- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum
tag
sziasztok!
hogy tudnám a 1.09.25.23 rádió romot legegyszerűbben frissíteni?(nagyon gyenge a hálózati jelem,már mindent kipróbáltam.. )
olvastam ,hogy a 1.13.25.24 felmegy buhera nélkül.na,de ,hogy.csak loading-ol
vagy egy egyszerű +oldást írhatnátok."Mit keres egy részeg a számítógépben? – A CD-RUM-ot."
-
Sandy333
csendes tag
válasz Sir Gunar #8301 üzenetére
Hali, felraktam a 2.23-as ROM-ot. Igaz h keves memoriat hasznal, viszont nem talaltam rajta Toucf Flo 3D-t es Manila 2.1 - et sem... Ezt szeretnem a telomon...
Tudsz esetleg ilyet ? Neztem hogy utolag fel lehet-e tenni Manila 2.1-et, de sajna eleg maceras...Olvastam forumon hogy a Manila 2.1 zabalja a RAM-ot, van esetleg vmi ROM, amiben ez normalizalodott?
Elore is koszi ! -
Sir Gunar
aktív tag
Kicsit előrébb belinkeltem egy segédletet, abban minden le van ezekről írva,ajánlom figyelmedbe.
Amugy meg az RUU-s flash-t mindenki addig szokta használni, ameddig egyszer nem lesz gondja vele, pl áram szünet és megáll a cucc!
Több éves tapasztalatból mondom, hogy a memoriáról való flash ezerszer biztonságosabb!!!! -
Sir Gunar
aktív tag
válasz Sandy333 #8304 üzenetére
Bocs lehet a nomanilás volt ott az oldalon! Amugy a Manila és a TF3D azonosak, más néven.
valahol van a 2.23-ból manilás is majd rákeresek, de az ujabbak is jók már amiket az xda-n találsz, nézz meg többet az egyik majd csak megtetszik, az IS-ről csinálva hamar fent is vannak és ne tegyél rá addig semmit amíg át nem nézed megfelel-e a rom design, ha nem akkor jöhet a következő, szted nekem mikor egy nap volt 15-20 rom is rajta mindig mindent fölpakoltam? Nem csak belenéztem mit hogyan kezel és milyenek a dolgai, s ha nem stimmelt vmi jött az ujabb! -
rum
tag
válasz Sir Gunar #8306 üzenetére
van a linkjeid között két olinex-is melyiket kell felrakni?
1;.........OLINEX193.html
vagy ezt:2;......Hard-SPL-Diamond-OliNex.html
más..
ruu_diamond_orange_ro_2.11.70.1_radio_signed_diamond_52.62.25.34_1.13.25.24_ship.exe
ezt a romot idehaza lehet használni?[ Szerkesztve ]
"Mit keres egy részeg a számítógépben? – A CD-RUM-ot."
-
Sandy333
csendes tag
válasz Sir Gunar #8307 üzenetére
Persze, eloszor belenezek hogy jo-e a ROM, ha okes csak utana pakolok ra.
Az eddigiek elbuktak ott hogy elkezdtek zabalni a RAM-ot es a Weather tab melletti menubol nem indult a bongeszo. (Irtak hogy telepiteni kell Operat hozza, telepitettem enis de megse moccant...)
Kezdem kicsit feladni ezt a fozott ROM keresgelest... viszont a Manila 2.1-et szeretnem mindenfelekeppen a telomon - nem RAM zabalos valtozatban... az meg csak fozottben van ugy tudom.(En laptopot hasznalok, igy szerencsere az aramszunetes riziko nem all fenn RUU-s telepitesnel. Ha gond lenne, arra meg azt mondjak ott az MTTY - az rendbehoz mindent.)
-
Sandy333
csendes tag
válasz Sir Gunar #8307 üzenetére
Hali, felpakoltam a 2.25-ös ROM-ot amit javasoltál. Jól néz ki, elég okosnak tűnik.
Néah kicsit fagyogat és a kedvencek fényképének megadásakor nem akar bejelentkezni a facebookba Kell valami addon-t telepíteni hogy bejelentkezzen (AS-on és WIFIn keresztül is u.az a hibaüzenet: login error...)
Lehet esetleg másik skint húzni rá hogy ne legyenek ilyen szinesek az ikonok? -
Sir Gunar
aktív tag
Akkor kezdjük el tisztába tenni a dolgokat!
1:Manila van a régi 2.1 és 2.5 ez az animált időjárással.
2:Az RUU-s telepítést végső esetben javaslom, nem kellene reklámozni, mert ha áramszünet lesz vagy más okosság akkor szerviz a vas!!! IS-ről tuti a flash!!!
3:A HSPL az 1.40 a régebbi és vannak vasak amik azt fogadják el elsőre vmiért és csak utána az ujabbat, de bármelyik jó!
4: ha a romban 2.5-ös a manila akkor sima flash után lehetnek anomáliák, ebben az esetben kell az MTTY-os törlés és ujra a rom, utána jó lesz! -
Sandy333
csendes tag
válasz Sir Gunar #8317 üzenetére
Próbáltam az mtty.t, de nem jön össze..
XP-m van, 2 leírást is nézegettem: http://pdaplus.hu/content/view/2482/68/
http://www.technet.hu/forum/maniakusok/windows-pocket-pc/htc_touch_diamond_mda_compact_iv_htc_diamond_100_/7931969/belép bootloaderbe, de az mtty progi nem adja ki az USB lehetőséget a COM port helyén a legördülő menüben.. A bootloader USB kapcsolat után keres, de sikertelenül..
Lenne még 1 kérdésem: az uj ROM-ot az MTTY futtatása előtt már bekell másolni az IS-be?
köszi előre is az 5letet! -
Sir Gunar
aktív tag
válasz Sandy333 #8319 üzenetére
Te olvastad a segédletet? Az MTTY pc-s program és az AS-ben az usb kapcsolat elöl ki kell venni a pipát amikor azt használod!
http://www.4shared.com/file/pGbOqgOG/Diamond_Segdlet.html
ezek szerint járj el, ennél nem tudom szájbarágósabban leírni!
A romot természetesen előtte és átnevezni is előtte, mert utána már nem látod csak ha felment! De ezt is leírtam ám benne! Nem is tudom minek írogatok ilyen "navigáciot" a diahoz ha nem olvassák akiknek kell???
Most akarom majd a második részt kiegészíteni egy dialerrel amit a gyári 10Mb-ot elnyelő helyett lehet feltenni és csak 2mb a ram foglalása, annyit tud ugy néz ki mint a gyári, sőt jobb![ Szerkesztve ]
-
Sandy333
csendes tag
sokadjára csak összejött az mtty pedig nem csináltam semmit sem másképp..
-
Sir Gunar
aktív tag
Itt egy kis plussz:
http://www.4shared.com/file/4XcnWoVM/_2__Diamond_Segdlet2.html -
Sandy333
csendes tag
válasz Sir Gunar #8322 üzenetére
Köszi, olvastam a segédletet, de kicsit bonyolult ez az mtty-s dolog és minden egyes szónak jelentősége van. Ha elsiklassz egy kötőszón akkor már nem működik a dolog.. Node összejött köszönöm a segítséged !
Próbálgatom a Sone 2.5 ROM-ot, egy bug-ot találtam benne HR és SR után is: a People fülön ha beállítok egy kontaktot képpel, számmal mindennel hiába nyomok rá nem történik semmi, megjelenik egy lista hogy hívhatnám, írhatnék neki smst vagy albumot kreálhatnék, de nem moccan semmit.. van erre vmi fix ??A RAM fogyasztása jónak tűnik 60% körül mozog.. (de nem 72 meg 80 mint a wm 6.5-nek...)
A 2.23-nak amit fentebb linkeltél be (köszi) van esetleg screenshot? Néztem XDA-n, de nem találtam... Milyen néven keressem?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz Sandy333 #8324 üzenetére
Igen az talán volt benne, de nagyon régen nem használtam így már nem emléxem!
Most amit használok egészen jó, ha szereted a fehér manila2.5-öt(animált) akkor ez be fog jönni, vagy MaxSense is belöle az is tök jó! Csak ki kell kapcsolni benne a tárcsázót és amit a segédlet2-ben írtam feltenni és marad 30Mb free ram!
itt leled:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=649841
[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
Az előbbi linkről a MaxSense-t használom most és sztem nagyon ott van!
-
Sandy333
csendes tag
Es meg egy kerdes: ha felrakom az SPB Mobile Shell 3.5-ot es egy gyari Manilas ROM-ot, akkor lehet valtogatni h epp melyiket hasznalom? A Today menuben probaltam valtani, de ha fennvan az SPB, akkor Manila nem indul...
-
Ichthyophagy
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de szerintem tudotok nekem segíteni,elég kezdő vagyok okosteló téren...
Hozzá jutottam egy HTC Touch Elfin-t és szeretnék rá új oprendszert húzni, most wm6.1 van rajta, minden jól megy, csak a kamerába nem akar belépni...meg kicsit recseg a hang, ha telefonálok...de sztem az hárdveres gond lesz...
Az lenne a kérdésem, hogy hogy kell erre új oprendszert rakni?Gondolom beszerezhető wm6.5 hasonló módszerekkel, mint pl az xp.... (és ezt hol tehetem meg? isohunton csak touch pro-ra találtam wm6.5-t)
Vagy androidot inkább ajánljátok?Office kéne nekem pdf olvasás, meg ebookos dolog, és egy gps progi, ezek lennének fontosak.Ezer hála előre is és bocs az offért, meg a hülye kérdésekért!!!!!!!
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz Ichthyophagy #8330 üzenetére
Szia!
Itt lelehetsz hozzá dolgokat:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=372 -
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki, hogy csak a kijelzőt(a plexit vagy üveg nem tudom)) hol lehetne kicseréltetni.Tehát nem egyben az érintőpanellel.
Köszönöm előre is.Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
engusz
veterán
Végre sikerült leadni a Diamondot garanciális szervizre. A kijelző lett newton ringes, illetve a billentyűzet szélei jöttek fel. Úgy néz ki, hogy csak az előbbit cserélték ki, mert a nem gyári hardSPL miatt érvényét vesztette a garancia (az a maradék 3 hónap).
Amennyi baj volt a telefonnal (sorozatosan, majdnem mindegyik Diamond-dal), illetve amennyit várni kellett az alkatrészekre, mikor szervizelni kellett volna, azt hiszem, hogy elnézhető lett volna a nem gyári hardSPL.
Az első kijelző hibánál 3-4 hetet, most pedig simán 7-8 hetet kellett várni, mire neki tudtak kezdeni...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Kloss
őstag
Ezt MaCS_70 írta:
"A lényeg, hogy a garanciális időn belül a kötelezettnek (eladó, szerviz, stb.) kell bizonyítania, hogy a hiba a fogyasztó hibájából állt elő, csak így mentesül a garanciális kötelezettség alól. Az pedig általános fogyasztóvédelmi szabály, hogy a fogyasztóra nem lehet szigorúbb kötelezettségeket hárítani, amint ami a jogszabályban leírva vagyon, tehát nincs olyan, hogy egy szoftveres garanciavesztés kiterjesztünk a hardverre, tehát szigorítjuk a fogyasztóra vonatkozó terhet." -
szomjas
csendes tag
hali
olyan kéréseim lennének,hogy elég halk a csengése a telónak ez gyárilag ilyen vagy csak a 6,1 rom miatt van?hogyan tudok saját csengést tenni az ébresztésekhez?honnan lehet letölteni magyar nyelvű kezelésit hozzá?felrakok egy zenét a számítógépen a teló egyik mappájába lehúzom a telót,és a telón ugyanabba a mappában nem találom a zenét,hogyan lehet ez?válaszotokat előre is köszi: -
Kloss
őstag
A srác ügyvéd, gondolom tisztában van a jogszabályokkal.
Annyi biztosan megállja a helyét, hogy bizonyítaniuk kell, hogy az általad véghezvitt változtatás - az eredeti állapothoz képest - okozta a hibát. Jelen esetben a hspl és a billentyűzet között nehéz lesz kapcsolatot találniszomjas: Felhasználói kézikönyv
[ Szerkesztve ]
-
rum
tag
hali!
keresek igo 8 8.3.xxx verziót ami tökéletesen fut a dián.(nem késik,jól kivezet a körforgalomból stb...)
csak egy verzió számot írjatok ami bevált.
thx"Mit keres egy részeg a számítógépben? – A CD-RUM-ot."
-
Sir Gunar
aktív tag
válasz szomjas #8343 üzenetére
pc-vel összekapcsolod AS-el és ott két "mappa" lesz és az első a készüléké =device
a második= InternalStorage (belső memoria)
A device megnyitása után ott a windows mappában a Ring -be kell betenni a csengőhangokat.
Ha jól tudom ha az IS-re a dokument&settings-be csinálsz Ring nevűt talán ott is látja majd, de ezt csak vhol olvastam, nem tuti. -
Sandy333
csendes tag
Hello!
Szeretnék egy WM6.5 öt felrakni a diámra, ajánlják a hardspl 1.93 at, de az enyémen csak 1.40 van, ez lehet gond ? Hogy tudom updatelni?
Az MTTY-re való csatlakozás nem igazán akar összejönni... a teló villog h USB-t keres, közben összevan dugva és nem érzékeli... pedig mindent pontosan a leírás szerint csinálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest