Hirdetés

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Gunar

    aktív tag

    Urak!
    Vki említette régebben, hogy az E-Care -ben dolgozik innen a forumról egy illető, na Ő hozzá szólok, ha nem írigy és tudja hozza már ki azt progit amivel helyre teszik bent a már MTTY-ra sem reagáló dia-kat! Most volt bent egy ismerős és neki rossz radio rom után semmivel nem lehetett elindítani a vasat, be sem bootolt, de az e-care megcsinálta, nem HV-s hiba volt!
    Többen vannak itt is és más forumokon vidékiek akiknek nehéz eljuttatni a kedvencüket esetleg ilyen hibával Bp-re és ujra érte menni pár nap után, na ezért kellene a progi! Nem gond ha nem teszed ki az oldalra, mert sokaknak az egyszerűbb dolgokkal is problémája adódik, csak legalább páran elérhetnénk és ezzel is segíthetnénk jobban azokat akik rászorulnak, természetesen az egyszerű köszönöm-ért cserébe, mint eddig is!
    Ha olvasod kérlek gondolkozz el a javaslatomon! Köszi szépen! :R

Új hozzászólás Aktív témák