- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Hát elég halk a zenelejátszó Valami okosság hogy hangosabb legyen a zene?
Crypto
-
Aryon87
félisten
válasz #73596160 #24853 üzenetére
Üdv!
Eddig tartott a telefon stabilitása. Legalábbis ahogy anyám szavaiból veszem ki. Szokása túlozni, de amikor már sűrűn morog a teló miatt akkor ott már tényleg hibádzik valami. Anno a Samu Ace 2-vel is csinálta, de ott pár napra rá, itt meg kb fél év után.
Ha jól emlékszem a B520 rendszert raktam rá ami ugye sima gyári.
Nos, tapasztalatok és vélemények és linkek + magyar lefordítás kellene a telefonhoz készített atomstabil főzött romról, vagy akár stock romról (olvastam hogy B511 vagy B520 ami stabil), bár a főzőtt az jobb szokott lenni.. Tudom, nincs tökéletes, de azért minél több jó vélemény van valamiről, az általában jó
Egyelőre megpróbálok majd egy gyári visszaállítást, és utána megfigyelni mi merre hogy, de tartok attól hogy idővel hasonló lesz a vége.. Szerintetek?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tomacko
senior tag
válasz Aryon87 #24854 üzenetére
Szia.
Én anno a CM11-t használtam rajta, stabil, teszi a dolgát, ahogy a gyári B122 is tette nálam. Leírást meg nem tudok mellé, de az én nem létező nyelvtudásommal is elsőre feltettem az XDA-n lévő leírás alapján. Szóval úgy mondom, hogy számomra egyszerű volt mint a faék....
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Norbeee01
tag
Sziasztok! Nemrég újítottam egy P6-ost régóta szerettem volna kipróbálni. b510-es rom van rajta, rootolva és így, ezzel a rom-al jelenleg csalódás számomra a készülék. A b708-as romot szeretném kipróbálni rajta, de fogalmam sincs hogy fogjak neki... Rootolt b510rom-ra lehet telepíteni? simán felmásolom az sd kártya dload mappájába, kikapcsolom, 3gomb és már indul is a telepítés? Hangerő probléma kivan küszöbölve ezen a romon, vagy megint át kell írni a dolgokat? Köszi előre is a válaszokat!
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
marilllyo
veterán
Párom visszakapta a szervizből a telcsijét. Azzal sem foglalkoztak, hogy mi itthon házilag cseréltünk rajta hátlapot.
Ellenben felrakták rá a B535-öt. Azóta a készülék gyakorlatilag használhatatlan.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
T-s B107 volt rajta, ha jól emlékszem. Smooth volt. Tényleg...és ő aztán tényleg csak messenger, facebook meg instagram-ra használja.
Azóta folyton meg megfagy percekre.
Kap rá szerintem egy B111-et. Annál régebbit nem tudok előkukázni neki sajna.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
seria
tag
Sziasztok!
Ezentúl minden huawei cikkhez be fogom írni, hogy milyen egy szemétláda egy cég ez a huawei karöltve a tmx szervíz központtal. Mindenkit lepróbálok beszélni a huawei termékekről mégha nem is értetek velem egyet.
Nekem is elvált a kijelzőm és nem javították meg. Tudom, sokaknak megcsinálták de valahol el kell kezdjék a "nem rendeltetésszerűen használom a telefonomat" című mesét, hogy ne kelljen ezt az elfuserált P6-ot tömegszámra javítani.
Hivatkoztak arra, hogy leejtettem de csak a 3. levél váltásra addig az volt a téma, hogy ismeretlen eredetű folyadék volt benne. Ami igaz is lehet mivel elvált a kijelző és a nagy nyári melegben elkerülhetetlen, hogy bele menjen pára, izzadság, por stb. Nem beszélve arról, hogy a Telekom rosszul írta rá először az imei számát és kétszer utazott a szervízbe ahol több sérülés lett rajta mint volt előtte.
Feltöltök egy pár képet nézzétek meg.Az 5235-s képen látszik hogy a huawei felirat felett a fehér körvonal is kijelzőhiba.
-
Tomacko
senior tag
Szia.
Egyetlen kérdésem lenne csak. Mennyi idő telt el a hiba észlelésétől a szervízbe küldésig ? Amúgy te vagy a csalódott, elégedetlen szervizeltetők 1%-a. Mivel ez a szervíz ezidáig nagyon sok elégedett felet szolgált ki, köztük engem is. Rossz cuccot pedig minenből lehet venni ami tömeggyártásban készül szalagon..... lehet az akár a legdrágább márka is.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
seria
tag
válasz Tomacko #24861 üzenetére
Elég sok, nem tudom pontosan kb 1-2 hónap! Azért nem adtam le időben mert a T-nél nem adtak cserekészüléket amit azzal magyaráztak hogy nincs bent pedig kiderűlt, hogy már nem is adnak ki. Ha tudtam volna, hogy nem adnak nyilván előbb beadom. Más telefonom pedig nincsen.
1% ? Ebben is benne vagyok, gratulálok magamnak! Már úgy kezdtem az egésszel, hogy 72 órás cserét kértem mert hibás volt az elöző és ez a telefon se volt jó soha mindig volt valami baj vele.Igen, lehet tömeggyártásban hiba de azt egy "nagy" gyártó úgy csinálja, hogy beismeri és visszahívja az adott terméket. Tudod csinálhat valaki sz@rt de akkor ne árulja aranyáron, főleg hogyha nem ért hozzá.
De inkább én vagyok a hibás mert nem kellett volna ilyen telefont vegyek. A tanulópénz megvolt és megpróbálok lebeszélni mindenkit róla ha már én nem hallgattam annak idején okos emberekre, hogy óvakodjak tőle.[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
2 hónapnyi rendszeres nedvesség, izadtság után...... Ebbe a ki mit hogyan ad el dologba, meg áruvisszahívás témába ne menjünk bele...... felesleges. Ja és a nagynevű gyártók közé tartozik a Huawei is. A többi nagynevű sem hívja vissza a telefonjait, ez az autóiparban szokás leginkább, illetve olyan termékeknél, ahol szériahibából adódóan komoly balesetek is "születhetnek". Szóval no offense, semmi értelme. Én annó pl. Samsung telefonnal jártam meg szervíz téren, céges darab ként adtak vagy 3x- is a munkahelyen szóval nem saját választások voltak, mindegyikkel sok gondom volt és gyalázatosan szervizelték őket, céges Nokia telefonokkal szintén ugyanígy jártam, az a nyomógombos érintőkijelzős öszvér telefon bizonyítottan széria hibás volt, tudott róla a gyártó is....nem hívták vissza őket, a munkahelyen mindenki aki használta legalább 3x vitte szervízbe kivétel nélkül és ez nem nagyzolás, nem vagyok Háry János fajta gyalázat volt a szervíz munkája, Ezidáig egyedül a P6 szervízelése ért pozitívan.
[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
-
satee76
aktív tag
-
seria
tag
válasz kemotox #24866 üzenetére
A visszahívós példa erős volt de köztudott, hogy nagyon sok p6-nak elválik a kijelzője és ezt tudják is és mégis másra fogják rá.
Elküldtem ezen már túl vagyok. Ők csak a szervízre hivatkoznak akik az idegen anyag miatt nem javítják. Nem szedtem szét, nem dobtam vizbe, nem vágtam földhöz, fólia és a tok is mindig rajta volt. Szóval vigyáztam rá.
Egy "nagynak" nevezett gyártónak illene komolyabb ügyfélszolgálati rendszert is fentartani akik válaszolnak is a levelekre illetve a telefonhívásokra. Lesz@rják aki panasszal veszi fel velük a kapcsolatot.
Innentől kezdve a fogyasztóvédelem jön. -
Tomacko
senior tag
Mondtam, hogy no offense....... Nem, most NEM szidtam a szervizeket, ha szidok valamit, valakit azt egészen máshogyan szoktam Hidd el nem akarod tudni 2 hónapig gyakorlatilag nyitott házzal jártad az "országot", ne csodálkozz rajta, hogy elhajtanak avval, hogy idegen folyadék került bele... ha nem adnak vlahol csere készüléket, bemegyek a hasznátboltba, megveszem a legolcsóbb nyomógombosat vagy akárni éritős cuccot azt beadom a szervíbe az "aranyáron" vásárolt telefonomat.... ÉN így cselekedtem volna, jelzem, hogy nem kellett így tennem vele annó, mert volt, van itthon mindig egy használaton kívüli telefon a munkáltatóm "jóságából". Szerintem hatalmas felelőtlenség volt 2 hónapig nem szervizeltetni a telefont Amúgy ha nem teszem ki az autó tetejére, mint oly sokan már előttem - akiket ki is röhögtem, aztán magamat is mikor én jártam így - szóval akkor még mindig boldog tulaja lennék a patentul szervizelt telefonnak. Megjegyzem a leadás előtt már le ismondtam róla, hogy ezt valaha eladjam jó állaptban a pocsék régi szervíz tapasztalatok miatt.... csalódta és kellemes volt.... No offense még egyszer mondom
Sok sikert a fogyasztóvédőkkel.... komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbeee01
tag
válasz Norbeee01 #24856 üzenetére
Segítőkész fórumozók vagytok mondhatom... Na mindegy, végülis belefogtam lesz ami lesz alapon, szerencsére sikerrel jártam Ez a B708v3 egyszerűen csúcsszuper, gyors, gyönyörű, kompakt és átlátható, mindenkinek merem ajánlani B510-hez képest maga a megváltás
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Norbeee01 #24874 üzenetére
elég fent a B708-at beírni, egyik találat xda linkkel együtt.
sajnos többet nem tudok segíteni, elég nekem a P7 is
(elkélne ide is egy topikgazda)#?*@&!
-
Tomacko
senior tag
válasz zeon.hu #24875 üzenetére
Nem kell ide gazda, csak figyelmesen át kellene olvasnia mindenkinek a fórumot, aki használja a keresőt és tudja mit keressen az meg fogja találni. Én is ezt teszem inkább és akár 3-4-5 sok féle szóra keresek rá többfelé is google és egyéb keresőkkel is ha kell. De tudottam agyon beszéld dolgokra még akkor se kérdezek rá ha nem találom első körben a választ. Ez a módszer már csak azért is hasznos, mert sok egyéb szükséges dolgot is megtanulhat az ember keresés közben. A kérdezőknek meg csak annyit, hogy gondolják csak vévig milyen érdekfeszítő és felemelő, napi szinten ugyanazokra válaszolgatni amiket elég lenne csak visszaolvasni......na ezért kapnak kevés választ, nem azért mert nincs meg az emberekben a segítőkészség. Én már nem is írom le, hogy van összefolaló és ott kéne kezdeni vagy akár a keresőt használni, mivel felétételezem az alap fórumozói kultúrát mindenkiben, hogy tud ezekről. Valamikor úgyis meg kell tanulniuk
-
Norbeee01
tag
válasz Tomacko #24876 üzenetére
Már ne is haragudj meg, de nem szájbarágást kértem, csak két kérdésre sehol nem találtam választ a fórumon belül hiába használtam a keresőt és olvastam át többszáz hsz-t, mielőtt fel mertem tenni a kérdésem. Erre a két kérdésre sehol nem találtam semmit:
"Rootolt b510rom-ra lehet telepíteni?
Hangerő probléma kivan küszöbölve ezen a romon, vagy megint át kell írni a dolgokat? "
Nem vagyok együgyű, rengeteg okostelefon fórumán voltam eléggé aktív hozzászóló és szívesen segítek/segítettem eddig is bárkinek, nyilván ezért is hittem azt, hogy itt is mindenki segítőkész...
De mint írtam már, problem solved, feltettem a romot a rootolt b510-emre lesz ami lesz alapon, sikerült, minden zökkenőmentesen zajlott, a hangerő probléma továbbra is fenállt, itt is törölni azt a két sort a prop fájlból. 2 napja nyúzom ezt a romot, szép is, gyorsabb is mint a b510 viszont ugyanúgy melegszik és az akkuidőm sem lett jobb sajna...[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz Norbeee01 #24878 üzenetére
Szerintem az a soft jó rá amivel kijött az a telefon.
A soft-ok közti különbség szerintem placebo...vagyis..nem, hanem attól függ, hogy épp milyen kedve van és, hogy ül rá a hardverre. Nekem a legstabilabb az a B111 és a B511 volt. De mindkettő többször is volt a készüléken és hol jó volt, hol nem. Pedig aztán tényleg csak alapszinten használtam. Viber, messenger, hívás. Nagyjából ennyi.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Norbeee01 #24878 üzenetére
általában jobb, ha unrootolod, mielőtt új romot teszel fel, függetlenül attól, hogy az új pre rooted-e vagy sem.
hangerő huaweinél sajnos több eszközön halk, de a prop módosítása nem bonyolult.
új rom esetén kb 1 hét, mire az akksi beáll rendesen, ezt érdemes kivárni.#?*@&!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Norbeee01 #24881 üzenetére
amit még tehetsz, hogy a fölösleges alkalmazásokat törlöd/tiltod.
ilyenek az úgysem használt kínai appok, google könyvek, google zene, ilyesmik.
értelemszerűen ami soha nem kell, azt törlöd, ami később még kellhet, azokat tiltod.
természetesen mindezt kellő körültekintéssel, nehogy olyat is törölj, amit nem kellene!
Rendszer alkalmazás eltávolító. root kell hozzá. eltávolít bármit, de van kukája, amiből vissza lehet állítani, amit töröltél.#?*@&!
-
marilllyo
veterán
Tegnap párom telójára felraktam a Huawei oldaláról leszedett B111-et.
Nincsenek értesítési panel ikonok és elrejthető a navigációs sáv. Na erre varjatok gombot. Nálam ugyanonnam a T-s B107 csinálta ezt a B111 nem.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
CJ3
senior tag
A Camera kattanás hangját hogyan lehet levenni? mert állandóan hangot ad mikor fényképez és mindenki hallja pl vagy odanéz
Crypto
-
CJ3
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
hangerő növelése a fülhallgató kimeneten.
(szintén az összefoglalóból )#?*@&!
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Egyideje nem kapom meg a FB - Messenger, Viber és Hangouts üzikről az értesítéseket. Csak, ha belelépek az appokba. Akár a napokkal korábbiakat is csak így. Mit tehetnék ez ellen? A védett appok között vannak, szóval nem lövődnek ki, ha kikapcsol a kijelző.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Aryon87
félisten
Allitolag ez "gyari" hiba, anyam telojaval ugyanez a gond. Megoldast meg en se tudom ra, pedig minden beallitas megvan, de megis kesnek az ertesizesk.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Dregano
csendes tag
Sziasztok,
2 éve van meg nekem ez a Huawei ascend p6 os okostelefon, van neki egy gondja , a gond pedig hogy gondol egyet és újraindul, ez játssza kb fél éve , most ahogy a kamerát probáltam ki vele csinálta ezt az újraindulást,kérem segítsetek mindent írjatok le ami a gondja lehet ill. jöjjünk rá közösen mi lehet a hiba bármit kérdezzetek írom ami információm van, -
Aryon87
félisten
Valaki lenne kedves adni egy jó stabil ROMot, meg annak felrakási módszerét?
CM lenne jó, vagy amit Ti ajánlottok
Megköszönném ha A-Z-ig mindent leírátok + linkek (ROM, gapps, CWM meg a root)
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest