volna egy kis gondom,ugyanis újra lett telepîtve a telefon a 3 gombos megoldàssal és a telefonszàmaim eltüntek. Van valami modszer arra,h vissza àllîtsam? -
duvi
nagyúr
Idézet a Téma összefoglalóból:
"Force upgrage esetén, a telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)
Ennél az utóbbi műveletnél elvész minden adatod a belső SD -ről, mert hard reset lesz a végén és újra kell állítanod mindent."
Ilyenkor csak külső forrásból tudod visszaállítani a névjegyeket. Pl. Google szinkronizációval (amennyiben használtad), vagy a SIM kártyáról, illetve külső SD kártyáról, ha régebben csináltál biztonsági mentést. -
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha telefonálok alig hallanak, de ha viberen vagy hangrögzítőn próbálkozok ott hibátlan a mikrofon. Lehet ezzel kezdeni valamit? Köszönöm. -
daveh
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem (még mindig B708 v3 téma. ) , hogy B520-ra rárakhatom simán helyi frissítéssel? Vagy csak dload mappába be és 3 gombossal ajánlott? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Tegnap újra telepîtettem a telefont a 3 gobos módszerrel. A P6-U06V100R001C00B111 verzióra.
Hogy előtte mi volt rajta azt nem néztem de ez a verzió nagyon szîvja az aksit. Soha nem volt estére 22% az àllapota.
Van valami aksi baràtabb rendszer? Mit ajànlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest