- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
sziasztok,
feltettem a russa-t
segítséget kérnék, hogy milyen portot adjak meg a gps-nek?[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
Én inkább az 1340mAh-ás akkumulátort javaslom. Gyári HTC, a Speedshopból vettem, ezzel nincs dudor, csak kicsit vastagabb lesz, plusz ami nekem tetszik, hogy ez a hátlap nem fényes, kellemesebb a fogása is.
Nálam a 900-assal max 2 nap, de a 2. nap végén már vigyázni kellett, ha nincs töltő a közelben.
A mostanival 3 nap tuti, a 3. nap végén is van még 10-20%. Kevesebb használat esetén lehet 4-5 nap is, de akkor csak telefonként használom.
Az 1800-as utángyártott, én azt nem venném meg.
Ezek az én tapasztalataim, majd Te döntesz -
korimv6
aktív tag
Nekem BT headsettel 4-4.5 órát bír zenehallgatással. Wifin online rádiót gyári fülesen hallgatva 4 órát. Kb 2 filmet végig lehet nézni rajta. Ha nem nyúzom, napi kb fél óra játék, és kb ennyi telefonálgatás, akkor 3 napot ki szokott bírni. De jellemzőbb, hogy estére töltőre kell rakni. A gyári akku kezdett kicsit sápadt lenni, így vettem egy másik gyári 900-ast. Így most van kettő akkum. Ha megyek vhova, és nem tudom tölteni közben, viszem a régit tartaléknak.
Körbe zárt villám.
-
Játékos
addikt
válasz korimv6 #8906 üzenetére
Sziasztok!
Régebben nekem is volt Diám, és nagyon megszerettem/megszoktam az sms-hangját. Lenne valamelyikőtök olyan rendes hozzám, hogy elküldi nekem a gyári értesítési hangokat a szaborobert8@gmal.com-ra? Mondjuk egy tömörített fileban.
Előre is hálás köszönet érte!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
imis
senior tag
megint volna egy kérdésem
win7-tel hogyan tudom a contactokat rátölteni
megvan az előző telefonról: .mdb, .vcf, .csv kiterjesztéssel is -
Játékos
addikt
-
imis
senior tag
hogyan tudom ezen a telón kikapcsolni, hogy ne kérje a sim kódom?
és a TouchFlo 3D kikapcsolása is érdekelne. -
imis
senior tag
látom kevesen nézelődnek már itt, de azért kérdeznék még:
feltettem egy új romot, de abban a telefon menüben nincs speciális fül, így nem tudom beállítani, hogy ha létrejön a kapcsolat, megrezegtesse a telefont.
érdekelne, hogy a regisztribe mit kellene beírnom ...? -
Kloss
őstag
Hát nyár van
Előző kérdésedre megtaláltad a választ?Két lehetőség van, vagy a kukta kiszedte vagy letiltotta ezt a funkciót.
Ha le van tiltva, akkor töltsd le az Advanced Configuration Tool-t és ott engedélyezni tudod ezt is és még sok mindent. Ez a program is a registry-t állítja. -
imis
senior tag
Szia,
nomanila 2.5 van fent, a beállításokból hiányzik az advanced fül, a "Advanced Configuration Tool"-ban sem találom ezt a beállítást, gondolom a regisztriben új kulcsot kellene felvenni, mert ott sem találom
ha esetleg valakinek létezik ez a beállítás, megosztaná nekem a regisztri beállítást?
csak ezért nem raknék fel másik romot.Egyébként nagyon ó kis telefon, főleg, mert megy rajta a gisrussa :-)
-
imis
senior tag
köszi, keresgetek akkor.
Pár hete váltottam androidról, így még csak ismerkedem ezzel a htc-vel, de nekem jobban tetszik, mint az androidos.
amikor hozzám került a TorTL RC 2.0 rom volt rajta, de nekem az spbshell jobban bejön ezért tettem fel a nomanila 2.5 romot (ram-takarékosabb) -
Z0C!
őstag
sziasztok!
gyári háttereket hol találok?
előre is köszi!
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
enginev3.0
félisten
Helló
Egy diamondon mennyire fut szépen az android? és melyik verziója? lehet vennék egyet, ha már egy HD 2 sehogy sem jön össze vagy még a W960i-t nézem, ami jobban bejön sokkal, csak itt meg android van, bár lehet ki sem használom igazán, na de mindegy, a kérdés hogy mennyire megy rajta jól az android?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #8926 üzenetére
olvasgatva azt látom hogy felejtsem el az androidot
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
imis
senior tag
válasz enginev3.0 #8927 üzenetére
én voda 845 kínlódtam az androiddal(rootolt több rom után), telefonálásra alkalmatlan volt, az appok elég gyerekcipőben járnak, házibarkács szinten . A HTC Diamond felüdülés az android után.
-
Deeeeep
csendes tag
Sziasztok!
Hát ide regelni sem egyszerű de sikerült.Nem is ez a lényeg.
Feleségemtől kaptam egy ilyen telefont mert már nagyon rég tetszik és már meg tudta venni.
Lenne pár kérdésem.
Mivel Angliából származó a teló szeretném megkérdezni hogy honnan tudok romot letölteni ami magyar?Egy hete olvasgatom a fórumokat de elég zavaros a romfrissítés menete.
Honnan tudom hogy egy adott rom a telefonomhoz való?
Honnan tudom hogy melyik romhoz melyik radio kell?
Több helyen olvastam hogy az xda-n vannak romletöltések de fogalmam sincs hogy melyik micsoda.lehet nagyon kopasz vagyok még ezekhez de eddig sony ericcsonom volt.
Annál nem okozott gondot az agyában túrás meg menü egyedivé faragása de sajna ehhez a telefonhoz igen homályos minden.Szóval ha alaki segítene Nagyon megköszönném! -
Kloss
őstag
válasz Deeeeep #8929 üzenetére
Szia!
Ha visszakeresel pl a telepítés szóra (jobbra fent van a kereső), akkor kidobja szerintem amit én is vagy Gunar fórumtárs leírt már egyszer-kétszer.
Szerintem linkeket is találsz.
Magyar nyelvű rom van, de az régi. Jobban jársz az újabb angol nyelvűekkel.
Ha magyar kell, akkor itt találsz.Üdv.
-
Deeeeep
csendes tag
Köszönöm Szépen!
Egyébként elhiszem hogy idegőrlő a kezdők ugyanazon kérdésére válaszolni.
Olvasom én a fórumot de mivel egy "idegen vagyok idegen orszábgan" nem nagyon igazodom el a régebbi írásokon.
Ebben a romban amit linkeltél benne van a radio rom is? Vagy az külön kell hozzá?
Nem számít hogy régebbi lényeg hogy tudja azokat amiket a dia tud gyárilag is.
Még keresgélek a régebbi írások között mert úgy tanul az ember, és ha valami nem tiszta feltenném a kérdéseim.Abból nem csak én tanulok hanem aki erre a fórumra látogat az is.
Még egyszer köszi! -
Kloss
őstag
válasz Deeeeep #8931 üzenetére
Ebben nincs, azt neked kell külön feltenni. De ahogy látom, a Sone 2.1 romjával gondban leszel, mert a linkek nem működnek.
Regisztrálj és írj a készítőnek (Seatone). Ne ijedj meg, magyar, tehát írj neki magyarul, hátha megvan még neki.
Első és legfontosabb lépés a Hard SPL felrakása!!!!! (pl Olinex 1.93 --- Google ) Amíg ez nincs a gépeden, addig bele se kezdj semmibe, mert még rádió romot sem tudsz cserélni.
"Nem számít hogy régebbi lényeg hogy tudja azokat amiket a dia tud gyárilag is."
Ezt én is így gondoltam az elején, egészen addig, amíg meg nem untam, hogy a navigáció állandóan kilép "Out of memory" hibával, kb 30km megtétele után.
Ezután raktam fel "főzött" romokat, szerintem sokkal jobbak, szebbek, esetleg gyorsabbak, több szolgáltatás, stb. Ezek persze nincsenek meg egy romban, a megfelelő aláhúzandó...tmagic: Én a 6.1-et javaslom, ebből is Gen.Y vagy TortL romot. De van akinek 6.1 jön be, van akinek 6.5. Utóbbi lassabb és több memóriát "eszik"
[ Szerkesztve ]
-
Deeeeep
csendes tag
Megint én.
Bootloaderben az spl-1.24 Hard.
Szerintem már volt Hard spl vagy tévedek?
Valamelyik elző hozzászólásból letöltöttem a
Gen.Y-Kitchen-R5.5-MultiLANG-RELEASE-ot meg a TortL R2.0-t is. Végül is nekem bármelyik megfelel ha magyar.Amit adtál linket onnan pedig letöltöttem a RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.2_Radio_Signed_
Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship-t de ez meg egy telepítő alkalmazás kvázi exe.
Ez utóbbi nem jó nekem? Ez tartalmaz radiot is nem?
Az a baj hogy nem tudom mit keressek és így elég nehéz.[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Deeeeep #8934 üzenetére
Megint Te
Akkor azt a lépést kihagyhatod.
A Sone 2.1 volt az utolsó magyar főzött rom.
Az utolsó eredeti magyar rom ha jól emlékszem a 2.03-as kezdetű volt, EE jelöléssel vagyis East Europe.
Innen letöltheted: [link]
Ez is egy .exe, össze kell dugni a számítógéppel, ha XP-t használsz akkor ActiveSync legyen fenn, majd elindítani, aztán várni amíg elkészül. Nem szabad széthúzni, csak ha kész!
Gen.Y és a TortL romok egyike sem magyar. -
Deeeeep
csendes tag
Szia.
Megosztanám tapasztalataim.
Letöltöttem a sunysoftos romot, és az interwrite nyelvi pakkot.
A romfrissítés egyszerű mivolta miatt nem okozott gondot, felment szépen.
Miután elindult feltettem a nyelvi pakkot. Látszólag fel is települt, mert mikor végzett a telepítéssel a telefon elindult majd mikor betöltött kiírta installin sucessful(azthiszem) és kiírt egy ablakban pár dolgot. Miután felált a rendszer a honlapot követe hard reset.
A honlapon azt írja ne avatkozz az indulásba míg meg nem jelenik a zászlós képernyő ahol nyelvet tudsz választani. A gond az hogy a welcome képernyőnél megáll a dolog ha nem érintem meg a kijelzőt.Ha tovább megyek betölt kér pár beállítást majd cutomization.Ekkor telepít ugye mindent.Mikor majdnem végez megfagy az installing HTC_Diamond_5in_1_EEU_2_03_vc...nál.ez miért van?
Összegezve Másik Rom van nyelv nincs. -
Kloss
őstag
válasz Deeeeep #8938 üzenetére
Szia!
Ezt a mondatot nem értem: "Miután felált a rendszer a honlapot követe hard reset."
A rom telepítés teljesen befejeződött? Beállítottál amit az elején kér, stb?
Most is csinálhatsz egy hard resetet, azt hiszem a nyelvi pakk megmarad.
Ha nem sikerül, akkor priviben tudok megoldást a magyarításra. -
tmagic
tag
Hát srácok én felraktam a legújabb Androidot a Diamondra és szerintem attól eltekintve hogy kicsivel hamarabb merül és néhol kicsit lassúcska ez már 1 teljes értékű Android Diára és meg merem kockáztatni hogy ezt fent is hagyom mert minden működik rajta úgy ahogy annak kell,még a Market is,kamera,wifi,3g,stb 1szóval minden.... Még az üzemidő illetve itt ott lassabb dolgot befoltozzák és felejtős a winmo....A srác is kérte hogy jelezzük mi a gond és akkor azt javítja...segítsünk neki és akkor kapunk 1 hibátlan készüléket... Itt a link:[link] hajrá srácok!!!
-
tmagic
tag
Kérdeztétek a telepítés menetét így leírom:Tök 1szerű,fogod és a fájlt amit letöltöttél kitömöríted az internal storage-ra úgy ahogy van majd intézőből vagy file kezelőből megnyitod a HARET.exe fájlt és feltelepűl minden magától!Az első indításnál kell neki kb 15 perc míg mindent betölt szépen utána már jó minden és élvezheted az Androidot...tapasztalatom 2nap elteltével hogy van pár rész ahol elég lomha de türelem kell hozzá... illetve az akkuidő ami kicsit gyenge...Amúgy ha ezt az akkuidőt meg a lassúságot javítanák simán 1 teljes értékű Androidot kapnánk rá!!!Én 1ből rádobtam a Facebook alkalmazást
Amúgy meg fő romnak a Sone 2.1 romot használom mivel Magyar és gyors is.
[ Szerkesztve ]
-
Deeeeep
csendes tag
Azt esetleg tudja valaki hogyan tudnám bővíteni az ébresztőhang repertoárt?
Az a baj hogy csak vacak kis csip-csip hangok vannak és enyhén szólva én attól alszok tovább nyugodtan.
A másik kérdésem pedig hogy milyen formátumot és hová kell rakni hogy használja az ébresztő óra? Azt tudom hogy mp3 az nem jó. -
Kloss
őstag
válasz Deeeeep #8944 üzenetére
Ha jól emlékszem a Windows könyvtárba kell bemásolni és wma legyen a kiterjesztése.
Én javaslom, hogy rakd fel a G-Alarm nevű progit, szerintem ez a legjobb ébresztő (magyar nyelv is választható).
Abban mp3-at is megadhatsz és lehet az IS-en is.
5 euróért megvettem, nekem ennyit megért. -
Deeeeep
csendes tag
Én még biztos fogok kérdezni (lehet nagy marhaságokat).
-
havri1
félisten
Felraktam, mert kíváncsi voltam, milyen dian az android.
Sajnos az én példányomon igen bajos .
Pl nem tudom életre kelteni, ha sleep-be teszi magát.
Meg nagyon nagyon lassú.
Valaki használja BT fülessel a diat?
Azt szeretném megoldani, hogyha a készüléken veszem fel a bejövő hívást, akkor a BT fülesen fogadja, de az eszközön.
4 éve nem találtam erre megoldást
Most nálam van egy samsung omnia 2, ebbe simán megoldották..tehát nem a wm 6.1 -6.5 hibája.havri
-
havri1
félisten
Vissza se tudom rakni a sima főzött romot android után..fasza
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest