- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Na megvettem a telefont.
Angol nyelvvel megbarátkozom, szóval nem hajszolom a magyarítást (egyelőre)
De viszont valami gyorsabb rom bőven elférne rajta Visszaállítottam gyári állapota (vagyis állítanám) újraindul betölt, kijelző kalibrálás telepít mindenfélét, aztán megáll a vége felé (vagy ilyen lassan töltene be? )
Órát hogyan tudom beállítani, hogy 24-órás legyen? Illetve hol tudom teljesen visszaállítani gyári állapota? úgy, hogy olyan legyen mintha én használnám először!"Bad reklám is reklám too"
-
Sandy333
csendes tag
Hali!
Felraktam az SPB Mobile Shell 3.5.5 verziót a Diamondomra, megtetszett benne a 3D-s üzenetolvasó része. Viszont mikor megnyitnék egy üzenetet, akkor a lenti opció sáv duplán jelenik meg - ezáltal az üzenet felét kitakarva és teljesen használhatatlanná téve az üzenetolvasót..
Valakinek volt már hasonló tapasztalata? (eredeti SPB MS van fenn a telón, nem crackelt..)
Jah és Soft Reset sem segít.. (mikor telepítettem még jól máködött, de egy soft reset után elcsesződött....)
Előre is köszi az ötleteket !!!! -
The DJ
addikt
válasz Integrale #8452 üzenetére
"lletve hol tudom teljesen visszaállítani gyári állapota?"
Hard reset kell neked: [link]
Szerintem nem áll az meg, csak várnod kell első alkalommal elég sokat. Mondjuk a gyári romokkal nincs tapasztalatom, de a főzötteknél is várni kell az első indításkor.
[ Szerkesztve ]
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
volvoguy
addikt
Üdv. A neten, hardverpro-n és vatera-n is 30-35 körül lehet már használt Diamond-ot venni. Megéri?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Integrale
veterán
32.000 ért lényegében hibátlan, a hátulján is csak a legnagyobb kitüremkedésen látszik, hogy használt. Eleje teljesen fóliás, autóstöltő+tartó stb.
Egyre inkább bosszant, az a dolog, hogy kifagy hard-resetnél. Nem csak várni kell, este kipróbáltam, lefeküdtem 23:30kor úgy hagytam hagy töltse be, másik telefonon beállítottam ébresztőt egyre, még mindig ugyan ott tartott :S
Kicsit felhúzott, teljesen vissza szeretném állítani, a belső tárhelyet is ürítse, de így elég reménytelennek tűnik... Ja és ha minden igaz akkor 2.03-as rom van rajta.
"Bad reklám is reklám too"
-
engusz
veterán
válasz Integrale #8458 üzenetére
Láttátok az én ajánlatomat is?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Integrale
veterán
Hogyan tudok a legegyszerűbben lejátszási listát készíteni? Magát a listát megtudom csinálni, de számokat nem tudok belerakni csak egyesével. Valami könnyebb mód esetleg?
"Bad reklám is reklám too"
-
The DJ
addikt
válasz szomjas #8463 üzenetére
Szia,
Ha csak egy egyszerű today háttérre gondolsz, akkor bárhonnan tölthetsz le, csak az a lényeg, hogy 480x640-es méretűek legyenek. Direkte az SPB oldalán is vannak hátterek: [link]
Üdv.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Mad_001
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Touch Diamondot. Párszor frissítettem rajta romot keresgéltem az xda developersen aztán az egyik frissítés után, igaz lement 100%ig a procedúra de a telefon a Touch diamond kiírása után meg alul ahogy kiírja pirossal a kis adatokat újraindul... Tudna segíteni vki hogy mitévő legyek vele? Nagyon megköszönném mert igen csak el vagyok keseredve hogy mi lesz vele!
Üdv.: Mad_001 -
The DJ
addikt
válasz Mad_001 #8465 üzenetére
Szia,
Én a helyedben MTTY-vel lepucolnék a telefonról mindent és megpróbálnám felrakni a gyári romot vagy a főzöttek közül egy olyat, amit sokan használnak hiba nélkül. Gen.Y romokat tudom ajánlani esetleg. Az MTTY használatáról linkeltem fentebb párszor egy oldalt, ahol le vannak írva a rom frissítés lépései is a segítségével. A telefonod szinte biztos, hogy megmenthető, ha van rajta hardspl.
Üdv.
-
Sir Gunar
aktív tag
Akkor megint belinkelem a kezdők kedvéért!
http://www.4shared.com/file/4XcnWoVM/_2__Diamond_Segdlet2.html
http://www.4shared.com/file/pGbOqgOG/Diamond_Segdlet.htmlMinden fontos benne és kéretik szó szerint végezni+ a sorrendekre vigyázni ! (pl:MTTY)
-
-
volvoguy
addikt
Üdv. Használtan megéri ez a teló a 30-35.000Ft-ot? Teljesen jól használható? Jelenleg egy SE K750-em van. Amúgy naviszoft megy rajta SD kártya nélkül is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
engusz
veterán
válasz volvoguy #8471 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen ROM van rajta, hiszen bármikor feltehetsz egy újat. Azt tanácsolom, hogy nézz meg pár Youtube-os videót. Rá tudsz keresni a gyári és más, főzött ROM-okkal hajtott Diamond felvételekre is.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
volvoguy
addikt
Akkor úgy kérdezem, hogy hivatalos gyári ROM-ok is gyorsítanak a telón, vagy csak a főzöttek? Mert én inkább a gyáriakat használnám...
-
engusz
veterán
válasz volvoguy #8473 üzenetére
Vannak a gyárinál gyorsabb ROM-ok. De általában a plusz szolgáltatások miatt szokás cserélgetni őket. Véleményem szerint a gyári állapotban egy jól beállított CleanRAM-mal heteket elmegy soft reset nélkül.
-
volvoguy
addikt
Hát 3 teló van itt felírva nekem. HTC Touch Diamond használtam 30-40 között, Hero 60 alatt használtan, és Wildfire 60-70 között újan, vagy ha van használtan akkor úgy....
-
engusz
veterán
Wildfire lett helyette, mert Android. Ahhoz ragaszkodtam a leginkább. Igaz, először qwerty billentyűzeteset szerettem volna, de hamar le kellett róla mondanom, mert az új készülékek között nem hemzsegnek ilyenek. Ha időben jött volna, akkor talán a Motorola Charm lett volna a befutó.
-
geotom
tag
Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy mit kell nyomni hard reset utáni bootolásnál,
hogy ne telepítsen fel minden beépített progit.
Üdv Tomi -
The DJ
addikt
válasz szomjas #8482 üzenetére
Hát ebben sajnos nem segíthetek, mert alapesetben az IGO egy fizetős szoftver. Ha nem rendelkezel a programmal, akkor meg kell vásárolnod, hogy használhasd.
Persze a google csodákra képes, de ezen a fórumon a warez nem megengedett.
-
kgmaci
csendes tag
Sziasztok!
Főzött romot akarnék telepíteni, de érhetetlen vagyok. Olvasom a mellékletet, de nem tudom értelmezi: "A HSPL-t mindenképp pc-ről az AS-n (ActiveSync) keresztül tudod rátenni, ez elindítás után (CustomRUU-val indítod) az eredeti SPL-t írja felül!
Ha felment ellenőrizd a bootloader képernyőn!!!"Hogy is tudok AS-ben bármit is telepíteni a telefonra?
Köszi!
-
Sir Gunar
aktív tag
Sorry! De nem feltételeztem, hogy ha vki ránéz az AS progira akkor nem lesz neki kézenfekvő azt mire is használjuk! Hiszen ha megnyitod az AS-t és végignézed mikre is lehet beállítani, rögtön lerí róla hogy csak a kapcsolat létesítésére használjuk és azon keresztül illesztjük a pc-re a kütyüt. Most ne haragudj meg de feltételeztem legalább az abszolut alapnál kicsivel több számítógépes tudást, azon kívül, hogy amikor kijelzi a kapcsolat meglétét, a dia meg is jelenik a file kezelőben is, tehát mint egy külső egységet használhatjuk.
-
kgmaci
csendes tag
válasz Sir Gunar #8486 üzenetére
Ez rendben is van, ennyire nem vagyok analfabéta, csak nem volt egyértelmű. Azt hittem, hogy az AS-ben kell valamit állítani, hogy az telepítse fel. Bekavart az is, hogy van Eszközök/Programok telepítése és törlése menü az AS-ben. Azt hittem, hogy ott kell valamit állítani.
Köszi a segítséget! -
The DJ
addikt
válasz szomjas #8488 üzenetére
Nem teljesen értem a kérdést. Az IGO-t ajánlott az IS-en hagyni és onnan indítani. Ha csak egy parancsikont akarsz létrehozni, aminek segítségével indíthatod a today-ről vagy a gyorsindításról, akkor az megoldható, van olyan, hogy "create shortcut" vagy "new shortcut". Kitalózod az exe fájlt és kész is. Pontosan már nem tudom, de én is így csináltam neki parancsikont.
-
-
RoliDJ
csendes tag
Sziasztok!
A Gyorsboltból melyik kijelzővédő fóliát ajánljátok a Diára? Ha az a 900 Ft-os van olyan jó mint a gyári nekem az is megfelelne... Ja és az ULTRA CLEAR Brando megér 500 Ft-tal többet?
Amúgy eladó a telefon, csak előtte le akarom cserélni rajta a fóliát, mert a hangszóró körül már nem tapad. Végig börtokban tartott, a hátulján a sok ki-be csúsztatástól pici kopás. Dec. 29-ig Voda garanciával, minden tartozékkal, dobozával. Ár: 33.000 Ft
-
Smithy87
senior tag
Hello két kérdésem is lenne. Első, hogy valami úton módon hangosabbra lehet e venni a rádiót? Mert a rendszer hangerő fullon és a csodás, Bkv-s buszokon alig hallani.
Valamint létezik e már rendesen használható android a telóra. -
The DJ
addikt
válasz Smithy87 #8494 üzenetére
A rádió hangerejét nem tudom lehet-e növelni, magát a Diamondét viszont igen. Feltételezem, hogy ezzel együtt növekszik a rádió hangereje is. Létezik egy registry érték, amit módosíthatsz, és van egy audiopara.csv fájl, ami pedig a csengés hangerejét növeli meg. Mindkettőről volt már szó nem is egyszer a topikban, ha rákeresel biztosan megtalálod.
Tökéletesen működő Android pedig még sajnos nincsen.
RoliDJ: Nekem az olcsóbb fólia van a telefonomon, szerintem tökéletes. Vateráról rendeltem, itt a topikban ajánlották, javaslom keress rá te is, adtak jó tippeket.
-
FeeLing_
csendes tag
Hellosztok!
Érdeklődnék, hogy lehet kapni p3700-hoz hangszorót, nem a kihangosító részre gondoltam, hanem amit telefonálás közben használunk!?
Nem lehet hallani amit a másik mond, ha erősen kifújom akkor egy kis ideig szól, majd megint nem!
Tudnátok segíteni?
Üdv,
Feelig_
-
SzlobiG
félisten
Vissza jött garanciából a készülék kicserélték rajta a bekapcsoló gombomat most tökéletesen működik. Hangszórót is megtisztították most jobban szól az is, viszont 30.-án lejár a garancia róla szal megpróbálkozok egy főzött romot rátenni meg a radiot is frissiteni rajta főleg hogy nyomtak egy resetet is.
Tudnátok ajánlani valami megbízható gyors romot? WM6.5-el mik a tapasztalatok érdemes olyat rátenni vagy inkább a 6.1?
-
The DJ
addikt
válasz SzlobiG #8497 üzenetére
Nálam a WM6.5 romok jóval lassabbak, mint a 6.1-es társaik. Szép, okos, de nem éri meg feláldozni a sebességet én úgy vélem. Szeretem, ha a telefon fürge és relatíve gyorsan reagál. Ha te is így vagy ezzel, akkor maradj a 6.1-nél. Persze egy próbát tehetsz, legalább tudod majd összehasonlítani a kettőt
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #8499 üzenetére
Ahogy sejtettem meg kínlódok vele.
"Akkor kezdjük a HARDSPL-lel (=HSPL) ami ha bootloader módban (tricolor kép) van a dia, akkor kiírja az spl-nél a verzióját, pl.: SPL-1.40.OliNex (bootloaderbe tenni: nyomd a hang-le gombot és egyidõben vele sr-t, majd nyomd a gombot, amíg bejön a tricolor)
ez a HSPL kell ahhoz, hogy ne csak gyári rom-ot tudj flashelni rá!A HSPL-t mindenképp PC-rõl az AS-n (ActiveSync) keresztül tudod rátenni, ez elindítás után (CustomRUU-val indítod) az eredeti SPL-t írja felül! Ha felment ellenõrizd a bootloader képernyõn!!!"
Mindent így csinálok és amikor elkezdené a flasht, nem csinál semmit csak bejön a tricolor kép azt kidobja az errort: 260 Connection.
Mi a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs