- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
-
vg
addikt
válasz fornettisuti #23601 üzenetére
Hát bocs, de itt volt bent a fórumban(18534), feltételeztem, hogy nem gáz. Mindegy, ennél jobban már úgysem nem tudom jobban utálni ezt a telefont...
-
simihun
aktív tag
válasz Infranyuszi #23567 üzenetére
köszi, igazán kedves vagy!
találtam 1 gagyi tokot a dobozban, úgyh azzal most elvagyok. megérkezett bayről az új?
ha igen, pls dobj róla képet -
mec71
tag
Na a mai napon megjött a telefon a szervizből a fehér pöttyök miatt.cserélték szinte az egész telefont
-
gacsoi
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #23609 üzenetére
Nekem a Push szolgáltatás, és nem tudok rájönni, hogy mi is okozhatja!
-
crok
nagyúr
válasz Danny750 #23607 üzenetére
Lesz egy (vagy több) sérült képed vagy zenéd.. szedje le a gépedre minden képet és zenét ami az SD kártyán vagy a telefonon van, nézd meg hogy úgy is fennáll-e a dolog és közben nézd meg a képeket ls zenéket, hogy mindegyik megnyitható-e. Ha megtalálod a rosszat akkor minden fasza, ha nem, akkor pakkonként tedd vissza a zenéket és a képeket és meglátod hogy hol megy fel a Mediaserver megint.. sérült képekkel sokszor jártam már így, nem tud vele mit csinálni és loopba kerül a program.. a CPU meg pörög, mint egy rezsicsökkentett gázóra a parlamentben (:
-
Danny750
őstag
A messenger jó nálatok? Mármint a felugro chat fejek?
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
eszter.1989
újonc
sziasztok szeretném kérdezni hogy nekem lene egy p6-om de sajna csak kihangsitva tudok beszéln vagy headseten mi lehet a problémája? köszi válaszotokat
-
marilllyo
veterán
válasz eszter.1989 #23622 üzenetére
Nyilván tönkrement a hangszórója. Gyakori hiba telóknál.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem abban,hogy kell a telefont teljesen újra húzni? Mindent legyalulni a telórol sd-ről, és a gyári romot visssza tenni.
-
djbelo
senior tag
Srácok! Akinek a B708 v3 van fenn azoktól kérdezném, hogy a fénykép megosztásnál nincs problémátok?
[ Szerkesztve ]
-
djbelo
senior tag
Igen eddig ezt az egy hibáját véltem felfedezni! Megtennél annyit, hogy megnézed? Egy fényképet válasz ki a galériából és próbáld megosztani! Fel kéne jönni több appnak is (viber,Vhast app, üzenet, facebook,stb...) Na nekem itt egyből viberre ál rá! Ha letörlöm a vibert akkor meg sima sms küldésre! Nézd meg a tiédnél! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Erre valaki?
-
arminlok
senior tag
"A representative from Huawei Serbia told me that the official update for Europe will start rolling out in March, It is also possible that the Android 5.0 update for P7 will come then. "
-
fornettisuti
veterán
válasz arminlok #23637 üzenetére
röhögnék, ha ugyan azzal a kernel verzioval, ami eddig is volt 4.x-ek alatt is. ;-)
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gekko293
csendes tag
Sziasztok!
Kis viharvert P6-omat biztosítás keretén belül elküldtem kijelző cserére, no meg a hátlap egyik füle is el volt törve, fémkeret sérült volt. 2 hét után vissza kaptam egy új "házban" a telót, szép új fémkeret, gyári fólia stb. +csináltak egy "fődarab" cserét. (lehet most kéne eladni)
Mivel egy ideje nem figyelem a fórumot, kérdésem az lenne, a B520-as szoftverről milyenek a tapasztalatok?
Köszi! -
-
cil101
tag
OFF!
Ha valakit érdekel fólia a télóra
OFF vége! -
-
ernesto0823
újonc
Sziasztok!
Valakinek volt olyan tapasztalata,hogy különböző rom-ok között más-más a wi-fi erőssége? -
gekko293
csendes tag
válasz judas13 #23643 üzenetére
Nekem alapvető problémám egy repedés volt a kijelzőn, alig láthatóan. Hónapok óta így használtam, most elszántam magam és 12 eft ellenében bejelentettem hogy jajj, leejtettem. És mondtam hogy mindenhol hagyott nyomot az esés. És bíztam benne hogy jó fejek lesznek. Szerencsére azok voltak...
-
Dugo0228
csendes tag
hali emberek most a p6 -om 4.2.2 van ha feltelepitem a 4.4 azaz az 510 szoftvert ha rossz vissza lehet valahogy állitani a 4.2.2.??? köszönöm a választ .ja és ha igen hogy ?
-
-
Bambuszpro
tag
válasz ernesto0823 #23644 üzenetére
Hali!
Nálam amíg megvolt elég sokat kísérletezgettem a telóval. igen van jelerősség között különbség más-más romoknál. Nálam a gyári az elég tré volt. Legjobban a cynogenmod teljesített. Másodiknak meg az volt a legjobb amikor frissen szoftverezve visszajött a szervizből
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest