- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jason
tag
válasz alexander12 #14560 üzenetére
Szia! Neked az SMS-eket ékezetesen szinkronizálja a Gmail-be? Nekem az ékezetes karaktereket egy az egyben kihagyja és így nem is tudom használni... Van valami ötleted/ötletetek, hogy lehetne megoldanom ezt a problémát? Köszi előre is!
Most látom, hogy nem Samsung topicban vagyok, én egy S3-at használok.[ Szerkesztve ]
-
Le bizony!!! És nem is a telefon a ludas. Én egy ingyenesen használható windowsos programnál futottam bele. Utána engem is molesztált ez a mobogenny... Nem tudom milyen birka találta ki, de arra nagyon jó volt, hogy beszarasson. Azóta vírusírtó is van a telóimon. Én ellenőrizném a frissen telepített programokat a pc-n.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Kicsit sok már a szemét a telómon, szeretnék egy gyári beállítások visszaállítását csinálni. Rootolt tmobilos szoft van rajta. Kell előtte unrootot csinálni? Vagy superuser frissítéseket leszedni?
-
Anfänger
őstag
-
válasz Anfänger #16107 üzenetére
Játékra nem jó!!! Ez a legfontosabb.Wifi probléma is lehet. Viszont nagy általánosságban elmondható, hogy nem fagy, nem akad, jó az aksija, szép a kijelzője és a telefon is. Teszi a dolgát, és még szép is.
2 giga ram idén még elég, jövőre már határeset lesz...
-
Anfänger
őstag
válasz icemad #16108 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Játékra miért nem jó? Lagol?
És még annyi,hogy a navi megfelelöen müködik vagy hibázik,úgy értem mindig a megfelelö poziciót mutatja,vagy ugrál ide-oda?
(#16109) jegenye77! Ennyi pénzért nem tudom,hogy van-e olyan,ami 2 GB -rammal rendelkezik.
Sony xperia z2 - ben ,na meg már jó pár telóban vannak 3 GB-os modellek.[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
jegenye77
addikt
válasz Anfänger #16110 üzenetére
Nagyon leragadtam a P6-nál.
Máskor mindig keresgéltem,hogy melyik lenne a következő telóm de most eszem ágában sincs!Így ez a 3gb ram is elkerülte a figyelmemetSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
válasz Anfänger #16110 üzenetére
Játékra azért nem jó, mert spec. processzor van benne. Amelyik játék nincs erre optimalizálva az laggolhat, grafikai/megjelenítési hibák lehetnek, szövegek nem jelennek meg, stb. Itt elsősorban a nagyon csúcs grafikás játékokról van szó. Amit én teszteltem, és gond nélkül futott: imperium galactica 2, Alien vs Predator. A többi játékom meg egy zte bladen is jól fut. Viszont többen is eladták már a p6-ot azért, mert nem ment rajta xy játék.
GPS-el nekem semmi gondom nincs, ahogy a wifivel sem!
A 2 giga meg elég mindenre, 4 hete nem indítottam újra, és még most sem akad. Volt olyan androidos telóm, amit naponta kellett újraindítani.Viszont itt a fórumban néhány tulaj írt anyaghibákról is, főleg a fehér telefonoknál fordulhat elő.
Ha használtan akarod megvenni, akkor a telefonra még van garancia, minden esetben. Ha a tulaj azt mondja, hogy nincs, akkor ott valami nem kóser...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
akosxyz
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz arminlok #16119 üzenetére
A nexus-on (google) kívül nem tudok más gyártót mondani aki nem ugyanezt tenné.
Volt samsungom, ugyanez volt. Volt Sony-m, ugyanez volt. Van huawei-em, ugyanez van. Ígérgetnek hónapról hónapra. Hallomásból tudom hogy a htc, az lg, és még sorolhatnám tovább, mind ugyanezt csinálja. (kivétel egyelőre a xiaomi)
Én már ez miatt nem idegeskedek...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
arminlok
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz arminlok #16122 üzenetére
Az előbb kicsit hülyén fogalmaztam, de gondolom ráértettétek. Tehát a nexus és a xiaomi a kivétel.
Ennél nagyobb szintű hazudozást csinált a samsung, ráadásul a saját op. rendszerével (bada), ebben szerintem duvi kolléga is egyetért, a sony pedig kb ilyen szinten vezette félre a felhasználókat az SXP-vel. Úgyhogy nem a Huawei az ördög maga.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ritmokrisz
csendes tag
Engem nem zavar mikor jön a frissítés rá 1-2 hónap ide vagy oda .A lényeg a teló működik ,szép és még sokáig hibamentes legyen.A P7 anyira nem fogott meg mint ez akkoriban mindennapi használatra a mostani rommal is tökéletes.
Huawei P6-B511-Android L Styl-
-
balazsbence
senior tag
Samut én is betenném a sorba,főleg, hogy ezzel a telóval tényleg nincs baj.Mert ha laggolna, fagyna, vagy bármi olyan baja lenne, amit a kk javítana, akkor oké.De itt a kk az csak egy kicsi pluszt ad véleményem szerint.
-
duvi
nagyúr
válasz arminlok #16126 üzenetére
Ahogy TomWexX kolléga is említette. A Huawei még sehol sincs a Samsunghoz képest frissítés dolgában! Rengeteg bada felhasználót vertek át anno Egy db nyomorult frissítést kaptunk két év alatt, az is bugos volt mint állat. Ezután egy laza csuklómozdulattal kukázták a rendszett a sok felhasználóval egyetemben! Ezt nehéz lesz űberelni bármelyik gyártónak is. Volt Sony telóm is. Ők se jobbak a Huaweinél frissítés terén Szóval ne hergeld magad fölöslegesen egy frissítés miatt!
-
gabancs
addikt
Most nem azért, de ha megnéztétek a P7 adást (MA!TV), akkor láthattátok, hogy nem igazán adott sok új dolgot a KitKat. Vannak a lebegő ablakok, aztán sok szolgáltatást egy ikon alá rendezték. A Me Widgetet szét lehet szedni.
Hát én ettől nem dobtam egy hátast. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy lehet benne sok-sok hiba is. Nem biztos, hogy ezt a majdnem tökéletes stabil rendszert érdemes lesz lecserélni, csak azért, hogy a menüben azt írja ki, hogy 4.4.
A P7-el még böngészni sem lehet, akad mint az állat. Lehet, hogy pont ilyenek miatt húzódik a kiadás. -
-
Nimda
addikt
Én is emlékszem a badára, nagy hévvel cseréltem le az akkori ace-met, egy wave-re, mert a tesztek meggyőzőek voltak.Aztán idővel rá kellett jönnöm, hogy hiba volt, csupán a telefon akkori ereje kárpótolt egy kicsit.Később lecseréltem egy sonyra, ahol meg az ics-el voltak a gondok, szintén nagy igérgetések árán, de kaptunk egy bugos rendszert.A megváltást az s2 jelentette számomra, de az akkor már kifutó típus volt.Szó szerint szarrá lehetett romolni és hatalmas tere van még mindíg.
Gabancsnak van igaza, nem biztos, hogy olyan stabil rendszert kapunk, mint a mostani.
A p7 meg akkoriban lett volna nagy dobás, mikor a p6 megjelent.Ma már valóban csak középkategória.A böngésző lagg csak egy dolog, a gyári szutykot le lehet cserélni, de a p6-é sem smoothabb.Az emui 2.3 viszont adja magát. -
missz
tag
válasz Ballama91 #16135 üzenetére
Nekem 10 ora utan mèg 82%on szokott lenni, na jo, nem is logok a mobilneten, de ahogy latom nyomod a hangoutst, meg ott a chrome, sztem ezek a google appok alapbol lehuzzak, en nem bizom bennuk...
Nalam a hngouts egyebkent olyat csinal, ha nagy ritkan azon kuldok mmst, h a kep kuldese alatt megszakitja a mobilnetet, majd par perc mulva vissza jon....igy sokszor percek kellenek mire egyaltalan atkuldi...Masik: az miert van, h ha jo sokaig nem nyulok a telohoz, pl reggeli elso kezbevetelnel latom, h semmi halozat nincs, mikor kioldom a zarat, akkor jon gyors vissza...?? Ennyire azert ne aludjon el, es tobbszor eszre vette mar
Mas is irta asszem."Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
-
Tomacko
senior tag
válasz arminlok #16122 üzenetére
Hidd El Tomnak amit ír, sok márkával talákoztam már én is, és mindegyiknél ment ennyire a csúsztatás, mindig elcsúsztak a frissítések, hibajavítások stb. Nálunk most annyi az előny, hogy nagyon kevés és nagyon apró hibák vannak csak amiket orvosolni kell. Anno a ZTE telefonomnál más volt a helyzet, ott a javításokat vártuk de nagyon, mert volt bőven mit javítani. A xiaomi-t nem ismerem, de a többi trendi márkáról meg az informatika szakmában jártas barátaimomtól tudom, hogy ott is mindig tologatják a fr4issítés időpontokat, Sony, Motorola, Samsung, nem trendi de a ZTE ezekkel saját tapasztalatom is ez.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Tompie
őstag
Az mivel magyarázható, hogy a középkategóriás G6-ba tudnak tenni Qualcomm procit, ha feljebb lépünk kategóriát, P6, P7 ide meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs